Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Perfecte’ Xavi Simons ontvangt prachtig compliment van Leipzig-teamgenoot

Laatste update:

Dani Olmo is groot fan van Xavi Simons. De Spaanse middenvelder geeft hoog op van zijn Nederlandse teamgenoot bij RB Leipzig, zo vertelt hij op de clubsite van die Roten Bullen. "Hij is een perfecte speler voor ons."

"Xavi is een klasse apart", steekt Olmo de loftrompet. "Dat heeft hij nu al laten zien hier. We hebben een hele goede connectie op het veld, maar hij kan ook dingen alleen doen."

De Spanjaard is onder de indruk en vindt dat Simons bijna alle facetten van het spelletje beheerst. "Hij is een hele complete speler. Hij heeft een geweldige dribbeltechniek en kan uitstekend afmaken."

"Hij is echt een complete speler voor ons systeem, voor hoe we spelen, onze ideeën, de ideeën van de coach. Hij is perfect voor ons", besluit Olmo, die ook lovende woorden heeft voor ex-Vitessenaar Loïs Openda.

"Hij is snel en sterk en dat kan het verschil maken als we een counteraanval starten. Dat is waarom hij zoveel goals voor ons gemaakt heeft en hopelijk gaat hij nog veel meer scoren", vertelt de 32-voudig international.

RB Leipzig vecht momenteel in de Champions League een tweeluik uit met Real Madrid. Het eerste duel werd door de Madrilenen met 0-1 winnend besloten. In de competitie staat de ploeg vijfde, op een punt afstand van nummer 4 Borussia Dortmund.

Huurling Simons hoopt uiteraard zijn tijdelijke periode bij Leipzig succesvol te besluiten. De teller staat dit seizoen na 31 wedstrijden op 8 goals en 9 assists. In juli keert de elfvoudig international in principe terug bij Paris Saint-Germain.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het voetbal van Leipzig is op zich best prima, maar als je kijkt Hoeveel grote kansen ze soms missen ook tegen Real dan is dat wel zorgwekkend. Ook krijgen ze te makkelijk een tegengoal. Je had je toch kunnen afvragen wat zon Alonso met deze ploeg had kunnen bereiken. Waarschijnlijk hadden Leipzig en Leverkusen dan andersom gestaan.

24 februari 2024 om 12:43

Ja zeker. Aantal jaar geleden, in de tijd van Ronaldinho zeg maar kon je nog echt verschil maken met individuele kwaliteit.

Tegenwoordig zie je veel meer de impact van de trainer dan vroeger, natuurlijk heb je nog talent nodig, maar atletische vermogens zijn echt veel belangrijker geworden.

Als je ziet hoe snel een toptrainer zaken kan omdraaien, zie Slot bij Feyenoord en nu Bosz bij PSV. En ook andersom Ajax; die hebben veel troep, maar ook een stuk of 6 A-internationals. Een toptrainer staat daar echt 3e mee.

24 februari 2024 om 12:44

Alonso zou die kansen wel afgemaakt hebben, denk je?

24 februari 2024 om 15:03

Aangezien Marcos een verdediger is denk ik dat hij bedoelt dat ze minder kansen zouden weggeven.

24 februari 2024 om 16:03

Nee een toptrainer kan een elftal gewoon 20 a 30% beter maken, misschien nog wel meer, die trainer heeft Leipzig nu duidelijk niet.

Xavi gaat bij de wereldtop terecht komen, Olmo moet even aan de bak. Is inmiddels 25 maar heeft nog niet gehad dat hij 1 heel seizoen gewoon bijna elke wedstrijd uitblinkt. Hij wisselt periodes af(en is met enig regelmaat geblesseerd)

24 februari 2024 om 15:39

Hij zet tegen Real 4 keer iemand alleen voor de keeper en had nog wat schoten. Olmo is een fantastische speler die op 1 of andere manier onderschat word. Dit seizoen na zijn blessure is hij elke wedstrijd goed. Denk wel dat hij nog bij de top eindigt

24 februari 2024 om 16:04

Teveel geblesseerd, meestal als die fit is, speelt die gewoon enorm goed.

Ik ben ook lichtelijk fan (alhoewel ik een hekel heb aan dat woord), betrap mezelf erop wedstrijden te kijken door hem omdat ie altijd wel wat moois doet. En die maniertjes, ach ja, dat deed Robben ook (de laatste waar ik lichtelijk fan van was) en die eindigde toch ook wel aardig...

Simons doet het altijd goed in clubverband, maar helaas bij Oranje laat hij het nooit zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren