Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Pellè verkocht me een klap, het was aardig gelukt om hem kwaad te krijgen’

Laatste update:

Lasse Nilsson heeft enkele seizoenen in Nederland gespeeld bij eerst sc Heerenveen en later Vitesse. De 36-jarige aanvaller, momenteel actief bij het Zweedse Norrby IF, zegt in gesprek met VICE Sports dat hij met veel plezier terugkijkt op zijn tijd in de Eredivisie. Toch heeft de aanvaller ook enkele nare akkefietjes gehad met tegenstanders.

Nilsson wordt bijvoorbeeld herinnerd aan een confrontatie met Graziano Pellè, voormalig spits van AZ en Feyenoord. "Ik weet niet meer precies hoe het ging, maar ik haalde in ieder geval echt het bloed onder zijn nagels vandaan. Hij verkocht me een klap, dus het was me aardig gelukt om hem kwaad te krijgen. Later hebben we het er nog eens over gehad. Als je van het veld stapt, dan is alles vergeven en vergeten. Ik heb daar trouwens nog wel een soort theorie over. In mijn ervaring zijn de spelers die je niet kunt uitstaan op het veld, juist de personen waarmee je buiten het voetbal goed kunt opschieten."

Als voorbeeld noemt Nilsson Markus Rosenberg, voormalig aanvaller van Ajax. "Markus Rosenberg is nu een van mijn beste vrienden, maar als voetballer kon ik hem niet uitstaan. En dan heb ik het nog niet eens gehad over Pa-Modou Kah van Roda JC Kerkrade. We hadden een keer een gevecht op het veld, waarna we allebei rood kregen. Hij is later een goede vriend van me geworden."

Nilsson vertelt dat zijn periodes bij Heerenveen en Vitesse niet met elkaar vergeleken kunnen worden. "Heerenveen was mijn eerste buitenlandse avontuur en zal daarom altijd speciaal voor me blijven. Mijn vrouw en ik hebben echt genoten in Friesland. Maar ook in Arnhem hebben we het erg lekker gehad. Het is jammer dat het destijds zo'n roerige periode was bij Vitesse met veel verschillende trainers en spelers. Die Georgische man (Merab Jordania, red.) nam in die tijd de club over."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vond Nilsson altijd wel een goede speler en vooral in zijn periode bij Heerenveen vond ik hem goed.

Toen vormde Nilsson echt een goed aanvalsduo met Afonso Alves en die vonden elkaar erg makkelijk. Die 2 hoefden elkaar niet eens aan te kijken en toch wisten ze elkaar te vinden.

Iets wat mij van Nilsson zelf ook altijd wel bij is gebleven, is zijn manier van juichen nadat hij in het seizoen 06/07 tegen Feyenoord speelde en daarna een doelpunt maakte: Heerenveen won die wedstrijd met 5-1 van Feyenoord (4x Alves en 1x Nilsson) en toen Nilsson scoorde maakte hij zo'n raar dansje en dat is mij eigenlijk altijd bijgebleven van Nilsson, dat dansje.

3 juli 2018 om 13:07

Ah dé wedstrijd met de traantjes van Van Hooidonk.

3 juli 2018 om 13:21

Ja dat is mij van die wedstrijd idd ook bijgebleven😉.

"In mijn ervaring zijn de spelers die je niet kunt uitstaan op het veld, juist de personen waarmee je buiten het voetbal goed kunt opschieten."

Dan moet Neymar de populairste persoon op aarde zijn.

Wat mij betreft is op het veld bijna alles geoorloofd om een wedstrijd te winnen. Als spelers over de schreef gaan is er een scheidsrechter om het op te lossen. Heb daarom ook weinig tegen Neymar, en heb ook weinig tegen spelers die smerige overtredingen maken.

Ik genoot vroeger altijd enorm van wedstrijden in een wedstrijd. Figo tegen Van Bommel bijvoorbeeld. Dat soort duels zijn prachtig.

3 juli 2018 om 16:10

Ik snap die hetze tegen Neymar ook niet. Sinds zijn vertrek bij barca word alles uitvergroot bij hem.
Ik vind hem een geweldige speler, die ook voorop gaat in de strijd voor de winst.

hahah 'die georgische nam in die tijd de club over', of hij kent zn naam niet meer of hij is wel héél ontevreden over die georgische man

Pa-Modou Kah! Wat een held was dat zeg. Binnen het veld een spijkerharde verdediger, maar daarbuiten echt een gouden gozer. Hoop van harte dat hij ooit weer hier terugkeert.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren