Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oude succescoach bedankt voor opvolging Bosz: ‘Heb geen zin in stress’

Laatste update:

Peter Bosz moet zaterdag tegen Schalke 04 een goed resultaat boeken als de trainer van Borussia Dortmund langer wil blijven bij de Duitse topclub, zo erkende de oefenmeester onlangs zelf. In de Duitse media wordt al druk gespeculeerd over de opvolging van de Nederlander en een naam die veelvuldig klinkt, is die van Ottmar Hitzfeld, die in 1997 de Champions League won met BVB.

Hitzfeld geniet echter van zijn pensioen en heeft geen trek om weer voor de groep te staan. "Dortmund heeft zich nog niet gemeld en dat is ook niet nodig. Ik heb de beslissing genomen om niet weer als coach aan de slag te gaan", aldus de 68-jarige Hitzfeld in gesprek met BILD. "Ik denk nu meer aan mijn gezondheid en aan mijn familie. Ik heb geen zin meer in stress."

De 72-jarige Jupp Heynckes keerde onlangs wel terug bij Bayern München, maar Hitzfeld ziet een terugkeer niet zitten. "Het is een eer dat mijn naam wordt genoemd. Maar voor mij is er nu geen weg terug meer. En met een overwinning op Schalke ziet de zwart-gele wereld van Dortmund er ook weer helemaal anders uit. Ik vind het project met Bosz heel spannend en de goede seizoensstart heeft ook laten zien dat het prima kan functioneren."

Wat verwacht jij van Borussia Dortmund-Schalke 04?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat Bosz er niet lang meer zit. Jammer maar ook fijn dat Onana dan niet vertrekt.

Dit is nieuws van eergisteren, hierna is er al veel meer gekomen in de duitse pers. Samenvatting:
* BVB President Rauball vertrouwt Watzke en Zorc, spreekt geen steun uit naar Bosz
* David Wagner wordt genoemd als opvolger van Bosz
* Peter Stöger is geen kandidaat meer vanwege de slechte resultaten met Köln

Verder wordt er gepraat over het vertrek van Schürrle, Subotic en Durm in de winterstop.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren