Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Osimhen wijst Napoli met wonderschoon doelpunt de weg tegen AS Roma

Laatste update:

Napoli heeft in eigen huis zijn vierde overwinning op rij in de Serie A geboekt. In eigen huis was de ploeg van trainer Luciano Spalletti met 2-1 te sterk voor AS Roma. Victor Osimhen opende de score met een weergaloze volley, waarna Giovanni Simeone in de slotfase de gelijkmaker van Stephan El Shaarawy ongedaan maakte. Door de overwinning staat het ogenschijnlijk ongenaakbare Napoli liefst dertien punten voor op nummer twee Internazionale, terwijl Roma zesde staat.

Spalletti, die het opnam tegen zijn ex-werkgever, had een basisplaats in huis voor Hirving Lozano. De voormalig PSV'er is niet altijd verzekerd van een plek bij de eerste elf, maar kreeg zondag de voorkeur boven onder meer Matteo Politano. Spalletti had verder geen verrassingen in huis. Centraal in de verdediging lijkt Amir Rrahmani de strijd van Juan Jesus voorlopig te hebben gewonnen. Bij AS Roma ontbrak Nicolò Zaniolo. De spelmaker ontbrak in het vorige duel met Spezia (0-2 winst) al vanwege transferperikelen en was er ook in het San Paolo. Een andere spelmaker van Roma, Paulo Dybala, was er wel vanaf de aftrap bij. Hij moest, samen met Lorenzo Pellegrini, spits Tammy Abraham zien te bedienen.

Het was Napoli dat de eerste grote mogelijkheid van de wedstrijd kreeg. Kvicha Kvaratskhelia besloot vanaf de rand van de zestien uit te halen, maar moest in Rui Patrício zijn meerdere erkennen. Vlak nadat Roma gevaarlijk werd via een kopbal van Chris Smalling, wist Napoli alsnog de score te openen. Kvaratskhelia bracht de bal vanaf de linkerkant bij Osimhen, die de bal met zijn borst en daarna knie controleerde en zijn volley vervolgens kiezelhard achter Patrício deed belanden. Napoli domineerde en vlak voor rust kreeg het nog een kans om de 2-0 te maken. Lozano snelde langs Roger Ibañez en schilderde een voorzet op het hoofd van Osimhen, wiens kopbal rakelings over ging. Aan de andere kant was Leonardo Spinazzola plots dicht bij de gelijkmaker. De linkspoot probeerde het uit de stuit met zijn mindere rechter en zag dat Alex Meret zijn inzet nog maar net kon keren.

In de beginfase na rust waren beide ploegen dreigend en tien minuten na de onderbreking kreeg Roma twee goede mogelijkheden. Eerst kopte Bryan Cristante op Meret, waarna Ibañez op de invliegende Kim Min-jae stuitte. In de daaropvolgende aanval dwong Lozano doelman Patrício tot een uiterste redding. Roma kwam beter in de wedstrijd en een kwartier voor tijd wist El Shaarawy voor de gelijkmaker te zorgen. Een puike voorzet van Nicola Zalewski belandde bij de tweede paal voor de voeten van il Faraone, die Meret verschalkte: 1-1. Roma leek in de slotfase stand te houden, maar vijf minuten voor tijd ontploften de Napolitaanse supporters alsnog. Simeone, die Osimhen even daarvoor afloste, kreeg de bal op de rand van de zestien van Zielinski en schoot met links in de rechterkruising: 2-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het komt dichterbij. Het komt dichterbij. Wat een wedstrijd. Kim kostte 10 miljoen… als een maguire (vind ik overigens een goede verdediger) 80 waard is, is Kim dat minimaal ook. Wel weer geërgerd aan Debiel Schelvis. Doei!

29 januari 2023 om 22:57

Wanneer krijgt Lobotka een levensgrote muurschildering broeder?🤣

29 januari 2023 om 23:24

Die gast is geweldig echt niet normaal

29 januari 2023 om 23:54

Lobotka… wat bizar. Omdat ik dit nooit had verwacht van hem. Dat hij zo van waarde zal worden. Levensgrote muurschildering word lastig voor zo’n klein ventje! Hahah geweldig. En Zielinski was ook weer lekker bezig

29 januari 2023 om 23:03

Er is een verschil tussen wat een speler waard is en wat de gek er voor geeft. Antony heeft meer gekost dan Martinelli, Kepa heeft meer gekost dan Courtois, Anthony Gordon heeft meer gekost dan Odegaard. Je kan spelers dan ook niet direct vergelijken met transferkosten.

29 januari 2023 om 23:40

Schelvis is juist een van de weinige die lekker zichzelf is en niet zo saai en zakelijk is als de meeste commentatoren. Blijkbaar ben ik een van de weinige die hem juist goed vind😂 wat een heerlijke ploeg heeft napoli, die gaan die 13 punten voorsprong nooit meer weggeven, hopelijk kunnen ze ook in de CL ver komen.

29 januari 2023 om 23:40

Van Koulibaly zeiden ze dat ook maar komt tekort bij Chelsea.

29 januari 2023 om 23:57

Geduld is een schone zaak. Je kan er van de grond eten. Nee ik denk dat koulibaly wel gaat slagen. Wel denk ik dat hij te laat een stap heeft gemaakt, waar ik natuurlijk al te blij mee was.

30 januari 2023 om 00:00

18.05mil op precies te zijn😉

30 januari 2023 om 00:02

Klein beetje mooier maken dan dat t is. 😇

Weer een statement overwinning! Het gat met Inter is nu 13 punten en met de andere topploegen zelfs 15. Osimhen is niet normaal, Cholito Simeone is ook niet normaal en ik besef me eigenlijk dat Napoli gewoon altijd niet normale spitsen heeft. Van Cavani tot Mertens en van Higuain tot Raspadori die zeker weten het zelfde niveau gaat halen. Kvara viel iets tegen maar desondanks een assist met zn mindere been. Kim was ook weer grandioos net als Meret ondanks een paar communicatie foutjes. Prima avond en door naar de volgende wedstrijd. De landstitel is geen sprint maar een marathon. Forza Napoli Sempre!

29 januari 2023 om 23:15

Oshimen kan echt de beste spits worden. Die gaat het uitvechten met haaland.

30 januari 2023 om 00:50

Dan zal zijn rendement nog wel omhoog moeten. Zijn cijfers zijn dit jaar voor het eerst echt overtuigend.

1-6 was niet nodig geweest, maar ik snap dat Ajax hier destijds helemaal dronken is gespeeld. Wat een team is dat Napoli zeg!

Eigenlijk nog nooit zo’n perfecte storm gezien; alle Napoli aankopen zijn schot in de roos en alle potentiële tegenstander modderen maar wat aan, met zelf 12 punten aftrek aan toe voor juve.Sterker nog, ik zou voor de CL wedstrijd of de wel daarvoor al, gewoon lekker B elftal op het veld sturen en A spelers laten rusten voor CL, genoeg voorsprong opgebouwd en daarbij Napoli speelt by far het beste voetbal van de CL, gezien de andere tegenstanders. het zou zomaar kunnen, een finaleplek. Het is dat Arsenal niet meedoet. Dat was een mooie geweest. Momenteel de 2 beste teams in Europa in mijn ogen. Napoli en Arsenal.

29 januari 2023 om 23:10

Net de wedstrijd van Real gemist zeker

29 januari 2023 om 23:12

Je kan niet de beste ploeg zijn als je niet scoort hé…😜

29 januari 2023 om 23:34

@wandering Real en ook city zijn erg goed en minstens gelijkwaardig maar zijn ze net zo invorm? Nee, spelen naar hun top van kunnen? Nee. Waar zet ik m’n geld op in op dit moment als het er op aan komt? Napoli of Arsenal honderd procent, kwaliteit, vorm EN resultaten

30 januari 2023 om 00:49

En Leipzig ook al 16 wedstrijden op rij ongeslagen. Alleen staan niet bovenaan zoals een Arsenal en Napoli die het al vanaf het begin van het seizoen laten zien. Benfica hoort er eigenlijk ook nog bij als je kijkt naar de vorm van de dag.

Wat een geweldig heeft Napoli zeg. Zelfs als het minder gaat zoals vandaag hebben ze nog heerlijke spelers zoals Simeone die de bal even de kruising in schiet. Niemand gaat ze meer stoppen

Voor de Napolitanen onder ons laten we samen naar een wedstrijd gaan. Als we kampioen worden is het echt een ultieme belevenis

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren