Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ongeslagen Alanyaspor blijft winnen en herovert koppositie in Süper Lig

Laatste update:

Alanyaspor gaat weer gedeeld aan kop in de Süper Lig. De verrassing van het seizoen was zondag met 0-2 te sterk voor Antalyaspor en komt zodoende weer op gelijke hoogte met Fenerbahce. Het team van trainer Çagdas Atan had echter wel een wedstrijd minder nodig om tot twintig punten in de Turkse competitie te komen: acht om negen. Alanyaspor heeft bovendien als enige team in de Süper Lig nog altijd geen enkele nederlaag geleden.

De doelpunten in het Antalya Stadyumu kwamen in de tweede helft tot stand. Tien minuten na rust kaatsten de bezoekers erop los, was er geen sprake van buitenspel en was het uiteindelijk Salih Ucan die de bal laag en hard in de linkerhoek achter doelman Ferhat Kaplan schoot: 0-1. Nog geen kwartier later kwam Antalyaspor met tien man te staan. Hakan Ozmert was het duidelijk niet eens met een gele kaart voor Gokdeniz Bayrakdar na een charge op Manolis Siopis en kreeg wegens commentaar zijn tweede gele kaart.

Berkan Kutlu zette zes minuten voor het einde de 0-2 op het scorebord en zijn doelpunt mocht er absoluut zijn. De tien minuten eerder voor Siopis ingevallen middenvelder veroverde de bal op eigen helft, ongeveer tien meter voor de middenlijn, was veel te snel voor Eren Albayrak en passeerde Kaplan in tweede instantie. Het was voor Antalyaspor, waar Lukas Podolski en Nuri Sahin in de basis stonden, alweer de derde nederlaag in de laatste vier duels.

Alanyaspor speelt over een week in eigen huis tegen nummer acht Konyaspor. Een zege is extra belangrijk, daar dezelfde dag de topper tussen Fenerbahce en Besiktas op het programma staat. Nummer drie Galatasaray speelt maandagavond in eigen huis wedstrijd nummer negen tegen Kayserispor en kan bij winst op één punt van de gedeelde koplopers komen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben benieuwd hoe lang Alanya dit gaat volhouden. Ze lijken Erol Bulut helemaal niet te missen en ze gaan zelfs beter dan toen hij trainer was. Had verwacht dat ze gingen zakken maar ze staan er gewoon weer hoor.

Erzurum verdiende de 3 punten vandaag. Trabzon is echt een van de slechtste teams dit seizoen, als ze zo doorgaan blijven ze onderin ergens zwerven. Zonder schaamte thuis tegen Erzurum op de counter spelen.. Ben benieuwd hoelang Alanya dit gaat volhouden..

22 november 2020 om 21:23

Ik zag de tweede helft. Erzurum was heel de tijd in balbezit. Leek net alsof Trabzon speelde tegen Bayern. Sorloth, Novak, Sosa, Ndiaye weg, dat scheelt de helft en zo niet meer.

Scoutingapparaat van Alanyaspor is echt een voorbeeld voor veel Turkse clubs. Kijk alleen al hoe ze Merih Demiral opmerkten en de winst die ze erop pakten. Dit jaar weer prima versterkingen om de vertrekkende spelers te vervangen. Vooral die Braziliaanse flankspeler is echt goed. Salih Ucan is ook weer lekker bezig trouwens, ooit een groot talent en het zit er duidelijk nog steeds in. Mooi om te zien dit Alanyaspor.

22 november 2020 om 21:21

Inderdaad. Dus een Bjk, Fb, Gs kan ook gewoon bovenaan staan met zulke low budget selecties. Maar wat doen ze ? Miljoenen uitgeven aan salaris. Sukkels. Ze gaan het nooit leren.

22 november 2020 om 21:35

Miljoenen uitgeven om elkaar te kunnen verslaan in Turkije, maar zodra we de grens overgaan worden we ingemaakt. En wie kampioen wordt geeft nog extra veel uit omdat ze in Turkije nog steeds denken dat ze een rol van betekenis kunnen spelen in de CL.

Alanya is goed bezig. De titelstrijd zal waarschijnlijk toch na jaren weer tussen Fener en Gala gaan. Zoals het hoort. Niemand staat te wachten op nog een seizoen waar de grote 3 niks betekenen. Het liefst zie ik Besiktas ook bovenaan meedoen, maar ik denk dat ze toch tekortkomen aan spelerskwaliteit vergeleken met FB en GS. ik denk dat Alanya in de 2e helft van het seizoen gaat afhaken. Wanneer er om de 3 dagen gevoetbalt wordt.

22 november 2020 om 21:20

Dat dit Gs wordt genoemd als titelkandidaat, laat zien wat voor aanfluiting onze competitie is.

22 november 2020 om 21:59

Hij probeert volgens mij gewoon een keertje wat positiefs te plaatsen in tegenstelling tot andere fans die eeuwig met modder gooien bij het onderwerp FB en GS. Niets mis mee. Maar ik ben het persoonlijk met jou eens, GS laat op dit moment zien geen titelkandidaat te zijn. Als we bedenken dat FB het meeste geld heeft binnengeharkt met verkoop van spelers, en daarmee ook de meeste nieuwe spelers heeft kunnen kopen, zien we dat dit team het minst ingespeeld is op elkaar. Ondanks dit feit spelen ze redelijk, en ik verwacht niets anders dan een stijgende lijn qua prestaties naarmate we verder in het seizoen komen. Als we ook meenemen dat de snelle uitsluiting van zowel GS als BJK ervoor zorgt dat zij net zoals FB Europese inkomsten missen, dan is het verder een gelijk speelveld. Ik verwacht geen game changing transfers en ik denk dan ook dat FB dit jaar kampioen gaat worden. De tweede plek zie ik IBB innemen, of ze dat doen door mee te doen aan de titelrace of achter FB dat moet nog blijken.

Alanya doet het erg goed. Het lijkt erop dat het onbeperkte buitenlander limiet vooral positief heeft uitgepakt voor de subtop, die niet meer hun beste Turkse spelers af hoeven te staan aan de topclubs.

22 november 2020 om 21:39

Sivasspor denkt daar waarschijnlijk anders over. Ik denk dat Salih Ucan volgend seizoen ook weer in de top speelt.

24 november 2020 om 07:22

Dat waren transfervrije spelers in een situatie dat buitenlander limiet dit seizoen en volgend seizoen omlaag zou gaan.

Wordt Alanyaspor de nieuwe Bursaspor met een suprise kampioenschap haha. Alanya is een team die vol op de aanval gaat en zo winnen ze ook alleen maar bijna. Salih Ucan doet het al vanaf het begin perfect en gaat door, denk dat hij binnenkort een telefoontje kan ontvangen van Senol Gunes.

Salih Ucan’s contract loopt deze zomer af. Denk dat iedere club uit de grote 3 een bod gaat doen in januari. Ik zie hem graag in het Besiktas shirt, mits Dorukhan vertrekt (wat ik niet denk).

23 november 2020 om 00:45

Salih ucan gaat echt niet naar Besiktas

23 november 2020 om 02:01

Waarom niet?

23 november 2020 om 17:28

Waarom niet? Van Alanyaspor (subtopper) naar Besiktas (topclub) gaan is toch een vrij verklaarbare overstap? Helemaal met het eventuele vertrek van Dorukhan en een aflopend contract medio 2021. Alanyaspor kan echt niet meer bieden dan 1 van de grote 3, bovendien denk ik dat Salih nog ambitie heeft om het bij een topclub te laten zien. Atiba gaat ook stoppen, dus lijkt Salih voor mij en Besiktas een meer dan welkome versterking op het middenveld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren