Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ongelukkig moment Dumfries deert Inter niet dankzij treffer in minuut 90+5

Laatste update:

Inter heeft maandagavond op de valreep weten te winnen van Udinese. Lang leken i Nerazurri genoegen te moeten nemen met een punt, maar vlak voor tijd maakte Davide Frattesi de winnende 1-2. De voorsprong van koploper Inter op nummer twee AC Milan is nu liefst veertien punten. Udinese staat vijftiende.

Inter begon het duel met Denzel Dumfries als wingback aan de rechterkant. Davy Klaassen startte op de bank, terwijl de geblesseerde Stefan de Vrij nog altijd ontbrak bij de selectie.

Ook bij Udinese startte er een Nederlander: Kingsley Ehizibue. Daarnaast stond er met Maduka Okoye, die eerder onder de lat stond bij Sparta Rotterdam, nog een voormalig Eredivisionist op het veld bij de thuisploeg.

Inter domineerde in de eerste helft en was een paar keer dicht bij de openingstreffer. Met name Hakan Çalhanoglu was een aantal keer dreigend, maar Okoye wist zijn doel met goede reddingen schoon te houden.

Vijf minuten voor rust was het aan de andere kant van het veld plots wél raak. Lazar Samardzic gaf de bal laag voor, maar door miscommunicatie tussen Dumfries en doelman Yann Sommer rolde de bal zomaar binnen: 1-0.

Aan het begin van de tweede helft dacht Inter op gelijke hoogte te komen, toen Carlos Augusto scoorde uit een vrije trap. Er bleek echter sprake van buitenspel, waardoor er een streep door de treffer ging.

Vijf minuten later was het alsnog gelijk. Okoye wilde een voorzet van Federico Dimarco wegboksen, maar kwam daarbij enigszins lomp uit en raakte Marcus Thuram. De bal ging op de stip en Çalhanoglu benutte het buitenkansje: 1-1.

In het restant van de wedstrijd ging Inter volop op zoek naar de voorsprong, en vlak voor tijd werd het toch nog 1-2. Frattesi tikte binnen uit de rebound, nadat een afstandsschot van Lautaro Martínez op de paal was beland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Heerlijk toch nog zo gewonnen in de laatste minuut. Zou toch wat zijn als je uit bij Milan kampioen wordt. De tegengoal was pech maar vond Dumfries wel weer heel labiel staan. Udinese mag van mij best een jaar degraderen met die treurige spelopvatting. Ze hebben 2 dingen met juve gemeen. De clubkleuren en hun defensieve spelopvatting . Is er broer van Allegeri toevallig de coach daar...

8 april 2024 om 23:10

En allebei een modern stadion.

Poeh wat een spanning! Meer dan terechte overwinning tegen een Udinese wat totaal niet wilde voetballen.

Hopelijk zien we Dumfries in de zomer de slijten aan een PL club die zo gek is er 20+ miljoen voor de neer te tellen. Maakt verdedigend nog steeds dezelfde fouten als 3 jaar geleden en voegt voetballend dit jaar ook helemaal niks toe. De rek is er uit, meer zit er bij hem niet in.

8 april 2024 om 23:02

Eigenlijk wel opvallend. Begin dit jaar was het echt top qua goals en assists. Maar nu echt volledig stilgevallen.

Sowieso technisch nooit goed genoeg voor de echte top, maar dat heb je in Italië niet echt dus een probleem was het nog niet. Maar zoals je zegt gewoon laten gaan voor een mooi bedrag komende zomer.

Udinese dat dan toch niet gelijkspeelt, de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Zou leuk zijn als familie Pozzo de club eens op 1 zou zetten en niet jojo Watford, want er zit wel wat meer potentie in dan wat er nu staat. Modern stadion en toch jarenlang heel goed gescout, al staat er momenteel weinig kwaliteit in.

Oproepje aan AdL: haal Samardzic nou binnen!!!

Frattesi gewoon in de basis zetten vanaf nu. Gaat een heel belangrijke basisspeler worden op termijn denk ik.

Fratessi koning laatste minuut goals. Lekker hoor. Wat speelde Udinese über lelijk voetbal. Samardzic dacht zijn gram te halen vanwege zijn mislukte transfer naar Inter. Overigens een lelijke goal door een miscommunicatie tussen Sommer en Dumfries. Goed dat inter alsnog loon naar werken kreeg en de driepunten pakt.

Nou ik roep het al het hele seizoen Frattesi in de basis!!!
Verder Dumfries mag serieus verkocht worden in de zomer is totaal geen speler voor dit Inter meer en gelukkig kijkt Inter ook verder naar vervangers voor hem.

Overigens hoop ik dat Udinese nog steeds samen met Sassuolo degradeert man man man dat die het steeds maar redden, het kan toch niet elk seizoen meer goed gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren