Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuwe uitblinker bij Marokko: ‘Die kan een aardige transfer gaan maken'

Laatste update:

Marokko gaat met een een 1-0 voorsprong tegen Portugal aan de thee. In het programma Leeuwen bekijkt en bespreekt Voetbalzone samen met twee oud-voetballers de WK-wedstrijden van de Oranje Leeuwen en de Marokkaanse Leeuwen van de Atlas. Voor Marokko – Portugal nemen Ali Boussaboun en 113-voudig zaalvoetbalinternational Mohamed Attaibi plaats in de analistenstoel naast presentator Justus Dingemanse. Wat zijn hun bevindingen na de eerste helft?

De Marokkanen kunnen de tweede helft met vertrouwen tegemoet gaan. Portugal is vooralsnog niet in staat om uitgespeelde kansen te creëren. Lang was het gevaarlijkste moment een van richting veranderd schot van João Félix. Marokko wist doelman Diogo Costa niet serieus te testen, totdat Youssef En-Nesyri toesloeg. De spits torende bij een voorzet van Yahya Attiat-Allah boven keeper en verdediger uit en kopte binnen. In de slotfase schoot Bruno Fernandes nog spectaculair op de lat.

Boussaboun ziet Portugal moeizamer voetballen dan tegen Zwitserland. “Ze krijgen minder ruimte en weten eigenlijk niet zo goed wat ze met de bal aanmoeten.” Attaibi belicht een nieuwe uitblinker op het middenveld. “Azzedine Ounahi durft elke keer een man voorbij te dribbelen. Amrabat staat vaak in de schijnwerpers, maar hij is echt een stille motor van dit team. Die kan een aardige transfer gaan maken, hoor.” Ounahi speelt momenteel bij Angers in de Ligue 1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Hele leuke speler inderdaad. En was ook tegen Spanje al goed.

Toch iemand die je in de gaten moet houden als TD van een team die wat creativiteit nodig heeft.

10 december 2022 om 18:04

Deze jongen is de stille kracht van dit elftal. Speler van het toernooi als je het mij vraagt.

11 december 2022 om 09:31

Ounahi,, yamiq, dari, bounou, aguerd, nesiry allemaal opgeleid in marokko. De 1e drie spelers kunnen allemaal naar een mooiere club gaan. Derest speelt al bij een grote club.

Portugal is zonder Ronaldo zoveel beter.

10 december 2022 om 18:11

Als ze zoveel beter zijn zonder CR7 dan hadden ze wel gewonnen.

Erg leuke voetballer ben benieuwd na de wintertranfers na het wk

10 december 2022 om 18:13

Helemaal mee eens. Hoop stiekem dat feyenoord oplet 😁

Linksbuiten en die nummer 8 zijn heerlijke spelers. Ziyech blijf ik gewoon meer een middenvelder vinden. Mist de snelheid en dynamiek voor de zijkant.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren