Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuwe trouwfoto van Ihattaren met Yasmine geeft inzicht in zijn fitheid

Laatste update:

Hate it or love it, maar het privéleven van de voetballers en hun WAGs is de guilty pleasure van menig liefhebber van het spelletje. Voetbalzone staat uiteraard in het teken van het voetbalnieuws, maar heeft in Goals & Gossip speciale aandacht voor de handel en wandel van de sterren ver buiten de krijtlijnen.

Yasmine Driouech deelt op Instagram nieuwe foto's van het huwelijk met Mohamed Ihattaren. Het koppel trad deze week in het huwelijksbootje, zo werd woensdag al bekendgemaakt. "Mr. & Mrs. Ihattaren", schreef Driouech toen bij een foto met de aanvallende middenvelder van Juventus, waarop beiden een trouwring dragen. Ihattaren zou al een tijd niet meer op de training zijn verschenen in Turijn en lijkt op de trouwfoto's ook verre van fit.

Hélène heeft nieuwe info over carrière Ihattaren: situatie draait 180 graden

De voetbalcarrière van Ihattaren dreigt als een nachtkaars uit te gaan.Lees artikel

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker boeiend, beste man had een van de betere voetballers van Nederland kunnen worden maar had nog meer talent in het vergooien van talent..

6 mei 2023 om 23:50

Zoals Ten Hag zei toen Brobbey naar Leipzig ging: een speler is het aan niemand verschuldigd om het maximale uit zijn potentieel te halen. Het is inderdaad zonde, maar wellicht is dit een gelukkig leven voor hem dan het strikte voetbalregime. Inmiddels is hij financieel onafhankelijk, dus lekker leventje

7 mei 2023 om 00:07

Die gozer gaat het echt niet uitzingen met zn centjes hoor na zn contract bij Juve wordt verscheurd. Een leven is nog lang als je 21 bent. Geen opleiding hebt en eigenlijk buiten voetballen niets kan.

Ja die is niet meer aan het leven voor het voetballen. Heeft al echt een boeven uiterlijk.
Ben benieuwd hoelang de beste jongen nog media aandacht krijgt.

6 mei 2023 om 20:44

Een boevenuiterlijk , kan jij aan het uiterlijk zien of iemand een boef is, haha

6 mei 2023 om 21:02

Nooit met 100% zekerheid maar bij sommige mensen kan je van de buitenkant al zien dat ze meer affiniteit zouden kunnen hebben met desbetreffende criminele zaken. Kleding, uitstraling, gezichtsuitdrukking, houding, eventuele vrienden, etc. Kunnen een vrij redelijk indicatie geven

6 mei 2023 om 21:29

Ik lees genoeg over mensen die in de gevangenis komen en waarvan gezegd wordt door de omgeving , dat ze dat helemaal niet hadden verwacht, zo'n lief en aardig persoon.
En andersom ook gasten die er ruig en stoer uitzien , die geen vlieg kwaad doen. Dus ja ik vind het altijd een beetje gevaarlijk om het boek aan de kaft te beoordelen.

6 mei 2023 om 22:39

Werk al jarenlang in de nacht horeca en je mag mensen best op hun kaft beoordelen. Je moet er alleen niet direct naar handelen. Je mag best iets meer op je hoede zijn omdat je dmv ervaring erachter bent gekomen dat een mens met een bepaalde uitstraling/kledingstijl etc. over het algemeen voor meer problemen zorgt.

6 mei 2023 om 21:34

Over halfjaar - jaar krijgen we waarschijnlijk een artikel over dat hij gescheiden is.

6 mei 2023 om 21:53

Dan ben je nog opportunistisch denk ik?

6 mei 2023 om 22:49

Dit is geen voetballer meer dus hoeft er wat mij betreft geen aandacht meer te zijn voor hem (in de sportmedia). Als ie op een andere manier de media haalt dan is dat een ander verhaal. Het is gewoon een burger, een gevallen talent zoals er zoveel zijn.

7 mei 2023 om 01:17

Waarschijnlijk getrouwd in gemeenschap van goederen. Hahaha. Weg helft van zijn vermogen.

6 mei 2023 om 23:04

En hoe ziet een boef er dan uit volgens jou? Ik vind je reactie heel raar en best slecht. Maar slechter is het nog dat je domme reactie 64 duimpjes krijgt.

7 mei 2023 om 02:00

Marokkaanse Nederlander, opgeschoren kapsel. Ik denk dat ie dat bedoelt. Die likes zijn een duidelijke indicatie hoe diepgeworteld de discriminatie en vooroordelen zitten.

7 mei 2023 om 02:30

Het heeft meer met uitstraling/houding te maken. En natuurlijk met het milieu waarin hij zich begeeft. Een aantal maanden geleden ook al negatief in het nieuws omdat er criminelen in zijn auto zaten. Daarbij is het hebben van vooroordelen niet heel raar, je moet daar alleen niet direct naar handelen. Iedereen hetzelfde behandelen maar je mag best iets meer op je hoede zijn bij een bepaald soort persoon. Ook binnen de "witte nederlanders" zitten verschrikkelijke rotzakken, maar ook binnen die groep komt er qua uiterlijk etc. vaak veel overeen. Het is bij ihattaren dus in essentie niet zn huidskleur. Maar wel hoe hij zich profileert.

We hadden gewoon Xavi en Ihatteren op de vleugels kunnen hebben in Oranje, besef. 🥲

6 mei 2023 om 20:42

0 diepgang

6 mei 2023 om 20:47

Ligt aan je backs, met Denzel, Frimpong en Malacia creëer je genoeg diepgang. Het is geen 1995 meer waar alleen de vleugels diepgang creëeren.

6 mei 2023 om 21:05

Malacia heeft helemaal niet zo mega veel diepgang en dumfries kan niks met een bal. Ik zie toch liever minstens 1 echte buitenspeler. Dan had 1 van deze jongens makkelijk op 10 kunnen spelen. Maarja gelukkig hoeft niemand deze keuze ooit te maken want deze jongen zien we over 15-20 jaar gewoon pleintjes schoffelen in utrecht

6 mei 2023 om 21:13

Jij hebt Malacia niet heel veel zien spelen gok ik zo.

En waar komt die hype dat Dumfries zo slecht is ineens vandaan trouwens? Afgelopen 2 seizoenen bij Inter gewoon 6 goals en 8 assists, diepgang genoeg lijkt me zo.

Veel mensen kijken zich blind op het feit dat een voorzet nog wel eens in de tweede ring beland, maar dat komt ook omdat die jongen zo vaak opstoomt, die heeft gemiddeld ook 5 meer voorzetten per wedstrijd omdat hij zichzelf in die positie balt.

Xavi - Malen - Ihatteren zou een verademing zijn tov Bergwijn - Memphis - Berghuis. 🥲

6 mei 2023 om 21:30

Eerder aan de beademing als ik Mo zo zie... Kwam hem nog wel eens tegen in Utrecht voor hij terug naar Juve ging en die is echt verre van fit hoor. Tonnetje rond en oogt in niks een sporter of professional. Hangt een beetje rond met scooter typetjes en roept meisjes na etc. Als je niet weet dat hij een geweldige voetballer was is het echt zo'n standaard hangjeugd mannetje die zielig in een bushokje "wat kijk je" staat te roepen naar iedereen die langsloopt.

Aan de andere kant: het is zijn eigen keuze. Moet hij dan ineens op VZ lezen dat hij te dik is terwijl hij net getrouwd is? Overigens ook nog niet eens met een lelijke meid zo te zien. Zou eerder benoemen dat zo'n loser nog zo'n vrouw aan de haak weet te slaan. Laat die jongen lekker links liggen en met rust. Lijkt mij voor iedereen het beste.

6 mei 2023 om 22:30

Dumfries is niet slecht. Maar hij voetbalt alsof zn schoenen nog in de schoenendoos zitten. Heeft echt 0 gevoel. Ook een kapotte klok geeft 2x de goede tijd. Als je enige diepgang en daarbij voorzet van dumfries moet komen ga je geen potten breken. En al helemaal niet in een 433. Wat malacia betreft, bij feyenoord stond hij idd vrij hoog maar dat kon ook in de ed. Op topniveau moet hij nog veel meer aanwezig zijn. En dat komt vast wel in de toekomst, maar als je diepgang dan van deze 2 backs moet komen ga je het gewoon niet redden

6 mei 2023 om 22:32

Knappe dame maar zal wel te dom om te poepen zijn. Anders ga je niet op deze leeftijd na al het gezeik trouwen met een jochie die zn eigen leven nieteens op orde heeft. Maarja, het gaat ze goed

6 mei 2023 om 22:34

Dit wordt een eindeloze discussie, agree to disagree zou ik zeggen. Ook niet erg, dat is zo mooi aan voetbal, zo subjectief als het maar kan.

Fijne avond! 🫡

Overdreven veel aandacht voor deze jongen. Nu ook even zijn trouwfotos analyseren op zijn fitheid. Gaat nergens over.

6 mei 2023 om 21:09

Ben het in principe met je eens hoor maar deze conclusie vergt wel bijzonder weinig analyse.

6 mei 2023 om 22:50

En wat jij nu zegt voegt helemaal niks toe. Een ''analyse'' van een ''analyse'' die je niet zo'n veel toevoegende analyse vond terwijl ik nooit van plan was om een ''analyse'' te maken. Het is slechts een observatie van overdreven gedoe rond deze jongen.

Die jongen is toch al heel lang geen voetballer meer? Laat Story het maar overnemen van VI. En over niet al te lange tijd in de goot, is mijn voorspelling.

6 mei 2023 om 20:52

Ja krijgen vanzelf een bericht dat hij verdacht gaat worden van criminele activiteiten. De banden heeft hij al en daarnaast ook nog een levenstijl met een prijskaartje.

6 mei 2023 om 21:02

Vergeet niet dat ook ze vrouw flink geld verdient en een flinke bankrekening heeft

Wat een onzin allemaal nep nieuws. Ik heb iemand gesproken die heel dicht bij ihattaren staat, Ihattaren was vrij om ze huwelijk te volmachten. Hij gaat terug naar Turijn waar hij zijn werk weer oppikt. Ik vind dit zooo jammer dat er zoveel fake nieuws de wereld in word gegooid. Ik hoop dat er een rectificatie komt maar het zal wel niet want dit slaat gewoon nergens op mensen zwart maken maar de waarheid weg moffelen om zo een speler kapot te maken. En oh ja je hebt ook blanke boeven uiterlijkheden dus aub hou op met discrimineren hij ziet eruit als altijd hou op laat die man leven mensen en geloof niets meer van BN zoals een Hendriks zolang zij blijft pronken met de voorkant dan kunnen wij genieten met wat zij uitstraalt voor de rest stel je vragen en wees gewoon eerlijk zo kan je ook je centjes verdienen

6 mei 2023 om 21:15

Wiezie. En als hij in Turijn is dan is dus met een toverspreuk opeens weer fit? Leuk dat die vrij was om zijn huwelijk te volmachten (zegt ook wel genoeg hoe serieus juventus hem nog neemt), maar dan kan je nog wel voor jezelf sporten?

6 mei 2023 om 22:07

@wiezie:

De enige die Ihattaren kapot maakt, is Ihattaren zelf. Alle clubs, trainers, begeleiders, zaakwaarnemers, conditietrainers, oud-voetballers, etc. die hem de afgelopen jaren hebben willen helpen, hebben een voor een, zonder uitzondering, allemaal hun handen van hem af getrokken omdat ze diep teleurgesteld waren in zijn gebrek aan inzet. Of was dat ook allemaal fake news?

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren