Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Niet serieus genomen’ Janmaat stapt al na vijf maanden op bij ADO

Laatste update:

Daryl Janmaat is niet langer technisch manager van ADO Den Haag, zo meldt het Algemeen Dagblad. De 33-jarige voormalig profvoetballer stapt al na vijf maanden op. Janmaat voelde zich naar verluidt aan zijn lot overgelaten bij de club waar hij de afgelopen twee seizoenen nog als rechtsback speelde.

Janmaat ging in juni aan de slag als technisch manager bij ADO. De aanstelling van Janmaat kwam niet volledig uit de lucht vallen, al gingen Haagse bronnen eerder uit van een 'meeloopfunctie' voor de 34-voudig Oranje-international. Janmaat kreeg echter meteen de eindverantwoordelijkheid over technische zaken bij ADO, een functie die officieel al sinds 2019 niet meer was bemand. Er was de oud-international echter wel toegezegd dat hij zou worden begeleid, hetgeen in werkelijkheid niet zou zijn gebeurd.

Bronnen vertellen aan het AD dat Janmaat zich aan zijn lot overgelaten voelde door de bepalende mensen binnen de club. Daarnaast zou hij nauwelijks invloed hebben gehad als technisch manager, aangezien hij amper beslissingen mocht nemen. Daardoor voelde hij zich nooit volledig serieus genomen in zijn functie. Janmaat is het naar verluidt ook niet eens met de gemaakte keuzes die binnen de club worden gemaakt, waardoor hij na slechts vijf maanden als technisch manager bij ADO vertrekt.

Afgelopen zomer werd Dirk Kuijt als nieuwe hoofdtrainer van ADO gepresenteerd. Zijn aanstelling is echter nog geen onverdeeld succes gebleken. Zijn elftal staat momenteel op een teleurstellende zestiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. ADO kwam vrijdagavond niet verder dan een 0-0 gelijkspel op bezoek bij Telstar. Woensdag maakten de spelers openlijk bekend Giovanni Franken als assistent-trainer bij het eerste elftal te willen halen. Franken was vanaf eind februari 2022 al interim-coach bij de club en kwam in het voorjaar tot de finale van de play-offs om promotie, die na een knotsgekke strijd op strafschoppen verloren werd van Excelsior.

Interim-directeur Edwin Reijntjes vindt de beslissing van Janmaat jammer. "We kennen Daryl als een professional, zowel op het veld als daarbuiten", laat hij weten p de clubsite van ADO. "We hadden hem als vanzelfsprekend langer aan de club verbonden. Tegelijkertijd hebben wij begrip voor zijn besluit en wensen we Daryl het allerbeste."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tijd voor een Haagse Fluwelen Revolutie.

12 november 2022 om 15:04

Ik hoor dat denk ik al jaren. Een complete puinzooi die club, zonder uitzicht op verbetering omdat steeds de verkeerde mensen op de verkeerde plekken zitten.

12 november 2022 om 15:55

Kunnen eerder uit kijken dat de club niet totaal op geheven word. Niemand heeft nog zin om geld in deze club te steken want je weet van te voren dat je je geld kwijt bent. Nu sta je ook nog 17e in de KKD en er zit geen speler tussen die meer dan een euro waard is. Is jammer maar de verkeerde mensen hebben ADO al jarenlang langzaam aan naar de afgrond gewerkt.

12 november 2022 om 16:53

Fijn he je club verkopen aan buitenlandse inversteerders die er een nog grootere puinzooi van gemaakt hebben. Zou me niks verbazen als die club straks niet meer bestaad

12 november 2022 om 17:54

Dan mag je bij de personen zijn die de club voor het eerst aan de Chinezen hebben over gedragen. Op dat moment ging alles goed met ADO meer dan goed zelfs maar de investeerders zagen Chinese miljoenen en hebben daarna de ziel van de club verkocht. Sinds dien is het berg afwaarts gegaan.

12 november 2022 om 16:50

Grote Haagse voetballers zoals Sjaak Polak en Lex Immers moeten opstaan en de clubcultuur bewaken.

12 november 2022 om 17:52

Polak en Immers? Wat gaan die doen dan? 😂 laat de grote hagenezen zoals Dick Advocaat een keer opstaan om de club echt te helpen met zijn geld en connecties. Immers kan je bier laten rond brengen op midden noord want meet kan die niet hoor.

13 november 2022 om 05:20

Rutte misschien?

Logisch, hij werd begeleiding beloofd en dat kwam er niet. Erg slecht van ADO, wat een puinhoop

Altijd dat je denkt nu heeft ADO het eens op orde dan gaat het toch weer mis. Wat een mismanagement daar steeds.

12 november 2022 om 15:33

Wanneer dachten we dat de zaakjes daar op orde waren dan?

12 november 2022 om 15:52

Ik geloof idd niet dat ik dat de afgelopen 5 jaar gedacht heb bij Ado. Maar ik kan me wel voorstellen dat je als supporter die hoop koestert na elk seizoen

12 november 2022 om 15:46

Ik hoop niet dat je dat dacht op basis van de komst van Kuyt

Van Zweden….kom er maar in…

Meer Haags bloed naar binnen. Nou daar gaat er eentje…

Ado zit in mijn hoofd al in de eerste divisie

12 november 2022 om 16:37

Dat zitten ze toch ook? Gedegradeerd van Ere divisie naar eerste divisie.

Toch jammer dat zo een ooit roemruchte club al jaren zo door en door verrot is. En daar niemand opstaat met een echt hart en kennis om ze er boven op te helpen. Eenieder die het doet, doet het voor z’n eigen gewin.

Mr Kuyt en dhr Reijntjes hebben er een grote puinhoop van gemaakt. Al die domme rotspelers die uit het netwerk van Kuyt en de eigenaar komen zijn allen rotzooi. Ben er helemaal klaar mee. Kuyt en Reijntjes moeten echt opsodemieteren. Wat een beleid zeg wauww

12 november 2022 om 17:56

Kom op man Kuyt en Reijntjes de schuld geven is ook wel heel makkelijk die zijn binnen gekomen in 1 grote tiefus zooi denk je dat ze gelijk ff zonder geld ervoor zouden zorgen dat ADO kampioen werd?

Eer aan zichzelf gehouden...altijd de juiste beslissing.

Wanneer stopt die malaise bij ADO nu eindelijk eens? Het is dan weer dit dan weer dat, nooit is er eensgezindheid en nooit zetten ze daar gezamenlijk de schouders eronder. Het zal je club wezen, je ergert en schaamt je toch kapot!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren