Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar laat zich opnieuw zien bij groot sportevenement in de Verenigde Staten

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Neymar, die het honkbalseizoen in de Verenigde Staten heeft geopend.

Neymar heeft donderdagavond het honkbalseizoen in de Verenigde Staten geopend. De Braziliaan verrichte de openingsworp bij de wedstrijd tussen de Miami Marlins en de Pittsburgh Pirates.

De van een zware blessure herstellende Neymar poseerde daarna voor foto’s met verschillende spelers en zette zijn handtekening op een honkbal. De ster van Al-Hilal was onlangs ook aanwezig bij de Miami Open en bij de Formule 1-race in Bahrein.

Neymar scheurde afgelopen oktober zijn kruisband, waardoor hij maanden moet toekijken. De 128-voudig international had op het moment van zijn blessure pas vijf wedstrijden voor Al-Hilal gespeeld.

De club uit Saudi-Arabië betaalde afgelopen zomer liefst negentig miljoen euro aan Paris Saint-Germain om hem daar los te weken. Neymar ligt nog tot medio 2025 vast bij Al-Hilal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die honkbal fans hebben geen idee dat Neymar een veel grotere en bekendere ster is dan al die honkballers haha

29 maart 2024 om 13:57

Is in zuid florida waar er genoeg voetbal fans zijn, veel latinos. Er zijn ook genoeg gigantische honkballers, niet dat ze net zo groot zijn als Neymar. Maar een Shohei Ohtani of Ronald Acuna zijn giganten.

29 maart 2024 om 20:38

In de VS zijn er 3 sporten die voor hen sowieso vele malen groter zijn dan voetbal. Dus zij zullen het absoluut niet eens zijn met je statement.

Schijnt dat hij weer geblesseerd raakte bij het werpen van de bal…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren