Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Napoli niet opgewassen tegen Inter-koppel Lukaku en Martínez

Laatste update:

Internazionale heeft maandagavond drie belangrijke punten gepakt in de strijd om de Italiaanse landstitel. Op bezoek bij Napoli won de ploeg van trainer Antonio Conte met 1-3. Romelu Lukaku was de grote man aan de kant van de bezoekers, want hij was tweemaal trefzeker in de eerste helft. Arek Milik deed nog wat terug, maar na rust bracht Lautaro Martínez de marge op twee.

Internazionale, waar Stefan de Vrij in de basis startte en de negentig minuten vol maakte, kreeg via Lukaku al snel een grote kans om op voorsprong te komen. De spits liet een goede mogelijkheid onbenut, terwijl vlak daarna Napoli-spits Milik een goede kopkans had. Het werd een vermakelijk duel met veel kansen over en weer, waarbij de bezoekers na een kwartier spelen voor het eerst mochten juichen. Lukaku pikte de bal op eigen veld op en mocht ver komen van de Napoli-verdedigers. Lautaro Martínez trok met een goede loopactie een verdediger met zich mee, waardoor zijn ploeggenoot ruimte kreeg om uit te halen. Via de binnenkant van de paal schoot Lukaku de 0-1 tegen de touwen.

De thuisploeg probeerde het spel te maken, maar het was Inter dat de beste kansen kreeg. Meret had zijn ploeg al een paar keer gered van een grotere achterstand toen hij na 33 minuten spelen lelijk in de fout ging. Lukaku had weinig opties meer over en probeerde het vanuit een moeilijke hoek met een hard schot. Meret verkeek zich op de poeier van 111 kilomter per uur en moest voor de tweede keer deze avond vissen. Vlak voor rust deed Napoli wat terug. Op aangeven van José Callejón tekende Milik van dichtbij voor de 1-2. De Pool onderstreepte met zijn doelpunt zijn goede vorm: hij is de enige speler uit de vijf grootste competities die minimaal zeven keer weet te scoren in zijn laatste tien optredens.

Napoli ging na rust op jacht naar de gelijkmaker, maar het was Inter dat het net liet bollen. Met nog een halfuur op de klok zorgde Lautaro Martínez voor de 1-3. Een voorzet vanaf de rechterflank kon niet worden weggewerkt door de verdedigers van Napoli, waarna de Argentijn raak prikte. Het team van Gennaro Gattuso liet het er niet bij zitten en vocht voor wat het waard was. Aanvoerder Lorenzo Insigne was met een vrije trap nog dichtbij de aansluitingstreffer, maar hij raakte de lat. Ook de invalbeurt van Hirving Lozano bracht Napoli geen treffers op, waardoor Inter de drie punten meeneemt naar Milaan. Eerder op de dag won titelconcurrent Juventus met 4-0 van Cagliari en komt het net als koploper Inter op 45 punten uit 18 duels.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Napoli was vanavond de betere, maar gaven drie cadeaus aan Inter op La Befana en Inter pakte ze alle drie uit. Onterechte overwinning, maar typisch het 'geluk van de kampioen'. Lukaku wel uiterst effectief zeg en De Vrij ook weer uitmuntend. Gatusso kan denk ik wel wat moois bij Napoli neerzetten, heeft het bij Milan ook uitstekend gedaan vergeleken met de andere coaches.

6 januari 2020 om 22:44

Snap niet dat Man Utd Lukaku heeft laten gaan, wat een beer van een speler.

6 januari 2020 om 23:03

Klopt, die gozer is nauwelijks te verdedigen. Vindt hem echt goed spelen in Italië.

6 januari 2020 om 23:06

Tsjah hier op VZ kraakte ze hem allemaal af. Heeft toch weer eens het tegenbewijs geleverd.

7 januari 2020 om 00:11

Terwijl zijn eerste seizoen gewoon goed was... Kon niemand van United beseffen, dat het grotendeels van het probleem, bij United zelf lag/ligt??

7 januari 2020 om 11:16

Heb het als United fan ook nooit begrepen. Maat Lukaku wilde overigens ook zelf weg. Dus de honger om de mondjes op Old Trafford te snoeren had ie blijkbaar niet zo.

6 januari 2020 om 22:48

Seedorf en Mihajlović deden het volgens mij zeker niet slechter dan Gattuso en werden alsnog de laan uit gestuurd. Gattuso heeft het niet zo veel beter gedaan vergeleken met andere coaches. Vooral dom van ACM om niet met Siniša door te gaan. Daarmee hadden ze nu zeer waarschijnlijk de aansluiting met de top gevonden.

7 januari 2020 om 00:10

Kijk hoeveel aankopen ze hebben gedaan in het laatste anderhalf jaar. Als die gericht waren geweest had je er meer uit gehaald.

Dit zal waarschijnlijk de meest spectaculaire einde worden van seria a van het afgelopen 10 jaar. Kop aan kop inter en juve wat heb ik dit gemist zeg eindelijk is de beest wakker geworden.

6 januari 2020 om 22:47

In 16/17 eindigde Roma 4 punten achter Roma (91 vs 87 punten) en in 17/18 eindigde Napoli 4 punten achter (95 vs 91). Dat waren ook spannende jaren waarin de titelrace tot het einde open lag. Vooral in 17/18 toen was een van de laatste matches Napoli - Juve.

6 januari 2020 om 23:07

2 topclubs die aan elkaar gewaagd zijn vind ik spectaculairder dan met alle respect een roma die geen topclub is en napoli die een semi topclub is. Maar iedereen zijn eigen mening natuurlijk. Maar het seizoen van 17/18 ben ik mee eens dat was een mooie seizoen voor de Serie A.

7 januari 2020 om 00:56

Roma en Napoli zijn in de laatste 10 jaar meer topclub geweest dan Inter.

7 januari 2020 om 02:18

Waar Juventus weer zijn titel heeft gekocht! Koulibaly krijgt de eerste minuten een onterechte rooie kaart, waar vecino het voor inter krijgt tegen Juventus 6 punten gestolen! Pjanic had 10 keer rood moeten pakken. Wil je een discussie kijk dan even neutraal naar beide wedstrijden zoals Ik. Elk voetbalfan die niet voor Juventus of Real zijn zien het direct. Maar het is moeilijk om negatieve dingen te zien over jouw eigen clubje. Maar hun geschiedenis zegt genoeg hoeveel ze hebben gekocht.

6 januari 2020 om 22:47

Inter blijft goed mee doen en staat nog steeds vooraan. Ze lijken dit jaar niet hun jaarlijkse vormdip te hebben en zijn een stuk stabieler. We moeten wel nog even af wachten. Napoli heeft dit ook een jaar of 2 geflikt, maar kon het uiteindelijk niet vol houden.

Superduo voorin, goed middenveld en de beste Cb's achterin. Met een paar gerichte aankopen kan Inter verassen in de CL.

6 januari 2020 om 23:07

Jammer genoeg spelen ze dit seizoen geen CL meer...

Wat een heerlijke wedstrijd was dit, qua veldspel was Napoli best goed echter stond heel vaak de Vrij in de weg. Inter counterde geweldig, met goeie goals van Lukaku. Ik zie ze echt wel kampioen worden dit seizoen.

Wel opvallend dat de drie goals van Inter allen door opzichtige fouten van Napoli kwamen.

Toch absurd om me te maken; Napoli was afgelopen 5/6 jaar na juve de beste team, dat nauwelijks verloor, behalve standaard tegen Juve, kijk waar ze nu "opeens" staan

6 januari 2020 om 23:13

Als je je bedenkt dat de president een megalomane gek is die denkt dat alle succes aanzichzelf te danken is en dat hij spelers geen rust wou geven, dan vind ik het niet echt absurd waar ze nu staan.

ik ben wel een Lukaku fan maar wat staat die verdediging te doen bij die goal van hem? ze lopen allemaal van hem weg ipv op hem af om de bal te onderscheppen

7 januari 2020 om 00:22

Bij de vorige counters van Inter, stapten ze in en Lukaku gewoon voorbijlopen of passje naar Lautaro, die het afmaakte. Sowieso moet je tegen dit Inter niet de bal hoog op het veld verliezen, want ze hebben veel snelheid voorin.

7 januari 2020 om 00:34

dat is misschien zo maar nu lieten ze hem gewoon zo de 16 binnen lopen zonder iets te doen. ze gaven hem gewoon totale vrije doorgang

Belangrijke overwinning. Inter had voor het laatst in 1997 uit in Napoli gewonnen. Zeer knap werk van Conte. Lukaku speelde heel scherp en Inter profiteerde optimaal van de fouten van Napoli. Het was inderdaad knullig van Napoli maar als team moet je er wel staan om af te straffen. Jammer van de vele gele kaarten. Zo zijn Skriniar en Barella geschorst tegen Atalanta maar aan andere kant is Sensi weer terug en mag Godin Skriniar opvangen. Het is geen al te grote drama. Barella leek geen echte fitte indruk te maken. Verder speelden Stefan de Vrij en Bastoni een puike wedstrijd. Zij zullen er weer staan. Op naar de kraker tegen Atalanta. Forza Inter!

Als er een voetballer is waar ik echt mee meeleef is het wel Romelu. Groeide op bij m'n cluppie en heeft het sindsdien, zonder dat sommigen het willen toegeven, gewoon meer dan goed gedaan. Twijfels deren hem niet, haters deren hem niet, goals scoren is alles wat hij doet.

7 januari 2020 om 00:03

Hij is gewoon een absolute wereldspeler. Niet iedereen zal dat makkelijk willen toegeven, maaar ik zeg het al langer. Het is een een absolute wereldspits. Op zo een jonge leeftijd al zoveel doelpunten geprikt is te bizar voor woorden.

6 januari 2020 om 23:26

Netjes gedaan! Wat.waren de quoteringe?

7 januari 2020 om 00:26

Quotering werkt ook (vooral) op basis van statistieken, sinds 1997 niet meer gewonnen in Napels, dus hoge quotering.

Brozovic op moment beste middenvelder van de serie A. Man is overal te vinden. Onderschept ballen en met een goed positiespel verdeelt ie het spel zeer goed. De vrij ook goed vandaag.

Lukaku en Martinez is een gouden duo gebleken. Als Eriksen ook nog komt wordt dat echt smullen. De titelstrijd gaat dit jaar echt spannend worden in de Serie A met ook Lazio dat sterk presteert en Juve al tweemal wist te kloppen.

Als Milanista heb ik veel respect voor Inter en de manier waarop ze alles handelen. Eigenaar die het wat boeit, praat en altijd aanwezig is, top directeur zoals Marotta en een top coach zoals Conte, beste jeugdopleiding van Italie met altijd goed talent. Hoop dat Milan er wat van kan leren

Wat heeft Inter toch een schitterend tenue! On: Leuk dat Juventus weer eens een échte uitdager heeft. Onzettend zonde dat Atleti op het laaste moment Lautaro Martìnez is misgelopen. Wat een talent is dat zeg! Inter zit echt goed in elkaar. Zou wat zijn als ze ook nog Eriksen weten te strikken deze winter. Ben wel benieuwd wie Conte dan op de bank gaat zetten. Sensi? Barella? Brozovic lijkt me toch onmisbaar om te balans te behouden. Ik hoorde ook gerichten dat ze bezig zijn met Tonali. Dan wordt het al helemaal druk op het middenveld. Een Interista met ideeën hierover? Hoe zouden het team jullie opstellen?

6 januari 2020 om 23:19

Ik snap dat je baalt dat jullie Lautaro uiteindelijk zijn misgelopen, heeft zicht ongelooflijk ontwikkeld dit seizoen. Brozovic is inderdaad onmisbaar en Barella in goede doen eigenlijk ook. Mocht Eriksen komen dan gaat hij waarschijnlijk concurreren met Sensi. Dan moet de Deen alsnog flink aan de bak aangezien Sensi echt een goede indruk maakt. Tonali zal pas vanaf aankomende zomer aansluiten en in eerste instantie vooral fungeren als back-up van Brozovic. Betekend dat er afscheid gaat worden genomen van Vecino en Borja. Een hele goede ontwikkeling wat mij betreft.

6 januari 2020 om 23:34

Wie wil je buiten Tonali en Eriksen zien komen? Nog een aanvaller of back? Gabriel terughalen als die goed blijft spelen?

6 januari 2020 om 23:34

Een volledig Italiaans middenveld met rasvoetballers Sensi, Tonali & Barella zou wel echt prachtig zijn! Goede tijden om Inter-fan te zijn, of niet? Hopelijk komt de andere club uit Milan er ook weer bovenop komt. Inter heeft in ieder geval het goede voorbeeld gegeven. Zo zie je maar wat een trainer, en een aantal gerichte aankopen kan doen. Gefeliciteerd! Als Atletico fan heb ik altijd wel een beetje een zwak gehad voor Inter. Ik zou het bovendien ook prachtig voor Godìn vinden, als hij weer eens een landstitel in de lucht mag houden.

7 januari 2020 om 09:12

@marcos. Met die twee aankopen is het middenveld wel compleet. Achterin staat het ook uitstekend. Ik zou Zinho aan het eind van het seizoen terughalen en eventueel Kumbulla (hellas) om hem direct weer te verhuren. Op de wingback posities en voorin moet er wat bij. Meunier zou ik proberen transfervrij over te nemen van Psg. Links is het een stuk moeilijker. Droomscenario zie ik Hakimi, maar die is niet haalbaar vrees ik. Jongens als Gaya, Grimaldo, Zinchenko en Kostic zie ik als haalbaardere alternatieven. Voorin zou ik Chiesa (zie ook wel een wingback in hem) en Belotti halen. Gabriel is overigens gewoon niet goed genoeg. Mist teveel specifieke kwaliteiten om een succes te zijn in Europa. Hij is een goede afmaker (niet bijzonder goed overigens) en heeft een goed instinkt om op de juiste plek te staan. Hij is niet snel, niet sterk, technisch niks bijzonders, geen goede kopper etc.

Handanovic
Skriniar
De Vrij
Bastoni
Meunier
Brozovic
Barella
Kostic
Eriksen
Lukaku
Lautaro
7 januari 2020 om 09:26

@maestro. Inderdaad weer eens goede tijden voor ons Interisti! Een Scudetto na al deze magere jaren zou een droom zijn. Ook mooi dat Inter met haar koers voor meer Italianen heeft gekozen. Erg blij mee. Ik hoop ook dat Milan er weer bovenop komt, een sterke Serie A heeft de twee clubs uit Milaan nodig. Napoli en AS Roma hebben het goed gedaan de afgelopen jaren maar het zit niet in het DNA van die clubs om met Juve te wedijveren. Het zijn simpelweg geen topclubs van huis uit. Ik heb overigens een beetje hetzelfde met Atletico. Heb helemaal niks met Barcelona en eigenlijk ook weinig met Real. Atletico vind ik dan echt de mooiste van het stel. Het DNA van de clubs is dan ook wel redelijk vergelijkbaar denk ik.

6 januari 2020 om 23:36

Zou wel jammer zijn. Die Barella lijkt me een groot talent.

İk ben geen interista maar conte speelt 352 toch ? Dan is het niet gek dat ze Eriksen willen hebben vooral als ze weer aan de top willen aansluiten.

Kan iemand me uitleggen waarom die hele eerste ring om het veld leeg is? Als protest tegen die eigenaar ofzo?

Ik blijf die Lukaku een ongelooflijk goede spits vinden. Bizar dat Man United hem heeft laten gaan. Hij heeft een gigantisch postuur waarbij ie ook nog eens verassend snel en behendig is, en een enorme poeier in beide benen. En vind t ook altijd een enorm sympathieke vent in interviews dus het is hem gegund!

Wat een luxe voor Oranje dat je met De Vrij en Van Dijk gewoon de twee beste verdedigers ter wereld hebt.

7 januari 2020 om 07:30

De Vrij is echt geweldig inderdaad. Als dit centraal achterin staat met het EK, en Frenkie met Gini dat middenveld domineert, dan gaan we een heel fijn WK tegemoet. Mooie tijden dit.

Lukaku verdient Inter en Conte echt. Eindelijk een club waar hij echt even zich zelf kan zijn en als spits kan spelen zoals het beste bij hem past. Hij werd gewoon bij United misbruikt. Hetzelfde geldt voor Pogba momenteel. Zonder twijfel 1 van de beste middenvelders ter wereld mits hij in het juiste team speelt met de juiste trainer. Mourinho was echt helemaal niets voor Pogba. OGS is sowieso een lightgewicht. Kan niet wachten tot Pogba daar ook weg is. Het zou helemaal hilarisch zijn als Pogba bij Inter terecht kwam en samen met Sanchez en Lukaku de CL pakt in het volgende seizoen terwijl United loopt te klooien in de EL.

Lukaku wat een beer. United zou wel denken wat een kneuzen zij wij. Verder die brozovic geweldige speler. Mocht modric die kant op gaan hoop ik dat real brozovic kan halen. Gaat wat worden als eriksen daarbij komt ..Inter draait lekker. Jammer dat ze uit de c.l liggen.

Napoli speelde niet eens onaardig. Maar dat duo Lula is zo is complementair aan elkaar, Niet normaal hoe goed. Briljante combinatie daarmee knijt inter zich in de handen. Ook Napoli heeft een ander jaar dan eerdere jaren. Best opvallend hoe zwaar ze zijn afgevallen. Hoop wel dat ze weer een beetje gaan meedoen om de top 4.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren