Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Naast Luka Modric nog 2 spelers ontevreden over speeltijd bij Real Madrid’

Laatste update:

Niet alleen Luka Modric is ontevreden over de speeltijd die hij krijgt bij Real Madrid, zo meldt The Athletic donderdag in een uitgebreide analyse over de Koninklijke. Zo zou de relatie tussen ‘kind van de club’ Nacho Fernández en trainer Carlo Ancelotti gespannen zijn, terwijl ook toptalent Arda Güler had verwacht dat hij na zijn blessure meer aan spelen toe zou komen.

De 38-jarige Modric is al sinds 2012 van grote waarde bij Real Madrid. De Kroatisch international won liefst vijfmaal de Champions League met de Madrileense grootmacht en kon, indien fit, altijd rekenen op veel speeltijd. Dit jaar is alles anders, daar Modric lang niet altijd meer basisspeler is onder Ancelotti.

Hoewel Modric zich naar buiten toe nooit uitspreekt over zijn onvrede, zou de rechtspoot zeer teleurgesteld zijn over zijn veranderde status bij Real Madrid. Afgelopen zondag was de middenvelder tegen Sevilla (1-0 winst) als invaller belangrijk met het winnende doelpunt, maar het is goed mogelijk dat hij bezig is aan zijn laatste maanden in de Spaanse hoofdstad.

Verdediger Nacho zou op gespannen voet leven met Ancelotti, omdat de 34-jarige Spanjaard al langere tijd het gevoel heeft dat de oefenmeester weinig vertrouwen heeft in zijn kwaliteiten. Zo moest Nacho, die net als Modric beschikt over een aflopend contract, onlangs toezien hoe middenvelder Aurélien Tchouaméni in de defensie de voorkeur kreeg. De ervaren Nacho wil in de laatste fase van zijn carrière zekerheid op speeltijd hebben, die Ancelotti hem niet kan bieden.

Güler moest tot dusver een groot deel van dit seizoen missen wegens blessureleed, maar de negentienjarige Turk zat tijdens de laatste paar wedstrijden weer bij de wedstrijdselectie van Real Madrid. De teller staat pas op 126 minuten namens de Koninklijke, verdeeld over 5 officiële optredens. Volgens the Athletic wil Güler dat zijn speeltijd in de komende maanden toeneemt, daar hij anders wellicht openstaat voor een verhuurperiode.

Spaanse media


Niet alleen in Engeland schrijft men over de mogelijke leegloop bij Real Madrid. Ook in de Spaanse media is de vermoedelijke onvrede bij een aantal grote namen onderwerp van gesprek. Real Madrid wil aankomende zomer minstens twee grote deals sluiten (Kylian Mbappé en Alphonso Davies), waardoor er ruimte moet komen in de budgetten. Volgens Marca is de recordhouder van de Champions League dan ook van plan een grote schoonmaak te houden.

Toni Kroos, Modric en Nacho kunnen hun contract in Madrid eventueel nog verlengen, maar krijgen daarbij geen garanties wat betreft speeltijd. Ook het contract van Lucas Vázquez loopt af. De Spaanse vleugelspeler kan enkel blijven om in een rol als back-up te fungeren. Kepa Arrizabalaga keert terug naar Chelsea zonder dat Real Madrid zich gaat melden voor een definitieve koop. Verder staat Fran García op de nominatie voor een vertrek en hoeft ook Joselu niet te rekenen op een langer verblijf.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat had Guler dan verwacht? Dat hij gelijk bij het beste team ter wereld even basis zou spelen. Deze jongen moet gewoon minuten gaan maken op een lager niveau.

29 februari 2024 om 16:55

Precies. Twee seizoenen verhuren zou hem goed doen. Bij Twente zou hij wellicht wel aan spelen toekomen

29 februari 2024 om 17:06

Waar lees jij dat hij had verwacht om even in de basis te spelen? Wist niet dat meer minuten vragen gelijk stond aan een basisplek

29 februari 2024 om 17:51

Dit real is niet echt t beste team ter wereld. Wellicht volgend seizoen weer

29 februari 2024 om 18:02

@Nederland79

Beste team misschien niet, maar het meest competitieve middenveld is toch wel te vermelden..

Kroos, Modric, Bellingham, Thouameni, Valverde, Camavinga en Diaz.

Ervaring, jeugd
Fysiek, kracht, snelheid
Combinatie, passing
Doel gerichtheid

Alles is wel in huis..

29 februari 2024 om 18:57

Met alleen het middenveld win je geen wedstrijden, je hebt ook een sterke verdediging en aanval nodig.

29 februari 2024 om 21:03

Samen met city de beste 2 teams dit jaar. Daarna komen een hoop andere clubs

Nou van Nacho had ik dit niet verwacht. Dacht dat hij wel zou weten dat hij altijd de 12e man zou zijn. Van Arda Guler snap ik het een beetje. Hij wil gewoon minuten maken, maarja als je ziet wat er voor hem zit is het logisch dat hij niet speelt

Guler moet kijken naar een vini en Rodrigo. Die werden ook langzaam gebracht en waren geduldig. Geld ook voor een camavinga in zijn eerste jaar . Dit zijn pas zijn eerste maanden waarvan hij 3 kwart geblesseerd is geweest. Nacho speelt dit seizoen regelmatig en is ook vaak aanvoeder. Heeft dit seizoen toch echt wel veel gespeeld. Modric is nu bankzitter waar kroos bijna altijd start. Met beide tegelijk starten kan helaas niet. Maar modric is een legende daar zie hoe hij afgelopen weekend letterlijk door de hele selectie gedragen werd. Zou niet verkeerd zijn om guler 2 seizoenen te verhuren net zoals bij carjaval ( leverkussen) diaz ( Ac Milan ) en hakimi destijds. Nacho heb je zeker nog nodig. Dat is een mannetje die overal achterin inzetbaar is en altijd wel speelt door blessures van andere

Tsja. Modric gaat na dit jaar wel weg gok ik. Of stopt.
Nacho is gewoonweg niet goed genoeg (meer). Leuke back-up, maar is hij altijd geweest. Vind niet dat hij veel meer te eisen heeft. En als hij dan eens speelt, doet die regelmatig gekke dingen tegenwoordig, terwijl hij normaal de degelijkheid hemzelf was...

Guler vind ik oprecht lachwekkend. Ja, Ancelotti zegt vaak dat hij er aan komt etc en hij krijgt dan amper of geen minuten, dat klopt. Maar Guler is toch nog lang niet basismateriaal? Voorin heb je al voldoende goede concurrenten met Vini, Rodrygo, Diaz bijvoorbeeld. Valverde speelt er ook nog regelmatig....

Nee, ik snap wel dat Guler, die nog niks bewezen heeft, nog niet veel speelt.

29 februari 2024 om 18:10

Guler vraagt helemaal niet om een basisplek, maar iets meer minuutjes kunnen geen kwaad.

Dit is weer een mening van een journalist , Modric weet wat er was afgesproken aan het begin . Guller weet ook dat hij niet zomaar een plek krijgt en nacho is belangrijk op dit moment vanwege blessures

Beetje raar over Nacho omdat hij zowat alles speelt. Ook is die terecht 4e keus want hij is dit seizoen niet heel consistent geweest. Güler is begrijpelijk maar ja hij heeft ook 6 maanden eruit gezeten en heeft hevige concurrentie met Brahim, Rodrygo en Bellingham. En over Modric is jammer maar goed hij is al 38 jaar en kan niet meer mee zoals in de voorgaande jaren. Daarnaast heeft hij ook hevige concurrentie met Valverde, Kroos, Camavinga etc. Spelen met Modric en Kroos samen is tegenwoordig ook geen ding meer want anders heb je niet de benen om te verdedigen. Dus het is of Kroos of Modric. En Kroos is natuurlijk subliem dit seizoen.

Modric is wel heel jammer maar de beste man is al klaar op topniveau en wordt dit jaar 39..

Guler moet gewoon uitgeleend worden want hij gaat dit seizoen echt weinig spelen. en volgend seizoen ook als Mbappe komt.

Modric is volledig te begrijpen maar helaas, meer zit er momenteel niet in. Nacho lijkt me klinklare onzin. Van de 37 wedstrijden dit seizoen was hij onbeschikbaar voor 4 wedstrijden en heeft hij van de overige 34 maar liefst 30 wedstrijden gespeeld waarvan 24 in de basis. Wat wil je nog meer? Bovendien zijn zijn prestaties ondermaats dus dan heb je al helemaal niets te klagen. Arda is een jammerlijke situatie door zijn blessure en het missen van de voorbereiding. Hoop dat ie volgend seizoen uitgeleend wordt.

29 februari 2024 om 15:57



Helemeel met je eens over Nacho. Lijkt me ook onzin. Wel zou ik als Real zijnde een speler als Nacho goed koesteren. Ik ben benieuwd hoe hij in de geschiedenisboeken van Real zal worden herdacht, maar naar mijn bescheiden mening is Nacho van onschatbare waarde geweest voor de vele successen van Real. Waar kan je tegenwoordig nog een backup vinden die er in de absolute topwedstrijden kan staan en nooit verzaakt? Dat heeft Zidane destijds meteen heel goed gezien.

29 februari 2024 om 22:47

Absolute clubheld wat mij betreft. Ik denk dat men deze zomer Yoro wil halen en Rafa Marin bij de selectie neemt en afscheid neemt van Nacho. Ik hoop dan wel dat het een groots afscheid is en hij alle respect krijgt die hij verdient.

29 februari 2024 om 16:23

In aanvulling daarop: Nacho heeft zijn bijrol ook altijd geaccepteerd en hij speelt nu echt niet veel minder dan de afgelopen seizoenen dat hij bij ons zit. Sterker nog, ik druf wel te stellen dat hij dit seizoen misschien zo maar eens zijn record aan speelminuten kan gaan verbreken. Gezien die feiten en omstandigheden nu denken dat hij op zijn 34ste nog denk "hallo ik wil nog meer speeltijd en altijd basis staan"... tja, ik geloof er niks van.

Wat een grootse onzin is dit zeg. Ik kan mij niet voorstellen dat Nacho het aan de stok heeft met Ancelotti om de speeltijd. Als zij mot met elkaar hebben, heeft hij van de 26 wedstrijden 18 wedstrijden mee gedaan. Als we zijn speelminuten omrekenen naar hoeveel volle wedstrijden heeft gespeeld kom je uit op bijna 12 volle wedstrijden (op basis van 1064 speelminuten). Vorig seizoen kwam hij uit op in totaal 1632 minuten wat neerkomt op ongeveer 18 wedstrijden (het seizoen daarvoor zelfs: 1547 min). Dus hij speelt niet 'te weinig'. Nacho is een kind van de club zoals de titel terecht luidt, hij heeft altijd de rol aangenomen en geaccepteerd dat hij speelt wanneer dat écht noodzakelijk is: hij heeft er nooit een probleem mee gehad dat hij geen onbetwiste basisspeler is geweest. Dat is een van de redenen waarom ik van deze man hou, maar nog meer omdat hij gezien deze rol (die de meesten niet zouden accepteren en wel elders zouden voetballen om meer minuten te maken) geeft hij altijd zijn volle 100% voor onze club en dat kan ik enorm waarderen. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor een Vazquez: hij speelt ook vaker niet dan wel, maar als hij op het veld staat is het pure passe en strijdlust (het is niet altijd even mooi, zoals ook bij Nacho).

Wat betreft Arda.. tja die jongen heeft gewoon een heel ongelukkige start. Hij heeft een zware blessure opgelopen en daarna ook nog terugval gehad (ik meen me te herinneren zelfs een paar terugvallen), dan moet je niet gaan verwachten dat je snel minuten kan gaan maken. Laat die jongen ergens rijpen waar de druk minder is, want ik denk dat hij echt té veel zijn best doet om zich in de schijnwerpers van de trainer te spelen, dat met de druk die hij ongetwijfeld voelt is ook niet gezond voor zo een jonge gast. De potentie heeft hij in ieder geval wel, want wat hij de voorbereiding liet zien was geweld. Ik hoop dat hij de juiste mindset heeft zich niet uit de veld laat slaan maar vooral ook realistisch en eerlijk naar zichzelf blijft.

29 februari 2024 om 16:44

Hahaha dit is toch amateuristisch. Een grote zak onzin wat ik hier lees. Dit kun je dan wel in elk team uitrichten haha. Oh gossie.

29 februari 2024 om 19:35

Bedankt voor je bijzonder nuttige bijdrage…

2 maart 2024 om 23:46

Yo was het me je eens he haha. Doelde op het artikel.

Volgend jaar alleen nog doorgaan met Kroos van de in het artikel genoemde spelers. Nacho/Alaba vervangen voor Yoro. Verder had ik zeer hoge verwachtingen van Fran Garcia op basis van zijn Rayo-wedstrijden. Wellicht hem verhuren en Gutierrez voor 8 miljoen terughalen. Mendy voor Davies vervangen en de verdediging ondergaat al een aardige metamorfose. Daarom Vazquez verlengen voor een jaartje of Tobias doorschuiven en volgend jaar Hakimi proberen terug te halen in combinatie met Bastoni (beide hebben een gunstig contract volgend jaar als ze niet verlengen) als vervanger voor de dan overgebleven Nacho/Alaba. Allen zijn voorbij hun hoogtepunt en Perez kennende handelt hij op tijd. Ze staan ook voor een aardig bedrag op de loonlijst dus dat zal ook schelen. Ik weet dat het geen Fifa is, maar dit acht ik een zeer realistisch scenario.Edit: vergeet ik Guler en Joselu. Guler zou ik graag verhuurd zien worden a la Diaz en Joselu overnemen en als stormram gebruiken. Hij is een geweldige kopper en lijkt me geen persoon die deze functie erg zou vinden.

Modric is 39 jaar bijna

Guler wil ik ook meer zien spelen ipv de saaie Valverde en wisselvallige Rodrygo.

Modric is top als hij fit is, bijna onvervangbaar. Maar op zijn leeftijd zou hij het zelf toch ook maar normaal moeten vinden dat hij minder speeltijd krijgt.. Dit is zowel voor zichzelf te beschermen tegen blessures en om de opvolging de kans te geven ook echt opvolging te zijn.
Net zoals Kroos. Hopelijk krijgen ze nog een deftig contract en voelen ze zich gewoon goed bij Real en willen ze hun carrière op die manier afsluiten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren