Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi en Suarez combineren als vanouds en leiden Inter Miami naar kwartfinale

Laatste update:

Inter Miami heeft zich in de nacht van woensdag op donderdag ten koste van Nashville SC geplaatst voor de kwartfinale van de CONCACAF Champions Cup, de Noord- en Midden-Amerikaanse versie van de Champions League. Na een 2-2 uitslag in de heenwedstrijd was een 3-1 thuiszege ruim voldoende. Zowel Lionel Messi als Luis Suárez was belangrijk met een goal én een assist.

Het tweetal had bij Miami vanzelfsprekend een basisplek en vormde het aanvalsduo. Op het middenveld stond mede voormalig FC Barcelona-speler Sergio Busquets geposteerd, terwijl Jordi Alba de meest linker verdediger was in een vijfmansdefensie.

Vorige week, in de nacht van donderdag op vrijdag, hadden beide ploegen elkaar nog in evenwicht gehouden. Een treffer van Messi en een doelpunt en een assist van Suárez hielpen Miami destijds aan het 2-2 gelijkspel.

Ook in de return waren de twee vrienden belangrijk. Al na acht minuten resulteerde een combinatie tussen de Argentijn en de Uruguayaan tot de 1-0. Suárez mocht hem maken.

In minuut drieëntwintig was het de beurt aan Messi. La Pulga kon op aangeven van Diego Gómez aanleggen vanaf ter hoogte van de penaltystip en vond de verre hoek: 2-0.

Miami-trainer Gerardo Martino geloofde het wel en haalde Messi na vijftig minuten naar de kant. Een klein kwartier later bleek die keuze geen verkeerde te zijn, toen de vervanger van de legendarische aanvaller, Robert Taylor, op aangeven van Suárez binnenkopte: 3-0.

Nashville deed richting het einde van het duel nog wat terug. Eerst werd de goal van Hany Mukhtar afgekeurd, alvorens Sam Surridge in de blessuretijd de eindstand alsnog op 3-1 bepaalde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik begrijp dat als je een toernooi wil organiseren in Noord Amerika er niet zo veel landen zijn en er als alleen de topteams mee mogen doen je een klein toernooi zou hebben. Maar wat is de opzet dat de nummer 14 van hun conference en de nummer 27 van de MLS over heel de USA van afgelopen seizoen zich kan qualificeren voor hun versie van de Champions league?

14 maart 2024 om 08:15

Miami was de leauge cup winnaar waar de beste ploegen uit Mexico en USA aan deelnamen. En Nashville was verliezend finalist toen.

14 maart 2024 om 08:18

En Nashville heeft zich eerst door de eerste kwalificatie heen moeten wurmen.

14 maart 2024 om 08:47

Ja was er net over aan het lezen en die kwalificatie was een nieuw ding afgelopen Leagues cup. Maar wel gewoon verdiend dan. Overigens ook wel een apart toernooi want het zijn niet alleen de beste ploegen die mee doen, maar het is gewoon een maand durend toernooi waaraan alle 47 ploegen uit de MLS en Liga MX meededen.

14 maart 2024 om 09:09

Inderdaad, is gewoon een aaneengesloten bekertoernooi waar alle ploegen uit de Liga MX en MLS aan meedoen. Opzich ook niet gek dat alleen de beste teams meedoen toch, in elk nationaal bekertoernooi doen meestal de bovenste 2 a 3 divisies standaard mee plus nog qualifiers eventueel. Alleen omdat zowel USA als Mexico ook nog een nationale beker los van die Leagues Cup hebben toen ze alleen de hoogste divisies van beide landen denk ik.

Met Messi, Busquets, Suarez en Alba heeft dat Inter Miami meer weg van zo’n veteranen vrienden team dat nog een beetje voor de gezelligheid tegen een balletje aan willen trappen

14 maart 2024 om 11:59

En ondertussen een lekker centje verdienen, zeg jij het maar. Ik zou er voor tekenen in mijn nadagen met mijn maten nog een balletje te trappen

14 maart 2024 om 12:09

Zoals een voetbalteam hoort te zijn: alsof je gezellig met je vrienden een balletje trapt.

Moet toch heerlijk zijn op je oude dag beetje ballen in Miami met de beste maatje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren