Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Matchwinner mist teambespreking: ‘Dacht dat we ’s avonds moesten’

Laatste update:

SC Cambuur boekte maandag een 3-2 overwinning op FC Eindhoven en het winnende doelpunt werd gemaakt door Daniel Crowley, die een minuut voor tijd een vrije trap benutte. De aanvallende middenvelder was bij het begin van de tweede helft in het veld gekomen voor Alvin Daniëls, bij een 0-1 achterstand.

De twintigjarige Crowley moest van trainer René Hake op de bank beginnen omdat hij te laat was bij de voorbereiding voor het duel met Eindhoven. “Ik dacht dat het een avondwedstrijd was, stom. Begrijpelijk dat trainer me op de bank zette”, zegt de huurling van Willem II in gesprek met de Leeuwarder Courant.

Door zijn treffer houdt Cambuur uitzicht op de play-offs voor promotie naar de Eredivisie: “Een geweldig gevoel. De winnende maken en het team aan de zege helpen. Deze drie punten zijn erg welkom in de strijd om de play-off-plekken”, aldus Crowley. Overigens was ook Sai van Wermeskerken te laat voor de bespreking.

Denk jij dat SC Cambuur zich plaatst voor de play-offs?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat Cambuur weer in de eredivisie komt. Ik vind het een mooie club met een goede trainer

En wat een wereldgoal op het goede moment. Hij brengt echt wat extra's. Het is te hopen dat Willem II hem ook volgend seizoen wil verhuren.

Je weet toch wel hoe laat je moet spelen? Maar ja, hij heeft het goedgemaakt.

Dit is wel enorm onprofessioneel zeg, dat je niet weet wanneer je speelt. Hoe kun je dat nu missen dat je smiddags speelt

3 april 2018 om 04:46

Geen idee, het is een mens. Iedereen maakt wel eens een vergissing. Ik ben ook wel eens een afspraak met een klant vergeten... soms zet je in je agenda verkeerd of vergeet je het aan te passen. Als zoiets 1x gebeurt is het niet meteen onprofessioneel en hij gebruikt ook geen makkelijk excuus.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren