Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Martínez komt met excuses: ‘Mbappé moet denken dat ik een sukkel ben’

Laatste update:

Emiliano Martínez heeft Kylian Mbappé niet bewust belachelijk gemaakt tijdens de festiviteiten na het behalen van de wereldtitel. De Argentijnse doelman liet zich meerdere keren van zijn slechtste kant zien na afloop van de gewonnen WK-finale tegen Frankrijk. Martínez biedt nu alsnog zijn excuses aan.

Martínez was een van de eerste Argentijnen die Mbappé troostte na de verloren WK-finale tussen Frankrijk en Argentinië, maar schoof zijn medelijden vervolgens al snel aan de kant. Zo vroeg hij een moment van stilte in de feestende Argentijnse kleedkamer en droeg hij tijdens de huldiging in Buenos Aires een kartonnen pop van Mbappé als baby rond. Beelden van die gedragingen gingen de hele wereld over.

In een interview met France Football blikte Martínez terug op zijn veelbesproken gedrag. “Mensen gooiden tijdens de huldiging in Buenos Aires veel poppen naar ons, ze gooiden er bijna honderd. Een pop met het gezicht van Mbappé viel voor mijn voeten. Ik pakte het op omdat deze me aan het lachen maakte. Ik pakte het twee seconden vast en gooide het terug, dat is alles. Hoe kon ik Mbappé nou voor de gek houden? Hij heeft een hattrick tegen me gemaakt. In de finale... Hij moet denken dat ik een sukkel ben. Ik herhaal dat ik enorm veel respect heb voor Mbappé. En ik zeg je zelfs één ding: hij is de beste Franse speler die ik ooit in mijn leven heb gezien.”

"Na de wedstrijd vertelde ik Mbappé dat hij trots op zichzelf kon zijn en zijn hoofd omhoog moest houden, omdat hij een geweldige wedstrijd had gespeeld”, vervolgde Martinez. “Hij won de finale bijna in zijn eentje. Daarmee bevestigde hij zijn grootheid. Als Messi stopt, weet ik zeker dat Mbappé heel veel Ballon d'Ors zal gaan winnen. Het was niet mijn bedoeling iemand te kwetsen. Gedurende mijn hele carrière heb ik met Fransen gespeeld en ik heb nooit een probleem met een van hen gehad.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet alleen Mbappe denkt dat hij een sukkel bent kan ik hem vertellen. Deze man heeft zich verschrikkelijk misdragen. Die gekkigheid op t veld valt nog wat voor te zeggen, erg sportief is het niet maar dat heeft een functie. Maar wat hij na de wedstrijd allemaal heeft gedaan slaat helemaal nergens op en is gewoon onbeschaafd

11 februari 2023 om 12:39

Echt. Alsof iemand deze halve zool nog geloofd. Vent heeft zich eeuwig voor schut gezet.

11 februari 2023 om 13:02

Gedrag van Martinez valt op geen enkele wijze goed te praten. Gewoon dom en onnodig. Echter, hij is wel mans genoeg om alsnog excuses aan te bieden. Beter laat dan nooit.

Vanuit Oranje heb ik niemand gehoord die excuses aanbood voor hun provoceren vooraf en tijdens de wedstrijd. Bewust en met meerdere Oranje spelers de Argentijnen hinderen bij het nemen van strafschoppen. Heel onsportief.

Vanuit Frankrijk heb ik ook niemand gehoord voor dat liedje van een paar jaar terug over Messi (kante en Mbappe). Elk land heeft zijn mindere kanten helaas. Blijkbaar is het een actie, reactie.

En als ik er neutraal naar kijk, heeft Argentine het WK verdiend gewonnen. Het team toonde karakter, intentie naar voren, het beste spel en wonnen aan de hand van Messi terecht het WK.

11 februari 2023 om 13:06

Couldn't agree more!!

11 februari 2023 om 13:18

LeFootball,

Welcome back InsideRMadrid

11 februari 2023 om 13:23

Heb je de Argentijnen excuses zien maken voor hun gedrag tijdens de wedstrijd? Nee natuurlijk niet. Argentinië speelde bij vlagen smerig, Nederland bij vlagen onsportief. Maar alles inderdaad om de tegenstander uit de wedstrijd te krijgen, dus nog enigszins te rechtvaardigen. Het was vooral de scheids die harder op had moeten treden.

Maar wat Martinez en bijvoorbeeld Messi na afloop van de wedstrijden zeiden/ deden getuigd dat ze beiden als persoon zeer klein zijn.

11 februari 2023 om 13:36

Dvv20,
Netjes en sportief was het helaas niet, van beide kanten. Om maar te zwijgen over de scheidsrechter inderdaad.

Persoonlijk kijk ik liever naar een mooi potje voetbal zonder randzaken. Strijden voor elke meter, mag hard zijn maar wel fair en sportief. Dat gedoe vooraf, tijdens en na de wedstrijd is totaal onnodig.

Gelukkig ligt het achter ons. Het is weekend, op naar hopelijk mooie wedstrijden

11 februari 2023 om 14:32

CL campagne van Real gemist vorig jaar?

11 februari 2023 om 15:27

"ja ze hebben de beker gewonnen, maar hebben ook verloren van Saudie Arabie", wat is dit voor een technisch correct, maar idioot statement om te maken? Betekent dit dat hun WK aan glans heeft verloren? Heel gek.

Verder snap ik het gejank niet zo van Nederlanders over het spel van de Argentijnen. Stel dat Nederland in 2010 had gewonnen, had hier ook zo goed als geen haan gekraaid naar de aanslagen van de Jong en v. Bommel. Sowieso wordt dat toernooi, met het meest walgelijke voetbal dat ik Oranje heb zien spelen, nog steeds opgehemeld door teveel mensen.

Edit: Of Koeman met het Duitse shirt, destijds. Vinden Nederlanders doorgaans nog steeds mooier dan dat ze het afkeuren.

11 februari 2023 om 18:28

Almograver

We snappen 't je gunt Messi alles en ook de wereldbeker, de hele organisatie is het daarmee met je eens. Maar daarmee kan je het gedrag van Argentinie tijdens dit toernooi zowel op als buiten het veld niet goed praten.

11 februari 2023 om 14:04

Dit. Martinez heeft het WK gewonnen, dus dat is leuk, maar qua persoonlijkheid laat ie al langer zien een complete dwaas te zijn en dat kwam maar weer eens naar voren. Achteraf je excuses aanbieden heeft weinig waarde.

De Argentijnen zijn nu 'ineens' hun excuses aan het aanbieden om hun imago te redden. Eerst Messi voor zijn belachelijke gedrag na de wedstrijd tegen Nederland en nu Martinez.

11 februari 2023 om 12:40

Hmmm. Het lijken net mensen die hoog in een emotie zitten. De druk van het land. De passie. Alles bij elkaar, en dan komt er wel eens wat uit wat niet helemaal correct is. Ach, jullie Hollanders weten waarschijnlijk niet eens wat passie is, aangezien er hier alles zowat alleen maar negatief word gezien, en zodra iemand ook maar iets afwijkt van jullie beeld, is het meteen raar. Dit betekent gewoon zo enorm veel voor Argentinië.

11 februari 2023 om 12:43

Ik ben ten eerste geen Hollander, dus daar ga je al helemaal de mist in. Ten tweede praat jij dingen recht die krom zijn. Waarom gedroeg Duitsland zich niet zo achterlijk toen hun het WK wonnen? Of Spanje? Frankrijk? En geloof me, die Fransen kunnen echt wel zeer arrogant worden maar heb ze na hun gewonnen potjes nooit de tegenstander belachelijk zien maken of een grammetje gaan halen bij de coach van de tegenpartij omdat ie 40 jaar geleden iemand verkeerd heeft behandeld waar hij niets mee te maken heeft.

11 februari 2023 om 13:03

“Jullie Hollanders” - kansloze opmerkingen altijd.

11 februari 2023 om 13:17

Vatros toen we 2e werden op wk in Zuid Afrika zat passie gezien in dit land. Maar goed, ik ben geen Hollander dus ik moet me ook niet aangesproken voelen. Wel goeie poging tot generaliseren though.

11 februari 2023 om 13:28

Bedankt voor deze verheldering. Na afloop met een babypop rondlopen met het hoofd van Mbappe, nabootsen alsof je de liefde bedrijft met je net gewonnen trofee, etc. is passie. Als je dan nog een keer naar gepassioneerde mensen zoekt, moet je even langs het GGZ rijden. Daar zijn voldoende mensen die volgens jou 'passie' hebben.

11 februari 2023 om 14:07

wat is er passie ana o.a. poppen maken met gezichten van Franse spelers? Heeft niks met passie of emotie te maken, heeft puur met vernederen en achterlijk gedrag te maken

11 februari 2023 om 12:41

Aah SteveStifler die Messi erbij haalt in een artikel dat niet over Messi gaat en hem nog basht ook. Wat een verassing!

11 februari 2023 om 12:43

Volgens mij benoem ik alle Argentijnen die publiekelijk excuses hebben aangeboden en daar hoort Messi ook bij. Niet zo kleinzerig gaan doen.

11 februari 2023 om 12:50

Messi heeft terecht kritiek van zich afgeschud. Louis Van Gaal had nogal grote mond voor de wedstrijd over hem. Daarnaast kan ik me nog interview herinneren voor de wedstrijd waarin Van Gaal bijna zeker van was dat ze door zouden gaan. En als het op penalty's zou aan komen dan was al beslist, want zijn spelers een jaar lang op penalty's getraind. Messi heeft de arrogante Van Gaal goed op zijn plek gezet. Verder hoeft Messi helemaal niet te redden. Hij staat nu wereldwijd bekend als GOAT en is nu ook feitelijk zo. Dat hij alsnog excuses aanbied, vertel ons wat over zijn persoonlijkheid en zijn grootheid.

11 februari 2023 om 14:14

Tapinmaster

Wat een onzin. Dat je met een Messi pajama naar bed gaat moet je zelf lekker weten maar jij verdraait gewoon compleet wat LvG allemaal heeft gezegd voor de wedstrijd. Plus, zijn excuses zegt helemaal niets over zijn persoonlijkheid want hij heeft dat alleen gedaan omdat het toevallig goed afliep. Als Argentinie uitgeschakeld was tegen Kroatie of Frankrijk dan stonden ze totaal voor lul en dan had ik wel willen zien of hij zich verontschuldigd.

11 februari 2023 om 14:16

Alsof Nederland niks fout deed. Wat waren we arrogant zeg! Uitspraken van Van Gaal, Johan Derksen en Valentijn Driessen zijn vertaald in het Spaans verschenen op de Argentijnse televisie en hebben dat tegen ons gebruikt. We zijn als Nederland dom en arrogant geweest en hebben daarvoor de prijs betaalt.
Veel Nederlanders (waaronder ook en paar op dit platform) denken dat Nederland niks fout deed en Argentinië eenzijdig provoceerde maar dat is niet waar.

11 februari 2023 om 19:14

Nu wachten op de excuses van de nl spelers voor hun wangedrag

Eerst messi.nu deze debiel.

11 februari 2023 om 12:57

De uitleg van Messi was misschien (voor mij) nog ergens aanvaardbaar en te begrijpen, heetst van de strijd, uitspraken en gedrag van de Nederlandse media / coach en de wedstrijd was vrij agressief. Ik keur het niet goed, ik praat het niet goed en Messi heeft die dag bij mij ook een beetje reputatieschade opgelopen.

Maar deze Martínez heeft zich dagenlang voor schut gezet en op een uiterst pijnlijke manier ook. Hij heeft door dat de mensen hem nu anders zien en hopelijk heeft hij door dat hij zich als een idioot gedragen heeft, al vraag ik me dat wel af. Ik denk dat hij zijn reputatie een beetje wilt oppoetsen maar er geen woord van meent.

11 februari 2023 om 14:23

Dit is er gewoon eentje die niet heel pienter is en mazzel heeft dat hij ballen kan vangen. Dan kan hij tenminste iemand betalen om z'n billetjes af te vegen, want zelf heeft hij die verstandelijke vermogens niet. En dan nog zeggen dat het belachelijk maken niet bewust was. Eerst die beelden uit de kleedkamer, en daarna (dagen later, als je er toch heel even over na hebt kunnen denken) met die pop. Was er in het vliegtuig niet ook nog wat?

Maar goed, zelfde geldt voor Aguëro die een tiener belachelijk maakt tijdens de viering. Dit zijn gewoon simpele, verrotte zielen die het geluk hebben dat ze talentvol zijn in een vak waar ontzettend veel geld te verdienen valt. Anders waren ze het afvoerputje van de samenleving. Beetje nederigheid is ze ook vreemd, tot ze maanden later ingefluisterd krijgen dat ze sneu zijn.

Euforie zakt in, ratio komt weer om de hoek spelen en Martinez wordt een beetje bewust van wat hij allemaal deed. In plaats van 's avonds een vent, 's ochtends een vent komt hij nu met z'n "ich habe es nicht gewusst" excuses. Zwak.

Wat een lieve respectvolle man is het toch ook....

Oprecht komt het niet echt over. Wel goed geschreven en over nagedacht. Echter zijn gedragingen tonen wat anders. Geen rare fratsen meer vanaf nu en het zou geloofwaardig kunnen overkomen.

Stomme Aegentijnen dachten dat alles geoorloofd was en dat daarna iedereen respect voor ze zou hebben. Ze hebben dan wel de beker gewonnen, maar de manier waarop en de vieze nasmaak die daarbij omhoog komt zal bij iedereen de overhand hebben. Op de Messi fanboys na natuurlijk.

11 februari 2023 om 12:56

Met iedreen bedoel je Ronaldo fanboys inderdaad. Ballenafwachter die nooit een assist of goal heeft geleverd op een wk knock-out fase. Dus heel logisch jouw leed. Want de voetbal liefhebbers wereldwijd waren allemaal voor Argentinië. Van zuid Amerika tot Azië.

11 februari 2023 om 13:27

Op je pikkie getrapt fanboy? Dit topic gaat over hoe schofterig de Argentijnse ploeg aan hun titel kwam, en toen ze eenmaal die beker hadden nog een schepje erbovenop deden. Dat jij Ronaldo rent free in je hoofd heb zitten moet je zelf weten.

11 februari 2023 om 14:24

Rent free, fanboys, haha, dit krijg je als kleuters met elkaar in discussie gaan.

"emiliano Martínez heeft Kylian Mbappé niet bewust belachelijk gemaakt tijdens de festiviteiten na het behalen van de wereldtitel".

Niet bewust? Hou toch op. Als je over Mbappé zingt en Mbappé's gezicht op een babypop plakt, ben je niet 'onbewust' bezig.

Een vieze rat die goed kan keepen maar een personaliteit van lik m'n veste heeft. Zo ga je niet met collega's om, punt uit. Onsportief, respectloos en ontzettend laf. Die man heeft de bal een paar keer achter je geknald dus ga je je maar als een m***tje gedragen.

De hele wereld denkt dat dit een sukkel is, en terecht.

11 februari 2023 om 15:44

Nou wil ik het niet direct voor hem opnemen, maar heb jij dit stuk wel gelezen?

Wat je ook van Martinez vindt, het is wel mooi dat hij uiteindelijk nog met excuses komt. Hij had het namelijk ook helemaal niet kunnen doen

11 februari 2023 om 12:58

Excuses kunnen vaak iets goedmaken, in dit geval zijn deze excuses naar mijn idee geen reet waard. Vooral niet nu we halverwege februari zitten.

11 februari 2023 om 13:48

Puur om zijn carriere te redden, hij wil heel graag weg bij Villa en dacht nu de sprong te maken. Maar er kwamen 0 clubs die hem wouden hebben. Het kwartje is eindelijk gevallen dat geen club deze clown wil hebben als keeper.

Karma komt nog voor deze man...wacht maar

11 februari 2023 om 15:30

In welke vorm moet dat niet bestaande karma komen?

Nou Emiliano.. Ik denk dat de bijna de hele wereld wel denkt dat er iets niet helemaal klopt in je bovenkamer. Vooral als je bedenkt dat je die grappen maakt over de enige speler die juist jou volledig in je hemd heeft gezet door een hattrick te maken in de wk finale, terwijl ik mij meen te herinneren dat Mbappe pas de tweede speler is die dat heeft bereikt. Een normaal mens zou nederigheid tonen voor zo'n wereldspeler, maar ja sommige mensen zetten zichzelf liever voor lul voor de hele wereld.

Dat van dat hij mbappe na de wedstrijd vertelde hoe trots hij mocht zijn is wel echt waar trouwens.
Emi is naast Macron de enige persoon die langdurig Mbappe aan het troosten was na de finale. Bij Macron werd het wel een beetje ongemakkelijk overigens.

Geweldenaar en volksheld van Argentina.Zijn redding in de laatste minuut zal de historie in gaan als de beste redding ooit op een WK.. Zijn penalty killer skills ook.. zijn provocerende houding op het veld vind ik nog wel wat hebben..Maar wat hij op het podium deed met zijn trofee voor beste keeper van het tournooi gaat helemaal nergens over, dan moet er wel een steekje los bij je zitten..Genialiteit en krankzinnigheid zitten dicht bij elkaar zullen we maar zeggen.

Hij is gewoon superdom, als ie normall had gedaan had ie een mooie transfer gemaakt. Nu zijn er precies 0 clubs die hem willen hebben, en hij zal altyd de clown blijven. Dat gaat er nooit meer af

Goede keeper met een IQ van een regenworm. Als je een beetje een normale opleiding en opvoeding hebt gehad, gedraag je je niet zoals deze man zich heeft gedragen. Nu met excuses komen...mosterd na de maaltijd!!!

Veel voetballers worden afgeschilderd als dom en laag opgeleid. Klopt voor een deel ook omdat veel spelers snel stoppen met school. Deze jongen heeft waarschijnlijk nooit een opleiding gehad zo lijkt het. Dommer ga je ze bijna niet vinden.

11 februari 2023 om 13:58

Een opleiding kan zijn IQ niet omhoog brengen hoor. Gelukkig kan hij keepen.

Te veel ballen tegen zijn kop gekregen. Deze man is zo een onsmakelijk mens geweest op het wk. Ik hoop dat hij een keer een finale verliest en wat heb ik genoten van zijn kop toen Wout de 2-2 maakte. Gerechtigheid dacht ik.......maar helaas.

Een beetje te laat met je excuses, Martínez. Had gewoon je mond gehouden.

Na 2 maanden " excuses" aanbieden?
Dat zal m dan wel opgedragen zijn
Imo had een deel of gehele team coke of iets dergelijks op. En dan waarsch ook al in eerdere toernooifase..
Stel imbecielen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren