Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland

Laatste update:

Marcel Brands heeft zondagochtend een tip gegeven aan Arne Slot. De trainer van Feyenoord gaat na dit seizoen zo goed als zeker de overstap naar Liverpool te maken. Hij komt dan in de Premier League terecht, en dat is een competitie waar Brands ook in gewerkt heeft.

Van 2018 tot 2021 was Brands algemeen directeur van Everton, de grote rivaal van Liverpool. Hij weet dus hoe het is om te werken in Engeland, en krijgt bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN de vraag of hij een tip heeft voor Slot.

“Niet blindstaren op vijf Nederlandse spelers aantrekken”, is Brands duidelijk. “Hij moet heel goed kijken wat hij nodig heeft met zijn stijl van voetballen. Alleen genoegen nemen met topspelers.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Erik ten Hag maakte ook de overstap van de Eredivisie naar de Premier League, en haalde flink wat spelers met een verleden in Nederland naar Manchester United. Dat komt hem wel eens op wat kritiek te staan, ziet ook Brands.

“Slot komt bij een van de allergrootste clubs in Engeland te werken. Dat moet je beseffen. Liverpool heeft supporters uit heel de wereld, en de druk is daar altijd aanwezig. Net als Manchester United, dat zijn echt de allergrootste clubs van Engeland. Maar het is wel een fantastische uitdaging”, aldus de algemeen directeur van PSV.

Bij Liverpool zal Slot gaan samenwerken met een hoop grote sterren. Presentator Milan van Dongen vraagt aan Brands of hij daar goed mee kan omgaan. “Ik denk wel dat hij dat inzicht heeft. Ik denk dat hij heel veel respect afdwingt met zijn manier van werken en zijn kennis. Dat is toch iets wat heel snel imponeert bij spelers”, aldus Brands.

“Ik heb ook met Louis van Gaal gewerkt, en ook met Carlo Ancelotti. Dat zijn totaal verschillende trainers, maar beiden dwingen ontzettend veel respect af bij spelers. Ancelotti doet dat op zijn manier, die managet het fantastisch met die grote spelers. Maar ik denk dat Arne ook iemand is die heel snel heel veel respect kan afdwingen bij spelers.”

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Denk jij dat Arne Slot gaat slagen bij Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk eerlijk gezegd dat Slot er snel uit ligt. Niet omdat hij niet geschikt is, maar omdat Liverpool eigenlijk met het jaar minder wordt. Nu doen ze het dit seizoen niet slecht, maar als Salah straks ook nog vertrekt, ziet het er voorin wel heel magertjes uit. Nunez herpakt zich aardig, maar 12 doelpunten per seizoen is niet voldoende als dat je beste aanvaller gaat worden.

28 april 2024 om 12:10

Denk dat het wel meevalt. Salah is een topspeler uiteraard, maar het is geen Messi/Mbappe of iets. Dus die is echt wel te vervangen.

28 april 2024 om 12:28

Doe mij maar liever Salah dan Mbappe. Is al jaren een van de beste in de PL en heeft zijn ploeg geholpen aan elke mogelijke prijs. Vind ik veel knapper dan presteren in de Ligeu 1.

28 april 2024 om 12:29

@mikey Voor Liverpool is Salah absoluut een Messi/mbappe. Salah draagt Liverpool al jaren. Qua goals assists zijn er weinig spelers die aan hem kunnen tippen. En dat in de PL i.p.v. in de Ligue 1. Qua individuele kwaliteit is Salah ook van de buitencategorie. Je doet Salah daar echt te kort.

28 april 2024 om 12:13

Met het jaar minder? Vorig jaar 5e met 67 punten. Dit jaar heel lang meegedaan voor de titel. Het is juist elk jaar wat wisselvallig. Het ene jaar heel goed, dan weer een matig jaar.

In je comment blijkt nergens uit dat een trainer ook maar ergens invloed op kan uitoefenen. Of dat er een vervanger komt als Salah vertrekt. Alsof het alleen maar slechter kan gaan....

Dat dachten we bij Feyenoord ook toen Advocaat vertrok. Na 2 potjes Drita was t lek boven en vanaf dat moment ging t alleen maar beter.

28 april 2024 om 13:09

Een trainer kan zeker iets doen. Enorm veel zelfs. Echter volgt slot Klopp op. En die is gewoon beter dan Slot.

Dus ik zie het ook wel snel fout gaan. Niet per se omdat slot een slechte trainer is, want dat is hij niet, maar gewoon door onrealistische verwachtingen.

28 april 2024 om 13:17

Je zag het na tijdperk Ferguson en Wenger. Trainers die daar kwamen moesten de heerschappij overnemen. Al vond ik dat sommige keuzes van Arsenal en ManU discutabel. Slot moet Klopp opvolgen, overeenkomst is het manier van voetballen wellicht helpt hem dat. Maar met vedettes werken wordt een uitdaging.

28 april 2024 om 15:23

Waaruit blijkt dat Klopp beter dan Slot is? Omdat hij bij een grotere club, met betere spelers en meer financiële mogelijkheden werkt en beter presteert?

28 april 2024 om 18:26

Is dit een serieuze vraag 😂

28 april 2024 om 12:38

Salah moet ook lekker gaan , lekker naar het midden oosten voor 80miljoen of zo kan je best een leuke speler voor terug halen. Met klopp proberen ze altijd snel en hoog druk te zetten iets wat slot ook prima kan spelen heeft hij bewezen en het ligt de spelers ook , gericht een paar aankopen doen en dan kan het best wel wat worden. Inderdaad niet de hele eredivisie halen maar hanchko zou ik wel meenemen , al begreep ik dat Geertruida gesignaleerd was ook niet verkeerd maar heb ik toch twijfel bij al kan hij ook zomaar wel slagen. Ben benieuwd.

28 april 2024 om 13:14

Ik denk dat Slot echt wel zal slagen bij Liverpool. Opzicht is de basis voor Slot natuurlijk al ideaal om te kunnen presteren, nu moet Slot alleen zijn ingevingen erop los laten en het naar zijn hand zetten. Salah vertrekt dan misschien, maar zijn dan nog steeds genoeg andere spelers waar Slot iets mee kan en waarschijnlijk zal Liverpool ook wel een vervanger moeten halen voor Salah indien hij vertrekt. Nunez herpakt zich dit seizoen prima, en 12 goals is inderdaad niet heel denderend. Maar in principe heeft Liverpool de spelers waar zeker meer uit te halen valt en dat kan Slot ook wel. Dan heb ik het over namen als Nunez en Gakpo, maar ook Gravenberch en Elliot. En ik zeg niet dat Gakpo en Gravenberch (wereld)toppers of wat dan ook zijn of dat kunnen worden, maar hebben voor mijn gevoel net als Nunez en Elliot wel een hoge potentie grens waar Slot hopelijk wat mee kan.

Natuurlijk is Feyenoord heel wat anders dan Liverpool, maar bij Feyenoord heeft Slot ook 'winst'. gehaald of spelers laten 'opleven' zoals Malacia, Kokcu, Sinisterra maar ook bijvoorbeeld Geertruida (was al prima voor Slot, maar grotere stappen gemaakt onder Slot) en ook spelers die al wat ouder waren hadden hun waarde onder Slot zoals Dessers, Aursnes, Trauner, Linssen en Toornstra (heeft maar 1 seizoen met Slot gewerkt). En dan kom ik weer met een ander voorbeeld op een ander niveau, maar bij Real Madrid zag je het bijvoorbeeld ook met Vinicius. Die liet tot de komst van Ancelotti nooit wat zien, werd een blind paard door alles en iedereen genoemd en zelfs Benzema zei wat onhandigs over hem tijdens de rust van een wedstrijd. Letterlijk vanaf het moment dat Ancelotti binnenkwam, is Vinicius een compleet andere speler geworden.

Uiteraard is Ancelotti qua status heel iemand anders dan Slot, maar probeer meer de vergelijking te vertrekken dat ik het Slot ook wel zie lukken om Nunez naar een hoger niveau te tillen. Slot is echt wel iemand die het spelletje haarfijn snapt en uit de meeste spelers het maximale kan halen die eigenlijk daarvoor niks of weinig hebben laten zien en zal mij ook niets verbazen als dat hem lukt met Nunez (wat een ruwe diamant is in mijn ogen, Gakpo, Gravenberch en Elliot.

Volgens mij heeft Slot de vele facetten van het trainerschap goed bestudeerd. Hij moet alleen nog leren met supersterren omgaan, maar ook daar zal hij een weg in vinden.

Hij is een voetbalgek, net als Ten Hag. Maar hij communiceert een stuk gemakkelijker. De voorwaarde om bij hem te spelen heeft altijd te maken met de intensiteit waarmee je voetbalt. Je ziet dat de spelers bij Feyenoord daar heel erg in meegingen. Die kregen zin om in zichzelf te investeren, omdat het meer speeltijd oplevert.

Ik durf mn hand ervoor in t vuur te steken dat hij gaat slagen in Engeland. Als hij een beetje tijd krijgt om zich te bewijzen moet het goed komen.

28 april 2024 om 12:17

Ik denk dat het niet veel gaat worden. Klopp's schoenen vullen is lastig. Daarnaast gaat Salah weg.

Hij is een trainer die nog niet veel bijzondere resultaten heeft laten zien in de ogen van de Engelsen. Een Ten Hag had meer krediet gezien zijn resultaten. Ik ben benieuwd hoe geduldig ze zijn met Slot.

28 april 2024 om 12:29

Hij moet een beetje geluk hebben met de eerste maanden. Haal je dan resultaat heb je vanzelf respect. Verlies je 3 keer wordt het lastig. Liverpool is bestuurlijk wel minder een puinhoop dan United, dat zal ook helpen.

28 april 2024 om 12:59

Ik denk dat t vooral gaat om hoe hij ontvangen wordt door de kleedkamer. Zolang hij hun steun heeft, zal t goed komen.

28 april 2024 om 13:09

Je doet mij aan Frank De Boer denken wat betreft communiceren. Die pakte titels in Nederland maar in Engeland volledig door het ijs gezakt...

28 april 2024 om 13:35

Jij durft je hand ervoor in het vuur te steken dat hij gaat slagen. Dan wil ik graag weten wanneer hij geslaagd is. Is bijv ten Hag geslaagd omdat hij een bekertoernooi heeft gewonnen met Man United?

28 april 2024 om 14:02

Wat zijn de ambities van Liverpool? Ze willen de titel. Dus de PL winnen binnen 2 jaar en t andere jaar meedoen lijkt me een prima doel. En meedoen in de CL tot minstens de halve finale?

28 april 2024 om 14:44

Wow, mijn gevoel zegt dat je de lat wel erg hoog legt voor Slot. Maar we gaan het meemaken volgend seizoen. Het grootste probleem voor Liverpool en Slot is een goede vervanger voor Salah te regelen.

Dit zijn wel gouden tips hoor, topspelers aantrekken, spelers die bij je speelstijl passen, niet alleen Nederlandse spelers halen, die Brands geeft even wel wat geheimen van de smid prijs.

28 april 2024 om 12:34

En toch maken veel trainers die fout. Dus zo’n slechte tip is het niet.

28 april 2024 om 12:40

Dat zou je denken ja. Toch zijn er veel clubs die maar gewoon wat spelers halen en dan is het maar afwachten of ze in het systeem van de trainer passen. Met Chelsea als grootste voorbeeld, Enzo Fernandez en Caicedo zijn prima voetballers maar samen heb je er niks aan, teveel van hetzelfde

28 april 2024 om 12:40

Het klinkt heel logisch inderdaad. Maar als Nederlandse trainer in het buitenland heb je vaak behoefte aan houvast en Nederlandse spelers kunnen daar bij helpen. Alleen gaat het tegenwoordig ook vaak fout omdat de spelers niet aansluiten bij de benodigde kwaliteit van de desbetreffende club. Ook kan er juist daardoor een tweestrijd ontstaan in de kleedkamer. Koeman bij Barcelona en Ten Hag bij United zijn de beste voorbeelden daarvan.

28 april 2024 om 12:43

Precies, Ten Hag heeft vrijwel alleen maar spelers naar united gehaald met een verleden uit de eredivisie, daarmee leg je je hoofd op het hakblok als het niet goed.

Gelukkig houdt Liverpool de scouting en het trainerschap gescheiden, straks wil hij weer zerrouki of jahanbaksh halen.

28 april 2024 om 12:52

Ik denk ook niet dat Slot hetzelfde gaat doen als Ten Hag. Eigenlijk is de enige speler in de Eredivisie die het niveau bij Liverpool aankan is Hancko. Slot moet gewoon gaan kijken: welk type spelers heb ik nodig? En welke spelers sluiten daar op aan. Dat hebben Ten Hag en Koeman duidelijk niet gedaan.

28 april 2024 om 13:00

Snap de adviezen ook niet echt. Slot krijgt een TD boven hem. Die spelers moet gaan halen. Mogelijk dat Slot wel wat inspraak krijgt. Maar vooralsnog is de selectie samenstellen niet het werk van Slot zelf. Vind dat ook wel verstandig altijd. Kan je als trainer focussen op je ploeg en niet met contracten en het kopen en verkopen van spelers.

28 april 2024 om 13:35

Misschien dat Ramon Diaz dan even contact kan zoeken met Slot om hem een inkijkje te geven hoe het er dan echt aan toe gaat in de top van de PL.

28 april 2024 om 13:48

Zijn gewoon goede tips, jammer dat hij dit niet aan ten Hag had verteld een aantal jaren geleden.

Als hij niet de hele ED gaat kopen en naar topspelers kijkt zie ik hem wel slagen, 1 speler uit de ED kan geen kwaad maar niet letterlijk wat veel NL trainers doen die fout maken.
Bosz deed dat trouwens nooit toen hij bij Dortmund, Leverkussen en Lyon was.

Slot houdt er wel van om oude bekenden mee te nemen. Hancko naar Liverpool lijkt me een no brainer. Misschien ook Timber en Geertruida.

aan de ene kant is het wel te begrijpen vind ik, dat je als trainer oud spelers probeert mee te nemen.
je kent de jongens, ze kennen jouw speelwijze. Maar het is natuurlijk altijd maar de vraag of zowel de trainer als de spelers zich goed kunnen aanpassen aan de nieuwe omgeving, competitie en ploeggenoten.

Aan de andere kant lijkt het mij als trainer juist fijn om een soort frisse start te maken bij een nieuwe club en juist geen oude spelers proberen te halen. Verder heb ik wel vertrouwen in het scoutings apparaat van liverpool, die geven net zoals de andere top teams ook veel geld uit, maar over het algemeen zijn het wel aankopen die bij de club en de speelwijze passen. Ik kan mij niet zo snel bedenken (behalve centraal achterin) waar ze nu versterkingen nodig hebben. Voorin lijkt het magertjes maar dat komt ook door blessure leed... Misschien een topspits? ik vind nunez een goede speler maar hij maakt ze toch niet zo makkelijk als men had gedacht.

Baanbrekend advies Marcel. Helaas heeft Arne hier niet 5/6 maanden sabbatical om al te beginnen aan zijn baan.

Velen die denken dat Slot het niet gaat redden omdat hij Klopp moet opvolgen, wie kan dan in de voet sporen van Klopp stappen? Het zal voor elke trainer die naar Klopp komt niet meevallen.

Heeft Brands die fout wel gemaakt dan? Ik kan niet eens 5 NL spelers bedenken die Slot naar Liverpool zou willen halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren