Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Madueke blinkt uit voor Chelsea, dat in blessuretijd de zege uit handen geeft

Laatste update:

Chelsea is er zondagmiddag niet in geslaagd te winnen van hekkensluiter Sheffield United. De ploeg van manager Mauricio Pochettino stevende af op een 1-2 zege op Bramall Lane, totdat Oliver McBurnie diep in blessuretijd voor de 2-2 eindstand tekende. Voormalig Eredivisionisten Gustavo Hamer, met een schitterende assist, en Noni Madueke (doelpunt) grepen een hoofdrol. Voor Sheffield, dat negen punten minder heeft dan nummer zeventien Nottingham Forest, lijkt degradatie een kwestie van tijd. Chelsea staat negende.

Aan de kant van Chelsea mocht Madueke het weer eens vanaf de aftrap laten zien. De ex-PSV'er, die voor het eerst sinds 12 februari mocht starten in de Premier League, vormde de aanval met Conor Gallagher, Cole Palmer en spits Nicolas Jackson. Bij Sheffield United stond Hamer aan de aftrap en moesten Oliver McBurnie en Ben Brereton Díaz voor de treffers zorgen.

Madueke bekroonde zijn basisplaats al snel bijna met een treffer. De voormalig PSV'er trok vanaf de rechterkant naar binnen, was zijn directe tegenstander de baas en stuitte in de korte hoek uiteindelijk op Sheffield-goalie Ivo Grbic. Toch wist Chelsea al vroeg de voorsprong te pakken. Gallagher slingerde een hoekschop de zestien in, waar Thiago Silva opdook en met rechts beheerst afrondde in de verre hoek: 0-1.

Diezelfde Thiago Silva vertolkte even later een negatieve hoofdrol, door de bal zomaar in te leveren bij Sheffield-spits McBurnie. De Schot legde af op Brereton Díaz, die zijn inzet tegen Moisés Caicedo aanschoot en zo een grote kans op de gelijkmaker liet liggen. Aan de andere kant leek Palmer op weg naar de 0-2, maar ook hij werd gestuit door een verdediger.

Chelsea-goalie Djordje Petrovic kende een drukkere avond dan hij gewild zou hebben. Zo moest de Serviër, de vervanger van de geblesseerde Robert Sánchez, zich strekken op een poging van Hamer. De Nederlander probeerde het in de verre hoek, zonder resultaat. Even later wist Hamer zich alsnog te onderscheiden. Een prachtige steekpass belandde door de benen van Caicedo bij Jayden Bogle, die Petrovic verraste in de korte hoek: 1-1.

In de fase na rust kwam Chelsea meermaals goed weg. Allereerst had Brereton Díaz een uitstekende voorzet in huis op McBurnie, die Trevoh Chalobah aftroefde en maar net naast kopte. Ook Hamer liet na Sheffield op voorsprong te schieten. De geboren Braziliaan vuurde een raket af die, tot opluchting van Petrovic, ternauwernood naast vloog.

Chelsea greep daarna het initiatief en nadat meerdere hoekschoppen niets opleverden, wist Madueke the Blues wel op voorsprong te schieten. De vleugelaanvaller ontving de bal van Palmer, sneed vanaf de rechterkant naar binnen en liet Grbic kansloos met een snoeihard schot: 1-2. Chelsea wilde meer, maar onder meer Palmer slaagde er niet in de derde Londense treffer op het scorebord te brengen. Grbic redde knap op de inzet van de Chelsea-revelatie.

Er leek niets meer aan de hand voor Chelsea, dat toch nog een punt overhield aan het duel. Cameron Archer bracht de bal met een achterwaartse kopbal tot bij McBurnie, die Petrovic van dichtbij kansloos liet: 2-2. Sheffield drong daarna nog aan, maar ondanks enkele hachelijke momenten in de zestien van Petrovic bleef het bij 2-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vandaag gekeken naar Feyenoord, Liverpool en United. Dan is het toch zwaar om deze wedstrijd te volgen. Het leek weer nergens op bij beide teams. Sheffield kan daar niks aan doen maar pakken nog wel een punt dus die mogen blij zijn. Maar Poch komt met een vage opstelling terwijl hij het tactisch niet eens voor elkaar heeft met de normale formatie. Ook zet hij de man in vorm ergens anders op het veld neer. Ik hoop echt dat hij klaar is na dit seizoen.

7 april 2024 om 20:37

Ik hoop dat ze gaan voorsorteren en snel in gesprek gaan over een eventuele opvolger. Hoe langer je wacht, hoe minder keuze je overhoudt en hoe groter de kans is dat ze of met een soortgelijke klaploper op de proppen komen of aan deze citroenenlikker blijven plakken..

7 april 2024 om 21:27

Snel een trainer vinden met dat eisenpakket van die Amerikanen gaat moeilijk worden gok ik. Die zoeken volgensmij een jaknikker anders stond Nagelsmann wel voor de groep.

8 april 2024 om 06:49

Helemaal waar.. Maar goed, ik denk oprecht dat we ons op moeten gaan maken voor Pochettino 2.0 volgend seizoen. Zeker gezien het feit dat er 25 clubs moeten zoeken naar een nieuwe coach die allemaal aantrekkelijker zijn dan jij.

De zoveelste slechte wedstrijd en de 7e(!) wedstrijd op rij dat Chelsea 2 goals tegen krijgt, overigens ook de zoveelste wedstrijd waar je een voorsprong weggeeft en daardoor punten verliest.
Ik kan niet eens zeggen dat het me echt verbaast, want dat is gewoon niet zo. Je voelt al langzaam aankomen dat het wel eens mis kan gaan op het moment dat Palmer naar de zijkant gehaald wordt en je weet zeker dat het verkeerd zal gaan als Pochettino besluit om weer eens in te grijpen en een extra centrale verdediger in het veld te zetten voor de laatste 3 minuten.

Chelsea speelt tenenkrommend, tranen trekkend slecht. Al het hele seizoen krijg je het niet voor elkaar om een tegenstander langdurig onder druk te zetten of een flitsende aanval op te zetten. Pochettino MOET vertrekken! Waar ik vorig jaar bang voor was is waarheid geworden: Pochettino heeft zijn losermentaliteit los gelaten op dit team en op het kaartenklassement na sta je nergens bovenaan!

Het moet nu echt afgelopen zijn. Pochettino out, 80% van de selectie out en elke Amerikaan op de club out. Het is een keer genoeg.

Wat en hopeloze wedstrijd, hopeloze club
Echt typisch dat je paar dagen geleden wint en nu gelijkspeelde tegen de laatste wat en grap!

7 april 2024 om 23:01

Ja is echt typerend... geen fut niks zat erin. Na de 1-0 gewoon doordrukken, maar dan zie je zelfs ballen over 5m niet zuiver aankomen pfff..

Madueke blinkt uit? Was eerder een soort Bambi op ijs met 1 goede actie. Verder weer eens een vrij schandalige wedstrijd. Echt veel te veel punten weggegeven tegen matige teams dit seizoen.
Met al die trainerswisselingen wordt het er niet altijd beter op, maar ik zie weinig goede aanknopingspunten om nog door te gaan na het seizoen. Als je een Flick kunt strikken kun je kijken naar een opvolger wat mij betreft.

Maar goed, het zit zoveel dieper. Er is zoveel uitgegeven en toch staat er zoveel middelmaat in het team: Je hebt een stuk of 7 centrale verdedigers die allemaal net oké zijn, maar geen een die echt een wereldtopper is. Je hebt 2 matige grabbelende keepers die het bij elke hoge bal in hun broek doen. Je hebt eigenlijk maar 1 spits die wel wat beter begint te voetballen, maar niet weet wat scoren is. Je loopt over van de flegmatieke buitenspelers. Een Madueke, Mudryk, Sterling: het is allemaal veel te veel vrijblijvend. Je hebt een blok op het middenveld dat wel prima is, maar bij lange na niet een aankoopbedrag van samen 250 miljoen kan verantwoorden. De club heeft dan nog voor meer dan 100 (misschien wel 200) miljoen geïnvesteerd in spelers die schijnbaar niet eens in de buurt zijn om minuten te maken, bij lange na het niveau niet hebben of in de verhuur-molen terecht komen, waarin je nu al weet dat ze over X jaar transfervrij of voor een laag bedrag de deur uitlopen. Dan nog een laatste essentieel probleem: een totaal niet functionerende medische staf. Het kan bijna geen toeval meer zijn dat het al 2 jaar lang blessure op blessure is.
Al met al: de club is in en in rot.

Wedstrijd gezien

Madueke onzichtbaar tot zijn doelpunt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren