Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Luka Modric neemt resoluut besluit over zijn toekomst bij Real Madrid’

Laatste update:

Het heeft er alle schijn van dat Luka Modric aan zijn laatste maanden bij Real Madrid bezig is. De 38-jarige middenvelder komt dit seizoen lang niet aan zoveel minuten als hij zou willen en dus neigen de Kroaat en zijn werkgever naar een afscheid. Real Madrid zou zelfs al nadenken over een aankondigingsbericht over het vertrek. Dat is althans de lezing van Relevo.

Modric is dit seizoen veelal bankwarmer. De routinier, die beschikt over een aflopend contract, kon tot vorig seizoen nog rekenen op de nodige speeltijd, maar sinds de start van de huidige jaargang is hij in de pikorde gedaald. En dat terwijl Real Madrid dit seizoen meestal met vier middenvelders start.

Carlo Ancelotti geeft steevast de voorkeur aan andere opties. Zo kunnen Aurélien Tchouaméni, Eduardo Camavinga, Federico Valverde en Jude Bellingham dit seizoen op veel speelminuten rekenen in de Spaanse hoofdstad.

Zelfs als een aantal van die vier opties niet beschikbaar is, kiest Ancelotti vaak niet voor Modric. In het gewonnen Champions League-duel met RB Leipzig van dinsdag (0-1) moest Bellingham verstek laten gaan met een blessure en werd Tchouaméni centraal achterin geposteerd vanwege een gebrek aan centrumverdedigers.

Modric begon desondanks op de reservebank. Toen middenvelder Brahim Díaz na ruim tachtig minuten geblesseerd het veld moest verlaten, werd vleugelaanvaller annex wingback Lucas Vázquez ingebracht. Modric hield het gehele duel zijn trainingskledij aan.

In totaal kwam de 172-voudig international van Kroatië dit seizoen in 27 optredens, waarvan 12 als invaller, tot 1.374 speelminuten. Bellingham stond, ter vergelijking, bijna twee keer zo lang op het veld deze jaargang.

Modric verdedigt sinds de zomer van 2012 de kleuren van de Koninklijke, dat hem destijds voor 35 miljoen euro overnam van Tottenham Hotspur. Het is niet bekend waar Modric zijn carrière vervolgt indien hij Real Madrid achter zich laat. Afgelopen zomer werd de clublegende nog gelinkt aan een overstap naar Saudi-Arabië.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Legende van Real Madrid maar logisch dat de tijd er een keer opzit. Hij kan nog zeker met het Real niveau mee, maar het is de tijd aan de nieuwe generatie. Ik hoop toch wel dat hij op topniveau actief blijft!

15 februari 2024 om 13:44

Het is vooral dat het minder begint te worden en als hij op het juiste moment wilt stoppen dan is dat wel nu na een eventuele kampioenschap en hij niet volgend seizoen nog minder speelt.

Afbouwen bij een andere club? Lekker ermee stoppen. Voor het geld hoeft hij het niet meer te doen. Past ook niet bij Modric denk ik.

15 februari 2024 om 15:34

Kan toch lekker bij z'n jeugdcluppie gaan ballen. Speelt hij alsnog op topniveau maar dan in Kroatië. Lijkt me juist bij Modric passen.

15 februari 2024 om 20:17

Modric kan toch nog prima 2/3 jaar mee bij een Italiaanse topclub. Zet em bij Milan neer en hij gaat excelleren! Speelt heel zuinig dus zou mij niks verbazen als er nog een paar jaar Italië in zit!

15 februari 2024 om 14:09

Komt vooral ook door het enorme salaris dat hij verdient. Dat is hij natuurlijk niet meer waard. Ook gaat hij bij Real voornamelijk bankzitter zijn. Daarnaast is Modric nog lang niet klaar met spelen dus dat kan hij beter bij een andere club gaan doen.

Een legende. 1 van de allerbeste aankopen ooit .. wat hebben we met z n alle genoten van deze kleine kroat . Gun deze kroaat nog een zeer groot afscheid. Als het goed is sluit hij zijn carrière af in Kroatië

15 februari 2024 om 14:05

1 van de allerbeste aankopen, uiteindelijk ja. Deze man stond in zijn eerste jaar in Spanje in het team van grootste miskopen. Mourinho was op dat moment de enige die zei dat men geduld moest hebben met deze jongen en de rest is geschiedenis. De Barca kliek zal wel weer boos worden maar wat deze man heeft bereikt is knapper dan die 2 van Barca, zowel op club als internationaal niveau.

Beste middenvelder van de afgelopen 10-15 jaar. Een legende voor Real, maar toch wel tijd om eens afscheid te gaan nemen.

15 februari 2024 om 13:17



@kaka2007

Beter dan Xavi en Iniesta? Mag van mij zeker aan dezelfde tafel, maar hem beter noemen vind ik een straffe uitspraak.

Edit : Even een edit plaatsen, vind Modric overigens ook een absolute geweldenaar hã©.

15 februari 2024 om 13:23

Op basis van de laatste 10 jaar zeker. Zijn die twee anderen te vroeg voor gestopt. Zelfs op basis van de laatste 15 kan je er een casus voor maken.

15 februari 2024 om 13:24

Vind ik ook wel. Xavi en iniesta zitten wat mij betreft aan tafel met Kroos en co. Modric imo daar nog net boven. Naar mijn mening de beste sinds Zidane.

15 februari 2024 om 13:33

All time zet ik Iniesta zelf zeker naast Modric. Misschien er nog wel boven maar dat is door persoonlijke voorkeur.

15 februari 2024 om 13:37

Xavi zou ik wellicht ook net iets onder plaatsen omdat hij pas rond zijn 25e absolute wereldtop werd. Iniesta daarentegen vind ik minstens gelijkwaardig. Van 20-30 jaar vond ik Iniesta beter en van 30-40 jaar was Modric natuurlijk beter.

15 februari 2024 om 13:39

Kroos is juist degene die aan een andere tafel zit. Xavi, Iniesta en Modric worden veelvuldig genoemd als de beste middenvelders van de laatste 20 jaar. Kroos zit daar net onder.

15 februari 2024 om 13:45

Zowel Iniesta als Xavi waren beter dan Modric imo. Iniesta die 5 top spelers wegzette als amateurs, onnavolgbare capriolen in de kleine ruimtes en Xavi die qua assists kilometers boven Modric zit. Vind Kroos overigens de betere passer, de hele wedstrijd lang ballen over 60 meter op de stropdas leggen en toch een zeldzaam hoge pass accuracy halen, hoger dan Modric, zegt ook wel wat. Niet alles natuurlijk, want voetballend is Modric beter, maar toch. Relatief weinig assists (vergeleken met sommige middenvelders) vind ik wel een dingetje voor een nr. 10 middenvelder als Modric die zo dicht op bij het doel speelt. Al met al een Madrid icoon hoor, daar niet van.

15 februari 2024 om 13:48

Iniesta echt fantastisch, kwestie van smaak dan denk ik.

Xavi vind ik eronder zitten qua niveau.

15 februari 2024 om 13:48

Modric is een centrale middenvelder, meer een 8 dan een 10.

15 februari 2024 om 13:54



Iniesta was sowieso beter dan Modric. Xavi eigenlijk ook. Iniesta was net als Messi een tovenaar aan de bal. Dat wat Zidane ook had. Dat zijn hele speciale voetballers. Hoe goed Modric ook was. Xavi en Modric zijn qua posities meer met elkaar te vergelijken overigens.

15 februari 2024 om 13:58

Voor mijn gevoel duurde Xavi zijn prime wat korter dan modric en Iniesta. Misschien heb ik het mis. Maar Iniesta en Modric zijn voor mij de beste van de afgelopen 15 jaar. Wie dan op 1 staat, is wmb om het even

15 februari 2024 om 14:04

Waar staat De Bruyne in deze discussie?

15 februari 2024 om 14:04



@lierse1997

Dat is omdat Iniesta ook vroeger is beginnen pieken dan Modric. Puur op longevity wil ik best Modric boven Iniesta zetten.

Als we echter de piek van beide heren gaan vergelijken, is Iniesta wat mij betreft nummer 1. Big game player (niet dat Modric dat niet is), heeft talloze toppers(waaronder Modric zelf) op hun kont laten zitten. Beslissende treffer in de halve finale CL (tegen Chelsea), beslissend doelpunt in de WK-finale, hij was altijd van de partij in grote wedstrijden.

Wat dat betreft zet ik Zidane en Iniesta op gelijke hoogte, hadden allebei iets magisch.

Even aan toevoegen dat Iniesta mijn all time favorite is en dat ik niet geheel objectief kan kijken.

Laten we er anders gewoon op houden dat beide heren een lust voor het oog waren.

15 februari 2024 om 14:08

Modric een 10 noemen? Zelfs bij Tottenham heeft hij daar niet eens zo vaak gespeeld omdat Van der Vaart daar voornamelijk stond. Bij Real stonden ook andere spelers op 10 (ozil, James Rodriguez, Isco etc.).

Voor iemand die voornamelijk als 8 speelt toch 129 assists in zijn carriere (clubverband). Dat is toch niet verkeerd. Is trouwens ook helemaal geen speler die op het veld staat om veel goals/assists te maken. Heeft altijd een veel andere rol gehad.

15 februari 2024 om 14:10



@sitostick

Pff, nu zeg je iets. Voorlopig nog net iets te weinig gepresteerd om ze bij de bovenstaande namen te zetten. Hij kan er heus wel bijkomen als hij de volgende jaren nog wat prijzen pakt en beslissender wordt in de grote wedstrijden.



15 februari 2024 om 14:12

@silverfront

Met je eens, Kroos heeft dat magische niet wat die andere 2(modric en Iniesta) hadden. Kroos is pure degelijkheid, iemand die je met je ogen blind kan vertrouwen dat hij een prestatie neerzet. Dan heb ik het over prime Kroos, niet de Kroos die vorig seizoen als een natte krant speelde.

15 februari 2024 om 14:19

@Lebuffon: Huh, Xavi 'eronder plaatsen omdat hij pas rond z'n 25e top werd'... maar Modric die pas op z'n 27e naar Madrid kwam, eerste seizoen matig, dus eigenlijk pas vanaf z'n 28e stelselmatig wereldtop werd plaats jij boven Xavi? Bij Tottenham liet Modric mooie dingen zien, maar hij werd niet echt bij de absolute wereldtop geschaard. Meer laatbloeier dan Xavi om zo eerlijk te zijn

15 februari 2024 om 14:21

@Sitostick Die komt er zeker aan. En als hij nog een paar jaar zo doorgaat mag hij meteen aansluiten. Wat betreft Iniesta en Modric denk ik echt dat het een voorkeurs kwestie is. Beide heren waren van een ongekend niveau. Ik heb van beide heren kunnen genieten.

15 februari 2024 om 14:21

Op basis van alles: dus ook de consistentie en duur van hun carriere in de absolute wereldtop? Absoluut Modric boven die twee! Op techniek en de rest horen ze in hetzelfde rijtje van legendes. Maar voor mij steek Modric er met kop en schouders bovenuit omdat Modric heeft 6 jaar (!!!) langer dan Iniesta in de absolute top gepresteerd en 3/4 (!!!) jaar langer dan Xavi.

Het gaat dus niet om een jaartje of twee dat Modric meer en op het allerhoogste niveau heeft gepresteerd. Dus voor mij is het vrij duidelijk.

15 februari 2024 om 14:28

Ja, omdat Modric pas op z'n 28e definitief doorbrak tot de absolute wereldtop. Iniesta was al veel jonger wereldtop, ook Xavi was eerder op dat niveau. Dus al met al heeft Modric IN TOTAAL net zolang wereldtop gepresteerd als Xavi en Iniesta, alleen zijn prime begon later dan bovengenoemde

15 februari 2024 om 14:46



@unbeliebeble

Moeilijk, Modric is pas beginnen kloppen aan de deur vanaf zijn 26-27e.

Dan heeft die 12 jaar(dit jaar meegerekend) aan de absolute top gestaan.

Iniesta is bij Barcelona basisspeler geworden sinds 2006/2007 en is pas in 2008 monsterlijk geworden. Iniesta was toen net 24. Iniesta is tot 2019 bij Barcelona gebleven waar het laatste jaar eentje teveel was.

Ze hebben ongeveer even lang in de absolute top gespeeld.

Als je beide heren's prijzenkast wil vergelijken in die 12 jaar :

Iniesta (2006/2007 - 2018/2019) - Modric (2012/2013 - heden)

La Liga = Iniesta 7 , Modric 3
CL = Iniesta 3 , Modric 5
Uefa Supãªrcup = Iniesta 3 , Modric 4
Fifa World Cup voor Clubs = Iniesta 3 , Modric 5
Copa Del Rey = Iniesta 6, Modric 2
Supercopa = Iniesta 5 , Modric 4

Ballon d'or = Modric (al moest Iniesta in zijn piek wel opboksen tegen prime Ronaldo en prime Messi)

WK = Iniesta
EK = Iniesta 2x

Ik wil die internationale prijzen best wel buiten beschouwing houden, dat is voor Modric geen eerlijke vergelijking.



15 februari 2024 om 14:48

Aan diezelfde tafel voor mij Sitostick. Wat een ongekend goede speler vind ik dat. Misschien niet zo 'elegant' als een Modric of Iniesta, maar veel meer power. Net zo goed een speler van de buitencategorie voor mij.

In een elftal vol wereldsterren bij City, zie je alsnog een enorm verschil als hij wel meedoet.

15 februari 2024 om 14:54

@ajaxxxlove

Vind ik niet, daar heeft hij internationaal te weinig aan bijgedragen. Vorig seizoen eindelijk die CL gewonnen (en een treble), bij België was het nog geen succes. In 2018 speelde hij een degelijk WK en vond ik Hazard & Courtois eigenlijk de beste man bij België.

Hij kan daar wel komen, daar niet van.

15 februari 2024 om 15:14

Ongetwijfeld beter. Heeft het ook veel langer volgehouden.

15 februari 2024 om 15:43

@wqsmilan

Dat lijkt zo omdat Modric nog tot zijn 39e bij Real voetbalt. Beide heren hadden hun piek op een ander moment. Iniesta had deze tussen zijn 22 en 34, Modric had deze tussen zijn 26 tot vorig jaar. Dit jaar is het al veel minder, wat niet onnatuurlijk is.

15 februari 2024 om 17:18

Redelijk gelijkwaardig maar Modric laat het op deze leeftijd nog steeds zien terwijl Iniesta met 33 jaar al in Japan zat en Xavi volgens mij op jarige leeftijd 34 naar Qatar ging? Dus in dat opzicht is Modric wel beter. Maar goed, denk dat het lastig is om echt te zeggen wie beter was. Ik heb van alledrie enorm genoten en ben blij dat ik hun hele carrière heb mogen zien.. Xavi vind ik persoonlijk echt underrated

15 februari 2024 om 18:27

@lierse ben het met jou eens. Iniesta en Modric samen waren toch wel de twee beste middenvelders de afgelopen jaren. Kroos ben ik zelf niet zo’n fan van. Staat niet eens in mijn top 20 denk ik.

16 februari 2024 om 03:21

Zidane en Iniesta op beide hoogte … haha never. Zidane staat letterlijk in elk lijstje van sportbladen of oud voetballers in de top 5 . Er is geen beste elftal ooit waar hij niet in zit. Iniesta komt letterlijk in geen enkele lijst voor als het om de beste 10 ooit gaat ... Zidane daar was er maar 1 van. Snap je voorkeur voor barca en barca spelers met alle respect.En Iniesta was absoluut top .. verder heb je vaak goede teksten maar hier heb je het met alle respect wel degelijk fout.

16 februari 2024 om 11:04

@mcgregor

Wel, ik heb even je stelling opgezocht. Het klopt niet, alleen al door 140 journalisten die gevraagd werden om hun All Time favorite dream team op te stellen door France Football in het kader van de Ballon d'or ceremonie werden er 3 All time favorite teams opgesteld :

Team 1 : Yashin - Cafu, Beckenbauer, Maldini - Maradona, Xavi, Matthaus , Pele - Cristiano Ronaldo , Ronaldo & Messi

Team 2 : Buffon - Carlos Alberto , Baresi , Roberto Carlos - Zidane, Pirlo, Rijkaard, Di Stefano - Ronaldinho, Garrincha, Cruyff

Team 3 : Neuer - Ramos, Lahm, Breitner - Platini , Didi, Johan Neeskens, Iniesta - Henry , Van Basten en George Best.

Paul Scholes zei zelf ooit in een interview dat Andres Iniesta de beste middenvelder is waar hij ooit tegen heeft gespeeld. Scholes kwam Zidane overigens al een paar keer tegen op het veld.

Nu wil ik Iniesta niet boven Zidane plaatsen, dat zou onrespectvol zijn tegenover Zizou. Daarom zet ik hem op dezelfde hoogte, beiden waren geniaal op dat middenveld en deden dingen waar je kaak openviel.

Mocht je je willen herinneren aan Iniesta, meer dan genoeg compilaties waar hij absolute topspelers op een zakdoek uitschakelde.

Real heeft zo veel luxe op zijn positie dat zij de enige club op aarde zijn die hem zouden banken. Denk dat bij elk andere club hij nog gewoon vole toeren zou kunnen draaien. Mits hij daar de motivatie voor heeft natuurlijk. Kan me voorstellen dat hij na 30 non stop voetbal het ook bijna zat is.

Zou hem nog niet laten gaan real kan hem goed gebruiken voor zijn ervaring en kan nog altijd een bal trappen ondanks zijn leeftijd ik schrijf hem nog niet af weliswaar hem niet elke match te laten starten

15 februari 2024 om 13:12

Dit jaar werd hij al af en toe gebruikt. Wordt steeds minder en minder.

Om daar dan volgend jaar wederom 20 mijoen euro aan salaris aan uit te geven lijkt me een beetje zonde van het geld.

Wellicht een pay per play contractje maar of Modric daarmee akkoord zou gaan?

15 februari 2024 om 13:24

Dat kan maar denk niet dat hij dat zal aanvaarden om elke wedstrijd te worden betaald als het over die 20 mil gaat dan maakt dat miss de weg vrij voor mpabbe want die zou 50 milj kunen verdienen bij real

Nog een jaartje in Kroatië ballen om zijn carrière waardig af te sluiten ?

15 februari 2024 om 13:21

Kan inderdaad. Of gewoon stoppen bij Real op hoog niveau.

Is ook gewoon vrij tot soms zeer zwak wanneer hij dan wel speelt, dus logisch dat hij niet zoveel minuten maakt dit seizoen. Lag ook allemaal binnen de lijn der verwachtingen, de beste man is straks 39. Had gehoopt dat hij bij Madrid zou afzwaaien en dit lijkt me ook wel de goede leeftijd maar goed, als hij denkt nog iets langer door te kunnen op een lager niveau moet hij dat lekker doen. Hopelijk krijgt hij het afscheid dat hij verdient.

15 februari 2024 om 14:16

@real8madrid

Klopt, alleen hoop ik niet dat hij naar de uitgang wordt gewerkt en dat hij de eindbeslissing mag nemen. Een legende als Modric heeft dat recht ondertussen wel verdiend.

15 februari 2024 om 15:16

Ligt eraan. Met het salaris wat hij nu krijgt, is dat veel te veel voor iemand dat zo weinig speelt. Real heeft daarin dan de touwtjes in eigen hand, de reden waarom ze iemand na zijn (30e?) telkens een jaar contract geven en niet meer dan dat. Als de rek eruit is, moet Real concluderen dat het klaar is. Zo zijn andere spelers Modric voor gegaan.

15 februari 2024 om 15:44

@sergioramoshm

Real is op dat vlak wel te kil vind ik, dat vind ik wel jammer aan zo'n grote club maar aan de andere kant is dat ook wel goede business. Ze durven veel sneller door te schakelen.

15 februari 2024 om 16:37

Dat klopt. Hopelijk leren ze wel van dat imago af te komen, om te beginnen met Modric waardig te laten vertrekken en later Kroos.

Het zal er op een gegeven moment wel van komen. Maar Relevo denkt toch niet dat ze nou een primeur hebben van iets wat inmiddels al maanden gonst, iets waar nog geen enkele bevestiging van is?

Wat een geweldenaar is Modric geweest voor Real Madrid. Samen met Kroos ( die overigens niet in de tekst vermeld word als middenvelders) de beste middenvelders van de afgelopen 15 jaar denk.

Wat een topper dit, zo van genoten de afgelopen jaren. Maar met 38 logisch dat het beste er vanaf is.
In vergelijking zeker gelijkwaardig aan Xavi,maar Iniesta is voor mij echter buiten-buitencategorie.

In feite is hij nog steeds van voldoende niveau maar hij concurreert simpelweg met Kroos om één positie, die van middelste/achterste middenvelder die de lijnen uitzet. Om het gebrek aan loopvermogen van diegene te compenseren, staan daarnaast lopers als Camavinga en Valverde opgesteld, dat zijn haast geen concurrenten meer van Modric. De tijd is gekomen dat Kroos en Modric niet meer allebei op het veld kunnen staan, maar zoveel ontlopen die twee elkaar niet.

Middenveld van Ajax krijgt vorm met Henderson en Modric hahaha, wel iets te bejaard hahahaha

Deze legende wordt 39 jaar dit jaar.

Op een gegeven moment moet je doorselecteren.

Hebben ze ook bij Benzema, Bale, Ronaldo, Casemiro en Marcelo gedaan

15 februari 2024 om 14:04

Zowel Ronaldo als Benzema zijn allesbehalve "doorgeselecteerd" hoor. Weet niet zo goed waar je dit vandaan haalt aangezien Ronaldo in z'n prime was en zelf koos voor Juventus (terwijl Madrid niet eens een waardige opvolger had klaarstaan) en Benzema koos natuurlijk voor het grote geld, terwijl oa ingewijden aan Marca vertelden dat de hoge heren bij Madrid hem minimaal nog een jaar wilde houden, in de hoop dat hij nóg meer records zou verbreken. Marcelo, Bale en in mindere mate Casemiro zijn idd doorgeselecteerd. Met name Bale en Marcelo waren overduidelijk niet goed genoeg meer. Edit: typfouten, zoals gebruikelijk

15 februari 2024 om 15:22

We zullen natuurlijk nooit weten hoe het met Ronaldo is gegaan, gezien Real alles intern weet te houden en daarover niets communiceert. Of Ronaldo zelf de keuze heeft gemaakt of Real blijft gissen. Zelf denk ik dat Ronaldo meer salaris wilde dan dat hij kreeg en Perez heeft aangegeven, het is dit of vertrekken en is uiteindelijk het 2e eruit gekomen. Ronaldo was op dat moment niet echt in zijn prime. Die heb je rond je 27e/28e, niet rond je 33e.

Rondom Benzema denk ik hetzelfde verhaal. Wilde meer salaris dan dat Real bereid was te betalen. Niets is groter dan de club en dat weten zullke spelers inmiddels. Real heeft het gevoeld door niet direct een gelijkwaardige speler klaar te hebben staan, maar is dan wel mans genoeg om niet gek te doen en dan maar accepteren dat ze iets minder kwaliteit hebben staan.

Ze heten dan ook niet voor niets de koninklijke. Daar gedraagt Perez en de club zich dan ook naar.

15 februari 2024 om 16:22

Huh? Volgens jou houdt "Real Madrid alles intern en daarover niet communiceert" maar toch breng jij met zekerheid dat Benzema meer geld eiste? Wat een uitermate vreemde claim is, gezien het feit dat als er nou iemand in z'n 15 jaar Madrid geen onmogelijke eisen stelde tijdens contract onderhandelingen, het natuurlijk Benzema was. Met jouw reactie ontken je eigenlijk dat Marca niet het huis blaadje is van Madrid en niet beschikt over 'inside informatie' afkomstig van bronnen dichtbij het vuur. Je doet nu zelf eigenlijk alleen maar een hele hoop aannames, puur om je punt "niemand is groter dan de club" erdoorheen te drukken. Ronaldo is legendarisch, oftewel de normaliter prime jaren gelden niet voor hem. Ook boven de 30 was hij nog buitenaards goed en top 2 beste aanvaller wereldwijd.

15 februari 2024 om 16:41

Wellicht moet je nog eens lezen en staat er: “gissen” en “zelf denk ik”. En dat is puur op basis van momenten dat spelers vertrekken en de uitweg naar meer geld is. Dan neigt het er nogal snel naar dat het een geldkwestie is.

Wat betreft Ronaldo ben ik het niet met je eens. Ja Ronaldo was nog goed en had zeker nog van waarde voor real kunnen zijn maar alles heeft een prijs. Vini heeft zich een jaar kunnen ontwikkelen en is momenteel ook op zeer hoog niveau. Zonder de vertrek van Ronaldo had dat langer geduurd.

15 februari 2024 om 17:02

Een jaar kunnen ontwikkelen? De eerste 2 seizoenen was Vinicius ronduit rampzalig. Als je een meme wordt op social media dan gaat er iets niet helemaal goed. Vinicius had zich ook prima kunnen ontwikkelen bij een Dortmund oid, jullie speelde meerdere seizoenen met maar 1 aanvaller die eigenhandig de boel op sleeptouw moest nemen. Ik snap je manier van redeneren totaal niet aangezien een absurd megabod uit SA, offer you can't refuse, niet gelijk betekent dat 'hij meer geld van Madrid eiste'. Dat zijn jouw gedachten spinsels. Ronaldo zat trouwens gewoon nog op een niveau wat veel wereldklasse aanvallers nooit in hun prime haalden. Had nog prima 2 seizoenen als afmaker kunnen fungeren

Gaat voor mijzelf wel heel emotioneel worden de dag dat hij uiteindelijk vertrekt. Mijn favoriete middenvelder aller tijden. En ook in mijn ogen de beste van de afgelopen 10 jaar. Modric was zo'n enorme steunpilaar voor alle successen die de club heeft meegemaakt. Zo'n middenvelder ga je niet meer zien. Zat er ook helaas aan te komen met zijn leeftijd maar ja...

15 februari 2024 om 14:14

@modricmagic

Embrace yourself! Had een enorm klote gevoel toen Iniesta vertrok uit Barcelona. Hij was ook mijn all time favorite bij Barcelona en sindsdien heeft niemand die leegte kunnen vullen.

15 februari 2024 om 14:33

Ja gaat wel wat worden ja. 12 jaar is ook een bizar lange tijd haha. Spelers die alles hebben gewonnen doen emotioneel altijd pijn om te zien gaan. Maar goed hopelijk dat Real het seizoen goed kan afsluiten alleen al voor Modric en dan daarna een fantastisch afscheid.

15 februari 2024 om 14:21

Jaaa ook echt één van mij aller grootste favorieten. Ik denk zelf wel dat Kenneth Taylor in de rol van hem zou kunnen passen.

15 februari 2024 om 14:21

Neem aan dat je doelt op de beste middenvelder van de afgelopen 10 jaar bij Real Madrid, toch? Of vind je Modric echt de allerbeste middenvelder van de afgelopen 10 jaar, wereldwijd?

Snap je verdriet. Maar aan alles komt inderdaad een eind.

15 februari 2024 om 14:30

Beide maar goed ik zeg ook in mijn ogen haha. Sommige kunnen daarvan Iniesta, Xavi, Kroos, Busquets of De Bruyne ervan maken. Ieder zijn eigen kijk!

15 februari 2024 om 14:51

@modricmagic

Mag je best vinden hoor, is geen gekke gedachte. Ik ben het daar niet mee eens, maar ik heb best wel respect voor je mening. Vanaf 2016/2017 mag je Modric inderdaad de beste middenvelder noemen, heb er geen betere gezien vanaf die periode. Iniesta was aan het aftakelen en laat dat nu ook de periode zijn dat Real die 3-peat doet.

16 februari 2024 om 08:52

Oh jazeker hoor Modricmagic! Respecteer je mening ook, maar ook ik ben het er niet mee eens (dat is mijn mening) haha.

Prachtige voetballer. Maar vond een Xavi en Iniesta bijvoorbeeld wel van hoger niveau.

De kop luidt: 'resoluut besluit."
Vervolgens begint het artikel met het, het heeft er alle schijn van.... hij neigt naar

Modric was fantastisch, maar ook voor hem geldt natuurlijk dat er anderen komen en je moet door selecteren

Absolute clublegende! Wat was deze man ongeëvenaard goed zeg, balgevoel tot in de puntjes van zijn tenen! Past in alles bij onze club, zelfs op zijn (bijna) ouwedag, wil deze man basis blijven. Ik ben wel blij dat hij er vrede mee heeft en beseft dat het nu tijd is om het stokje over te dragen aan de jonkies.

Ik hoop dat hij ons de komende maanden, in de beperkte speelminuten, ons voor het laatst in onze shirt kan laten genieten van je voetbaltechniek!

Legende bij Madrid hoor. Wat een heerlijke speler!

Denk wel dat het beste is als Modric na dit jaar stopt of weg gaat bij Madrid.

Misschien terug naar Kroatië? Of naar de USA? Weet niet of Modric daar het type voor is? Lijkt mij een vrij nuchter en rustig persoon. Dus of die bij zo'n Inter Miami bijvoorbeeld wilt spelen met al die aandacht en de poefpaf en hollywood achtig gedoe in de USA, geen idee?

Zandbak zoals veel sterren tegenwoordig zie ik hem niet doen, eerlijk gezegd.

Of zou Postecoglu hem nog een jaartje willen proberen over te halen om bij Spurs te komen ballen? Hahaha

Zou toch mooi zijn als Modric nog even 2 jaar bij Dinamo Zagreb gaat spelen?

Nog afsluiten bij Milan.
Waar hij als kind fan van was n.a.v. Boban.

Maar vind hem gek genoeg wat meer voor Inter.

Typisch zo speler die nog naar USA Gaat

Hij neemt dus nog geen resoluut besluit. Het staat althans nergens in het bericht. Alleen in de kop. Die dus misleidend is. Clickbait.

Lekker stoppen bij real. Een vervolg elders zal zijn legacy geen goed doen

Het doet mij persoonlijk wel zeer om Modric op de bank te zien plutteren. Had vorige jaar verlengd met het idee dat die nog basisspeler zou zijn. Alleen dat loopt nu helemaal anders. Modric is beetje het slachtoffer geworden van de upcoming youngsters zoals Tchouameni en Camavinga, die zich allebei steengoed ontwikkelen. Het is moeilijk. Natuurlijk speelt leeftijd ook een rol en begint het allemaal minder te worden. Maar ik had ook niet snel verwacht dat Ancelotti nauwelijks meer Modric gebruikt. Het was ook gek om te zien dat notabene Vazquez inviel voor Brahim tegen Leipzig, terwijl je juist meer dacht aan Modric, om nog meer controle te hebben op het middenveld.

Ik ben er trouwens wel van overtuigd dat dit de laatste maanden zijn van Modric. Wordt ongetwijfeld een zeer emotionele afscheid. Hopelijk kan Modric afscheid nemen met een La Liga titel of/en de CL.

15 februari 2024 om 17:04

Nou ja Vazquez is natuurlijk ook aanvaller geweest. Daarnaast is teveel middenvelders opstellen ook niet best. Zie maar tegen Atletico toen zowel Ceballos als Modric erin kwamen en je letterlijk alleen Joselu had om aan te vallen. En dan kreeg je natuurlijk de deksel op de neus in de laatste minuut omdat je niks meer zelf kon creëren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren