Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luis Suárez gaat Lionel Messi achterna en tekent officieel bij Inter Miami

Laatste update:

Luis Suárez vertrekt definitief naar Inter Miami, zo maakt de club bekend via de officiële kanalen. De 36-jarige spits is aan het einde van deze maand transfervrij nadat hij zijn aflopende contract bij het Braziliaanse Grêmio niet wilde verlengen. Suárez is na Jordi Alba en Sergio Busquets het volgende oud-kopstuk van FC Barcelona dat zich bij Lionel Messi voegt in Miami.

De Uruguayaanse topschutter heeft een contract getekend voor één seizoen, met de optie voor nog een jaar. Het was afgelopen zomer al de wens van Suárez om zich bij zijn boezemvriend Messi te voegen aan de oostkust van de Verenigde Staten, maar Grêmio besloot hem toen aan zijn contract te houden.

De 138-voudig international had daardoor geen andere keus dan het seizoen afmaken in Brazilië. Ondanks een chronische knieblessure kwam Suárez deze jaargang tot 26 doelpunten en 17 assists in 53 wedstrijden voor Grêmio. Begin deze maand, in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, nam de spits al afscheid van het publiek. De fans gaven hem een staande ovatie.

“Mijn familie en ik willen jullie allemaal bedanken voor de liefde die we hebben mogen ervaren in het stadion”, schreef Suárez na dat duel op X. “Het was een ongelooflijke en onvergetelijke dag. We zullen Grêmio en de fans voor altijd in ons hart dragen.”

De Uruguayaan voegt zich bij Inter Miami weer bij Alba, Busquets en Messi. Laatstgenoemde koos afgelopen zomer verrassend voor een overstap naar de MLS, waarna Alba en Busquets zich enkele dagen later ook aan de club van David Beckham verbonden. Het viertal speelde tussen 2014 en 2020 samen bij Barcelona en wonnen prijs na prijs.

Het is afwachten hoe het fysiek gesteld is met Suárez zodra hij is begonnen bij Inter Miami. De spits heeft namelijk ontzettend veel last van een chronische knieblessure en merkt daar elke dag de consequenties van. De Uruguayaan vertelde onlangs bij radiozender Sport 890 hoe hij het afgelopen seizoen fysiek is doorgekomen. “Een paar dagen voor elke wedstrijd nam ik drie pijnstillers en enkele uren voor de aftrap moest ik een injectie krijgen. Zo niet, dan kon ik niet spelen. Dat verklaart ook waarom ik mank liep.”

“Ik moet beseffen dat ik over misschien vijf jaar niet meer met mijn vrienden kan voetballen. De waarheid is dat eerste stappen ’s ochtends ontzettend pijnlijk zijn. Iedereen die mij ziet, denkt dat ik onmogelijk een wedstrijd kan afwerken. Maar het ergste van allemaal is dat wanneer mijn zoontje vraagt om samen te voetballen, het me gewoon niet lukt”, aldus Suárez.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Inter Miami moet zn naam veranderen in Messi & Friends

22 december 2023 om 17:26

En jij in 'origineelste grap'

22 december 2023 om 17:33

Als t zou kunnen deed ik t

22 december 2023 om 17:37

Bedoel meer dat deze grap al 100'en keren is gemaakt ook al bij de transfers van Alba en Busquets haha

22 december 2023 om 18:09

Er zijn zoveel grappen al vaker gemaakt. Maar dat wil niet zeggen dat nooit meer iemand ze mag maken. Er zijn immers ook nog mensen die de grap nog niet kennen.

Ik bijvoorbeeld.

Maar ik vind het geen goede grap en kon er niet om lachen.

22 december 2023 om 18:22

Gelukkig is het weekend Yoda. Hoop ik tenminste voor je, je bent er aan toe.

22 december 2023 om 18:56

Aha. Echt? Want…?

22 december 2023 om 19:29

Neem een snicker, je bent jezelf niet wanneer je honger hebt.

22 december 2023 om 17:30

@sanderb91

Hahaha ik snap je reactie hoor. maar het is wel mooi dat Messi en Suarez weer samen gaan spelen met Neymar erbij was MSN weer een feit

Gun Suarez het beste toe, de beste spits die ik live heb mogen meemaken.

22 december 2023 om 17:43

Zeker leuk!
Zou me niks verbazen als Neymar in de zomer aansluit in Miami om het sprookje compleet te maken.
Als feestbeest zit je prima in Miami.

22 december 2023 om 17:50

@sanderb91

Precies, maar dan moet Neymar wel bereid zijn om zijn enorme salaris te verlagen maar dat zie ik helaas niet gebeuren. maar mooi zal het zeker zijn!

22 december 2023 om 18:09

Zou mij juist heel erg verbazen mocht Neymar in de zomer verstappen

22 december 2023 om 18:32

@scirea1897

Mij ook hoor. maar ik verwacht ook absoluut niet dat Neymar in de zomer gaat vertrekken hij gaat echt geen afstand doen van zijn enorme salaris verwacht ik..

Prachtig nieuws dit!!

Mooi dat Messi en Suarez weer na 4 jaar samen gaan spelen met elkaar. Messi Busquets Alba Suarez geweldig dat deze 4 clublegendes weer samen zijn.

Ben benieuwd of Suarez ook kan vlammen bij Miami verwacht van wel.

22 december 2023 om 18:10

Ja net zoals ze nu zo meesterlijk de 14e plek bezet houden. Ge-wel-dig!

22 december 2023 om 18:18

Ja, het seizoen loopt in de MLS anders. Messi kwam binnen toen ze onderaan stonden. Die gaan echt wel voor de playoffs spelen volgend seizoen.

22 december 2023 om 18:30

@yoda

Volgend seizoen gaan ze vlammen geloof mij maar. op het moment toen messi binnenkwam stonden ze al onder.

22 december 2023 om 18:57

Aha. Hoeveel wedstrijden en punten hebben ze behaald met Messi?

22 december 2023 om 19:35

Hoeveel bekers hebben ze gepakt met en zonder Messi?

22 december 2023 om 19:46

Geen verschil denk ik.

22 december 2023 om 19:49

Yoda

Heel erg weinig aangezien die maar 3 wedstrijden heeft gespeeld in de MLS, je mag trouwens wel aanhalen dat toen hij binnenkwam hij in zijn eerste 12 wedstrijden Inter Miami een prijs bezorgde, maar je hebt gelijk hij heeft niks gedaan in de MLS, hou deze zelfde energie komend seizoen, geen excuses maken dan

22 december 2023 om 20:03

Er is dus wel een verschil. Voor de komst van Messi hadden ze nog geen enkele prijs gepakt in hun historie. Na de komst van Messi wel. Waar hij ook een groot aandeel in had.

23 december 2023 om 08:27

Eric, ben jij, net als alle mensjes hier boven boos omdat ik gewoon informatie vraag? Ik zie een bericht over Suárez, die wordt herenigd met Messi en een opmerking over dat dit geweldig is (van messi123) en hoe heerlijk ze met zijn allen gaan vlammen.

Ik ken de usa competitie niet en kijk wat de stand is en ben eerlijk gezegd verbaasd dat ze zowat onderaan staan. Dus dan denk ik, zo vlammend ziet er dat niet uit.

En dan krijg je me hier van de Messi fanclub wat sneertjes. Schitterend. Net kleine kindjes waar het speelgoed van is afgepakt.

Even voor de duidelijkheid ik heb niks Tegen Messi en niks tegen Suárez en ik heb niks MET inter Miami, het maakt me geen bal uit wat die presteren. Nul, nul. whatever die club komend jaar, of de honderd erna gaat doen, met welke speler aan boord dan ook, het maakt me niet uit. Dus aan wie aan waarom denk je dat er excuses gemaakt moeten worden? Ik denk dat je beter zelf je energie kunt sparen voor komend seizoen als je van plan bent om zo op iedereen te reageren die gewoon info komt ophalen en een normale discussie komt voeren.

22 december 2023 om 18:11

Welk doelpunten aantal hoort bij vlammen? Hij is niet beter dan de huidige spits toch?

22 december 2023 om 18:48

Daarnaast wordt hij elke ochtend wakker met pijn en speelt hij met weet ik hoeveel spuiten. De beste man kan amper nog rennen...

22 december 2023 om 19:37

Was toch gewoon topscoorder bij Gremio?

22 december 2023 om 20:01

17 goals en 11 assists in 33 wedstrijden bij Gremio. Best aardige statistieken. Die zal er vast nog wel wat intrappen in de MLS, zeker met zijn maatje naast hem.

Wel waard om te gaan bekijken

Maar wat ik niet snap , hij gaf toch aan dat zijn spieren te veel pijn. Deden en dat hij nog graag met zijn zoontje een balletje wilde trappen ?, maar goed die voorhoede is wel 🔥, alleen centrale verdediging nog aanpakken en ze gaan knallen

Leuk hoor, ga zeker wel wat samenvattingen kijken. Ben benieuwd of Miami kan aanhaken bij de top 4 dit seizoen

Waarom stopt hij niet? Om het geld hoeft hij het niet te doen. Hij heeft een chronische knieblessure moet pijnstillers slikken en een injectie nemen. Waarom je knie nog erger toetakelen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren