Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luis Suárez doet aankondiging over einde carrière: ‘Dit wordt mijn laatste club’

Laatste update:

Inter Miami is de laatste professionele voetbalclub waar Luis Suárez voor zal spelen. Dat bevestigde de 37-jarige spits tegenover een Uruguyaanse radiozender. Suárez kwam deze winter over van het Braziliaanse Grêmio, en tekende een contract tot het einde van dit kalenderjaar in de Verenigde Staten.

“Inter Miami wordt de laatste club in mijn carrière”, aldus Suárez op DelSol, een radiostation in zijn geboorteland. “Ik heb nog geen datum in gedachten, maar dit is de laatste stap in mijn carrière. Mijn familie is al een tijdje op de hoogte van het besluit.”

"Ik ben klaar om voor mijn laatste club te vlammen", gaat hij verder. "Ik voel me nu nog fit, maar het wordt wel steeds zwaarder. En ik wil ook na mijn loopbaan nog een mooi leven hebben."

Suárez verruilde Grêmio deze winter na een jaar dus voor Inter Miami. Bij laatstgenoemde club werd hij herenigd met zijn goede vriend Lionel Messi. Ook voormalig ploeggenoten van FC Barcelona Sergio Busquets en Jordi Alba spelen bij de Amerikaanse club.

In de voorbije weken speelde Suárez verschillende oefenwedstrijden met zijn club, als voorbereiding op het nieuwe seizoen. In de met 4-3 verloren wedstrijd tegen Al-Hilal wist hij voor het eerst te scoren.

Komende donderdag begint voor Inter Miami het nieuwe MLS-seizoen. De club ontvangt dan Real Salt Lake. De maandag daarna gaat Inter Miami op bezoek bij Los Angeles Galaxy.

Inter Miami is de negende club in de professionele carrière van Suárez, die eerder voor onder meer FC Groningen, Ajax, Liverpool en Barcelona speelde. Mogelijk stopt hij dus aan het einde van dit kalenderjaar, wanneer zijn contract afloopt, maar zijn verbintenis zou ook nog verlengd kunnen worden. Een transfer gaat hij dus in ieder geval niet meer maken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zag wat highlights van hem bij Miami. Zijn “knullige” voetbalstijl van vroeger was fenomenaal. Het maakte hem onberekenbaar voor elke verdediger. Maar nu ziet het er vooral heel amateuristisch en houterig uit. Niks lukt hem nog. Ik denk dat hij dit zelf ook wel beseft.

16 februari 2024 om 12:03

Toch heeft hij het vorig seizoen verdienstelijk gedaan bij Gremio in geen kinderachtige competitie die ik hoger inschat dan de MLS

16 februari 2024 om 12:25

Heb ik eerlijk gezegd niet meegekregen maar ik geloof het wel. Ik baseer me dan ook op wat recente highlights, en commentaar die ik heb meegekregen. Misschien een beetje oneerlijk, dat geef ik toe.

Beste spits van afgelopen jaren. Schat hem hoger in dan Lewa en Benzema. Vooral omdat Suárez eigenlijk zijn hele carrière in Europa top is geweest. Waarbij Benzema uitgekotst werd zijn eerste jaren bij Real en eigenlijk pas laten in z’n carrière echt wereldtop is geworden. Lewa heeft hele carrière in Duitsland door gebracht terwijl Luis in Engeland ook de competitie kapot heeft gespeeld. Feit dat ie Liverpool zowat kampioen maakte was ook bizar. En bij Barca meteen fenomenaal was met Messi en Neymar laten zien dat hij overal kon presteren.

16 februari 2024 om 12:26

Ieder z'n mening, maar ik schat Lewa en Benz zeer zeker hoger dan Suarez. Beweren dat Suarez z'n hele carrière in Europa top is geweest lijkt me tamelijk frappant, aangezien hij pas in 2012 z'n eerste wereldklasse seizoen draaide, terwijl Lewa en met name Benz al op z'n 21e bij Lyon wereldklasse was, ook in de CL. Suarez heeft het overigens niet eens 10 jaar volgehouden, van 2012 tot 2021 daadwerkelijk wereldklasse, daarvoor en daarna simpelweg niet. Lewa heeft de beste cijfers van alle spitsen in de top 5 competities afgelopen 15 jaar, Benzema onbetwist op 2. Om nog maar te zwijgen over hoe ze in de CL, Europa dus, aanzienlijk beter presteerden als Suarez, die niet eens in de top 10 all time greats staat. Goede spits hoor, maar echt niet op het niveau van bovengenoemde. Ook relatief beperkt in voetballend opzicht.

16 februari 2024 om 12:37

Benzema was geen wereldtop bij Lyon, dat is hij bij Madrid geworden. De cijfers van Lewandowski bij Bayern, had Suarez in hetzelfde team ook met gemak gemaakt. Suarez is veruit de beste van de 3 wat mij betreft.

16 februari 2024 om 12:38

Suarez beperkt in voetballend opzicht noemen en dan met Lewa aankomen? Suarez kon mannetjes uitspelen, Lewa niet. Suarez had ook oog voor teamgenoten . (Getuige zijn grote hoeveelheid assists jaarlijks) Ik vind Suarez echt makkelijk beter dan Lewa en Benzema, al helemaal als we het hebben over de piek van al deze spelers. Benzema is de beste “voetballer” van het rijtje, Suarez de beste spits.

Vergeet niet dat Suarez de gouden schoen wist te winnen in een tijdperk met Messi én Ronaldo in dezelfde competitie. De hoeveelheid “wow” goals van Suarez zijn ook niet op twee handen te tellen.

Ieder zijn mening uiteraard, maar Suarez op zijn top was buitenaards. Je kan inderdaad het statement maken dat Lewandowski consistenter was over een langere periode, maar de absolute piek die ze behaald hebben? Vind ik Suarez toch overduidelijk de hoogste piek hebben.

16 februari 2024 om 12:39

@Messi Bazoer: Ja, allemaal Barça fans die voor oud Barça speler Suarez kiezen. Suprise! Benz knalde 40 goals/assists in z'n laatste seizoen bij Lyon en schoot als broekie de CL aan flarden, betere cijfers op z'n 21e in de CL dan zowel Messi èn Ronaldo. Dát "geen wereldklasse" noemen is tamelijk frappant. Maar goed, Barça bril op 👓

16 februari 2024 om 12:43

@Pedri: Kijk, de piek van Suarez lag voornamelijk in z'n laatste 2 seizoenen LFC en eerste jaren Barça, maar dan ook voornamelijk in de competitie. Terwijl Lewa en Benz de afgelopen 5 seizoenen letterlijk meer CL goals hebben dan Suarez in z'n gehele carrière (!). Ook hebben beiden meer UCL ko stage Goals dan.... Suarez gehele CL carrière. Zegt ook wel wat natuurlijk.

16 februari 2024 om 12:44

Dit vind ik altijd simpele reacties hoor Anfield.. als hij zijn profielfoto en naam had aangepast naar Lewandowski9 met een Bayern logo telde zijn mening wel?

16 februari 2024 om 12:44

Lyon speelt in de Ligue 1 dus die stats moet je met een korrel zout nemen. Luis Suarez is zeker de beste van de 3 wat mij betreft op piekniveau, al is Benzema op latere leeftijd beter dan Suarez op latere leeftijd. El Pistelero is de beste spits sinds R9 wat mij betreft, als je Henry en CR7 bv niet als pure spitsen ziet.

16 februari 2024 om 12:44

Suarez voetbaltechnisch relatief beperkt noemen vind ik vrij bijzonder omdat hij iig bij Barcelona er om bekend stond te kunnen scoren maar ook te kunnen meevoetballen. De laatste paar jaar werd het wat houteriger maar dat was wel al voorbij zijn prime. In z'n prime was het misschien wel de beste spits ter wereld. Of hij beter is/was dan Lewandowski en Benzema vind ik moeilijk te zeggen. Op basis van doelpunten natuurlijk Lewandowski. En op basis van impact op een elftal waarschijnlijk Benzema. Maar Suarez heeft naar mijn mening wel het totaalplaatje.

16 februari 2024 om 12:46

Ik geef ook toe dat je een punt kan maken voor Benzema en Lewandowksi die langer consistent top waren. (Alhoewel Benzema bij Real ook een tijdje werd uitgelachen om zijn kansen missen) maar de absolute piek? Dan vind ik Suarez de beste.

Beetje zoals van Dijk met Ramos vergelijken. Van dijk op piekniveau kan je echt wel vergelijken met Ramos, maar Sergio Ramos is natuurlijk over een langere periode consistent top geweest.

16 februari 2024 om 12:48

@leukspelletje, als je puur cijfermatig kijkt, had Suarez een seizoen met 40 goals en 16 assists in de competitie. Betrokken bij 56 goals in 33 wedstrijden.. dat is gewoonweg bizar. Daar komen Lewa en Benzema niet bij in de buurt.

16 februari 2024 om 12:49

@Anfield - Barca bril? Omdat ik een Messi foto heb? 😅

16 februari 2024 om 12:49

@Pedri, Dude, je ziet hier voornamelijk Barça en Ajacieden hun oud speler Suarez ophemelen, wat in godsnaam is daar nou "simpele reactie" aan? Ik snap het hoor, maar dit evidente gegeven ontkennen is wel ongeloofwaardig

16 februari 2024 om 12:54

Pedri16. Dat was een bizar seizoen idd. Maar Lewandowski heeft wel (welliswaar in de Bundesliga) hele hoge cijfers gehaald en dat ook voor meerdere jaren volgehouden. Wat betreft consistentie qua doelpunten zou Lewandowski daarom misschien iets beter dan Suarez zijn. Maar zoals ik zei is het totaalplaatje bij Suarez net iets beter. Ook vanwege zijn assists.

16 februari 2024 om 12:58

Als Benz bij Lyon wereldtop was dan was Suárez dat bij Ajax ook. Daarnaast is zoals Messi hieronder zegt natuurlijk makkelijk geweest voor Lewa bij Bayeren. Terwijl Suárez bij Liverpool al een stuk minder team had in een betere competitie. Daarnaast door dingen te zeggen als “niet op het niveau van bovengenoemde?” Volgens mij is Suárez de enige speler die een goede schoen kon winnen in het tijdperk dat CR7 en Messi absolute top waren. Benzema begon net lekker te draaien toen Ronaldo weg was en Lewandowski natuurlijk zijn doelpuntjes kon maken bij een team die 10 jaar lang elk jaar kampioen werd in eigen land

16 februari 2024 om 12:58

Daar ben ik het mee eens. Lewandowski was jaren op rij een zekerheid op 30 goals in de competitie en een stuk of 10 in de CL. Ongelofelijke spits geweest. Benzema is ook overduidelijk een betere voetballer dan Suarez, maar hij had ook een aantal mindere jaren. Volgens mij een jaar met 5 goals in Laliga, dat is wel héél karig voor een topspits als Benzema.

16 februari 2024 om 13:04

Lewandowski beter dan Suarez.... Lewandowski geweldige spits maat kijk eens na de goals van Suarez. Die heeft echt op elke manier gescoord, daarnaast een stuk meer assisten.

16 februari 2024 om 13:10

Het is lekker makkelijk het te gooien op Barcafans. Want Lewandowski is geen speler van Barca? Daarnaast zullen er vast malloten zijn die niet normaal objectief kunnen zijn maar scheer niet iedereen over 1 kam. Even wat stats: ja Suárez heeft stuk minder Cl doelpunten dan de andere 2. Wel is hij bij 108 doelpunten in de PL betrokken in 110 wedstrijden bij een Liverpool die destijds niveau United was van nu. Over zijn hele carrière is ie bij 734 doelpunten betrokken in 768 wedstrijden. Lewa Is in 754 wedstrijden betrokken 707 doelpunten (wel bij een Bayeren). Benzema is in 816 games betrokken bij 629 doelpunten. Dit zegt genoeg lijkt me.

16 februari 2024 om 13:18

Inclusief interlands? Oneerlijk kijkend naar de Fransman van het stel. Voor de rest, kijk naar de cijfers spelende voor een top 5 competitie club aangezien Eredivisie, Poolse competitie en Argentijnse competitie natuurlijk geen top 5 zijn. Edit: bij de top vijf competitie clubs: Lewa 624 g/a, Benzema 615 g/a, Suarez 476 g/a. Dit zegt genoeg lijkt me aangezien mensen de cijfers van zelfs Ronaldo en Messi niet serieus nemen vanwege geen top 5 competities. Edit: typo's

16 februari 2024 om 13:23

Eerlijk, Benzema's talent wordt hier wel echt onderschat. Wat hem juist zo goed maakt is dat hij als zo'n bizar goede speler in dienst van R7 kon spelen, die daardoor dan weer echt kon excelleren. 1 van de weinige spelers die je echt een complete spits mag noemen. Alhoewel Suarez bij m'n fav spelers ooit zit, kan ik niet ontkennen dat ik Benzema beter vind.

Overigens praten we over een paar spelers die ongetwijfeld bij de besten ooit horen. Bij dit soort spelers wordt hun kwaliteit niet altijd goed uitgedrukt in statistieken, omdat er eenmaal iets aan hun talent is dat ze zo bijzonder en moeilijk meetbaar maakt. Ik denk dat het in the end puur op smaak uitkomt.

16 februari 2024 om 13:43

Lekker makkelijk natuurlijk, doelpunten zijn doelpunten, waar je ze ook maakt. Het lijkt me dat Lewa toch ook 300 doelpunten bij Bayeren heeft gescoord? Die haal ik weg, want dat is oneerlijk omdat Bayeren oppermachtig was in eigen competitie. Benzema heeft daarnaast zo lang bij Real gezeten en zoveel kansen gehad maar hij miste kans na kans. Dat heeft niet zoveel te maken met de niveau van competitie maar hij is gewoon niet altijd een echte doelpunten maker geweest als die andere 2. Voetballend vind ik Benz wel echt zoveel beter dan Suárez en Lewa. Benzema is voetballend zelfs beter dan de meeste middenvelders in de wereldtop.

16 februari 2024 om 12:33

Lewa is m.i. de betere afmaker in vergelijking met Suarez. Benz in ieder opzicht natuurlijk de betere voetballer. Ook bij Dortmund presteerde Lewa al waanzinnig goed. Ja Bundesliga tax, maar hij flikte het ook in de CL, beter dan Suarez. Nogmaals, Suarez heeft bij Barça en Liverpool geweldige dingen laten zien. Maar bovengenoemde hebben beiden een carrière van 15 jaar op het allerhoogste niveau. Benz had Lyon al 4x kampioen gemaakt terwijl Suarez nog tegen FC Groningen speelde. Lewa is nu helaas aan het aftakelen maar zijn cijfers spreken voor zich

16 februari 2024 om 12:36

Lewandowski vind ik ook beter. Het is niet voor niets dat Bayern aan het instorten is sinds zijn vertrek.

16 februari 2024 om 12:41

Dat heeft helemaal niks met Lewandowski te maken? Zeker niet als je hem wekelijks ziet prutsen bij Barcelona. Ongelofelijk wat een beperkte spits hij tegenwoordig is geworden. Een te dikke Suarez, met een kapotte knie was beter dan deze Lewa. Het vuurtje lijkt te zijn gedoofd, Kane is momenteel ontegenzeggelijk véél beter dan Lewandowksi.

Wat uiteraard geen schande is gezien zijn leeftijd.

16 februari 2024 om 12:46

Vorig seizoen had Lewa nog vrij goede cijfers hoor. Cijfers in een relatief pover Barça. Of Suarez deze cijfers in dit Barça zou halen betwijfel ik oprecht. Bij Atletico was hij al matig in de CL.

16 februari 2024 om 12:49

Vind jij. Ik zie een kwakkelend Bayern wat killerinstinct mist voorin. Met Lewa voorin was het echt bijna niet te doen om tegen ze te spelen vooral in de Allianz Arena. De doelpunten vlogen je om de oren. Zeker met Robbery nog en een jongere Müller.

Lewandowski is inmiddels 35 en had misschien ook niet naar Barca moeten gaan.

16 februari 2024 om 12:55

Je hebt het dus over een jongere Lewa. Als Lewa iets mist is het killerinstinct dit jaar. Meeste grote kansen gemist van alle spelers in Laliga. De Lewandowski die Bayern verliet is snel minder geworden.

Dat Bayern Lewa van 2 jaar terug mist kan ik inkomen, maar dat deze 2 jaar oudere Lewa even Bayern in zijn eentje uit het slop had gehaald geloof ik niks van.

16 februari 2024 om 12:43

Lewa en Benzema hebben beide over de 90 Champions league doelpunten gemaakt, Suarez heeft de 30 niet eens gehaald.

Snap dat het ook een kwestie van smaak is maar i.m.o. staan Lewa en Benzema mijlenver boven Suarez.

16 februari 2024 om 13:02

Snap niet zo goed dat z'n fans nu opeens doen alsof deze "big game stats" niet belangrijk zijn. Deze logica wordt, veelzeggend, dan ook alleen voor Suarez gebruikt. Qua “big game players” zijn Lewa en Benz aantoonbaar beter. Maar zoals je al zegt, kwestie van smaak weegt ook mee, zijn natuurlijk ook 3 volstrekt verschillende type spitsen

16 februari 2024 om 13:06

Mijlenver is wel wat overdreven toch? Suarez wint gewoon de gouden schoen met Messi en Ronaldo in dezelfde competitie.. dat is geen kattenpis. Betrokken bij 56 competitie goals in 33 wedstrijden. Echt bizarre cijfers hoor.

Maar goed smaken verschillen, je kan een punt maken dat ze beter zijn door hun CL prestaties. Benzema heeft niet bepaald weinig Champions leagues op zijn naam..

16 februari 2024 om 18:43

Suarez is wel weer veel spraakmakender geweest voor Uruguay, met een Copa America. De wedstrijden die ik heb gezien van Polen scoorde Lewandowski misschien wel, maar hoe Suarez speelt voor Uruguay heb ik Lewa nog nooit zien doen. En Benzema heeft ook niet veel succes gehad met Frankrijk. Persoonlijk vind ik Suarez op zijn piek veruit de beste spits. Wat hij bij Liverpool deed en Barca was ongekend. Eigenlijk zijn gehele carriere, maar blijkbaar mag je Ajax niet meetellen. Ook al speelde hij toen een top Milan ook al helemaal zoek. Je moet ook meenemen dat Suarez in zijn carrière niet vaak de eerste penalty nemer was, zelfde kan gezegd worden over Benzema, natuurlijk. Al met al liggen ze dicht bij elkaar natuurlijk, maar als ik moet kiezen all day Suarez.

16 februari 2024 om 13:03

Benzema werd uitgekotst omdat het publiek andere verwachtingen van hem had. Pas toen duidelijk werd dat hij eigenlijk in dienst van Ronaldo speelde werd zijn rol duidelijk voor iedereen en begon hij gewaardeerd te worden.

16 februari 2024 om 13:13

Buiten het feit dat Benz in zijn eerste jaren werd uitgekotst bij Real klinklare onzin is, is het ook wel weer mooi dat iedereen er een eigen mening op na mag houden.

Ik vind Benzema van de 3 de beste. Allround maar ook als spits. Getuige natuurlijk ook wel zijn ballon d’or, en dat op die leeftijd nog. Was nog topfit en echt buitengewoon klinisch. Daarnaast puur op voetbalgebied natuurlijk kilometers beter dan de andere 2.

Benzema-Suarez-Lewa is mijn rijtje, en geen enkele spits die er daarna in de buurt komt.

Echt een geweldenaar, hielt Ajax toendertijd bijna in zen eentje op de been, vooral toen hij aanvoerder werd

Suárez is 1 van die spelers van wie ik het kan hebben, dat ze mekkeren tegen de scheidsrechter en makkelijk gaan liggen. Met Morelos die bij Rangers speelde had ik dat ook.
De mooiste pot van Suárez voor mij was Ajax-Sparta 2009. Waar een 18 jarige Viergever en Adeleye( mijn favo Spartaan ooit) Luis van het scoren hielden.

16 februari 2024 om 12:33

Morelos is ook zon heethoofd toch? Pakt ook nog wel eens een kaartje omdat hij zich niet helemaal kan beheersen.

16 februari 2024 om 12:40

Ik vind dat hij wel wat te ver is gegaan met dat bijten. Materazzi verdiende een keer een kopstoot, maar Bakkal, Chiellini en Ivanovic zie ik de logica niet van in 😉

16 februari 2024 om 12:51

Mijn punt is meer, ja het zijn heethoofden. Maar niet zo gemaakt als je tegenwoordig ziet. Rode kaart tegen Ghana bv, is gewoon proberen te winnen.

16 februari 2024 om 12:54

Het was spectaculair tegen Ghana, maar eerlijk is het niet. De hand van God ga je ook anders naar kijken met de VAR van nu.

16 februari 2024 om 13:22

Misschien heb je wel gelijk, maar ik zie het rood tegen Ghana als rood pakken voor het team. Die gast van Ghana mist die penalty gewoon, en ik hoop altijd op Afrikaanse stunts op een WK.

Bij Liverpool echt geweldige dingen laten zien, samen met Gerard, Sturidge etc. Zó zonde dat het kampioenschap werd misgelopen, aan Suarez lag het in ieder geval niet. Door het lezen van zijn bio heb ik pas geleerd hoe normaal schwalbes en zuigen in de Zuid Afrikaanse voetbalcultuur is. Sterker nog, als je het niet doet betekent het dat je niet tot het uiterste gaat voor je team. MSN was natuurlijk een iconisch trio, denk oprecht dat als ze intact waren gebleven dat er minimaal nog 1 CL in zat. Deze gasten hadden nul egoïsme tegenover elkaar, ze gunden het elkaar echt. Suarez, bedankt voor al het moois, al met al een iconische spits!

16 februari 2024 om 12:42

Dat jaar was Suarez echt bizar inderdaad. Die jongen was gek genoeg om ballen vanaf 40 meter uit de stuit op doel te jagen, met succes ook.

16 februari 2024 om 12:52

Laatste seizoen Liverpool was fenomenaal, net zoals eerste paar seizoenen Barça. Door zijn biografie te lezen kijk ik nu heel anders naar het (wan) gedrag van Vinicius, Neymar en zelfs Ant*ny op het veld. De fans in hun voetbalcultuur vinden het simpelweg geweldig. In een hoofdstuk wordt er uitgebreid op ingegaan door ik meen een Z Amerikaanse journalist. Alhoewel zijn kannibale escapades zelfs voor Zuid Afrikaanse begrippen iets te veel waren, lol 😆

16 februari 2024 om 13:01

Hoe heet dat Boek? Want ik ga er voor het gemak van uit dat er meerdere boeken over Suarez zijn gemaakt. Erg benieuwd naar dat stuk over schwalbes.

Suarez was absolute top, alleen heb ik me altijd helemaal kapot geërgerd aan zijn wangedrag. Kon nooit echt sympathie opwekken voor iemand die zich zo bizar gedroeg op het veld. (Bijten, krabben, duiken, zeiken noem het maar op)

16 februari 2024 om 13:06

Oei, dat wordt moeilijk aangezien ik die jaren geleden ergens in de bieb van Arnhem heb gelezen. Maar inderdaad vanwege zijn onuitstaanbare gedrag incl kannibalisme, wordt er dus uitgebreid ingegaan op de Zuid Amerikaanse voetbalcultuur. Was voor mij een absolute eyeopener. Edit: net de Bieb's catalogus gecheckt “Louis Suarez, de autobiografie” 2014 (vertaald uit het Engels)

16 februari 2024 om 13:45

Thanks kerel! Ga hem eens bestellen!

Persoonlijk is mijn rijtje
Benzema
Suárez
Lewandowski
Maar iedereen heeft toch persoonlijke voorkeuren.

Voor wat het waard is won hij de gouden bal van Brazilie vanwege 26 goals in 53 wedstrijden voor Gremio. Dat is toch een geweldige prestatie voor iemand op zijn leeftijd met constant pijn in de knie.

Het is iemand die alles deed om te winnen. De handsbal tegen Ghana toonde dat aan. Zijn pogingen om tegenstanders op te eten was wel reden genoeg om hem te verbannen van de voetbalvelden. Als je dat 1 keer doet, dan zou dat toch minstens tot uitsluiting voor een seizoen moeten leiden. Twee keer zou een ban voor het leven moeten opleveren. Hij kwam er drie keer mee weg met marginale schorsinkjes. En ja, die schwalbes en overtredingen om aan de bal te komen, die ellebogen en vuistslagen, iedereen heeft ze gezien. Iedereen heeft ook gezien dat hij er 9 van de 10 keer mee wegkwam. Daarom staan Benzema en Lewandowski boven Suarez wat mij betreft. Naast dat zij in de Champions League Luis Suarez volledig het nakijken geven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren