Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Liverpool wil probleem in achterhoede oplossen met felbegeerde Spanjaard'

Laatste update:

Liverpool is overgegaan tot actie in de strijd om Alberto Moreno. De nummer twee van het afgelopen seizoen in de Premier League heeft zich volgens Marca gemeld bij Sevilla om te praten over de linksback, die hoopt dat hij met Spanje mee mag naar het WK in Brazilië. Liverpool zou twintig miljoen euro plus de diensten van Suso hebben aangeboden aan Sevilla.

/

De twintigjarige Suso, een aanvallende middenvelder, speelde in het afgelopen seizoen op huurbasis voor Almería. De dribbelaar maakte een goede indruk en Sevilla werd al eens met hem in verband gebracht. Liverpool hoopt dat de Europa League-winnaar Suso inderdaad wil hebben en biedt daarnaast nog eens twintig miljoen euro aan om Moreno los te weken.

In de laatste weken van het seizoen deed Jon Flanagan het goed op de linksbackpositie, maar de Engelsman is eigenlijk een rechtervleugelverdediger. Aly Cissokho werd door Liverpool gehuurd van Valencia, maar maakte geen indruk en keert terug naar Spanje, terwijl Brendan Rodgers ook geen fan is van José Enrique. De komst van een nieuwe linksback geniet zodoende zijn prioriteit.

Rodgers hoopt nu op een transfer voor de 21-jarige Moreno, die in het afgelopen seizoen definitief doorbrak in het eerste elftal van Sevilla en ook in verband wordt gebracht met Real Madrid, Chelsea en Napoli. Laatstgenoemde club zou al een bod van 14,5 miljoen hebben uitgebracht, maar dat voorstel werd volgens Marca van tafel geveegd. Het contract van Moreno loopt nog vier jaar door.

Alberto Moreno is de man die Liverpool nodig heeft

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

20 miljoen en Suso is wel veel. Wel een hele goede aankoop.

Zou een goede koop zijn denk ik

Denk dat dat een hele mooie aankoop zou zijn, al vind ik wel dat Suso behouden moet blijven eigenlijk, groot talent.

29 mei 2014 om 13:38

Inderdaad, 1 van ons grootste talenten. Die kunnen wij echt niet zo makkelijk weg doen :S

Vond hem niet zo sterk in de EL finale, maar dat is de enige partij dat ik hem heb gezien. Iemand meer wedstrijden van hem gezien?

A. Moreno zou wel één van de gewenste aankopen zijn voor de LB. 20 miljoen vind ik overigens al voldoende. Had hij vorig jaar niet zijn contract verlengd waarin een afkoopclausule van 30 miljoen staat? Suso heeft bij Almeria een goede seizoen achter de rug, die mag terug aansluiten bij de kern.

Is wel de minst bezette positie bij Liverpool in mijn optiek, zou dus mooi zijn als ze zich met deze jongen zouden kunnen versterken. Al zou ik Suso wel behouden, heeft het toch naar behoren gedaan bij Almeria en verdient zeker nog een kans!

Waarom Suso erbij doen? 1 van onze grootste talenten gewoon 20 miljoen zonder Suso dat moet al zat zijn vind ik

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren