Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lionel Messi komt enkele dagen na regeringsprotesten wél in actie voor Miami

Laatste update:

Lionel Messi heeft woensdag in Tokio een half uur meegedaan in het vriendschappelijke duel tussen zijn club Inter Miami en Vissel Kobe. De Argentijnse superster is met Miami op tournee door Azië ter voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Major League Soccer (MLS). Messi was zondag in Hongkong nog niet in staat om tegen de Allstars uit dat land te spelen, tot woede van de lokale fans.

Messi is al een tijdje niet helemaal fit, waardoor hij vorige week donderdag ook slechts de laatste acht minuten meedeed in het duel met Al-Nassr, waar Cristiano Ronaldo vanwege een blessure helemaal niet meedeed. Messi kampte daarvoor met hamstringklachten en hij werd dan ook rustig gebracht.

Trainer Gerardo Martino besloot Messi tijdens het duel met de Hongkong Allstars niet op te stellen, tot grote teleurstelling van de fans in het Hongkong Stadium en zelfs de regering van dat land. De regering vroeg de organisatie om opheldering.

Supporters die naar de wedstrijd kwamen, dropen teleurgesteld af. Tickets voor het duel om Messi en zijn ploeggenoten te aanschouwen kostten tot ruim 600 dollar. "Geld terug, geld terug, geld terug", waren enkele van de spreekkoren die tijdens de wedstrijd te horen waren.

De regering van Hongkong was ook niet blij, daar het twee miljoen Amerikaanse dollar subsidie had aangevraagd voor het opzetten van de wedstrijd. "Nu Messi niet heeft gespeeld, zijn de regering en alle voetbalfans enorm teleurgesteld over de regeling van de organisator. De organisatie is alle voetbalfans een verklaring verschuldigd."

Inter Miami-eigenaar David Beckham sprak de aanwezige supporters in het stadion na de wedstrijd toe en kreeg een fluitconcert over zich heen van de bijna veertigduizend aanwezigen. Ook de prijsuitreiking en vuurwerkshow maakten weinig indruk op de fans. Luis Suárez bleef het hele duel op de bank zitten; Sergio Busquets en Jordi Alba vielen na rust in. Miami won overigens met 1-4 van de Allstars.

"We begrijpen de teleurstelling van de fans over de afwezigheid van Leo en Luis", verklaarde Martino na afloop van het duel met de Allstars. "We vragen hun vergiffenis. We hadden gehoopt dat we ze ook maar even konden laten spelen, maar het risico was te groot." Woensdag ging het ondanks de invalbeurt van Messi minder tegen Vissel Kobe, dat na een gelijkspel (0-0) won na strafschoppen.

Miami begint het nieuwe seizoen in de MLS op 22 februari met een thuiswedstrijd tegen Real Salt Lake. Dit seizoen hoopt de ploeg uit Florida wél de play-offs om het landskampioenschap te kunnen bereiken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Inter Miami heeft ook deze wedstrijd niet kunnen winnen?

7 februari 2024 om 16:40

Zag je toch tegen Al Nassr als Cristiano en Mane mee deden word het 10-0 zegt genoeg over de MLS.

7 februari 2024 om 16:45

Juist zonder ronaldo liep het een stuk beter

7 februari 2024 om 16:45

Wat zegt dat over de MLS dan? Inter Miami is een club die onderste regionen MLS speelt. Een potje tussen Al Nassr en de kampioen van de MLS lijkt me dan eerlijker. (Volgens mij is dat Cincinatti, maar pin me er niet op vast)Edit: het is het almachtige Colombus Crew. De regerend kampioen MLS.

7 februari 2024 om 16:48

Sinds wanneer zeggen oefenwedstrijd iets over competities? PSV speelde deze winter gelijk tegen Hannover 96, die staan zesde in de 2. Bundesliga. Dat betekent ook niet dat de Eredivisie vergelijkbaar is met de 2. Bundesliga o.i.d.

7 februari 2024 om 17:44

Ik denk niet dat je aan een demonstratiewedstrijd erg veel zinnigs kan afleiden.

7 februari 2024 om 19:50

Alleen Ronaldofans vieren het alsof Portugal het wk heeft gewonnen lol

7 februari 2024 om 20:54

@aya haha tuurlijk. Met Ronaldo loopt het juist veel beter. Is heel belangrijk voor al nasr. Een echt leider die voorop gaat in de strijd .. Daar kan een Benzema nog veel van leren . Ik heb veel wedstrijden gezien van al nasr. Ook die tegen Miami. Waar Miami compleet was miste al nasr wel 6 spelers. Fofana en mane bij de africa cup , Ronaldo geblesseerd en 3 jongens bij de Asian cup . Al nasr speelde Miami helemaal weg. Had ook 10-0 kunnen zijn . Suárez viel het meest tegen . Dus je reactie is belachelijk.

7 februari 2024 om 22:01

Miami compleet? Messi deed letterlijk maar 6 minuten mee

Wat Cristianogoat 7 zegt is wat overdreven, maar het gaat hierbij om mentaliteit. Door Ronaldo zijn komst bij Al Nassr zie je dat het niveau steeds beter wordt, en je ziet dat Al Nassr echt wilt winnen.

Bij Messi en zijn vrienden zie je dat een stuk minder bij Inter Miami. Het is een vrienden elftal geworden. Daar kan je Messi ook niet de schuld van geven. Hij heeft immers alles gewonnen wat er te winnen valt.

7 februari 2024 om 17:19

inter miami is ook gewoon met een opmars bezig, toen messi daar kwam wonnen ze veel wedstrijden terwijl ze voor zijn komst er niet best voor stonden.

je kan daarnaast het "vrienden team" nog niet beoordelen, aangezien de competitie in de usa pas in maart weer van start gaat. momenteel spelen ze wat oefenwedstrijden.

7 februari 2024 om 17:21

Daar is niks overdreven aan omdat er 5 basisspelers niet mee deden... Er stonden spelers in die niet eens invallen normaal en het word al 6-0. Als je ziet wat voor ruimtes er waren bizar dat had een speeltuin geweest voor Cristiano en Mane.

7 februari 2024 om 18:44

Inter Miami had 9x op rij niet gewonnen voordat Messi kwam - toen hij speelde werd er plots 11x op rij gewonnen - ik snap je punt niet?

Dan viel die hamstringblessure ook wel mee. Messi had er gewoon geen zin in

Toevallig word er niets over gemeld. Meneer stond keihard z'n teamgenoot uit te lachen samen met Alba nadat hij zijn penalty miste.

7 februari 2024 om 18:40

Nou moet ik toegeven dat ik dat tijdens oefenwedstrijden ook wel eens doe. Lachen om fouten van teamgenoten.

7 februari 2024 om 19:04

Nou nou, wat erg. Mag er gelachen worden tijdens een oefenwedstrijd?

Het is echt klaar met Messi , heb wel
Heerlijk van hem genoten. Maar Cristiano Ronaldo is echt nog op en top fit en scoort aan de lopende band bij al nassr. Toch wel een hogere niveau als de MLS.

7 februari 2024 om 19:10

En nu?MLS is inderdaad geen niveau, maar denk je dat SA hierdoor ineens topniveau is? Niet jezelf voor de gek houden hoor.Eindstand zal Messi boven CR7 staan als de betere voetballer en die meer gepresteerd heeft tussen de 2. Zowel in teamverband alsmede individuele prestaties. Zelfs het feit dat CR7 1x vaker de CL heeft gewonnen en in de CL topscorer is boven Messi, veranderd daar niks aan als je alles tegen elkaar afstreept. Ik denk ik geef het maar aan want sinds eind nov/begin dec 2022 is dit het nieuwe argument voor de fans uit CR7 land.Maar goed, dat zal altijd pijnpunt blijven voor de CR7 fans. Er is niks mis met achter Messi in de pikorde staan. Tijd van acceptatie zal waarschijnlijk nooit komen. Messi geeft trouwens voorassists die vaak nog mooier zijn dan de echte assist of het doelpunt zelf. Zijn inzicht/passing is wederom iets waarvan Ronaldo dat in zijn stoutste dromen nog niet eens kan.Concrete voorbeelden? Die assist op David Villa bij de 4-0 in die clasico van 2010/2011. Of die pass die hij vorig jaar nog gaf bij Miami: men zag pas in de herhaling wat Messi op dat moment al zag. Maar ja zo ken ik nog een hele waslijst aan doelpunten en assists (en voorassists) opsommen waar geen enkele andere voetballer bij in de buurt komt. Ja Maradona, Cruijff, Pele en Il Fenomeno alleen.

7 februari 2024 om 19:28

De Saudi Pro League staat letterlijk lager aangeschreven dan de MLS maar goed

7 februari 2024 om 20:01

Ronaldo top fit? Ronaldo was geblesseerd waardoor hij niet mee kon doen tegen Inter Miami. Daarnaast heeft Messi maar een paar wedstrijden gespeeld in de MLS. Tot de zomer speelde Messi nog in Lique 1. En volgens de FIFA ranking is de MLS van hoger niveau dan de competitie in Saudi-Arabië. Binnenkort begint de MLS weer, en gaat Messi weer scoren aan de lopende band.

8 februari 2024 om 09:43

Vond Ronaldo al klaar bij Manchester United. Messi won nog de WK of ben je dat vergeten. Messi hoeft niet meer alles te geven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren