Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kraay wijst eerste spits Nederlands elftal aan en zou Donyell Malen thuislaten

Laatste update:

Als het aan Hans Kraay junior ligt is Brian Brobbey komende zomer de eerste spits van het Nederlands elftal op het EK in Duitsland, zo vertelt de analist in een video-item van ESPN. Kraay zou verder ook Memphis Depay en Xavi Simons een basisplek gunnen, terwijl hij Donyell Malen niet mee zou nemen.

In de video wordt Hansie Hansie gevraagd naar welke aanvallers Ronald Koeman moet meenemen naar het eindtoernooi in Duitsland. Kraay heeft er duidelijke ideeën bij en zou in totaal zes spelers voor de voorste linie meenemen. Simons is daar één van.

"Xavi Simons, ik heb hem weer gezien tegen Real Madrid (in de Champions League, red.)", begint Kraay zijn analyse over de smaakmaker van RB Leipzig. "Daar zit een versnelling in, daar zit een brutaliteit in. Hij speelt vrij vanaf links bij Leipzig, ook wel eens vrij vanaf rechts."

Kraay plaatst wel een kanttekening bij de optredens van Simons in Oranje tot dusver. "Hij moet alleen, wat (Jerdy, red.) Schouten ook heeft, die ballast van zijn rug laten vallen. Hij kan zó goed voetballen als hij zijn hoofd helemaal ontspannen heeft."

Wat de analist betreft is Brobbey komende zomer de man in de punt van de aanval bij Nederland. "Koeman zei: 'Als hij zich op deze manier blijft ontwikkelen...' Brobbey gaat ook steeds met zijn gezicht naar de goal spelen. Hij maakt ook breedte- en diepteloopacties. Als hij dat blijft doen, dan is het een plaag voor verdedigers. Dus hij is spits nummer één."

Wissels en een afvaller


Wat Kraay betreft wordt Memphis samen met Simons achter Brobbey geposteerd en vormt het drietal de voorste linie van Oranje. Wout Weghorst mag van de oud-prof ook mee naar het EK, maar de lange spits zal zich moeten berusten in een rol als invaller.

Kraay zou ook Cody Gakpo en Joshua Zirkzee meenemen komende zomer. Beide aanvallers laten met regelmaat aardige dingen zien in clubverband, maar de oud-speler van onder meer Brighton & Hove Albion voorziet voor het tweetal een reserverol.

Doordat Nederland op het moment over de nodige opties voorin beschikt, kunnen niet alle geschikte kandidaten mee. Als Kraay het voor het zeggen had werd Malen kind van de rekening. "Als je dit kan thuislaten... Als we nu geen Europees kampioen worden, dan weet ik het ook niet meer", besluit Kraay.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die kraay is ook het spoor bijster. Gakpo die bij Liverpool speelt en meedoet om het kampioenschap op de bank zetten voor Brobbey die bij de nummer 5 van Nederland speelt. Wat een onzin is me dit toch. Die analisten blijven me toch een onzin uitkramen. En dan Malen thuis laten om Weghorst mee te nemen. Sorry maar kan dit niet serieus nemen.

14 maart 2024 om 12:25

Memphis gisteren ook gezien op het hoogste niveau? Brobbey moet mee als stormram maar Memphis en Gakpo gaan spelen denk ik.

14 maart 2024 om 12:45

Maar jongens, je kan Gakpo en Brobbey toch totaal niet over 1 kam scheren?! Brobbey is een pure spits met zijn eigen enorme kwaliteiten. Gakpo meer een linksbuiten die evt ook als spits kan dienen, maar daar verre van op zijn best is. En Brobbey als stormram? Lijkt me dat Brobbey beter eerst de tegenstanders kan afmaken om er erna evt een stormram in te gooien. En dan vind ik Weghorst prima als Luuk niet meer wil.

14 maart 2024 om 13:11

Memphis en Gakpo gaan altijd starten. Tenzij je een van die twee op rechts wil zetten heb je dus een rechtsvoor nodig om het complementair te maken. Dat wordt denk ik Xavi of Malen.

14 maart 2024 om 13:23

Waarom Weghorst. Voegt totaal niks toe. Vertraagt en verziekt het spel

14 maart 2024 om 14:00

Omdat een prima spits die keihard strijd, blijkbaar geliefd is in de kleedkamer, de tegenstander moeilijk kan maken en op het laatste een doelpunt kan mee kan maken (bijvoorbeeld op het WK2022 tegen Argentinië)

14 maart 2024 om 15:54

Wanneer nog meer behalve wk 2022?

14 maart 2024 om 12:31

Voor Gakpo moet je gewoon een plekje op linksbuiten vrijmaken. In de spits komt hij helemaal niet tot zijn recht.

14 maart 2024 om 12:35

We spelen zonder linksbuiten, toch? Verder speelt Gakpo vrijwel altijd als spits. Ik zou eerder een diepe spits kiezen, met 2 man daarachter. Depay diep met Simons en Malen/Gakpo daar achter. Of Brobbey met Depay en Simons er achter. Beetje afhankelijk van de tegenstander ook misschien

14 maart 2024 om 13:09

Gakpo wordt echt misbruikt door Klopp vind ik, het is geen spits! Bij psv ook als linksbuiten zijn beste tijd gehad. Als NL gewoon 433 speelt, dan kan hij op links en Malen op rechts (die liet gisteren toch weer zien hoe gevaarlijk hij kan zijn...) Brobbey of Depay als spits.

14 maart 2024 om 14:10

ik vind gakpo meer een linksbuiten, is voor mij overigens niet onomstreden hoor, met de argumenten die ik hier hoor op voetbalzone had gravenberch ook al een aantal jaar onomstreden moeten zijn. Waar memphis wedstrijden afwisselt waar hij een 3 of 8 scoort, vind ik gakpo eigenlijk nooit zo bijzonder spelen maar ook nooit door het ijs zakken/6jes spelen. het is maar net wat je wilt, mijn voorkeur gaat altijd naar een depay waar die altijd een wedstrijd kan belsissen tegen sterke tegenstanders omdat hij gewoon onze beste aanvaller is, maar je moet niet 2 depay's in 1 voorhoede hebben. Simons moet voor mij altijd basis staan omdat hij na/met memphis ook de beste is, dan heb je nog plek voor 1 aanvaller. Gakpo brobbey of malen. Mijn mening is echt dat brobbey zn kwaliteiten zo specifiek zijn dat hij een team altijd beter laat spelen ook al speelt hij zelf matig, elke verdediger heeft een hekel om op brobbey te staan en zeker voor spelers als xavi en depay is het lekker om zo een aanspeel punt te hebben om zelf vervolgens onder te komen en in schiet positie te komen. Al maakt brobbey er zelf 0. Maar goed het blijft een voorkeurs keuze. van gakpo weet je dat je altijd een degelijke wedstrijd krijgt maar het liefst hem om spelers heen ipv spelers om hem heen.

14 maart 2024 om 13:04

Gakpo speelt dan wel bij een goede club maar speelt de laatste tijd niet alles en ook niet echt belangrijk voor Liverpool. Wordt zelden linksbuiten gebruikt dus zit er nog niet zo lekker in.

14 maart 2024 om 13:10

Kraay is ook vriendjes met Brobbey, dus dat speelt ook vast mee in z'n mening. Brobbey moet zeker mee, maar die mag gewoon het bankje warmhouden.

14 maart 2024 om 15:36

Brobbey is echt niet veel beter dan Weghorst. Weghorst zou in de ED ook veel meer scoren. De Jong, Weghorst, Brobbey is allemaal een beetje hetzelfde niveau. Zirkzee daarentegen is voetballend vele malen beter.

14 maart 2024 om 13:58

Brobbey en Gakpo kunnen prima samen voorin in de basis. Depay en Malen op de bank, brengen beide te weinig. Ik zou altijd beginnen met Brobbey in de spits en Gakpo op links. Dan kan je later Brobbey wisselen voor een Depay.

14 maart 2024 om 14:31

Ondanks dat ik Brobbey een prima spits en talent vind, vraag ik me wel af waarom hij basis zou spelen. Speelt bij de nummer 5 van de ED, waar hij het goed doet. In buitenland heeft hij keihard gefaald en kwam hij met hangende pootjes terug. Een Depay laat voor mij toch wel zien dat hij voorlopig beter is dan Brobbey en meer aanspraak maakt als eerste spits.

Ik blijf het doodzonde vinden dat de Jong geen optie meer is. Dat zou een hele fijne extra optie zijn geweest. Ik zou inderdaad ook Brobbey in z'n huidige vorm als eerste spits zien en denk dat Hansie inderdaad een sterke optie deelt met Memphis en Xavi erachter. Als er dan een stormram nodig is zou ik 10x liever de Jong er nog in laten komen. Maar het is niet anders. Woutje met zijn passie is ook wel een prima optie als de nood aan de man komt. Verder hoop ik dat de opmerking mbt Europees kampioen met een knipoog was. Dat zie ik niet gebeuren. Kwartfinale en met een beetje geluk halve. Daar houdt het echt wel op voor ons.

14 maart 2024 om 12:22

Zirkzee met in huidige vorm is geen optie? Misschien nog wel beter dan die van Brobby, kijkend naar het niveau van de competities waarin ze spelen.

14 maart 2024 om 12:36

Zeker, dat is ook een hele goede optie. Blijft een lastige kwestie vind ik. De competitie is een argument, maar aan de andere kant laat Brobbey in een dolend Ajax toch keer op keer zijn klasse zien. Dat wordt soms wel een onderschat denk ik.

14 maart 2024 om 12:47

Lierse1997, Zirkzee heeft praktisch nog niemand hier zien spelen, dus lastig om een beeld te schetsen. En enkel op cijfers moeten we niet afgaan imo.

14 maart 2024 om 12:50

Dus?

Omdat je hem niet kent, moet het geen optie zijn of wat bedoel je?

14 maart 2024 om 13:07

Lierse, als je hem niet kent is het lastig om hem te beoordelen. Als optie of juist niet als optie..

14 maart 2024 om 13:30

Welke klasse laat brobbey zien dan, blinkt uit in foute aannames en kansen om zeep helpen. Ja af en toe maakt hij er een tegen de Nederlandse laagvliegers, heel knap.

14 maart 2024 om 13:41

Als je de klasse van Brobbey niet ziet dan betwijfel ik of je ooit een wedstrijd hebt gezien. Heeft zich juist fantastisch ontwikkeld in zijn aanname en afronding...

14 maart 2024 om 14:15

zirkzee mag van mij mee ipv weghorst en luuk, hij kan dezelfde dingen en iets beter. Alleen het koppen van luuk heeft hij natuurlijk niet maar als je de laatste 10 minuten iets moet forceren met lengte kan je dat hartstikke goed opvangen door v dijk naar voren te schuiven die is net zo kopsterk en achterin heb je genoeg vervangers.

14 maart 2024 om 15:47

Weghorst zou in de Eredivisie ook een klassespits lijken. Brobbey is echt weinig beter als ie dat al is. Zirkzee kan tenminste ook voetballen en laat het tegen de top van Italie zien.

14 maart 2024 om 14:05

Ik niet. De Jong is overhyped als pinchhitter. Heeft helemaal niet veel doelpunten gemaakt in de laatste minuut als pinchhitter. Weghorst is een betere optie als pinchhitter door zijn inzet, de ploeg kan motiveren, het moeilijk maken voor de tegenstander, en een doelpuntje kan mee nemen in de laatste minuten. Verder hebben we genoeg spelers die als spits kunnen fungeren die even goed of beter zijn dan De Jong. We hebben niet de beste spitsen ter wereld, maar het is eenmaal zo. Daar kunnen we niets aan doen.Frenkie De Jong gaat gelukkig wel mee!

Memphis in de spits met Gakpo en Simons eromheen is gewoon top.
Memphis laat de laatste tijd zien goed in vorm te zijn. Gakpo en Simons zijn gewoon goede bewegelijke spelers bij Europese topclubs.
Brobbey is een leuke pinchitter als er iets moet gebeuren in de 16 maar zijn aanname is matig, afwerken is matig en kan niet koppen, snap de hype dus niet zo op dit moment.
Malen altijd meenemen, ontzettend snel en doelgericht.

Flekken /JB
V Dijk
Ake
Vd Ven
Dumfries
De Jong
Reijnders
Frimpong
Simons
Gakpo
Memphis
14 maart 2024 om 12:47

Memphis blijft een momenten voetballer. Hij viel gister echt grandioos in, maar de wedstrijd, waarin hij basis startte (tegen Cadiz) was hij onzichtbaar. Desondanks altijd met hem starten. Malen mag van mij thuis blijven, die mist al jaren te veel kansen op niveau. Ik hoop op verjonging in het elftal.

14 maart 2024 om 12:49

Gakpo is dit seizoen ook hopeloos uit vorm en zit steeds vaker op de bank bij Liverpool.

14 maart 2024 om 13:13

Brobbey, Zirkzee en Malen zouden ook op de bank belanden bij Liverpool. Dat is gewoon absolute top Premier League.

14 maart 2024 om 13:36

Met het verschil dat ze dat nu niet zitten, je hebt ook wedstrijdritme en vertrouwen nodig... Wie van deze 4 bij de hoogst genoteerde club speelt, of niet, lijkt mij niet het belangrijkste toch?

14 maart 2024 om 13:56

Ik denk dat Gakpo net het niveau aan kan en ook niet op zn beste positie gebruikt wordt. Dat is wat anders dan hopeloos uit vorm zijn. Gakpo zou denk ik tot de beteren behoren bij clubs als Aston Villa, Brighton, Newcastle, Tottenham (clubs (net) onder de absolute top in Engeland).

Van mij hoeft Depay geen basisplaats. Brobbey wordt zeker de toekomstige spits, maar kan nu nog afgewisseld worden. Malen zou ik juist wel meenemen.

14 maart 2024 om 19:51

Brobbey is momenteel een matige versie van Depay, dus mag je wat mij betreft thuislaten. Neem Malen mee voor meer diepgang en Weghorst als pinch hitter.

Hansie toch... Hier sla je de plank volledig mis.

We hebben deze zomer drie aanvallers waar Koeman niet omheen kan. Dat zijn Gakpo, Simon én Malen. Depay kan de vierde worden indien hij fit blijft en meer speelminuten zal krijgen.

Het is aan Koemand om ervoor te zorgen dat deze vier spelers gaan renderen. Dan heb je een aanval die op elk moment een goal kan maken. Daarachter heb je een paar interessante keuzes te maken. Hier is het vooral belangrijk welke kwaliteit je denkt nodig te hebben en niet per se wie de beste spelers zijn. Voor de spitspositie heb je Brobbey Zirkzee en Weghorst nog. Als vleugelspeler heb je Bergwijn, Berghuis, Stengs en evt Frimpong. Het is dan aan koeman welke kwaliteiten hij nodig heeft. Ik denk dat Berghuis er sws bijzit. Wout Weghorts zal wel als breekijzer meegaan. Dan wordt de keuze tussen Brobbey en Zirkzee gemaakt.

Gelet op de uitstekende en uitgebreide analyse van Koeman over Zirkzee bij ESPN zal hij wel kiezen voor Brobbey. Geheel onterecht naar mijn mening.

14 maart 2024 om 12:39

Koeman kennende zal Depay de diepste spits worden, geflankeerd door Simons en Malen. Wat mij betreft een prima voorhoede. Over de wissels valt te discussiëren, maar Weghorst zal als pinchitter meegaan en Brobbey obv vorm en kracht. Ik weet het niet zo met Gakpo, bij Liverpool niet bijzonder, maar levert wel altijd in Oranje. Dan heb je ook nog Noa Lang, mits fit, zeker een toevoeging. Zirkzee komt het nog te vroeg in mijn ogen. Bergwijn ga ik me niet eens over uitlaten en Berghuis zie ik niet als aanvaller in Oranje.

14 maart 2024 om 15:58

Berghuis? Op basis waarvan…

15 maart 2024 om 11:23

Type speler als Berghuis hebben we niet. Stengs is wel vergelijkbaar maar Koeman kennende zal hij voor Berghuis gaan ondanks zijn mindere vorm.

Ik geef alleen aan wat ik denk dat Koeman zal doen. Ik zal zelf Begrhuis neit oproepen, wat deels te maken heeft met mij clubvoorkeur

Normaal gesproken vind ik Kraaij wel zinnige dingen zeggen maar hij slaat de plank echt volledig mis in mijn ogen. Brobbey in de spits van Oranje als basispeler zou ik een regelrechte schande vinden. Leuk en aardig zijn prestaties tegen rechterrijtje clubs in de ED bij het slechte Ajax allertijden.
Nee Zirkzee zou in mijn ogen nummer 1 spits zijn tijdens het Ek.

En Kraaij ziet Gakpo aardige dingen doen bij Liverpool? Ik weet niet welke wedstrijden Hans van Liverpool kijkt maar ik zie vooral een Gakpo die elke wedstrijd weer aantoont het niveau van Liverpool absoluut niet aan te kunnen en mist gewoon een soort van basistechniek. Is ook niet voor niet de laagste aanavller in rang bij Klopp.

14 maart 2024 om 12:46

Eerste alinea wel redelijk eens. Maar de tweede kan je toch totaal niet serieus nemen?

Als er een speler is die een goede basistechniek heeft is het gakpo wel. Goed schot, goede aanname en een prima dribbel. Doet het ook zeker verdienstelijk bij Liverpool, ik snap dat gedeelte dus wel van Kraaij. Zegt eigenlijk precies waar het op staat, niet de absolute top bij Liverpool maar doet aardige dingen.

14 maart 2024 om 13:09

Staat laatste tijd alleen maar wissel bij liverpool en dat in de tijd dat salah ook nog geblesseerd er was. Dus gakpo presteert ondermaats

14 maart 2024 om 13:18

Voor PSV zijnde had hij misschien een goede basistechniek maar voor het spel van Klopp en Liverpool komt hij gewoon in alles tekort. hoeveel wedstrijden heb je gezien dat je kan zeggen dat hij het verdienstelijk doet? Ik vind Gakpo oprecht de minste van alle aanvallers die Liverpool heeft en het gaat hem allemaal net een tel te snel. Is het een schande, nee absoluut niet maar kan beter eieren voor z'n geld kiezen.

14 maart 2024 om 16:03

Ik kijk regelmatig wedstrijden van Liverpool. Laatste tijd veel wissel slaat ook nergens op (kijk maar naar de wedstrijd overzichten) staat vaker basis dan wissel. Gewoon nog bij Liverpool blijven zou ik zeggen. Gini Wijnaldum had ook niet de beste start bij Liverpool en daarna een hele fijne speler voor Liverpool (niet de beste middenvelder toen maar wel gewoon waardevol).

Gakpo, Lang, Depay, Brobbey, Malen en Berghuis. Deze 6 aanvallers gewoon meenemen.

14 maart 2024 om 13:15

Gakpo, Memphis, Simons, Malen, Brobbey en Zirkzee hoop ik. Lang teveel geblesseerd en Berghuis is niet meer top.

14 maart 2024 om 13:30

Berghuis? Die hoeft absoluut niet mee.
Memphis, malen, zirkzee, gakpo, Simons, brobbey.
Lang is zeker wel een optie, komt toch veel gevaar van die man.
Berghuis lekker thuis laten

Ik vind Brobbey in de Eredivisie goed maar verder begrijp ik het ophemelen van hem niet helemaal. Na wat Kraaij zei over Wijnaldum zit hij er hier naar mijn mening weer compleet naast. Gakpo is toch altijd de beste optie voor Oranje? En Malen is toch op ieder vlak veel beter dan Brobbey?

Verbruggen/FlekkenFrimpong - De ligt - van Dijk - Ake Reijnders - Frenkie Koopmeiners Malen - Zirkzee/Depay - Simons Vind Gakpo toch enorm tegenvallen bij Liverpool en dat mensen Brobbey de basis inpraten met potjes tegen Fortuna etc.. 🤣 Zirkzee en Depay kunnen tenminste een bal normaal aannemen en een mannetje passeren.Eventueel Frimpong rechtsbuiten en Dumfries rechtsback, in oranje altijd enorm sterk maar bij inter toch wat tegenvallen

14 maart 2024 om 13:00

Frimpong als rechtsbuiten. Het moet niet gekker worden.

Malen moet je sowieso thuis laten, wat een bagger-voetballer is dat zeg. 3 mega kansen gemist waarvan hij zeker, alle 3 mocht scoren. Ik zie liever Noa Lang op rechtsbuiten dan hem. Iemand die zulke open kansen mist, lekker weglaten,heb hem altijd een schele kanarie gevonden.

Waarom geen aanval van Gakpo-Depay-Malen ? Brobbey prima back up. Kan Xavi op tien met Reinders en Frenkie erachter.

14 maart 2024 om 13:02

Malen schiet iedere bal blind op doel. Die zie ik liever niet in het NL elftal.

Denk dat eerst de knoop doorgehakt moet worden of Oranje 532 of 433 gaat spelen.
Daarna gewoon gaan kijken wat het beste koppel of trio is. Misschien heeft Depay wel een enorme chemie met Zirkzee of weten Simons en Brobbey elkaar blindelings te vinden. Door de verschillende kwaliteiten bij verschillende clubs in verschillende competities is vergelijken wie de beste is heel moeilijk. Het is uiteindelijk een puzzel die in elkaar moet vallen.

Zelfde geldt voor het middenveld. Frenkie lijkt me duidelijk. Wie er dan naast moet Wieffer, Schouten, Veerman, Reijnders, Koopmeiners? Aallemaal verschillende smaken waar Kwalitatief in mijn ogen niet heel veel tussen zit. Dan moet je dus gaan kijken dat je de kwaliteiten goed verdeeld.

Malen kan je noiit thuislaten. Die snelheid is zo'n wapen. Desnoods als invaller als de tegenstander moe is. Brobbey en Weghorst hoef je er maar 1 van en dan zou ik Brobbey kiezen. Zou zelf Gakpo links, Malen rechts en dan Memphis in het midden zetten of anders Brobbey met Memphis eromheen als je met 2 spitsen speelt.

Laten we toch vooral blij zijn dat we een paar aanvallers hebben die iets kunnen met een bal. Afgelopen WK en EK was het toch armoe troef. Memphis, Brobbey, Gakpo, Xavi en naar mijn mening in mindere mate Malen zijn de jongens die wat los kunnen maken.afhankelijk van de vorm van de dag zou ik er daar 3 of 2 van op stellen.
Bergwijn en Berhuis hebben de afgelopen 1.5 seizoen bij ajax laten zien daar eigenlijk niet bij te horen. Luuk de Jong of Weghorst is voor mij om het even als storm ram.

Het probleem van alle oudere analysten lijkt dat ze niet goed beseffen hoe groot het niveau verschil is tussen de Eredivisie en de grotere competities. We hebben allemaal kunnen zien gisteren tegen Dortmund dat we de eredivisie niet te hoog moeten inschatten. Brobbey doet het heel goed in de Eredivisie, maar hem opstellen boven spitsen die het ongeveer even goed doen in een grotere competitie is natuurlijk waanzin. Tegen Aston Villa was ook te zien dat hij ook weer niet zó goed is.

Ik zou als aanvallers Malen, Memphis en Gakpo altijd hoger in de rangschikking zetten.

Mag overigens hopen dat spelers als Berghuis en Bergwijn thuis gelaten worden gezien hoe slecht die allebei gepresteerd hebben dit seizoen. Maar Koeman zal daar wel weer anders over denken.

Malen is van de genoemde spelers misschien wel juist de beste in vorm en op niveau speelt. Hem thuislaten zou echt achterlijk zijn. Als je heel objectief kijkt hoort Weghorst er gewoon niet thuis. Dan hoor ik je wel zeggen, hij is een goede pinchhitter. Maar Zirkzee met zijn 1,93 kan die rol ook prima aannemen. Plus hij is voetballend ook vele malen beter dan zo'n Weghorst.

Je kunt Kraay niet serieus nemen. Malen thuislaten is een heel slecht idee. Is wat mij betreft gewoon basisspeler als rechtsbuiten. Gakpo op de bank is ook lachwekkend. Die hoort ook in de basis. Ik zou hem op links zetten. Memphis heeft gisteren laten zien dat hij wat mij betreft de ideale spits is voor Oranje. Hij is scherp , de vorm is terug. Het is nu een kwestie van fit blijven. Xavi op 10. En dan staat er een hele goede voorhoede. En ik ga uit van 4-3-3 omdat ik oranje graag zo zie spelen maar ik denk dat Koeman dat nooit gast doen.

Bijlow
Dumfries-Geertruida-Van Dijk-Ake
Veerman-De Jong
Simons
Malen-Memphis-Gakpo

14 maart 2024 om 13:59

Geertruida alsjeblieft niet. In een 433 moet je Van Dijk en Ake centraal zetten, Hartman op linksback en Dumfries op rechtsback. Alternatief is VVD en De Ligt centraal en Aké linksback. Voor de rest lijkt me dit een geweldige opstelling. Verdedigend misschien wat kwetsbaar op het middenveld, maar ontzettend veel snelheid, voetballend vermogen, diepgang, individuele klasse en doelgerichtheid. Dan heb je ook nog opties achter de hand om het anders te doen (brobbey, Zirkzee, Wieffer, Schouten, Reijnders).

Wat heeft Hansie gegeten tijdens de lunch, heb ik een bepaald soort paddestoel gemist of ging het toch om een brunch met absint? De voorhoede wordt wat mij betreft Gakpo-Memphis-Malen, Frenkie met Reijnders en Simons daarachter en in de defensie Aké-Van Dijk-De Vrij-Dumfries en Verbruggen, Flekken of Olij op doel. Verder in de selectie Wieffer, Brobbey, Lang, Zirkzee, Berghuis, Bergwijn, Schouten, De Ligt, Maatsen, Hartman, Frimpong, Veerman, Botman, Van de Ven. Ik zou gewoon aan 4-3-3 vasthouden.

Gelukkig is Hans geen bondscoach. Wat heeft iedereen zoiezo met die brobbey zo geweldig is die toch ook weer niet. Ik zou met gakpo depay en malen voorin spelen en het afwisselen met noa lang en zirkzee. Xavi daarachter en F de Jong en reijnders van AC daarachter. Frimpong ligt vdijk en dumfries en je hebt gewoon een sterk team op het EK

Hahaha voetbal is een teamsport en kijk eens hoe Brobbey presteert in een volkomen belachelijk Ajax. En dan doen alsof hij een schande voor Oranje is.. De clubvoorkeur spat er vanaf.. Depay, Gakpo en Simons is meer van hetzelfde. Brobbey is totaal anders. Weghorst is ook weer een heel ander type dat je gewoon nodig hebt. Maar goed. Malen erbij en dan zijn alle PSV’ers weer tevreden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren