Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Koopje’ Dybala deze zomer voor opvallend weinig geld op te halen bij AS Roma

Laatste update:

Paulo Dybala is deze zomer voor een verrassend laag bedrag op te pikken bij AS Roma. Transfermarktexpert Fabrizio Romano onthulde donderdagmiddag twee clausules in het contract van de 29-jarige aanvaller: Italiaanse clubs kunnen Dybala voor twintig miljoen euro overnemen, clubs uit andere landen zelfs voor slechts twaalf miljoen euro.

Dybala maakte afgelopen zomer transfervrij de overstap van Juventus naar Roma, maar het zou dus zomaar kunnen dat de Argentijn ook meteen aan zijn laatste seizoen in de Italiaanse hoofdstad bezig is. Mocht een Italiaanse club hem deze zomer willen overnemen, dan moet het dus twintig miljoen euro neerleggen. Belangrijk detail is wel dat Roma dan nog de optie heeft om niet akkoord te gaan, op voorwaarde dat het salaris van de spits wordt verhoogd van 3,8 miljoen naar 6 miljoen euro per jaar.

Een andere clausule geldt voor clubs uit andere landen dan Italië. Zij zouden Dybala deze zomer voor twaalf miljoen euro kunnen overnemen. Mocht een club dat daadwerkelijk willen, dan heeft Dybala wel het laatste woord. Het bedrag van twaalf miljoen euro is opvallend laag, daar de 38-voudig international in 2015 door Juventus nog voor 41 miljoen euro werd overgenomen van Palermo. Bovendien schat Transfermarkt de transferwaarde van Dybala momenteel op dertig miljoen euro.

Dybala is dit seizoen van grote waarde voor de huidige nummer vijf van de Serie A. In totaal kwam hij tot 34 officiële duels in alle competities, waarin hij goed was voor zestien treffers en acht assists. Vorige week donderdag maakte hij in de kwartfinale van de Europa League tegen Feyenoord nog vlak voor tijd de 2-1, waarna de Romeinen na verlenging met 4-1 wonnen en de halve finale van het Europese toernooi bereikten. Daarin wacht Bayer Leverkusen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij blijft gewoon bij ons voetballen hoor.
Hij heeft het namelijk erg naar zijn zin.

27 april 2023 om 20:18

Dat denk ik ook. Hij kon naar allerlei clubs in grote competities, maar koos voor Roma. Volgens mij een heel bewuste keuze en zit hij goed op z'n plek daar.

28 april 2023 om 22:03

Ah je kent hem persoonlijk! Nice doe hem de groeten 😜

Als Roma de Champions League niet haalt zou die gewoon weg moeten gaan, veels te goed en heeft best nog wat jaren te gaan.

27 april 2023 om 19:51

Inderdaad, het is echt een goede speler die hoort in de CL.

Ik snap ook niet dat United niet concreet werd voor hem destijds . Ze hebben al weinig keuzes en voor zo’n bedrag.

27 april 2023 om 20:18

Mourinho dan ook

Leuke vervanger voor Gimenez

Ik zou zeggen…..kopen die vent, Feyenoord. Je kan hem beter voor je, dan tegen je hebben.

27 april 2023 om 20:13

Vergeet het maar hoor. Grootheidswaanzin om te denken dat dit haalbaar is.

27 april 2023 om 20:29

Persoonlijk denk ik dat er een vleugje sarcasme in zijn opmerking zit, anders inderdaad echte grootheidswaanzin.

28 april 2023 om 12:44

Ja, zo'n knipoog geeft natuurlijk helemaal niet aan dat dit een grapje is.

Je zou zeggen dat zo'n jongen voor iedere club een aanwinst is. Ook voor de Barcelona's en Real Madrids van de wereld.

Voor 12 miljoen plus een salaris á 4-5 miljoen per jaar zou ik zelfs als Ajax even contact opnemen. Moet je nog maar zien of 'ie er op zit te wachten in koud nat Nederland tegen PEC Zwolle te spelen.

27 april 2023 om 19:50

Bij Real Madrid hoef ik hem niet te zien hoor. Rodrygo heeft min of meer dezelfde kwaliteiten, zij het uiteraard nog niet op hetzelfde niveau. Daartegenover staat dan wel weer dat hij nog naar Dybala's piekniveau toe kan groeien en dat hij wel altijd fit is, itt Dybala. Ik zou niet weten waarom Madrid hem zou halen.

27 april 2023 om 21:03

Omdat er niet echt een backup is voor Benzema, Asensio zijm contract afloopt en je enige vervanger voor je 3 aanvallers een middenvelder of een 16 jarige is.

27 april 2023 om 21:18

Dat er bij Real een backup voor Benzema moet komen lijkt me duidelijk, maar dat zou niet Dybala moeten zijn. Die is veel meer vergelijkbaar met Rodrygo, en past als enige spits niet in het spek van Real lijkt me (ondanks dat Benzema ook ver kan uitzakken).

27 april 2023 om 21:18

Dat is een reden om een aanvaller in het algemeen te halen, niet om Dybala te halen. Dybala komt het best tot zijn recht achter de spits, niet op de vleugels of in de punt. Dat geldt ook voor Asensio en Rodrygo. Als Madrid dan een aanvaller haalt kunnen ze beter voor een rasechte rechtsbuiten en/of spits gaan.

Wat heb je aan een koopje die meerdere miljoenen per jaar eist en minstens het halve seizoen mist. De paar wedstrijden per seizoen dat hij fit is het uiteraard genieten met als voorbeeld die fantastische goal tegen Feyenoord. Maar als je een topclub bent dan is dit niet het buitenkansje waar je op zit te wachten.

27 april 2023 om 19:33

Op een begroting van een miljard is het natuurlijk best te overzien voor een Europese topclub. En als ik dan Real die met die Rodrygo en Asensio op rechts, en Barcelona met Ferran Torres en Raphina. Denk ik dat dergelijke clubs die 12 miljoen plus het salaris maar al te graag neer zouden leggen.

Die clubs hebben ook brede selecties waardoor je hem wel eens een maand kan missen.

27 april 2023 om 20:10

Precies, als dat wel zo was hadden die topclubs hem afgelopen zomer wel gratis opgepikt. Als ze zich niet concreet meldden toen ie gratis was, waarom zou 12 miljoen nu dan plots een koopje zijn?

27 april 2023 om 21:15

Dat is ook zo, hij liep gewoon uit zijn contract bij Juve. Dat was ik even vergeten, hij zal nog steeds een aardige tekenbonus vragen maar dat zal altijd minder zijn als een transfersom. Real kan best een rechtsvoor erbij hebben maar ik denk niet dat Dyballa een schot in de roos is voor Real Madrid. Wie er dan wel richting Madrid moet voor die rechtsvoor positie, ik heb geen idee. Edit, misschien die Chukwueze van Villareal

27 april 2023 om 21:20

Dybala kan rechtsvoor maar is geen echte rechtsvoor. Zo hebben ze er met Asensio en Rodrygo al 2 dus dat schiet niet op.

Hij zou Feyenoord wel echt naar andere niveau brengen. De perfecte speler. Alleen wel aan de oude kant waardoor je geen restwaarde overhoudt.

Ik zie opvallend veel mensen Dybala hier naar Feyenoord of Ajax toeschrijven. Zou mooi zijn voor de Eredivisie maar verder natuurlijk volstrekte onzin.
Ik denk dat United hier maar eens gebruik van moet maken. Ze hebben een gelimiteerd budget in de zomer naar mijn idee en in plaats van 100 miljoen uit te geven aan Kane kunnen ze ook Dybala halen, en die andere 88 miljoen uitgeven aan een veelzijdige aanvaller, Kolo Muani ofzo. Ben je al een heel eind voor weinig geld.

27 april 2023 om 21:21

Naja als ik als Engelse topclub moet kiezen tussen Dybala en Muani of Kane zal het toch eerder Kane zijn denk ik.

27 april 2023 om 23:07

Kane is bijna 30 en gaat 100 miljoen kosten. Dybala is niet veel jonger maar kost maar 12. Kolo Muani is 24 dus zit nog rek in, daarnaast waarschijnlijk goedkoper.

27 april 2023 om 23:20

Prijs is irrelevant in deze omdat in jouw scenario Kane evenveel kost als Dybala + Muani. Vandaar dat ik zeg dat ik dan eerder Kane kies als Engelse topclub.

Hup naar Napoli...plus dan ook sterling ophalen en Ramos .,en met maximale inspanningen bellingham.. nou dan heb je wel een team staan als de rest blijft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren