Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp: 'Hij was altijd geblesseerd, maar zijn humeur leed daar nooit onder'

Laatste update:
/

Liverpool plaatste zich woensdagavond dankzij een comfortabele 3-0 zege op Exeter City alsnog voor de volgende ronde van de FA Cup. Hét moment van de avond was echter de rentree van Jon Flanagan, die na een absentieperiode van liefst twintig maanden eindelijk zijn opwachting kon maken. De verdediger speelde in juni 2014 zijn laatste officiële wedstrijd: een interland voor de nationale ploeg van Engeland.

Niet veel later sloeg het noodlot keihard toe bij de 23-jarige vleugelverdediger. Flanagan viel van de ene zware blessure in de andere en werd keer op keer teruggeworpen in zijn herstel. Jürgen Klopp besefte dat de wissel van woensdagavond emotioneel beladen was. “Het was een geweldig moment voor Flanno”, refereerde de manager aan 51e minuut van de wedstrijd. “Maar we moeten voorzichtig met hem zijn, een te hoge intensiteit kan hij nog niet aan.”

Het feit dat de jongeling weer terug is, doet Klopp echter goed. “Hij stond er vandaag weer gewoon, dat is fijn. Niemand verdient dit meer dan hij. Het is zó lang geleden dat hij een normale wedstrijd heeft kunnen spelen. Sinds mijn komst is hij alleen maar geblesseerd geweest, maar nooit heeft zijn humeur daaronder geleden. Dat vind ik ongelooflijk. Het is nu zaak om van dag tot dag te bekijken wat hij kan verdragen.”

Is een fitte Jon Flanagan basisplaats-materiaal voor Jürgen Klopp?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Blijkt een groot talent te zijn maar ik ken hem eigenlijk helemaal niet... Kan iemand mij meer vertellen over zijn kwaliteiten en wat we kunnen verwachten van hem?

21 januari 2016 om 09:25

Wordt in Engeland de Engelse Cafu genoemd. Defensief sterk en draagt aanvallend ook zijn steentje bij, het is alleen niet moeders mooiste maar dat is dan weer typisch engels.

21 januari 2016 om 18:27

Typisch een back die het in Engeland goed zou doen. Type neville vind ik, beperkte voetballer dat fel is en een goede laar longen heeft.

21 januari 2016 om 11:23

Hij was in het seizoen voor zijn blessure erg goed. Was toen 20/21 jaar en als scouser en zijn oldschool harde tackles (op de bal wat vroeger nog kon) maakte hem al snel een geliefde speler

Flanagan zal zowel Clyne als Moreno kunnen vervangen in sommige wedstrijden, clyne doet het erg goed op de RB, Moreno ook op de LB maar die kan hij mss wel uit de basis spelen

21 januari 2016 om 09:35

Da's wel mooi aan Flanagan ja die multifunctionaliteit. Hoop echt dat hij er bovenop komt van die blessures want daarvoor stond hij ook bekend als groot talent dus hoop ik dat hij die belofte waarmaakt. En Moreno eruit spelen moet wel kunnen die gozer kan alleen hard rennen verder niet veel meer.

21 januari 2016 om 11:48

Je doet Moreno wel tekort nu. Zo was hij inderdaad in zijn beginperiode, maar hij heeft zich goed ontwikkeld. Verdedigend staat hij een stuk sterker, vooral geweldige slidings, en aanvallend blijft hij maar gaan. Duidelijke verbeterpunten bij hem zijn dat hij nog te weinig efficiënt is uit zijn rushes naar voren en zijn positionering bij hoge ballen van de tegenstander.

Met Flanagan (23 jaar), Moreno (23 jaar), Clyne (24 jaar), Gomez (18 jaar) en Smith (21 jaar) zit het qua backs wel redelijk goed voor de komende jaren. Zeker als ze allemaal qua ontwikkeling dezelfde lijn doorzetten.

21 januari 2016 om 12:21

Moreno doet het goed op de linksback ? Hetgeen in eerste instantie opvalt zijn zijn rushes langs de zijlijn en een goaltje hier en daar. Maar liverpool kan een back als flanagan veel beter gebruiken, positioneel sterk verdedigend nog beter..

Vinden liverpool fans hem beter dan moreno

21 januari 2016 om 10:31

Hij is een jongen uit Liverpool, en uit de jeugdopleiding.. dus de gunfactor is zeer hoog (sommige supporters willen al meteen de aanvoerdersband om zijn arm zien). Tot zijn zware blessure maakte hij actief deel uit van het Liverpool wat bijna de titel wist te pakken. Als hij terug op niveau weet te komen heeft Liverpool hier dus een hele fijne voetballer aan. Moreno heeft een geweldige werklust maar ik vind hem vaak als een kip zonder kop voetballen.. Flanagan kan hem dus wel eens uit de basis spelen. Clyne staat daarentegen goed te ballen dus die zal zijn plekje wel behouden gok ik.

21 januari 2016 om 11:24

Prachtig verwoord hoe moreno speelt, zo is het precies

Ik vergeet nooit zijn beauty tegen Tottenham.

Kan Moreno er zeker uitspelen en kan ook een deftige voorzet geven (goed voor Benteke)

De leighton baines van Liverpool! Verdedigen staat op plek 1 en aanvallen groeit met het vertrouwen. Zuivere passing en een goede voorzet. Hij gaat het lastig maken voor moreno, maar hij is een rechtsback van origine dus clyne moet ook gaan opassen.

21 januari 2016 om 12:26

Clyne vind ik op dit moment verder dan flanagan was voor zijn blessuregolf, ik zie hem daar in tegen moreno nog wel uit de basis spelen

21 januari 2016 om 18:37

Aanvallend spelinzicht en het hard maar zuiver inpassen van Flanno heb ik nog niet gezien bij Clyne. Clyne daarentegen is sneller, atletischer en meer durf.

Lastige keus, maar ik hou van betrouwbare spelers zoals Ivanovic, Zabaleta, Baines en Azpilicueta dat zijn/waren. Dat liever dan aanvallende briljantjes zoals Marcelo, Alves of een Moreno.

Gewoon voorkeur denk ik

Mooiste moment van gisteren natuurlijk, de rentree van Flanagan. De drang naar voren was gelijk weer zichtbaar, verdedigend werd hij natuurlijk nog niet getest. Ik twijfel er niet aan dat hij weer van waarde zal zijn voor Liverpool. Hij kan zowel links als rechtsback uit de voeten en Moreno en Clyne doen het allebei prima (zeker Clyne), maar enige concurrentie wordt niemand minder van. Bovendien kunnen Clyne en Moreno nu ook meer rust krijgen. Smith kan nog wel eens invallen voor Moreno, maar Clyne heeft eigenlijk niemand achter zich die zijn plek kan opvangen. Hopelijk kan hij nu rustig zijn wedstrijd fitheid opbouwen en het seizoen uitspelen.

21 januari 2016 om 18:38

Mooiste is nog dat Flanno zijn primaire taken nooit vergeet en dat is kijken wat je achter laat en verdedigen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren