Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Juventus meldt zich met 40 miljoen en forse salarisverhoging bij Real’

Laatste update:

De aan Arsenal verhuurde Dani Ceballos keert na dit seizoen normaal gesproken terug bij Real Madrid. De kans dat de middenvelder in de aankomende voetbaljaargang het wit van de Koninklijke draagt lijkt echter niet zo heel groot, aangezien trainer Zinédine Zidane naar verluidt niet overtuigd is van zijn kwaliteiten. Een nieuw vertrek lijkt dan ook de meest logische optie en met Juventus heeft zich een volgende gegadigde voor Ceballos in de strijd gemengd.

Mundo Deportivo weet namelijk te melden dat la Vecchia Signora verregaande interesse heeft in de 23-jarige Ceballos. De achtvoudig international van Spanje staat in eigen land ook in de belangstelling van Valencia en zijn oude club Real Betis, terwijl Arsenal hem naar verluidt nog minstens een seizoen aan boord wil houden.

De overige gegadigden zijn volgens de berichtgeving, in tegenstelling tot Juventus, echter niet in staat om aan de door Real Madrid gehanteerde vraagprijs te voldoen. De Spaanse grootmacht heeft een transfersom van veertig miljoen euro in gedachten voor Ceballos, die nog tot medio 2023 vastligt in het Santiago Bernabéu.

Juventus zou wel bereid zijn om dit bedrag op tafel te leggen en stelt zijn doelwit ook een flinke salarisverhoging in het vooruitzicht. Om Ceballos, die eigenlijk liever in LaLiga wil blijven, te overtuigen biedt de werkgever van onder meer Matthijs de Ligt hem een jaarsalaris van 4,5 à 5 miljoen. Momenteel verdient Ceballos drie miljoen op jaarbasis.

Zou jij Dani Ceballos een goede aanwinst vinden voor Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Good luck om volgend jaar een plekje bij de eerste 6 middenvelders van Real Madrid te bemachtigen, it’s not gonna happen for Ceb! Juve is een prachtige club voor hem, weer lekker samen spelen met de baas, dat zal m goed doen

11 april 2020 om 15:30

Zo slecht vind ik Ceballos nog niet. Hij brengt creativiteit en heeft een goed schot in de benen. Bovendien is het een harde werker met drive. Ik vind dat Real hem nog een seizoen moet verhuren aan een club binnen La Liga, of anders verkopen met een terugkoopclausule. Ik geloof erin dat Ceballos veel meer in huis heeft dan we van hem gezien hebben. Met een trainer die hem alle vertrouwen biedt en genoeg speeltijd zal hij zeker weten hele grote stappen maken

Van harte welkom bij Juve, heeft een geweldige trap in huis, overzicht, lange pass, korte pass, steekpass, en samen met Dybala de vrije trappen nemer mocht Pjanic vertrekken. Ramsey kan niet brengen waarvoor hij gehaald is, wat ik al dacht, zie het aankomend seizoen ook niet gebeuren, te blessuregevoelig, doe maar ruilen + een som geld voor Kanté.

11 april 2020 om 15:48

Niemand zit te wachten op Ramsey en al helemaal niet in ruil voor Kante.

11 april 2020 om 17:13

Met kovacic, Jorginho en mount heeft Chelsea al 3 middenvelders die beter kunnen wat Ramsey kan. Ik denk niet dat er een club erg happig is op hem. Vrees dat Juve vasthangt aan dat salaris.

Beste oplossing en 40 is een mooi bedrag. Ceballos en Zidane gaat toch niet werken. Iedereen kent een beetje de geschiedenis tussen die 2.

Ramsey is gehaald omdat hij transfervrij kon komen en dus met een mooi salaris ook vanzelf wel naar Juve wilde. Nu wil Juve natuurlijk geld aan hem gaan verdienen en dus staat hij in de etalage. Hij wordt ook steeds gelinkt aan ruildeals Dat is gewoon vooropgezet plan van Juve waar ik vorige zomer al aan refereerde op deze website.

Hoop stiekem nog dat die bij Real aan het spelen toe komt, Modric zal vertrekken en hij lijkt me een prima aanvulling op het middenveld.

James zal ook vertrekken en Isco is niet constant genoeg..(wel groot fan van hem)

12 april 2020 om 00:32

Real Madrid zal alle posities dubbel bezet willen hebben, dus lijkt mij Ceballos een goede speler om er bij te hebben. Dan heb je als verdedigende middenvelders Casemiro & Camavingha, als controleurs Valverde & Ceballos en als creatievelingen Asensio & Ødegaard. Ik zou Kroos, Modric, James & Isco voor een mooi bedrag verkopen.

Dat zou ik heel jammer vinden, net zoals ik de transfer van kova betreurde. Als Odegaard nog niet teruggehaald wordt is Ceballos perfect. Een middenveld met Valverde en Ceballos voor case lijkt me heerlijk. Erg veel loopvermogen, techniek en diepgang en ik denk dat Fede en Dani elkaar prima zouden aanvoelen. Echter heb ik me er bij neergelegd dat zizou het vreemd genoeg weer niet ziet zitten in een waanzinnig talentvolle middenvelder. Zolang ze maar geen 100 miljoen neertellen voor pogba wanneer Ceballos vertrekt...

11 april 2020 om 17:10

Verkopen met een terugkoopclausule van 60 miljoen zou ik wel zien zitten. Echter denk ik niet dat Juve daar aan mee wilt werken aangezien ze hun vingers daar met morata al eens aan gebrand hebben

Eerlijk gezegd vind ik Juve niet zo'n aantrekkelijke club. Ja, CR7 en Dybala spelen daar, maar dan houdt het gewoon op. Je hebt daar tig van die lelijke middenvelders rondlopen als Matuidi, Khedira etc, mislukte talenten Cuadrado en Bernadeschi, ze hebben een super koppige coach die ook nog eens alleen maar aan de sigaretten zit... En dan wil ik nog niets zeggen over die flankverdedigers, wat zijn die slecht... Elke positie is echt zwak. En dan wordt Juve ook nog eens elk jaar kampioen, waardoor de uitdaging in de competitie ook al wegvalt. Als ik mij in Ceballos' schoenen mocht plaatsen, blijf ik liever gewoon bij Arsenal: ambitieuze en beloftevolle coach met Arteta en positief voetbal. De PL is ook veel leuker dan de Serie A.

11 april 2020 om 18:26

Dat is wel heel erg overdreven allemaal. Ik durf te wedden dat jij nauwelijks de Serie A volgt, want CR7 en Dybala zijn echt niet de enige toppers bij Juve (en dat zegt een Inter fan). Juve komt ook jaarlijks ver in de CL, iets wat ik Arsenal niet op consistente basis zie doen de komende 8 jaar. Overigens was de Serie A dit seizoen zeer vermakelijk en werd vorig seizoen meer gescoord in deze competitie dan de PL. Mijn mening is dat de Engelsen gewoon heel goed de PL weten te promoten, waardoor iedereen gauw denkt dat de PL met kop en schouders boven alle andere competities uitsteekt (nogal arrogant als ik er zo over nadenk). Het mag misschien wel de beste competitie van de wereld zijn, maar dat het “veel leuker” dan de serie A is.... toch een tikkeltje overdreven weer.

11 april 2020 om 19:03

Jawel, ik volg het wel. In de Serie A supporter ik namelijk AC Milan omwille van Kaka, van wie ik vroeger grote fan was. Ben wel Barcelona fan. Maar je kan toch niet ontkennen dat de PL qua spectakel er boven elke competitie uitsteekt.

11 april 2020 om 19:20

Ik heb genoeg wedstrijden in de PL gezien die retesaai zijn. In de Serie A heb ik spectaculaire wedstrijden gezien. Dusja, wat is leuker? Liverpool heeft een voorsprong van 25 punten en in de Serie A strijden Juve en Lazio om de titel.

11 april 2020 om 21:12

Elke topclub op City en Liverpool na lijkt in de competitie geen 3 passes na elkaar te kunnen geven. De pl grossiert in balverlies. Zo gaat het leul op en af met een hoog tempo maar kwalitatief vind ik het voetbal vaker dan niet ondermaats

Is niet goed genoeg voor Juventus. Als je bij Arsenal al geen potten kan breken dan is een stapje hoger al helemaal geen optie. Lekker bij een Spaanse subtopper aan de slag en dan maar zien of je een sterkhouder kan worden. Cebellos is voor nu veel te druistig.

Ik vraag me af waarom. Hij overtuigt niet echt bij Arsenal als ik eerlijk ben.

Ben niet echt onder de indruk van hem. Zou beetje geldverspilling zijn. Haal dan liever Mandragora terug. Ook een jongen middenvelder die zich kan bewijzen.

Ben geen fan van Ceballos.. niet goed genoeg voor de top.. als vervanger van Ramsey is die ok maar heb liever een middenvelder die meer scoort.. ik hoop op Pogba of Millinkovic!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren