Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Je hebt Mandzukic, Martínez, Lukaku, maar hij is mijn favoriet voor Atlético’

Laatste update:

Miguel Ángel Moyà heeft Getafe verruild voor Atlético Madrid en de keeper wacht af wie er komend seizoen in de spits zal staan bij de Spaans kampioen. Trainer Diego Simeone heeft afscheid moeten nemen van David Villa en Diego Costa, zodat Atlético op zoek moet naar een nieuwe aanvaller.

/

De dertigjarige doelman weet dat er diverse mogelijke aanwinsten met los Colchoneros in verband worden gebracht, maar weet wel wie er naar stadion Vicente Calderón zou komen als hij het voor het zeggen had. “Als ik voor mezelf mocht kiezen uit al die namen, kan ik zeggen dat Álvaro Negredo mijn favoriet zou zijn”, vertelt Moyà aan AS.

Negredo stapte een jaar geleden over van Sevilla naar Manchester City, maar heeft daar geen onuitwisbare indruk kunnen achterlaten en mag mogelijk weer weg. Moyà hoopt dat de Spanjaard terugkeert in de Primera División. “Hij zou ideaal zijn. Al wordt er ook gesproken over Mario Mandzukic, Jackson Martínez en Romelu Lukaku, die behoren net zo goed tot de beste twintig spitsen van de wereld.”

Denk je dat Álvaro Negredo naar Atlético Madrid gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet mijn favoriet. Ik vind Mandzukic completer dan Negredo, wat ik toch maar een wat 'domme' kracht vind. Ook Lukaku en Martinez zie ik liever niet komen.

5 juli 2014 om 17:23

Ik vond Negredo technisch soms vrij indrukwekkend dit seizoen. Hij is zeker niet meer een 'domme kracht' dan dat Diego Costa dat is.

5 juli 2014 om 17:41

Ik ben zeer benieuwd wat jij dan vindt van Diego Costa als je Negredo, een in mijn ogen technisch zeer vaardige en ook slimme spits, een domme kracht vindt. Negredo vind ik ook een betere spits dan Diego Costa, die letterlijk pas vanaf afgelopen seizoen iets laat zien terwijl Negredo in de Spaanse competitie al jaren heeft laten zien dat hij een uitstekende spits is

Toch jammer, Negredo begon zo goed bij City, maar na de blessure is ie nooit
meer de oude geweest.

Eigenlijk moet Atletico proberen om Sánchez los te wreken, wat vast te doen is. Past goed bij het counter en vecht voetbal van Atletico denk ik

Jammer dat Courtious vertrok en Diego Costa. Costa zal spijt krijgen dat die naar Chelsea is gegaan.

mandzukic zou aan het land moeten wennen, scoorde in zijn eerste jaar in duitsland ook vrij weinig en negredo kent het land, de cultuur enz..

Ik denk dat Lukaku juist goed past bij Atletico. Hij is sterk, lang, best snel en een goed schot. Alles wat een spits moet hebben. Als spits zijnde bij Atletico heb je wel een groot voordeel dat je zulke goede middenvelders onder je hebt zoals Arda Turan & Koke. Mits zij niet weggaan naar een andere club. Mandzukic kan ook wel, maar hem moet je kunnen gebruiken door veel voorzetten te geven en Atletico heeft niet de beste buitenspelers. De meeste zijn aanvallende middenvelders. Jackson Martinez is ook wel een goede optie, maar vindt hem minder dan Lukaku. Negredo past niet bij Atletico in mijn ogen.

Mooi verlanglijstje zeg, ik snap wel waarom hij Negredo wil. Spreekt Spaans, lang, en is ook nog technisch. Ze hebben wel tot nu toe altijd een oog op goede spitsen gehad.

5 juli 2014 om 17:40

Atletico is een club dat jonge spitsen beter maakt en ze later verkopen voor een zeer hoge prijs. Negredo is 28 jaar dacht ik en kun je later niet meer voor een hoge prijs verkopen aan een Europese topclub. Beter dat je dan Lukaku koopt en weer een goede spits opleidt.

Ik vind hem niet veel slechter dan Diego Costa, met dit elftal zie ik ze wel tweede worden want het kampioenschap gaat naar Barcelona of Real Madrid.

Navas
Juanfran
Alderweireld
Godin
Siquiera
Koke
Gabi
Mario Suarez
Arda Turan
Raul Garcia
Negredo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren