Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jasper Cillessen maakt eerste minuten én ziet twee concurrenten aan het werk

Laatste update:

Jasper Cillessen heeft zaterdagavond zijn eerste minuten als speler van Valencia gemaakt. De doelman van het Nederlands elftal speelde als invaller een halfuur mee in het oefenduel met AS Monaco, dat uiteindelijk met 1-0 verloren ging door de Spaanse club.

Het betekende voor Valencia de eerste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen in Spanje, terwijl Monaco al vier keer oefende tijdens de voorbereiding. Cillessen begon in het Stade du Christ-Roi in Zwitserland op de reservebank, want trainer Marcelino opteerde in het doel voor de Fransman Jaume Domènech.

Domènech werd opvallend genoeg echter alweer snel gewisseld, want Marcelino koos er voor om zijn drie keepers ieder precies een halfuur te laten spelen. Vlak nadat Domènech in het doel plaats had gemaakt voor de 21-jarige Cristian Rivero, kwam Monaco op voorsprong via Lyle Foster. De achttienjarige Zuid-Afrikaan verschalkte Rivero uit een lastige hoek, nadat hij in eerste instantie zelf de paal had geraakt.

In de tweede helft wisselden beide trainers volop. Bij Monaco betraden onder anderen Gelson Martins en Nacer Chadli als invallers het veld, terwijl bij Valencia in het laatste halfuur behalve Cillessen ook de Uruguayaanse aanvaller Maxi Gómez zijn officieuze debuut maakte. Cillessen hield zijn doel schoon, maar doordat Valencia niet meer wist te scoren, stapte de Nederlander uiteindelijk toch met een nederlaag van het veld.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan je niet beter elke keeper 1 oefenwedstrijd laten doen? In een half uur kan je een keeper toch niet echt beoordelen en ook als keeper is een half uurtje spelen toch niks? Ben je net een beetje warm, dan word je weer gewisseld. Maar deze man heeft er voor geleerd, dus die zal het wel weten.

20 juli 2019 om 20:49

Achja, de eerste oefenwedstrijd betekend toch niet zoveel

20 juli 2019 om 21:17

ben ik met je eens kleine beetje onzin om 30 min te keepen. zie het wel vaker maar zo kan je niet echt iemand beoordelen

Het wil wel eens zo zijn dat een trainer met een bepaald doel tot zo'n soort actie komt. Wellicht wilde hij duidelijk maken dat ze alle 3 vanaf het nulpunt beginnen ?
Ik zou het zelf niet op deze manier verzinnen, maar ik zou toch ook geen andere reden verzinnen. Heeft hij na rust ook 10 andere veldspelers ingezet ?
Blijft een rare actie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren