Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jack Grealish ontkent beschuldigingen van Felipe Melo: ‘Dat heb ik niet gezegd’

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Manchester City-aanvaller Jack Grealish, die zich op X meldt om uitspraken van Felipe Melo (Fluminense) te ontkrachten.

Nadat City zich vrijdagavond kroonde tot wereldkampioen door Fluminense te verslaan (4-0), ging het direct na het laatste fluitsignaal los tussen Melo en een aantal Citizens. Op de beelden was te zien dat de veertigjarige Braziliaan zowel Grealish als Kyle Walker wilde aanvliegen.

Op de persconferentie na afloop geeft Melo aan waarom hij boos was op Grealish. “Op sociale media lees ik dat idioten, die zichzelf journalist noemen, zeggen dat ik de ruzie ben begonnen, maar dat is niet waar. Vandaag (vrijdag, red.) gedroeg Grealish zich respectloos tegenover mijn Fluminense-teamgenoten en dat zal ik nooit laten gebeuren.”

Volgens Melo deed Grealish behoorlijk neerbuigend terwijl zijn teamgenoten in balbezit waren. “Hij riep ‘olé’ tijdens de wedstrijd. Dat is iets voor de fans, zij kunnen ‘olé’ roepen. Een atleet op het veld moet respect hebben voor zijn tegenstanders.”

Grealish kan zich niet vinden in het verhaal van Melo, zo blijkt uit zijn korte reactie via X. “Ik heb niet één keer olé gezegd.” Verder deelt de 28-jarige Engelsman een aantal foto’s met de wereldbeker, die City vrijdag voor het eerst in de clubgeschiedenis won. De rechtspoot deed de volledige wedstrijd mee, maar leverde geen bijdrage aan doelpunten.

Walker
Teamgenoot Walker, die in de bres sprong voor Grealish, ging tegenover de Engelse pers niet in op het incident. De pijlsnelle verdediger wilde het vooral hebben over de zinderende prestaties van City. “We hebben de afgelopen twaalf maanden laten zien dat we het beste team ter wereld zijn. Ik ben zo trots dat ik hier deel van heb mogen uitmaken en ik kan eerlijk zeggen dat het een eer is om met deze spelers te spelen.”

“Het kwaliteitsniveau in het hedendaagse voetbal is momenteel beangstigend, dus het is heel moeilijk om consistent te blijven. Dat we dit dan voor elkaar hebben gekregen, is echt speciaal. Dit is mijn beste jaar in het voetbal ooit”, aldus Walker.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bewonderingswaardig hij zich dan nog zo heeft weten in te houden. Ole en toch geen ambulances nodig gehad. Echt een voorbeeld voor de jeugd

Of melo dit nu compleet uit zijn duim zuigt, zou ik zeker niet durven zeggen. Valt me namelijk op dat iedere keer als er 1/ 2 City spelers in Europese duels ruziën dat deze twee er bij betrokken lijken… allebei prima voetballers voor de subtop in de PL, maar maken absoluut niet het verschil voor City en moeten vooral hun medespelers danken en bescheiden blijven is mijn mening.

23 december 2023 om 08:58

Walker maakt het verschil niet? Ik ben benieuwd of je vorig seizoen dan überhaupt een wedstrijd hebt gekeken. Vooral in de cl was hij erg goed. Grealish ben ik het mee eens, maar lijkt toch erg goed in de groep te liggen en is met zijn gebaren naar de voetbalfans een goede pr voor City.

23 december 2023 om 10:27

Weer iemand die denkt dat je de techniek van Dani Alves nodig hebt om een goede back te zijn. City zou veel en veel meer tegengoals hebben gekregen alleen al op de counter zonder Walker. Hij schakelt zijn directe tegenstander bijna elke wedstrijd uit en haalt ze in als ze er toch langs weten te glippen. Daarnaast beschikt hij ook over de verdedigende skills om in te grijpen. Echt wel een uitstekende defensieve back.

Het perfecte voorbeeld is Cancelo (geweldige wingback). Cancelo is aanvallend een stuk beter, maar die veroorzaakte ook een stuk meer tegengoals.

24 december 2023 om 10:07

Als je walker een subtop-back vindt, laat je wel heel duidelijk merken dat je geen voetbal kijkt. Volgens mij zijn er weinig spelers bij city die net zo snel op t wedstrijd formulier worden gezet als walker.

Wat is er zo bijzonder aan ole… Melo laat zich gewoon uit de tent lokken om niets, die man moet eens een woede beheersingscursus volgen.

23 december 2023 om 08:57

Je dient je gewoon te gedragen als speler, beetje ole roepen is gewoon kinderachtig en respectloos

23 december 2023 om 09:17

Ze roepen de smerigste dingen tijdens een wedstrijd en dan wordt je boos om ole

23 december 2023 om 13:53

Als je op voetbal gaat is de kans groot dat je vernederd wordt. Ook dat is namelijk voetbal. Een panna krijgen; de bal 10 minuten niet raken… etc. Kan je daar niet tegen? Dan moet je van voetbal af. Het is niet aan de wereld om zich aan te passen aan wat jij wel/niet leuk vindt.

Brazilianen die om respect vragen, het moet niet gekker worden.

Duikelen, zuigen, kaarten vragen, irritante dansjes, het hele repetoir halen ze uit de kast maar wel respect van de tegenstander eisen...

23 december 2023 om 15:35

Precies dit. En onze vriend Melo werd door Chiellini ooit ‘het slechtste van het slechtste genoemd’, dat zal vast niet voor niets zijn geweest…

Melo is toch ook als TBS’er op voetbalschoenen totaal niet geloofwaardig? Je kan van hen een compilatie maken waar alleen maar idioterie uit straalt. Wat een gek joh, nooit respect voor een ander op het veld en nu zoiets eisen haha. 40 jaar en nog steeds met het brein van een kleuter boos worden.

Moet vaak aan m'n vader denken als ik hier op VZ de reacties lees. Die zei ooit tegen mij, je moet niet reageren als je er geen verstand van hebt.

Ole is een term uit het Stierenvechten. Dat roep je tegen een stier. Als je het tegen een man roept dan noem je hem een stier, een hoorndrager. En dat wil zeggen dat zijn vrouw hem bedriegt. De op een na grootste belediging voor een man in Spaans of Portugees spekende landen. Hoerenjong staat overigens op 1.
Melo mag dan 40 zijn maar heeft vast geen last van zijn oren. Ik zich Grealish echt wel daarvoor aan.

23 december 2023 om 10:17

Dat had dan ook best door media duidelijk gemaakt mogen worden. Voor zover ik weet kennen we 'olé' alleen van dat stomme 'olé, olé, olé, olééé'. Niet gek dus dat wanneer er een artikel verschijnt waarin die term als beledigend wordt beschouwd, mensen denken van 'wat een onzin'. Daar had duidelijker over geïnformeerd mogen worden door de media, als ze al zo nodig een artikel hieraan moeten wijden.

23 december 2023 om 10:32

We weten niet eens wat er precies is gebeurd. De ene persoon laat zich sneller opjutten dan de ander. Mocht het waar zijn dan is het een beetje Zidane 2006 finale verhaal. Was dat dom laten uitlokken om zo te reageren of terecht?

23 december 2023 om 16:00

Lekker ver gezocht weer. Van een verwijzing naar een stier uitkomen bij een vrouw die haar man bedriegt. Zo kan je in alles iets slechts zien.

Die Melo is emotioneel wel heel erg instabiel. Hij probeerde zijn teamgenoten ook op te jutten door te zeggen dat de spelers van City kauwgom in hadden... zielig ventje.

Als het waar is, dan is dit toch ook heel erg grappig eigenlijk van grealish 😂

Onschuldige steek onder water.

Imo is het kaarten aannaaien, naar kaarten vragen en rollebollen het meest respectloze wat je kan doen op een voetbalveld.
Maar dit vinden ze in de Latijnse landen al zo normaal…..

Is het mogelijk dat Grealish “oi” zei wat in sommige engelse accenten “he” is? En hij dat naar medespelers roept wanneer hij de bal wilt en Felipe dat verkeerd verstond?

Ach, Grealish is in Engeland al vaker beschuldigd door tegenstanders van niet-respectvol gedrag. Maar wat een gezeur, die Melo moet dat op een andere manier uitvechten. Het hoort bij het spel dat je de tegenstander een beetje plaagt. Je verlies nemen en de tegenstander een hand geven en feliciteren zou een veel betere manier zijn geweest.

De hele wereld weet dat Jack Grealish een vuile slang is, net zoals de hele wereld weet dat Felipe Melo een steek los heeft in de bovenkamer. Zet ze in een kooi met elkaar en laat hen het lekker uitvechten. Ik zet wel al mijn geld op de gek, want die maakt geheid gehakt van dat Engelse onderkruipseltje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren