Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Internazionale begint met positief resultaat aan cruciale week

Laatste update:

Internazionale heeft na een remise tegen Fiorentina (3-3) en een nederlaag bij Cagliari (2-1) weer eens gewonnen in de Serie A. Voor eigen publiek leverde de thuiswedstrijd tegen nummer zestien SPAL zondag geen problemen op: 2-0. Het was een goede voorbereiding op de Europa League-return tegen Eintracht Frankfurt van donderdag en de stadsderby tegen AC Milan van volgende week zondag. Inter staat vierde, met een punt minder dan de rivaal.

Mauro Icardi was er nog altijd niet bij, terwijl Inter het ook moest stellen zonder Radja Nainggolan, Ivan Perisic en Keita Baldé. Trainer Luciano Spalletti koos ervoor om Milan Skriniar en Danilo D'Ambrosio, die op scherp stonden voor de derby van volgende week, begonnen op de bank. Het zat Inter in de eerste helft niet mee. Lautaro Martínez dacht de bezoekers na een halfuur op voorsprong te zetten, door op prachtige wijze af te ronden na een voorzet van Kwadwo Asamoah, maar na tussenkomst van de videoscheidsrechter werd de treffer geannuleerd vanwege een handsbal van de Argentijn.

Kort na het doelpunt verrekte Marcelo Brozovic een spier en moest hij vervangen worden door Antonio Candreva. Met het oog op de return tegen Eintracht Frankfurt en de Milanese derby was dat bijzonder slecht nieuws voor Inter. De thuisploeg, overigens met Stefan de Vrij in de basis, bleef na rust zoeken naar een opening. Die kwam er halverwege de tweede helft: Matteo Politano werd door Martínez gevonden in het strafschopgebied, draaide open en schoot knap raak: 1-0. De wedstrijd werd beslist door Roberto Gagliardini, die de bal dertien minuten voor tijd oppikte na een mislukt schot van Cédric Soares en vanbinnen het strafschopgebied de linkerhoek vond.

Wie eindigt dit seizoen hoger in de Serie A?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu wordt de derby nog belangrijker! Kan niet wachten, hopen op een spectakel!

Gewonnen maar daar is alles mee gezegd. Deze ploeg is gewoon te matig. Leuk deze overwinning, maar verwacht gewoon een verlies tegen Milan. Tegen Frankfurt zullen we het wel zien.

10 maart 2019 om 19:20

Bloedeloze 0-0 tegen Milan. Beide voetballend te matig

Het geld van de verkoop van Icardi is weer welkom. De selectie is gewoon niet zo best.

Zonder Icardi, Perisic, Naingollan, Keita en Skriniar de 3 punten binnen gehaald. Inter is echt veel sterker geworden in de breedt vergeleken met een aantal jaren terug.
Het spel is natuurlijk nog steeds niet goed. Maar ook deze wedstrijden moeten gewonnen worden.
Aankomend week wordt heel spannend, het is bijna alles of niets. Maar ik blijf wel positief.
Lautaro is echt een ongelooflijk talent, krijg gelukkig wel genoeg speeltijd nu.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren