Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo

Laatste update:

Inter heeft zaterdag zijn tweede nederlaag van het seizoen in de Serie A geleden. De ploeg van Simone Inzaghi verloor op bezoek bij degradatiekandidaat Sassuolo door een treffer van Armand Laurienté: 1-0. Denzel Dumfries speelde een negatieve hoofdrol bij de treffer, door simpel en cruciaal balverlies te lijden bij de cornervlag. Het is een cruciale driepunter voor Sassuolo, dat steviger op plek negentien staat. Het staat nu in punten gelijk (29) met nummer achttien Udinese. Het gat naar het veilige Empoli bedraagt twee punten.

Aan de kant van landskampioen Inter verschenen er met Dumfries en Stefan de Vrij twee Nederlanders aan de aftrap. In het elftal dat voornamelijk uit de B-keus bestond, was geen plek voor Davy Klaassen. De middenvelder viel een kwartier voor tijd wel in. Ook was er een basisplaats voor Serie A-topscorer Lautaro Martínez.

Inter was de eerste ploeg die gevaar stichtte. Een scherpe bal van Alessandro Bastoni kon echter net niet worden binnengelopen door Alexis Sánchez. In de verdediging van de landskampioen wist De Vrij zich te onderscheiden, door een steekpass richting Matheus Henrique onschadelijk te maken met een cruciale tackle.

Sassuolo nam het initiatief over en verscheen meermaals voor de neus van Inter-goalie Emil Audero. De vervanger van Yann Sommer kon opgelucht ademhalen toen Kristian Thorstvedt in het zijnet schoot en voorkwam een achtstand even later zelf door een poging van Luca Lipani te keren. Aan de andere kant kreeg Dumfries bijna een assist achter zijn naam, ware het niet dat Lautaro het zijnet trof.

Sassuolo kwam even later op voorsprong. Dumfries liet zich kinderlijk eenvoudig aftroeven door Josh Doig, waarna de Schot voorgaf op Laurienté. De Fransman liet de enorme kans niet onbenut: 1-0. Al snel kreeg Dumfries de kans om zijn fout goed te maken. Zijn poging vloog echter ternauwernood naast. Op slag van rust dacht Lautaro de gelijkmaker te maken, maar vanwege de buitenspelregel ging daar een streep doorheen.

Ook na rust verweerde het geplaagde Sassuolo zich kranig en had Inter grote moeite om door de groene muur heen te breken. Met onder meer ex-FC Twente-aanvaller Marko Arnautovic binnen de lijnen kwam Inter wat dichterbij, maar het was simpelweg niet scherp genoeg bij de Milanezen.

Vlak voor tijd bood Arnautovic collega-aanvaller Lautaro nog een goede mogelijkheid, die onbenut werd gelaten door de wereldkampioen van 2022. Zodoende boekt Sassuolo na de 1-2 zege in september opnieuw een razend knappe zege op Inter.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Totaal niet in vorm, zie liever Frimpong in de basis op het EK. Al zal Koeman weer gaan voor de makkelijkste keuze

4 mei 2024 om 23:05

Koeman zal wel voor Dumfries kiezen. Als Koeman één ding niet is, dan is het wel een trainer die verfrissende keuzes maakt en nieuwe spelers een eerlijke kans wil geven. Die zal altijd zijn oude vertrouwde garde verkiezen boven aanstormend talent.

4 mei 2024 om 23:23

En wat is de makkelijkste keuze dan?

4 mei 2024 om 23:35

Frimpong is geen rback, net als blind geen lback is

5 mei 2024 om 09:01

Maar Frimpong is wel een rechter wingback, de beste wingback ter wereld op dit moment zelfs waarschijnlijk. En aangezien Koeman waarschijnlijk "gewoon" 3-5-2 of 3-4-3 zal spelen kun je niet anders dan Frimpong opstellen. Blind heeft er geen reet mee te maken.

We mogen wel kampioen zijn, maar als ik over iets heel zwaar teleurgesteld ben is dat Inter Sassuolo weer grote hoop heeft gegeven erin te blijven iets wat iedereen hoopt dat deze zielloze club er eindelijk is uit gaat.Inter moet maar is naar Leverkussen kijken en van hun leren hoe je gewoon moet doorzetten als kampioen.Dumfries a.u.b. zo snel mogelijk verkopen.

4 mei 2024 om 23:05

Ik vind clubs als Empoli en Monza eigenlijk een stuk ziellozer

4 mei 2024 om 23:11

Nou dan heb ik liever hun dan Sassuolo, hun mogen er ook uit op gegeven moment en hopen dat Sampdoria en Palermo weer eens terugkeren want die horen in de Serie A thuis.

4 mei 2024 om 23:07

Wat heb ik gemist? Waarom hoopt iedereen dat Sassuolo eruit gaat? Vond het altijd een prachtig verhaal een aantal jaar geleden hoe zij van de 4e divisie (denk ik) naar Europees voetbal in 10 jaar opklommen. Speelde een aantal jaar geleden ook echt prima voetbal. Verder ben ik zelf geen expert in Italiaans voetbal, dus ik hoor het oprecht graag.

4 mei 2024 om 23:20

Ik geloof niet in complotten en verbaast mij ook niks dat het gebeurt zeker in Italië nog steeds.Maar het is een club die zich tot de dag van vandaag nog heel makkelijk laat omkopen en ze werken er ook doodleuk aan mee.Kijk Hellas Verona Sassuolo 2-1 van vorig seizoen maar eens terug daar hadden ze het al duidelijk bevestigd.2 seizoenen geleden deed Sassuolo helemaal niet eens de moeite om tegen Milan te spelen laatste speelronde waardoor ze door Inter eigenlijk kampioen werden.Ik kan wel meer wedstrijden van ze opnoemen waaronder 1 tegen Roma maar iedereen weet het en daarom mogen ze er ook heel snel uit.

4 mei 2024 om 23:26

Ik snap het ook niet echt. Sassuolo heeft altijd mijn gunfactor gehad. Club uit klein stadje dat heeft laten zien dat je met goed management en kansen voor jonge (Italiaanse!) spelers goed kan meedraaien in de Serie A. Iets waar de grotere buren in Parma en Modena volledig mis zijn gegaan. Beetje zoals Hoffenheim in Duitsland. Sassuolo heeft een beetje de 'pech' gehad dat Atalanta en paar jaar later hetzelfde deed en verder kon doorpakken...
Hoop dat Sassuolo nog iets uit de hoge hoed kan toveren in de laatste 3 matches

5 mei 2024 om 08:46

Sassuolo krijgt een van de hoogste sponsorgelden van de Serie A, en het stadion zit vrijwel nooit vol. Eerst brak er her en der nog wel een talent door, maar nu zonder Berardi is het echt slecht.

4 mei 2024 om 23:15

Quaqliarella. Helemaal gelijk. Helemaal na dat kampioenschap van Milan hoe die Consigli liep te lachen toen molan scoorde. Zielig team is het zonder supporters. Spelen in een stadion nvan een ander team en zitten vaak meer uitsupporters dan thuis supporters. Ben blij jals ze eruit liggen.

Bizar 2 potten dit seizoen verloren en gewoon beide wedstrijden tegen Sassuolo.

Echt wanneer leer ik het nou eens, nooit een betje zetten op een wedstrijd tegen Sassuolo. En toch weer denken, Inter bijna een ongeslagen seizoen en het gaat weer mis. Elke keer als ik op Sassuolo zet gaat het mis haha.

Echt jo inter hoe kan je na zo'n fantastisch kampioenschap je supporters weer zo teleurstellen. Iedereen hoopt dat Sassuolo degradeerd en je verliest gewoon. Al speler die gasten Serie C winnen ze nog van Inter. Ieder jaar hetzelfde en nu zelfs zonder Berardi. Dit seizoen maar 2x verloren niet van Roma Napoli Juve of milan nee 2x van Sassuolo dat 19e staat. Echt zielig gewoon. Heb isnwat mentaliteit en versla dit zielige ploegje gewoon dat liep te juichen toen Milan kampioen werd.

5 mei 2024 om 00:02

Ah wacht, je hebt een vliegende hekel aan ze omdat ze Milan wat leuker vinden dan Inter. Utrecht vindt Feyenoord ook leuker dan Ajax, dat kan toch?

De Vrij en Dumfries in de B-keus van Inter is weinig hoopgevend voor Oranje.

5 mei 2024 om 11:30

Ze zijn onder normale omstandigheden ook back-up op hun positie bij Oranje als het goed is. Denk dat er genoeg landen (buiten de absolute toplanden wellicht) op het EK meedoen die blij zouden zijn met reserves van dat kaliber, hoe is dat weinig hoopgevend?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren