Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Inter troeft onder meer Man City, Barça en Real af: ‘Het is zo goed als rond’

Laatste update:

Lautaro Martínez heeft de club in Europa voor het uitkiezen en werd in de afgelopen maanden in verband gebracht met onder meer Manchester City, Barcelona, Arsenal, Real Madrid, Atlético Madrid en Borussia Dortmund. Internazionale lijkt de concurrentie in de strijd om de spits van Racing Club echter een stap voor te zijn en uiteindelijk met de buit aan de haal te gaan.

“Het is zo goed als rond. Toen ik uit Argentinië vertrok (voor de vriendschappelijke interlands die de Argentijnse nationale ploeg speelt tegen Italië en Spanje, red.) waren er nog een paar details die uitgewerkt moesten worden. Als ik terug ben heb ik een afspraak met mijn zaakwaarnemer en dan zal alles geregeld worden”, legt hij uit in gesprek met TyC Sports.

De twintigjarige Martínez beleefde vorig seizoen zijn doorbraak bij Racing Club en is in de huidige voetbaljaargang in veertien wedstrijden in de Argentijnse hoogste afdeling al goed voor tien doelpunten. Internazionale betaalt naar verluidt ruim twintig miljoen euro voor de aanvaller, die mede door de woorden van Diego Milito, ambassadeur van Racing Club en oud-speler van i Nerazzurri voor de Italianen zou hebben gekozen.

Denk jij dat Lautaro Martínez de juiste keuze maakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een speler met zeer veel potentie en hierdoor een geweldige transfer voor inter!! Ze lijken onder Spaletti al uit het dal te kruipen en met deze jongen (en hopelijk de vrij) kunnen ze hopelijk terug aanknopen met de prestaties uit het verleden.

Hele goeie dingen over deze speler gehoord. Ben benieuwd of dit betekent dat Icardi gaat vertrekken..

Mijn vaste aankoop met fm en FIFA Haha heerlijke speler, zonde dat ie voor Italië kiest. Had hem graag bij villareal gezien ofzo

Elke speler die Real wil hebben wil Barca en viseversa. Elke speler die een PL team wil hebben wil de rest van de top 6 hem ook. Hopelijk komt er een keer weer echr wat leuks binnen 😉

Volgens Gazzettadellosport.it is het de bedoeling dat hij een spitsenkoppel gaat vormen met Icardi. Ik ben benieuwd.

Waarschijnlijk op dit moment het grootste talent in Zuid Amerika. In elk geval in de spits. Absolute top in wording. 20 miljoen in deze tijd is absoluut een koopje. Over 3 jaar is minstens 100 miljoen waard.

21 maart 2018 om 01:07

Gabriel Jesus zal toch wel iets hoger aangeschreven staan lijkt mij

21 maart 2018 om 07:21

Hij zegt toch in zuid amerika lol.

Hoop het dat het niet hel zelfde verhaal wordt als die van gabriel barbosa (gabigol), die ging naar inter voor 30 mil. En werdt gezien als een groot talent. En na een half jaar is die mislukt bij inter. Hoop niet dat het zelfde gaat gebeuren bij Martinez..

Ik hoop voor deze jongen dat het niet een gevalletje Gabriel Barbosa word en hij gewoon een kans krijgt bij Inter. Is een groot talent en zou zonde zijn als dit net zo word verpest en uiteindelijk verkocht word voor een prikkie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren