Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Inter en De Vrij werken aan zelfvertrouwen in Monza en leggen bal bij Juventus

Laatste update:

Inter blijft minimaal één week langer koploper van de Serie A. I Nerazzurri boekten zaterdag een kinderlijk eenvoudige zege bij Monza, dat uiteindelijk met 1-5 op de broek kreeg. Stefan de Vrij maakte dat vanaf het eerste fluitsignaal mee, terwijl Denzel Dumfries de hele wedstrijd op de bank bleef. Directe achtervolger Juventus komt dinsdag in actie.

De Italiaanse titelrace lijkt een eerste afslag te hebben genomen. Na negentien speelronden prijkten Inter (48 punten) en Juventus (46 punten) aan kop, terwijl nummer drie AC Milan op zeven punten afstand van de Turijnse club volgde.

Inter en Juventus gaan dus nek-aan-nek en kunnen zich geen misstap veroorloven. Wat dat betreft begonnen de mannen van Simone Inzaghi zaterdag goed.

Al binnen het kwartier lag de bal twee keer in het net in Stadio Brianteo. Hakan Çalhanoglu verzilverde een penalty, voordat Lautaro Martínez twee minuten later binnengleed na een snelle aanval over alle schijven.

Daarna nam Inter wat gas terug. Het werd daarvoor nog bijna bestraft, aangezien Matteo Pessina alleen door buitenspel (van een van zijn bilhelften) een streep door zijn tegentreffer zag gaan.

Inter werd amper een strobreed in de weg gelegd en ging na de thee rustig verder met scoren. Calhanoglu vergrootte de marge na een uur spelen naar drie, door bekeken binnen te schieten na een snelle counter.

De 1-3 van Pessina even later (strafschop) bracht dus nog geen angst teweeg bij de Milanezen. De Monza-middenvelder mocht aanleggen na een vergrijp van Matteo Darmian.

Daar kochten i Biancorossi nog niets voor, en Inter gaf ze ook niet de gelegenheid dichterbij te komen. Het vijzelde de score in de slotfase zelfs nog verder op.

De 1-4 was van Martínez en kwam wéér uit een strafschop – Çalhanoglu was op dat moment al gewisseld – Marcus Thuram verzorgde de eindstand na een gedecideerde solo aan de rechterkant.

Inter komt zo weer op vijf punten los van Juventus. Davy Klaassen bleef net als Dumfries de gehele wedstrijd aan de kant bij de Milanezen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Monza had er hiervoor maar 20 tegen in 19 wedstrijden en nu plots 5 in 1 potje. Goede pot voor het vertrouwen, na een aantal iets stroevere wedstrijden.

Lautaro gaat ook rustig verder. 18 Goals al. Hopelijk houdt hij het eens een heel seizoen vol.

Volg de Italiaanse competitie dit seizoen een stuk minder, wat is de reden dat Dumfries niet speelde?

13 januari 2024 om 23:06

Roulatie denk ik. Oogde niet echt super fit tegen Hellas met momenten. Komt dan ook terug uit blessure.

Mooie overwinning. Het had zomaar 1-8 kunnen worden met al die kansen. Belangrijke overwinning weer. Monza uit is niet altijd makkelijk. Kon een potentieel valkuil worden, en er speelden veel ex-inter spelers. Die doen altijd goed tegen Inter. Gelukkig was het een simpele wedstrijd. Eerste 30 min regende kansen. Tweede helft iets meer de handrem erop en counteren. Mooi dat Lautaro blijft scoren.

Als Calhanoglu dit ook een keer laat zien bij het Turkse elftal dan zie ik ons wel ver komen op het EK

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren