Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Insigne krijgt duidelijke waarschuwing in aanloop naar mogelijk MLS-avontuur

Laatste update:

Lorenzo Insigne heeft een waarschuwing ontvangen in aanloop naar zijn mogelijke transfer naar de MLS. De aanvaller van Napoli staat in de nadrukkelijke belangstelling van Toronto FC, waar hij liefst elf miljoen euro per jaar kan gaan verdienen. Sebastian Giovinco drukt zijn landgenoot echter op het hart dat het in veel gevallen niet zo mooi is als het lijkt. Laatstgenoemde maakte in 2015 voor veel geld de overstap van Juventus naar Toronto.

Toronto is voornemens om van Insigne de bestbetaalde speler in de selectie te maken. De Canadese club heeft een contract voor vijfeneenhalf jaar klaarliggen voor de Italiaan, die aan het einde van het seizoen uit zijn contract loopt bij Napoli. Giovinco waarschuwt Insigne om niet in te gaan op een onrealistische droom in Canada, maar geeft toe dat hij de manier waarop zijn eigen carrière is verlopen niet zou hebben veranderd. "Ik kan zeggen dat toen ik in 2015 aankwam, mij zeeën en bergen werden beloofd die er in werkelijkheid niet waren", aldus Giovinco tegen Corriere dello Sport.

"Ik wil niet in details treden", gaat Giovinco verder. De aanvaller speelde uiteindelijk van 2015 tot 2019 voor de Canadese formatie en kroonde zich met 83 doelpunten tot clubtopscorer aller tijden. "Het hangt ervan af wat je wilt. Persoonlijk voelde ik me op mijn gemak bij Toronto. Het is een stad waar het leven heel gemakkelijk is. Op professioneel vlak loop je het risico om van de radar te verdwijnen. Ik raakte uit beeld bij de nationale ploeg. Als je bereid bent om die dingen op te geven, is het een ervaring die ik iedereen aanraad."

Insigne vertrekt en tekent duizelingwekkend contract van 60 miljoen euro

Fabrizio Romano en MLS-kenner Michael Singh meldden dinsdag dat Lorenzo Insigne een zeer lucratieve overeenkomst heeft gesloten met Toronto FC.Lees artikel

Ook Insigne zou mogelijk uit beeld kunnen raken bij de nationale ploeg van Italië in aanloop naar het WK in Qatar. Giovinco is er desondanks van overtuigd dat het Toronto gaat lukken om de aanvaller in te lijven. "Ze zijn er zeker van dat het gaat lukken. Aan de andere kant lijkt het me vreemd als het zou gebeuren, aangezien hij aanvoerder is bij Napoli. Ik denk niet dat hij een team zal verlaten dat meestrijdt om de titel. Of ik spijt heb gehad van mijn keuze? Nee. Uiteindelijk heb ik meer goals en assists gemaakt dan wedstrijden gespeeld. Ik kan er met een goed gevoel op terugkijken en ben blij dat ik destijds de stap heb genomen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Giovinco, de mier, was ook een aparte en begaafde speler.
Zoveel geld op je 29ste aangeboden krijgen is niet niks. Daarbij heeft hij de EK met Italië al gewonnen. Ik zou het zelf wel doen om eerlijk te zijn.

29 december 2021 om 12:04

Hij is 30, maar het zou toch mooi zijn als hij nog een scudetto met Napoli wint? Hij heeft bijna alle prijzen gewonnen, wat er op nationaal gebied te winnen valt, op de Serie A na. En daarnaast is een "semi-"one man club (beetje zelfde als Mark Noble die ook door meerdere clubs verhuurd werd, maar wel bij West Ham onder contract staat) toch hartstikke mooi? In plaats van voor het grote geld gaan. Maar misschien ben ik dan iets teveel van een romanticus.

29 december 2021 om 12:19

Maar hoe realistisch is dat. Inter en AC zijn up en coming, Atalanta is er ook nog en Juve komt ooit wel terug.

29 december 2021 om 12:32

@tisjeboymax0 - Tuurlijk, die risico bestaat er altijd, maar ze zijn een aantal keren enorm dichtbij geweest toen met Higuain en Sarri, en staan dit seizoen ook nog maar 7 punten achter op Inter. Het probleem nu is, is dat bijna hun hele voorlinie nu geblesseerd eruit ligt (lozano en Insigne hebben covid, en het is natuurlijk de vraag hoe fit ze eruit komen (hangt van de speler af)) en dat Osimhen nog meegaat met Nigeria in de Africa cup. Dus het wordt lastig, maar niks is onmogelijk.

29 december 2021 om 12:33

De serie A daar draait het toch om in de Italiaanse competitie, dus die "kleinere" prijzen zijn leuk en aardig maar ik denk dat hij zelf wel al die kleinere prijzen had willen inruilen voor een serie A winst. Clubliefde is zeker belangrijk maar hij gaat niet naar een rivaal ofzo, hij gaat naar het buiteland voor het geld. Hij kan denk ik over x aantal jaar nog altijd terugkomen bij Napels om een trainer functie uit te oefenen denk ik dan.

29 december 2021 om 19:12

Volgens mij doet in Liverpool niemand moeilijk over Steven Gerrard vanwege LA Galaxy. Of in Barcelona bij Xavi over Al-Sadd.

29 december 2021 om 20:15

@deem. - Dat zeg ik ook niet, want niemand zal ook moeilijk over doen met betrekking tot deze transfer, want De rossi deed hetzelfde om uiteindelijk naar Boca te trekken of Marchisio die uiteindelijk naar Zenit vertrok. Ik zou het jammer vinden als loyaliteit ondergeschoven wordt ten opzichte van geld. Ook al is de gebrek aan waardering door De Laurentiis nu het geval bij Insigne.

29 december 2021 om 12:12

Ik zou het zelf ook wel doen inderdaad. Echter voetbal ik bij een plaatselijk vriendenteam en niet bij een grote Itialiaanse club én ben ik geen multimiljonair.

Ik zou mooi bij Napoli blijven. Er proberen uit te komen met de club. Moet toch te doen zijn om op een miljoen of vier uit te komen, exclusief bonus.

29 december 2021 om 11:53

Hij mag verlengen aan de helft van zijn huidige loon, dan snap je toch dat naar toronto gaan je een pak rijker maakt. Di laurentis is een eikel van een voorzitter.

29 december 2021 om 15:16

Napoli begint met een lager bod qua salaris. Dat heet onderhandelen. Eb dat geklets van spelers dat ze zichzelf niet gewaardeerd voelen. hij krijgt TwEE EN EEN HALF Miljoen PER JAAR voor een paar potjes voetbal. En naar Toronto gaan levert inderdaad veel geld op. Ik zeg ook niet dat hij het niet moet doen, maar Napoli is toch zijn thuis.

29 december 2021 om 15:45

Ik zou het apart vinden als ik de aanvoerder ben, een van de belangrijkste spelers van de selectie. En dan een halvering van m’n salaris moet accepteren. Als het verlengen was voor hetzelfde salaris oke. Maar voor minder zou ik ook lekker verder kijken. En deze verdubbeling van Toronto zou ik dan gewoon pakken.

29 december 2021 om 19:14

Zou jij je gewaardeerd voelen als je salaris opeens gehalveerd wordt? Of als je baas daarmee op de proppen komt als begin van de onderhandeling? Dat vind ik echt geen gezwets, ongeacht over hoeveel het gaat.

29 december 2021 om 14:26

Hij kan bij Napoli iets van 2,5 miljoen krijgen om te verlengen... dit was eerder rond de 5, hij moet dus de helft
"Inleveren".
Bij Toronto krijgt hij bijna het dubbele van zijn oude contract, ik kan zijn keuze nu hij 30 is wel begrijpen.

Tjsa, het is makkelijk om te zeggen dat het lastig is omdat je van de radar verdwijnt, maar kan me voorstellen dat je banksaldo elke keer weer een heel goed gevoel geeft. Daarbij, wat Giovinco ook aangeeft, is Toronto een geweldige stad om in te leven/wonen. Ik kan me heel goed voorstellen dat hij dit duizelingwekkende aanbod gaat accepteren (als het allemaal waar blijkt te zijn).

Blijkbaar heeft Toronto een voorkeur voor italiaanse dwergen. Toch wel zonde om te zien als Insigne daadwerkelijk gaat vertrekken naar Toronto op een leeftijd waar de meeste voetballers op hun piek zijn qua niveau. Maar ja wel lastig als je zoveel bakken met geld voor je krijgt en Napoli blijkbaar een contract voorstel heeft gedaan waar hij juist geld moest inleveren.

29 december 2021 om 12:08

Haha, het is niet zo dat ze generaties lang over Italiaanse dwergen beschikken. Volgens mij proberen ze gewoon een tweede Giovinco te halen die Toronto weer naar successen kan leiden. En dan heb je met Insigne wel een hele goeie. Hij is wel een betere voetballer ten opzichte van de tijd dat Giovinco vanuit Juve naar Toronto trok. Neemt overigens niet weg dat Giovinco een prachtige voetballer was.

29 december 2021 om 12:52

Ja klopt inderdaad wat je zegt en blijkbaar wil Toronto ook Belotti aantrekken dus mijn opmerking was meer om grappig proberen te doen, desalniettemin is het wel opvallend dat zowel Giovinco als Insigne beide 1,63m zijn haha.

Insigne kan kiezen of Canada en Interlandcarriere weg of Napoli en International blijven en een laatste WK meemaken met Italië keuze ligt bij hem.

Sportief gezien misschien niet de beste keuze maar als je ervoor wilt zorgen dat niet alleen jij maar ook je kinderen, kinderen van je kinderen enzovoorts financieel onafhankelijk blijven, dan is dit wel de beste keus. Maar goed, we kunnen niet in zijn portemonnee kijken.

Als familie man had ik het wel geweten.

Die Italianen hebben toch ook wel een paar hele leuke kleine spelers gehad in de afgelopen 15 jaar. Giuseppe Rossi bijvoorbeeld, was er ook zo eentje.

29 december 2021 om 13:27

Inderdaad, Giovinco,Insigne,Veratti,Rossi,Florenzi

29 december 2021 om 15:37

Del pierooooooo

"uiteindelijk heb ik meer goals en assists gemaakt dan wedstrijden gespeeld."
Volgens transfermarkt heeft hij 114 wedstrijden gespeeld en 109 goals gemaakt en
assists gegeven. In de MLS wel te verstaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren