Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ten Hag laat oog vallen op 'man van 103 miljoen euro'

Laatste update:
/
Bayern München denkt eraan om Eric Maxim Choupo-Moting te lozen. De 34-jarige reservespits uit Kameroen geniet onder meer interesse vanuit Saudi-Arabië. (Kicker)
/
Arsenal is erg gecharmeerd van Royal Antwerp-talent Arthur Vermeeren. De achttienjarige Belg, die in het Bosuilstadion tot medio 2026 vastligt, moet zo’n 17 miljoen euro kosten. (The Express)
/
Erik ten Hag wil Manchester United dolgraag versterken met João Neves. De negentienjarige middenvelder verlengde onlangs zijn contract bij Benfica, dat een clausule van 103 miljoen euro liet opnemen in zijn verbintenis. (Florian Plettenberg)
/
Kalvin Phillips staat open voor een winters vertrek bij Manchester City. De 29-voudig international van Engeland komt maar nauwelijks in de plannen van manager Josep Guardiola voor. (Channel 4 Sport)
/
De spelers van Curaçao willen dat Dean Gorré definitief wordt aangesteld als bondscoach. Momenteel vervult de Surinamer die rol als interim-trainer. (Voetbal International)
/
Middenvelder Yann M’Vila zit nog altijd zonder club. De geruchten over een naderend dienstverband bij Atlético Madrid zijn onjuist. (Fabrizio Romano)
Is Neves een goede aanwinst voor Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou Vermeeren erg graag bij Arsenal zien. Is echt een groeibriljantje, die overigens ook in de concrete interesse van Barcelona staat. En een transfersom van 17 miljoen is voor Arsenal zeker niet onoverkomelijk, aangezien ze een soortgelijke som betaald hebben voor Sambi Lokonga, die in zijn tijd in Belgie toch niet het niveau bereikte dat Vermeeren nu al aantikt.

Ik denk dat Vermeeren wel wat meer zal kosten moest hij dit seizoen afmaken zoals hij nu bezig is... Nu hij Belgisch international is zal zijn waarde nog een paar miljoen gestegen zijn. Ik zie Antwerp hem verkopen hoogstwaarschijnlijk na het EK.

Ik was bang dat ze de 34 jarige Choupo Moting voor 100+ miljoen wilden overnemen

18 oktober 2023 om 14:58

Ik was bang dat ze onze Mats voor 100+ miljoen wilden overnemen

18 oktober 2023 om 16:52

Mats voor 10+ miljoen bedoel je zeker..

Vermeeren kan een grote worden, echt een mega talent. Benfica haar talentenfabriek produceert vrolijk door.

18 oktober 2023 om 10:38

Benfica? Vermeeren speelt bij Royal Antwerp.

18 oktober 2023 om 11:09

Denk dat het 2e deel van zijn reactie slaat op het gerucht over Joao Neves.

Zou het jammer vinden als Choupo Moting vertrekt bij Bayern München, maar vanuit beide perspectieven zou ik het wel begrijpen. De clubs uit Saoedi Arabië zullen misschien nog wel zo gek zijn om ook echt een flink bedrag te betalen (zeker naar verhouding van zijn contract die eind dit seizoen afloopt en z'n leeftijd) en Choupo Moting zelf kan waarschijnlijk ook nog flink gaan verdienen.

Iemand als Choupo Moting in je selectie is eigenlijk ideaal. Is geen absolute wereldspeler, maar wel heel nuttig en handig om erbij te hebben en gewoon van een prima niveau. Kent zijn rol ook uitstekend en in de minuten die hij krijgt is hij vaak ook gewoon heel nuttig. Vorig seizoen toen Bayern niet echt een vervanger voor Lewandowski had gehaald, deed Choupo Moting het gewoon top met 30 wedstrijden, 17 goals en 4 assists alle competities bij elkaar. Was ook trefzeker in belangrijke wedstrijden tegen Leipzig, Stuttgart, Inter Milan, Barcelona en Paris Saint Germain.

Hetzelfde heb je nu eigenlijk met Joselu bij Real Madrid. Is natuurlijk geen spits van het niveau Benzema, maar in ieder geval prima om te overbruggen en Real zal na dit seizoen vast wel een spits van wereldklasse à la Mbappé of iemand anders halen. Maar ik denk dat Joselu dan ook blijft en dan een vergelijkbare rol zal invullen zoals Choupo Moting met Lewandowski en momenteel met Kane heeft.

Maar misschien is het ook wel beter dat Choupo Moting vertrekt, ondanks dat ik het jammer vind. Bayern heeft nu natuurlijk Kane en ook Tel is aan het doorbreken. Die jongen barst ook echt van het talent en is ook onwijs goed en momenteel 18-jaar. Dit seizoen ook al goed voor 6 doelpunten in 11 wedstrijden (1 basisplaats, voor de rest invalbeurten van 10 tot 45 minuten) en die jongen is ook langzaamaan aan het groeien en beter aan het worden.

Real Madrid zal denk ik iets vergelijkbaars doen. Mbappé kan dan nog makkelijk ongeveer 10-jaar of langer mee als hij komt, maar dan heb je daarachter Endrick tegen die tijd nog en tussen Mbappé en Endrick zit dan Joselu. Endrick kan je dan rustig brengen en op een gegeven moment schuift Endrick ten koste van Joselu steeds meer door, maar kan je uiteindelijk ook wat gaan schuiven door Mbappé op de flanken neer te zetten en Endrick in de spits of een andere variant (je hebt natuurlijk Rodrygo en Vinicius ook nog).

Ze blijven het voor elkaar krijgen in Portugal. Je bent daar als je debuteert als tiener gewoon automatisch minimaal 80 miljoen waard.

18 oktober 2023 om 14:32

Ik hoop het niet voor Joao Neves. Grote kans dat hij op een andere plek en op een andere manier moet gaan spelen.
Ik adviseer voor de ontwikkeling van alle getalenteerde voetballers, dat ze kiezen voor een club met een coach die beter bij hen past.
Voorbeeld: Joao Felix op aandringen van Paulo Futre naar Atletico, voor heel veel geld maar waarvan we hier wisten dat hij niet bij het vechtvoetbal van Simeone zou passen.
Felix had aan het einde van dit transferperiode geen enkele uitzicht om ergens aan de bak te komen. Er werd op de trainingen volledig genegeerd.

Vermeeren 17mil? Lol, daar krijgen ze net zijn linkerschoen voor. En niet vergeten, Overmars is daar momenteel de sportief directeur..

Tja dat die Phillips afgelopen zomer niet al wegging was al raar. Die kerel kan zelfs niet spelen als Rodri afwezig is. Dat zegt genoeg volgens mij wat Guardiola over hem denkt. Maar ja aan de andere zijn plek in het Engelse elftal raakt die toch niet kwijt met Southgate. Desondanks wil je als voetballer natuurlijk wel gewoon spelen. En dan is het kiezen voor hem tussen minder geld of ergens anders lekker ballen.

18 oktober 2023 om 11:04

Maar southgate gooit hem wel gewoon in de basis. Bizar toch die engelse bondscoach.

18 oktober 2023 om 11:07

Tja die man is niet te volgen. Ook met het oproepen van Maguire en Henderson. Die zijn er altijd bij en het maakt niks uit wat ze presteren of in welke competitie ze spelen. En dan worden jongens zoals Tomori (Ja die zat erbij maar werd ook eerst tijden genegeerd) en Ward-Prowse constant genegeerd...

18 oktober 2023 om 12:38

Om heel eerlijk te zijn vind ik Maguire bij Engeland altijd wel goed, maar tegelijk ook volledig met je eens dat bijvoorbeeld Tomori in de basis hoort en ook iemand als Guehi meer kansen hoort te krijgen. Dan heb je ook nog White. Die speelt bij Arsenal als rechtsback en doet dat geweldig, maar bij het nationale elftal vind ik Alexander Arnold, Trippier, Walker en James (helaas blessuregevoelig) beter dan dat hij is maar White kan ook goed uit de voeten als centrumverdediger (speelde hij ook veel bij Leeds United en Brighton & Hove Albion).

Southgate doet het opzicht gewoon prima, maar met de spelers die Engeland heeft of kan oproepen moet je hier echt veel meer uit kunnen halen. In zowat iedere linie lopen er goede spelers of spelers van een behoorlijk hoog niveau en potentieel rond. Als iedereen fit is, moet dit denk ik de beste basiself zijn en dan heb je nog keus uit o.a. Ramsdale, Walker, Maguire, Dunk, Guehi, Colwill, Foden, Watkins, Grealish, Maddison, Stones, James, Mount, Wilson, Sterling en aanstormende talenten zoals Palmer, Mcatee, Bynoe Gittens, Lewis, Livramento, Trafford, etc.

Pope
Trippier
White
Tomori
Chilwell
TAA
Rice
Saka
Bellingham
Rashford
Kane

Echt bizar toch. ik zou met engeland gewoon Pope, chillwell/shaw, colwill, stones, walker/james middenveld rice, maddison/foden, bellingham, saka rechts, kane en dan rashford/grealish. Daar zit alles in, diepte, goals, duel kracht, systeem voetbal, individuele klasse. Maar altijd op safe met spelers die hij vertrouwd.

Vermeeren naar Arsenal zou ik absoluut toejuichen. Veel meer een speler die bij Arsenal past uit België dan de wat passievere en error prone Lokonga die verhuurd is...
Kan mij haast niet voorstellen, zeker niet met Overmars als TD, dat Vermeeren voor 17 miljoen mag gaan. Zou een koopje zijn zeg!

Verder snap ik Ten Hag niet. Ga eens aan je team bouwen met ook wat gevestigde namen die wat bewezen hebben. 100+ miljoen betalen voor een 19-jarig talent van Benfica, kom op zeg....

Heeft hij niet geleerd van transfers als Sancho, Antony en dergelijke. Die hadden zelfs meer laten zien, maar presteren ook geen hol...

Hoop voor United en haar fans dat Erik wat minder te zeggen krijgt over transfers. Joao is een goede speler hoor, maar lang niet dat geld waard en ook niet direct wat Utd nodig heeft...

Halve aankopen tot nu toe allemaal zeg (op een enkeling na, ofcourse, lees: Case, Martinez & Hojlund)

18 oktober 2023 om 18:37

Hij heeft Sancho niet gekocht. Ben het voor de rest wel met je eens.

19 oktober 2023 om 09:17

Bedoel ook niet dat hij Sancho gekocht heeft. Misschien verkeerd neergezet. Maar eigenlijk meer: de miljoenen aankopen van 80+ miljoen hebben tot nu toe nog niet echt iets aangetoond....

Vind dat ze beter eens goed kunnen gaan scouten.

Alleen al zo;n Gourna van Salzburg bijvoorbeeld. Die is echt top als CVM en pas 19.

Leny Yoro van Lille. idem dito. Al speelt die vooral CV.

Haal nog maar een bus vol, Erik! Wie weet dat je dan alsnog in het linker rijtje kan eindigen. Met de duurste selectie van Engeland. Topcoach!!!;-)))

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren