Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: PSG identificeert gedroomde opvolger van Kylian Mbappé

Laatste update:
/
Marcelo Brozovic heeft de mogelijkheid om zijn loopbaan voort te zetten in Saudi-Arabië. Verschillende clubs uit de Saudi Pro League zien de middenvelder van Internazionale graag komen. (Fabrizio Romano)
/
Ook Heung-min Son kan een lucratieve aanbieding uit Saudi-Arabië tegemoetzien. Al-Ittihad wil de aanvaller van Tottenham Hotspur voor zestig miljoen euro overnemen. (ESPN)
/
Antoine Griezmann is de voornaamste kandidaat om Kylian Mbappé op te volgen bij Paris Saint-Germain. De Franse grootmacht lijkt rekening te houden met een vertrek van de sterspeler en ziet in zijn landgenoot een welkome versterking. (Marca)
/
Een ander belangrijk doelwit van PSG blijft Bernardo Silva. De middenvelder annex aanvaller van Manchester City heeft de deur naar Saudi-Arabië definitief dichtgegooid, wat de weg naar de Franse topclub vrij moet maken. (Fabrizio Romano)
/
Ook Steven Gerrard ziet niets in een dienstverband in Saudi-Arabië. De voormalig manager van Aston Villa en Rangers had een aanbieding op zak van Al-Ettifaq, maar voelt niets voor een vertrek naar het Midden-Oosten. (Channel 4)
/
Kyle Walker is in gesprek met Manchester City over een contractverlenging. De Engelse treble-winnaar wil daarmee clubs als Bayern München, dat zijn interesse in de verdediger al kenbaar heeft gemaakt, voor zijn. (Daily Mail)
Is Antoine Griezmann de juiste man om Mbappé op te volgen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap dat de Saoedi's graag een leuke postzegelverzameling willen aanleggen, en dat is hun goed recht - maar het is toch wel jammer als ze daarvoor 20 topspelers uit de Europese competitie moeten wegtrekken.

20 juni 2023 om 09:34

Voor die 20 staan er ook weer 20 anderen klaar om hun plek over te nemen, in Europa hoeven we ons echt geen zorgen te maken als het gaat om potentiële wereldsterren. De jeugdopleidingen zitten vol met pareltjes die graag een kans willen krijgen. Als deze competitie echt van de grond komt en op de lange termijn een grote speler wordt dan zou dat denk ik alleen maar kansen opleveren voor de spelers uit eigen land.

20 juni 2023 om 10:03

Recht van de sterkste. Dat was langere tijd Europa en mogelijk verschuift de macht een tikkeltje richting het oosten.. ben benieuwd of dit te stoppen is!

20 juni 2023 om 10:14

Misschien is het ook wel een goede ontwikkeling voor de sport als niet Europa maar Azië of de VS eens het epicentrum van het voetbal wordt. Wellicht dat onze geldlust wat afneemt, aangezien de allerrijksten binnen de sport het grote geld waarschijnlijk achterna gaan. Het is misschien een romantisch beeld, maar als de Amerikanen uit Europa zouden vertrekken denk ik dat we er niet slechter op zouden worden. Als het zou kunnen dan zou ik zonder enige twijfel en zonder een seconde er over na te hoeven denken de Amerikanen bij Chelsea wegjagen..

20 juni 2023 om 10:19

Bij de Saoedi's, Amerikanen en Chinezen gaat het toch eerder meer om geld en minder om voetbal?

20 juni 2023 om 10:38

Je kunt er beter toch maar wat over twijfelen Yoeri, want ik vrees dat er op z'n best een Saudi voor terugkomt tegenwoordig ;-)

Nu wat serieuzer, ik begrijp je punt wel, maar als de rijke Amerikanen naar Amerika gaan en vanuit daar alle topspelers in Europa wegkapen vrees ik dat ze dat kan lukken. En aangezien de supporters daar het veel minder een probleem vinden dat de club een bedrijf wordt omdat ze niet perse veel anders gewend zijn, denk ik dat het juist nadelig is. Zelfs bij Chelsea wat ik een klein beetje verafschuw (sorry kerel ;-)) zie je nu nog best wat fans die ervoor proberen te zorgen dat het weer een fatsoenlijke voetbalclub wordt, ipv wat het nu is.

Hier kunnen de fans de clubs nog een beetje in de "goede" (romantisch is wellicht een beter woord) richting duwen, terwijl dit in Amerika vele malen minder zou zijn.

Maar eigenlijk vrees ik dat de combinatie van "romantisch" clubvoetbal én de absolute topspelers erg lastig te behouden is. En ik durf niet te zeggen welke van de 2 ik dan liever heb.

20 juni 2023 om 10:38

Natuurlijk gaat het om geld.
Met alle respect maar ze weten niets van voetbalcultuur en geven dan ook niets om jeugd, geschiedenis of kleinere ploegen.
Ze pompen geld in bekende spelers en ploegen.
Ze gaan nooit het centrum van voetbal worden.

20 juni 2023 om 10:38

Het enige wat ik dan weer niet begrijp is de aanschaf van Newcastle. Waarom hebben de Saudi's die club gekocht als ze wat, anderhalf jaar(?) later besluiten om miljarden uit te geven aan de eigen competitie.

20 juni 2023 om 12:27

Airbags: Uiteindelijk is Europa en de CL het Mekka voor voetbal (Mekka is toepasselijk gekozen hier 😉). Als je echt iets wilt om je ego te streven, ga je niet voor de Aziatische CL, maar voor de enige echte. En die is toch echt hier. Edit: en al sie spelers halen is toch ook echt als prima voor WK-bid. Die spelers moeten zeggen hoe geweldig SA wel niet is. Erna valt t weer in duigen. Kijk naar China.

20 juni 2023 om 13:29

@adodenhaag: Het recht van de rijksten. In SA geldt echt geen FFP. Als dat er zou zijn, zou alles in elkaar duiken. Dit is gewoon een modegrill waarbij een aantal (voormalig) topspelers blijkbaar hun zakken enorm kunnen vullen, maar het zal niet veel doen met het algehele niveau daar.

20 juni 2023 om 16:30

@Airbags: Ze willen andere imago en minder afhankelijk zijn van olie.
Naast Newcastle hebben ze contracten met F1, Golf PGA tour, sponseren ze boxen, WWE, etc... Alleen al Aramco (staatsbedrijf) heeft per dag meer als 400mil winst !
Geld genoeg dus en ze hebben vision 2030 project. SA is aan het veranderen en ze willen met al die investeringen afhankelijkheid van olie verminderen omdat die ooit op zal zijn.

20 juni 2023 om 18:22

De spelers die daar heen gaan mis je niks aan. Het Europese voetbal is verpest door het oliegeld en het vele geld. Het is daarom een zegen dat dat soort verwende broodvoetballers weg gaan en de gemotiveerde gretige spelers hier blijven. Aan een Ronaldo en dat soort spelers mis je niks

Wat een downgrade zou het zijn om van Mbappe naar Griezmann te gaan zeg! Van de beste speler ter wereld terugvallen naar een speler die op zijn best wel goed was in 2018.. Ik heb het nooit echt helemaal gezien in Griezmann, voor waar hij goed in is vind ik hem niet snel genoeg en in heel veel dingen vind ik hem echt net niet top.

20 juni 2023 om 09:42

Griezmann heeft inderdaad twee waardeloze jaren gehad bij Barcelona, maar is nu weer meer dan uitstekend - was bv ook de beste speler van het WK. Ik denk dat je wel kan stellen dat hij op het moment de 3e beste spits ter wereld is, onder Mbappe en Haaland. En dan niet puur qua goals maar technisch als voetballer.

De echt grote downgrade is qua leeftijd - hij is alweer 32 jaar oud. Hoelang blijft hij nog zo goed?

20 juni 2023 om 09:49

Vind je dat echt? Ik vond hem zeker niet de beste speler van het WK (ook niet als je het hebt 2018 hebt) en wat mij betreft lopen er in de Premier League alleen al 5 spitsen rond die ik beter acht dan Griezmann. Dan laat ik Duitsland, Italië en Spanje voor de grap nog maar even achterwege. Hij doet het leuk, maar is toch in niets de sterspeler die Mbappe is?

20 juni 2023 om 09:43

Haast elke speler is een downgrade tov mbappe..

20 juni 2023 om 09:50

Dat is zo, maar ik vind dit een beetje hetzelfde als Messi in 2009 vervangen met Malouda. Zeker geen slechte speler, maar niet van hetzelfde niveau!

20 juni 2023 om 10:31

Ondanks zn mindere jaren bij Barca heeft ie het statistisch goed gedaan.
Dit seizoen was hij (een van) de beste aanvallers in La Liga.
Ook bij Frankrijk is ie van grote waarde.
Griezmann heeft zich goed herpakt na zn Barca periode.
Een betere (haalbare) alternatief is er niet voor psg.

20 juni 2023 om 10:44

Ik zie het eigenlijk vooral qua profiel niet helemaal passen. Mbappe is een combinatie van een spits en vleugelspeler, voor met z'n enorme snelheid en goede afronding, terwijl Griezmann veel mer richting een valse 9 gaat, met een geweldige techniek. Natuurlijk hoef je een speler niet altijd 1 op 1 te vervangen, maar dit verschil lijkt me vrij groot. Dan heb je voorin naast Griezmann wel nog een echte afmaker nodig.

Daarnaast lijkt het me dat Neymar en Griezmann qua speelstijl ook lastig samen gaan, omdat ze toch gebruik maken van dezelfde ruimtes. Mocht Neymar ook nog vertrekken lijkt Griezmann me wel echt een geweldige aanwinst voor Psg.

20 juni 2023 om 11:41

Beste speler van La Liga afgelopen seizoen als je het mij vraagt.

20 juni 2023 om 12:21

@Yoerri Dan heb je het heel verkeerd gezien want in zijn tijd bij Sociedad speelde hij Rechtsbuiten en scoorde altijd tegen de toppers. Voornamelijk op de counter en zijn afwerking was ook vlekkeloos. Barca had MSN Real BBC dus ging die naar Atletico.

Hahaha Griezmann moet het gat opvullen van Mbappe. CL is onderweg naar Parijs dit jaar. Nee.

Ik zie Griezmann Spanje niet verlaten. De opvolger van Mbappé is eerder Kolo Muani of M. Thuram.
De opvolger van Messi zou Bernardo Silva of Asensio moeten zijn.
Gek genoeg is het ook niet zeker dat Verratti of Neymar zouden blijven.
De trainerskwestie zal fundamenteel blijken in deze opzichten.

20 juni 2023 om 11:07

Waarom zou bernardo naar daar vertrekken als mbappe weg gaat, neymar, verrattii ook mss. Naar een c versie van PSG.

20 juni 2023 om 12:38

Waarom zou een topspeler naar PSG vertrekken? Voor het geld? Voor het leven in die prachtige hoofdstad? Voor de uitdaging?
Ik zou die overgang niet doen. Lekker naar Saoedi Arabië trekken met de beste voetballers ter wereld. Wanneer krijgen we beelden te zien van die competitie trouwens? Europa wordt straks een competitie voor B-spelers ...

20 juni 2023 om 19:39

Osimhen zou ik nog betere vervanger voor Mbappe vinden.

Tegen die tijd is Griezmann in het seizoen waarin hij 34 wordt. Kan best dat hij naar Parijs gaat natuurlijk, maar dat hij als vervanger van Mbappe daarheen gaat is typisch wandelgangenpraat.

Hopelijk gaat PSG een andere koers varen. Ze hebben een hele goede jeugdopleiding. Het zou mooi zijn als ze eindelijk beseffen dat de huidige koers ze niet naar Champions League glory gaat brengen. Richten op de jeugd en een aantal gerichte (Franse-) aankopen denk ik wel. Het zou beter zijn als er andere investeerders clubs in de Ligue 1 kopen zodat het algemene niveau van de competitie omhoog gaat. Dat zou ook ten goede komen van PSG.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren