Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Noni Madueke kan Chelsea in de winter verlaten

Laatste update:
/
FC Barcelona heeft zijn zinnen gezet op de komst van Marcus Rashford. Raphinha wordt genoemd als een van de spelers die in de deal betrokken moet worden voor een mogelijke ruildeal. (Calciomercato)
/
Manchester United is bereid om te luisteren naar aanbiedingen voor Casemiro. Ook Raphaël Varane mag bij een mooie aanbieding vertrekken van Old Trafford. (The Independent)
/
Noni Madueke is op de radar verschenen bij Besiktas. De voormalig PSV'er is de eerste speler die naar de Turkse voetbalhoofdstad moet komen sinds president Hasan Arat heeft aangekondigd nauw te gaan samenwerken met Chelsea, PSG en Al-Nassr. (Fanatik)
/
Twee andere spelers die Arat hoog op zijn wensenlijstje heeft staan zijn Hugo Ekitiké (Paris Saint-Germain) en Anderson Talisca (Al-Nassr). De president van Besiktas wil in de winter een grote renovatie houden. (Fanatik)
/
Liverpool bekijkt de mogelijkheid om Maxence Lacroix over te nemen in de winterwindow. De centrale verdediger van VfL Wolfsburg moet als vervanger dienen van de langdurig geblesseerde Joël Matip. (The Sun)
/
Thomas Partey lijkt aan zijn voorlopig laatste maanden bezig te zijn als speler van Arsenal. Manager Mikel Arteta heeft zijn oog latten vallen op João Palhinha (Fulham), wat betekent dat de Ghanees overbodig wordt. (The Sun)
Doet Noni Madueke er goed aan om (tijdelijk) te vertrekken bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik weet dat het de wandelgangen is. En dat de interesse in Palhinha, gematigd (dat wel), aanwezig is bij Arsenal.

Palhinha heeft net zijn contract verlengd. Fulham gaat enorm hoog in de boom zitten. Mocht Partey vertrekken, dan moet dat tegen een aardig bod zijn, anders kan er nooit een waardige vervanger worden gehaald, tenzij een Ruben Neves of iets in die richting goedkoop gehuurd kan worden voor een half jaar...

Partey zou dan al aan SA verkocht moeten worden, want de rest gaat niet betalen voor een speler die naar de Afcon gaat en om de haverklap geblesseerd is.

Palhinha vs Partey is overigens ook geen echte ''opvolger''. Partey is veel meer de voetballende 6. Palhinha is vooral een keiharde breker met fysiek. Kan ook voetballen, maar bij lange na niet zoals Partey.

Lacroix. Ik snap niet dat hij nog bij Wolfsburg speelt. Aardig rappe verdediger. Lijkt mij een relatief ''goedkope'' optie voor Matip te vervangen.

Raphinha voor Rashford ruilen zou ook heel apart zijn. Rashford past qua spel absoluut niet bij Barcelona. Raphinha past er veel beter bij, althans, het oude Barca.

Als men met 2 spitsen wil spelen, kan je wel met Rashy spelen.

Verder een Madueke: die moet niet naat Turkije. Daar gaan vooral (met alle respect) de wat oudere spelers heen. Veel jonge, buitenlandse spelers, gaan niet naar Turkije. Daar is het ook veel te onrustig voor spelers als hem.

8 december 2023 om 18:48

Met Rice hebben we een zeer voetballende 6 indien de wedstrijden erom vragen. Tegen sterkere tegenstanders start Arteta dit jaar vaak met Jorginho, daar die meer een breker is. Hij wordt er niet jonger op en de positie van Partey is in principe voorzien, ik vind het geen gekke keuze van Arteta mocht het waar zijn.

11 december 2023 om 09:22

Palhinha is toch veel te duur, in mijn ogen.

Tegen toppers zou je dan wel met een blok Palhinha - Rice kunnen spelen inderdaad. Maar om nu 60+ miljoen er voor te betalen...

11 december 2023 om 15:47

Zie ook de naam van Calhanoglu zo nu en dan voorbij komen. Die hebben ze bij Inter omgeturnd tot verdedigende middenvelder. Maar heeft natuurlijk ook de kwaliteiten om wat hoger op het veld te spelen. Voetballend altijd al zeer sterk geweest. Kijk persoonlijk niet veel italiaans voetbal maar je hoort louter hele goede verhalen sinds ze hem omgeturnd hebben.

Rashford , Casemiro en Varane.

Totaal geen belangrijke spelers voor ManUtd.
Dat ze in een vormdip zitten of geblesseerd zijn, wil niet zeggen dan ManUtd er van af wil.

Plus Barca heeft echt de financiën niet om Rashford te kopen.

8 december 2023 om 19:21

Utd zou hartstikke gek zijn als ze casemiro laten gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren