Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Immers weer uiterst belangrijk met derde doelpunt voor Cardiff City

Laatste update:

Lex Immers heeft zijn meerwaarde voor Cardiff City inmiddels ruimschoots aangetoond. De 29-jarige middenvelder stapte in de winterstop op huurbasis over van Feyenoord naar de Welshe club en maakte in zijn tweede wedstrijd meteen zijn eerste doelpunt. Nadat het vorige maand ook raak was tegen Brighton & Hove Albion scoorde Immers zaterdag opnieuw voor de Championship-club.

Immers mocht voor de vijfde keer sinds zijn komst in de basis beginnen van trainer Russell Slade en stelde niet teleur. Na twintig minuten spelen opende hij de score voor Cardiff in de uitwedstrijd tegen Bristol City. Uit een lage voorzet van Joe Ralls trapte Immers bij de tweede paal binnen en bracht hij zijn team aan de leiding. Zeven minuten voor tijd verdubbelde Stuart O’Keefe de voorsprong met een rake kopbal.

Immers maakte zes minuten voor tijd plaats voor Kagisho Dikgacoi en mag weer terugkijken op een uitstekend optreden in het shirt van zijn Welshe werkgever. Cardiff City won het uitduel met 0-2 en gaat nummer zeven Birmingham City voorbij, in ieder geval voor de komende dagen. The Blues komen namelijk dinsdag pas weer in actie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sexie Lexie Strikes Again!! Haha wat een vent is het ook en gun ik het hem ook heel erg.

Speler van Feyenoord naar 't championship en dan uitblinken- laat toch duidelijk zien dat de subtop van NL zich tegenwoordig op "dat" niveau bevind..

5 maart 2016 om 15:10

Juist niet, het feit dat hij daar wel kan uitblinken tekent dat het niveau daar lager is.

5 maart 2016 om 15:13

Of wel eens aan gedacht dat het hem
Wellicht beter ligt daar dan hier?
Daarbij krijgt hij daar genoeg vertrouwen, en laat dat net een voetballer enorm kunnen opbloeien.

5 maart 2016 om 15:14

Of dat daar een andere tactiek gespeeld word waar hij beter in past.

5 maart 2016 om 15:27

Cardiff doet mee om de play off plaatsen, staan 7e momenteel..

Dat hij bij een subtopper in het CH uitblinkt zegt genoeg...

5 maart 2016 om 15:41

@Church89 Ik snap jou logica niet helemaal. Immers was bij feyenoord dit seizoen bankzitter. Hij was dus helemaal geen uitblinker. Nu speelt hij op het 2e niveau van Engeland. In die compititie wordt ook een hele andere speelstijl gehanteerd. Het is daar allemaal veel fysieker en minder op techniek. Dat hij daar uitblinkt omdat hem dat spel beter ligt heeft toch niets te maken met hoe goed de eredivisie is. Het geeft juist aan dat we in Nederland een competitie hebben die veel op techniek is gebasseerd.

5 maart 2016 om 15:17

Een wisselspeler van Feyenoord zelfs die daar opeens wel draait. Past
Beter bij hem omdat er totaal geen voetbal wordt gespeeld. Hard werken en bal wegschieten. Gun het hem wel.

5 maart 2016 om 16:17

Het laat duidelijk zien dat het niveau van de subtop in de Eredivisie hoger ligt dan in de Championship. Aangezien Immers daar wel kan uitblinken.

Wat denken jullie, klaar voor Oranje?

(lol)

5 maart 2016 om 17:35

Samen met Tommie 'RUSTAAAAGGH' Beugelsdijk. Die gaan er in ieder geval wel vol voor.

Leuk voor die jongen, ik vond het geen geweldige voetballer maar scoorde toch vrij vaak. Een speler waar Feyenoord niks aan heeft als ze echt de stap naar de top willen maken. Maar het zou wel leuk zijn voor die jongen als hij nog enkele jaren daar in de Championship zou kunnen spelen. Zou mooi zijn voor alle partijen als hij een definitieve transfer kan maken, misschien nog een miljoen of twee voor Feyenoord en voor die jongen een prachtige ervaring in al die mooie stadions spelen.

Immers heeft zijn meerwaarde Cardiff City alweer op gesierd met een doelpunt.
Het schijn toch dat hij daar alle vertrouwen krijg.bij Feyenoord was het bank, tribune,
en dan hing het er nog van af als er iemand geblesseerd was kon hij spelen.
Ja ik mag het hopen dat Immers daar van de zomer mag bij tekenen.
En dat hij inderdaad nog een aantal jaren Championship zou kunnen spelen.

Haha mooi man. Bespot in Nederland een het dat ineens hem goed doen. Ze lopen echt met hem weg, ook na dit optreden weer alleen maar lof voor Immers. Ik heb niks met hem of met Feyenoord met dit is hem wel gegund. Hopelijk kunnen ze hem ook definitief overnemen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren