Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik wil het nog één keer in de Eredivisie of het buitenland laten zien’

Laatste update:

Sandro Calabro wordt eind dit seizoen dertig jaar en gaat dan, normaalgesproken, de laatste seizoenen van zijn profloopbaan in. De geroutineerde spits staat momenteel onder contract bij Sparta Rotterdam en doet het daar heel behoorlijk: negen doelpunten in dertien wedstrijden. Calabro voelt zich goed en sterk en hoopt dat hij na dit seizoen weer actief zal zijn in de Eredivisie.

/

Calabro debuteerde tien jaar geleden als prof bij ADO Den Haag, dat toen nog in de Jupiler League speelde. In het shirt van FC Utrecht en VVV-Venlo maakte hij de Eredivisie mee, maar na het seizoen 2009/10 kwam de spits daarin niet meer in actie. “Ik heb het gevoel dat ik nu op mijn sterkst ben. Ik wil het nog één keer in de Eredivisie of bij een mooie club in het buitenland laten zien. Ik weet in elk geval dat ik het aankan”, zegt Calabro.

De geboren Hagenaar, die ook voor FC Volendam, Helmond Sport en Sankt-Gallen speelde, zegt in Voetbal International dat Sparta van zins is zijn contract te verlengen. “We zitten binnenkort om de tafel. Het is nu alleen nog lastig praten, omdat we niet weten of Sparta kampioen wordt. Daar gaan we stiekem wel van uit, maar garanties heb ik niet. Ik ben na dit seizoen transfervrij, dus dit wordt wel een belangrijk moment in mijn carrière. Jullie zien me volgend seizoen, denk ik, terug in de Eredivisie en ik hoop met Sparta.”

Sandro Calabro is een aanwinst voor iedere middenmoter in de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ik word daar altijd zo moe van, spelers die 10 leuke wedstrijden gespeeld hebben en direct beginnen te babbelen dat ze toe zijn aan een stapje hoger.
Heeft Calabro het in eerdere instanties laten zien op Eredivisie-niveau? Naar mijn mening niet.
Vind hem een type Donny de Groot, leuke spits voor de Eerste divisie, maar komt op bijna alle fronten te kort voor de Eredivisie.

Hij moet begrijpen dat ie in de Eerste divisie een belangrijke kracht is, die wekelijks speelt. In de Eredivisie zal hij het moeten doen met invalbeurtjes, en als 'stormram'.

8 december 2012 om 10:07

Ik word altijd moe van lezertjes die nauwelijks lezen en dan al een oordeel klaar hebben.
Er staat duidelijk "jullie zien me volgend seizoen, denk ik, terug in de Eredivisie en ik hoop met Sparta.” Dus geen gebabbel over aan een stapje hoger toe zijn.

8 december 2012 om 10:39

Maar hij laat ook duidelijk weten dat hij liever niet bij Sparta blijft als ze niet promoveren. Met andere woorden: Hij wil naar de Eredivisie, met of zonder Sparta.

En dat is natuurlijk hartstikke logisch, iedereen wil altijd een stapje omhoog.

8 december 2012 om 11:01

Zoals je zelf al zegt, het is hartstikke logisch dat hij naar de eredivisie wilt maar er zit nogal een verschil tussen de wens om in de eredivisie te spelen en zeggen toe te zijn aan een stap hoger.

@kaassie

Zon type titellezer he.

Een mooie club in t buitenland kan ook gewoon de 2e klasse in Engeland zijn waar 40000 man op de tribune zitten. Hij zegt nergens dat hij een stapje hogerop wil...

Nou willem ll zou hem goed kunnen gebruiken aangezien ze scoringsproblemen hebben, en aangezien calabro na dit seizoen transfervrij is kan hij voor minder aangekocht worden. ondanks dat ze beperkt met budget zitten toch proberen. of anders goed voor VVV /nac of PEC zwolle ?? hij zall niet verkeerd zijn bij deze clubs vind ik

Kelder van de eredivisie blijft zijn niveau, daar moet hij mee leren leven.

Misschien een goeie voor Nac.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren