Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik vond hem heel laf voetballen in het Nederlands elftal. Daar komt niks uit!’

Laatste update:

Ronald Koeman kan zich de komende maanden gaan richten op de laatste voorbereidingen op het EK met het Nederlands elftal. Wie moet op doel? Wat is de ideale formatie en wie moet Frenkie de Jong gaan ondersteunen tijdens het eindtoernooi in Duitsland? Voetbalzone-verslaggever Jelle Kusters ging het land in om de stemming te peilen wat betreft Oranje. Niet iedereen heeft vertrouwen in een goede afloop op het EK deze zomer en Virgil van Dijk wordt bekritiseerd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

VDijk wordt in Engeland gewoon gezien als 1 van de beste verdedigers ter wereld

29 maart 2024 om 13:13

Niet alleen in engeland dat lijkt me duidelijk. Je luisterd toch niet naar zo iemand?

29 maart 2024 om 13:34

Kwam niet heel intelligent over, maar het klopt wel aardig balletje terug, balletje breed, lange bal komt niet aan en verdedigend is ie iedereen aan het coachen en kijkt hij zelf vnl toe

29 maart 2024 om 19:45

Is ook altijd zo makkelijk lullen als verdedigers geen bal kwijt kunnen om dan maar te zeggen "hij speelt laf". Misschien klopt er wel geen zak van het middenveld? Als ie een bal inlevert wordt hij ook afgemaakt.
Ondertekend - een gefrustreerde verdediger :D

30 maart 2024 om 08:06

Soms is zo iemand gewoon nodig. Die het neerzet en coacht terwijl hij gewoon de bal in de ploeg houdt.

Type Henderson voor Ajax.

29 maart 2024 om 13:32

Ik Engeland kijken ze de zee niet over, 1 topjaar en daar omheen gewoon een doorsnee verdediger.

29 maart 2024 om 14:02

Ja man die 3 champions league finales kwamen, premier league en op een paar punten na achter City steeds komt doordat de beste verdediger van Liverpool “gewoon doorsnee” is. Alexander Arnold kan er ook niks van. Echt pure mazzel

29 maart 2024 om 14:08

Ah, de succesen kwamen door van Dijk en niet door Salah, Mané, Firminho en een beetje mazzel met de loting zoals bij de laatste?

29 maart 2024 om 14:26

Doorsnee verdediger hahahah. Toevallig deed Liverpool het super slecht in Van Dijk's slechtste en enige slechte seizoen. Is gewoon de beste verdediger ter wereld. Ook hoe hij Haaland bespeelde een paar weken terug, wat een king

30 maart 2024 om 07:46

Van Dijk, Ramos, Maldini, Chiellini. Zomaar een rijtje doorsnee verdedigers inderdaad. De Bruyne of Busquets waren/zijn ook doorsnee middenvelders. Ik gebruik hier trouwens wel de maatstaf van RP81.

29 maart 2024 om 14:05

In Engeland vonden ze Brexit een goed idee en kijk in welke ellende ze nu zitten. Mensen die weinig hadden, hebben nu nog minder, en ze hebben meer migranten dan ooit. Is het een valide argument dat men iets ergens van vindt?

In Oranje wint Van Dijk door zijn acties, bv een briljante tackle of reuzesprint waarmee hij een doorgebroken speler onschadelijk maakt, nooit een wedstrijd voor ons. Ik vind hem in Oranje een alibiverdediger, die de wedstrijd niet goed leest en daardoor te vaak het gevaar niet ziet aankomen. Je moet eens opletten hoe vaak er een tegengoal valt wanneer hij uit het centrum is getrokken omdat hij dacht in een situatie door te moeten dekken. Daarnaast geeft hij ook geen leiding in het veld.

Wat betreft de vraag van de journalist over 5 verdedigers. Wij - de bondscoach, de analysten, het volk, denken dat we 5 verdediger nodig hebben, al dan niet tegen sterke tegenstanders, maar dat is absurd. Ga maar na, je hebt Ake, van Dijk, de Ligt en Dumfries, hoezo hebben wij een slechte verdediging? Het gaat niet goed omdat er geen automatismes zijn gekweekt door onzekere bondscoaches die blijven switches omdat ze te onzeker en te resultaatgericht zijn. Deze vier hadden al zes- zeven jaar samen kunnen spelen, maar het gaat altijd mis. Hoe komt dat, denk je? Omdat van Dijk zon goede leider is? Cruyff zou zeggen, als je er achter een teveel hebt, kom je er voorin een tekort. Verdedigen doe je met zijn 11-en en dat begint voorin. Ze zijn ook allemaal opgeleid in 4-3-3 en ze kunnen die 5-2-3 of 5-3-2 nog steeds niet spelen.

In Amsterdam, waar deze geinterviewden vandaan komen, weten wij het wel, wereldkampioen worden we toch niet, dan maar aanvallend en met mooi spel ten onder. Op basis van onze kracht tov de recht halen we laatste 16, alles daarboven is mooi meegenomen. Als de Duitsers of Fransen gas geven, komen we een stap te laat. Of je 2 of met 3 in het centrum speelt, doet er dan niet toe. Je kunt dan beter proberen voorin meer te creeeren, denk ik, dus met een aanvaller meer gaan spelen.

Ik denk ook dat we betere verdedigers hebben, maar daar ligt het iig niet aan dat we geen potten gaan breken

30 maart 2024 om 07:24

Wie is beter dan?🙈

Tja, als je niet ziet wat Van Dijk in de afgelopen periode deed, dan heb je er misschien gewoon totaal geen kijk op. Z'n overzicht is echt geweldig en hij was weer de Van Dijk in vorm. Heel stabiel, druk coachend en hij zag alles zo snel dat hij met minimale ingrepen overal tussen zat. Simpel voetballen op een zeer effectieve manier is misschien wel de grootste kwaliteit die een speler kan hebben.

Tegen een mindere tegenstander;

Keeper(is me om het even); Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Hartman; de Jong, Veerman, Reijnders; Malen, Weghorst, Gakpo


Tegen betere tegenstanders;

Keeper; Geertruida, De Vrij, Van Dijk, Ake; de Jong, Wieffer, Reijnders; Malen, Gakpo, Xavi


30 maart 2024 om 08:09

Hoe kom je bij De Vrij als hij altijd geblesseerd is? En op basis waarvan moet een Wieffer als cdm staan hoewel toch wel duidelijk is gebleken dat hij het niveau tegen (Schotland) nog niet eens kon volgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren