Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik verontschuldig me bij de fans als ze me nu een verrader vinden’

Laatste update:

Vincenzo Montella werd vorige week benoemd tot hoofdtrainer van AC Milan, als vijfde in tweeënhalf jaar tijd. Na Clarence Seedorf, Filippo Inzaghi, Sinisa Mihajlovic en Cristian Brocchi mag de oud-aanvaller als volgende gaan proberen i Rossoneri weer succesvol te laten zijn. Montella komt over van Sampdoria en hoopt dat de fans van die club op termijn zullen snappen dat hij de overstap maakte naar San Siro.

/

“Ik heb me tot de laatste dag ingezet bij Sampdoria en ik heb nog steeds een goede band met de club”, legt Montella uit. “Ik had schriftelijk toestemming van Sampdoria om met Milan te mogen praten. Ik verontschuldig me bij de fans als zij mij nu een verrader vinden. Ik heb altijd alles gegeven voor Sampdoria en houd een bijzondere band met de club”, verzekerde trainer aan verslaggevers tijdens zijn persconferentie.

Montella werd ook kortstondig genoemd als kandidaat-bondscoach van Italië. Hij zou het roer van Antonio Conte zogenaamd hebben kunnen overnemen, maar zwakt die berichten zelf af. “Ik kwam op 20 juni terug van vakantie en hoorde toen van de interesse van Milan. De geruchten over het nationale team waren niet meer dan geruchten.”

Vind jij dat Vincenzo Montella een logische keuze heeft gemaakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het toch wel opmerkelijk hoe makkelijk coaches naar AC Milan verkassen. Natuurlijk, het is een grote naam in de voetbalwereld, maar het is ook een trainerskerkhof. Ik weet toch wel dat ik liever met wat meer baanzekerheid bij een Sampdoria zou werken, dan dat ik na elk gelijkspel of elke verliespartij moet vrezen voor mijn baan.

7 juli 2016 om 21:31

In het ergste geval vlieg je er rap weer uit. Kun je altijd weer bij een club in de grootte van Sampdoria terecht toch. Mooie kans bij een mooie club!

7 juli 2016 om 22:16

@schvk dat is in de meeste gevallen wel waar. Het kan echter ook je trainerscarriere aardig beschadigen. Seedorf is daar een mooi voorbeeld van. Die zit nu euro's te tellen op het tweede niveau van China, ik gok dat dit niet zijn plan was toen hij aan zijn carriere als trainer begon.

Na ja, hopelijk is het trainerskerkhof voorbij nu Berlusconi weg is/gaat.
Zeer mooie periode gehad onder hem, maar de laatste tijd werd er echt wanbeleid geleverd.

7 juli 2016 om 22:03

Inderdaad.
Gewoon zonde hoe een historische club als Milan is weggezakt.
Ben geen fan van het Italiaanse voetbal, maar Milan is toch 1 van de clubs waar je zonder twijfel voor zal tekenen.

Milan z'n mooie club helemaal weggezakt!
Grote namen als Ibrahimovic enzo allemaal weg en voor veel geld slecht spelende spelers gehaald!
Vind het ook best vreemd dat Milan deze coach koos om het team weer op te bouwen!
Eindigde met Sampdoria afgelopen seizoen 15 geloof ik!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren