Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik maak me daar niet druk om, Lionel Messi is een veilige keuze’

Laatste update:

Barcelona won zaterdagavond met 1-0 van Real Valladolid, maar erg soepel kwam die zege niet tot stand. Een rake penalty van Lionel Messi een paar minuten voor de rust zorgde uiteindelijk voor het enige doelpunt van de wedstrijd, al kreeg de Argentijn vlak voor tijd ook nog een kans vanaf elf meter om de overwinning veilig te stellen. Trainer Ernesto Valverde zag hoe zijn sterspeler echter miste, maar gaat ervan uit dat dit geen nadelige invloed zal hebben in de toekomst.

“Nee, daar maar ik me niet druk om. Ik was ervan overtuigd dat hij beide strafschoppen zou benutten. Leo is een veilige keuze. Hij had ook nog vaker kunnen scoren”, reageerde de oefenmeester na het duel tegenover verslaggevers. Valverde was ondanks de drie punten niet zo te spreken over het spel van zijn ploeg: “Wij speelden vooral in de eerste helft in een veel te laag tempo en waren defensief zo nu en dan kwetsbaar. Real Valladolid pakte ons goed aan, al kregen ook zij niet veel kansen. Wij kregen wel wat kansen, maar hun doelman Jordi Masip was werkelijk geweldig.”

Barcelona neemt het dinsdag in de Champions League op tegen Olympique Lyon, maar Valverde gaat ervan uit dat zijn ploeg er dan wel weer zal staan: “Het was vandaag onder de maat, maar het is onmogelijk om altijd briljant te spelen. Uiteindelijk kregen we wel zes of zeven open kansen. Als we met 3-0 of 4-0 gewonnen hadden, was de sfeer al heel anders geweest. In de topwedstrijden staan we er dit seizoen altijd. Dat verwacht ik dinsdag ook weer. Vandaag lag ons tempo te laag, maar dat zal tegen Lyon anders zijn.”

Gerard Piqué vond eveneens dat zijn ploeg het beter had kunnen doen tegen Valladolid: “We waren niet het Barcelona dat we wilden zijn. Het enige goede nieuws is dat we hebben gewonnen, maar het moet beter. Op dinsdag moet het beter en als dat niet lukt, zal het niet goed aflopen. We moeten vloeiender spelen, dat is wat ons al die prijzen heeft opgeleverd. Als de bal niet snel rond laten gaan hebben we wel veel balbezit, maar zijn we een zwakker elftal. Wij weten dat en de tegenstander weet dat ook, dus het zal beter moeten.”

Vind jij dat Barcelona het verdiende om te winnen van Real Valladolid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb de wedstrijd niet bekeken maar verschoot enorm van de commentatoren hier betreft de 'vriendjespolitiek' tussen Messi en Suares. Dat dit toch een probleem lijkt....

17 februari 2019 om 12:08

Naja normaal valt het mee gister was et beetje te ver gegaan maar messi speelde voor zijn doen slecht. Wagwan ofso die ging lopen roepen dat messi de club ziek maakt en dat ie weg moet😅

17 februari 2019 om 12:24

Haha! Wagwan, die man neem ik niet serieus, die gozer is gewoon niet bijster intelligent. Kan die helaas ook niets aan doen, maar verstand van voetbal heeft hij overduidelijk niet. Dat het team ondermaats was, prima. Dat Messi slecht speelde, helemaal mee eens. Maar roepen dat hij de club "ziek" maakt dan ben je niet goed bij je kokosnoot 😂😂😂😂. Heb me overigens wel vermaakt met zijn nietszeggende onzin. Wagwan, oftewel rapper sjors 2.0...

17 februari 2019 om 12:36

Ik heb me ook kostelijk vermaakt gister. Messi de dictator die barca ziek maakt en er voor zorgde dat het neymat weg ging

17 februari 2019 om 12:36

Ik was er een van en natuurlijk speelde de frustraties een grote rol en heb ik eenbeetje overdreven. Het ging gisteren echter te ver en de kritiek was terecht. Het was echt overduidelijk te zien hoe Messi zij bevoordeelde en zat te roepen op dembele als hij iets fout deed. Ik zag ook wel dat hij zeer gefrustreerd was dus misschien was dit meer iets persoonlijk. Nouja hopelijk gebeurt dit niet meer en speelt barca als vanouds tegen Lyon en laat Messi weer zien dat hij de beste aller tijden is

17 februari 2019 om 12:38

Ik heb trouwens niets gezegd over Messi die de club ziek maakte of iets dergelijk. Laat dat duidelijk zijn

17 februari 2019 om 13:11

Nee dat was wagwan. Die liep te roepen dat messi weg moest omdat hij de club ziek maakt. Dood lachen

Tja onder Valverde brengt Barca gewoon geen mooi voetbal.
Ik hoop dat hij tegen Lyon niet met Rakitic Vidal op het middenveld start, maar de kans is groot dat hij dat doet.
Valverde zou is met Coutinho op 10 moeten starten en met Busq en Rakitic daar achter.
Dembele zou ik ook rechts zetten inpl van links, zo kan Alba opkomen, gisteren stond er gewoon niemand op rechts.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren