Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hoofdrollen voor Benzema en VAR bij ‘afscheidswedstrijd’ Solari

Laatste update:

Real Madrid heeft zich zondagavond in LaLiga redelijk hersteld van de midweekse uitschakeling in de Champions League door Ajax. De Spaanse grootmacht speelde op bezoek bij laagvlieger Real Valladolid een dramatisch eerste halfuur, maar wist de rug uiteindelijk toch te rechten: 1-4. Karim Benzema was met twee doelpunten en een assist de grote man aan Madrileense zijde, al vertolkte ook de videoscheidsrechter (VAR) een hoofdrol, door in de eerste helft twee treffers van de thuisploeg af te keuren.

Na de 1-4 nederlaag van afgelopen dinsdag tegen Ajax zat Santiago Solari volgens allerlei Spaanse media in Valladolid voor het laatst op de bank bij Real Madrid, maar de Koninklijke maakte aanvankelijk niet de indruk te willen vechten voor zijn trainer. De thuisploeg overrompelde Real Madrid in de openingsfase en kreeg na twaalf minuten voetballen een uitgelezen mogelijkheid om op voorsprong te komen. Rubén Alcaraz mocht na een overtreding van Álvaro Odriozola op Óscar Plano aanleggen voor een strafschop, maar de middenvelder schoot vanaf elf meter hoog over.

In de vijf minuten die volgden kwam Real Madrid opnieuw zeer goed weg, doordat twee treffers van Real Valladolid werden afgekeurd vanwege buitenspel. Pucela bleef echter drukken en kreeg rond het halfuur alsnog loon naar werken. Een voorzet vanaf de rechterflank werd door Sergi Guardiola teruggelegd, waarna Anuar Tuhami van dichtbij voor de verdiende 1-0 tekende. Real Madrid had tot dan weinig in de melk te brokkelen, maar wist nog wel voor rust een gelijkmaker te forceren. Casemiro troefde doelman Jordi Masip af bij een hoekschop, waarna Raphaël Varane de bal in een leeg doel kon schieten.

Real Madrid slaagde er vervolgens in het eerste kwartier na rust in de wedstrijd volledig te kantelen. Benzema scoorde in een tijdsbestek van slechts acht minuten tweemaal en was er zo verantwoordelijk voor dat er na een uur een 1-3 tussenstand op het scorebord stond in het Estadio Nuevo José Zorrilla. De Franse spits benutte eerst een strafschop nadat er een overtreding op Odriozola was gemaakt en kopte daarna raak uit een hoekschop van Toni Kroos. Daarna leek de wedstrijd snel dood te bloeden, maar in het laatste kwartier gebeurde er toch nog voldoende.

Guardiola was na een hoekschop van Daniele Verde dicht bij de aansluitingstreffer, maar zijn poging belandde uiteindelijk op de paal. Tien minuten voor tijd moest Real Madrid bovendien verder met een man minder: Casemiro voorkwam dat Real Valladolid snel een vrije trap kon nemen en werd vervolgens met zijn tweede gele kaart van de avond van het veld gestuurd. De overwinning kwam evenwel niet meer in gevaar voor Real Madrid. Sterker nog: via Luka Modric werd de score in de absolute slotfase nog verder opgevoerd. De Kroaat werd aangespeeld door Benzema en rondde na een individuele actie uiteindelijk beheerst af. Door de zege komt Real Madrid, dat derde blijft staan in LaLiga, nu na 27 speelrondes op 51 punten, 12 punten minder dan koploper Barcelona.

Denk jij dat dit de laatste wedstrijd van Santiago Solari was bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Welcome José, the falling one.

10 maart 2019 om 22:46

Haha The Fallen. Perfecte naam!

11 maart 2019 om 00:17

Kijk er al naar uit. Casemiro rechtsbuiten, Varane op het middenveld en achteruit inparkeren

11 maart 2019 om 08:03

Ik zou Pepe terughalen

Ben ik de enige madrud fan die het niet meer uitmaakt of real madrid nou wint of verliest?

10 maart 2019 om 22:46

Het is leuk dat ze winnen maar je hebt er verder weinig aan idd. Hopen dat we dan iig nog 2e kunnen worden, goeie aankopen in de zomer en volgend seizoen fris beginnen.

10 maart 2019 om 22:47

Nouja dit seizoen is toch al verloren. Dus of we nu winnen of verliezen maakt me dit seizoen niets meer uit. Als we in ieder geval maar op een Champions League plek eindigen. Dan is het vooral uithuilen en volgend seizoen opnieuw beginnen.

10 maart 2019 om 22:49

Het is een kwestie van tijd voor we een comunicado oficial kunnen verwachten. Hoe eerder hoe beter..

10 maart 2019 om 22:50

Wat betekent dat??

10 maart 2019 om 22:55

Een officieel statement vanuit Madrid waarin ze (hopelijk) het ontslag van Solari wereldkundig maken.

10 maart 2019 om 22:57

Thanks

10 maart 2019 om 22:47

In goede en slechte dagen steeds achter je ploeg blijven

10 maart 2019 om 22:55

Wat een successupporter ben je dan, na 3 CLs op rij beleeft Real eens een slecht jaar en het interesseert je al niet meer. Eigenlijk mag je jezelf geen fan noemen.

10 maart 2019 om 23:05

Slecht jaar is nog licht uitgedrukt, alles wat Real dit jaar doet lijkt niet eens op Real meer. Noem mij dan ook maar een fake Madrid fan, maar dit is zeker mijn Real niet. Ik was daar toen we niks pakten en ik was daar toen we op de top van de wereld stonden , dus het kan me niks schelen wat jij vind Bon Jovi maar dit is gewoon een ander nievau van schamen en ik walg gewoon van mijn eigen club.

10 maart 2019 om 23:15

Switch je toch lekker over naar Barça.

Real heeft ver bloed nodig dat is dit seizoen zeer duidelijk.
En solari betreft. Meneer die zelf B keuze was in zijn tijd, moet is goed in de spiegel kijken.marcelo 88 min laten invallen!!!

10 maart 2019 om 23:38

Je reageert nochtans op me (terwijl ik het niet tegen of over jou had) met een middellange, emotionele reactie. Het kan je klaarblijkelijk wel iets schelen wat ik zeg.

Maar goed, als je denkt dat dit werkelijk zo slecht is, wat denk je dan dat supporters van degradatiekandidaten meemaken? Wekelijks verliezen, kan niet erg leuk zijn. Maar ze steunen hun club wel door dik en dun. In het voetbal heb je nu eenmaal magere en vette jaren. En ik denk dat de Madridistas niet kunnen klagen over de voorbije jaren. Jullie zijn verwend geweest. Dat je dit seizoen wat gefrustreerd rond loopt, kan ik begrijpen. Het voetbal is niet goed, de resultaten evenmin, een aantal spelers is/lijkt ongeïnteresseerd, de voorzitter haalt al jaren (sinds James Rodriguez eigenlijk) geen toppers meer, de coach is het maagdelijk wit onwaardig. Maar om dan gelijk de club af te vallen... na 7 mindere maanden... dan ben je geen echte supporter.

11 maart 2019 om 02:43

Tja en dan meteen roepen over aankopen van 250 miljoen maakt het alleen maar schrijnender. Verwende supporters.

11 maart 2019 om 08:59

Real Madrid heeft vorig jaar ook echt intens veel slecht gespeeld. Ik kan me er iets bij voorstellen dat je op den duur onverschillig wordt. Ik heb het bij Barcelona. Nu al 2 seizoenen geen sprankelend voetbal laten zien en ik merk dat daardoor minder wedstrijden kijk en zit af te tellen totdat valverde weg is.

10 maart 2019 om 23:03

Na die goal van Benzema de TV uitgedaan, hoe kan je zo blij zijn na 3 blamages achter elkaar? Gadverdamme. En als Mourinho komt dan kan je me helemaal geen fan meer noemen...

10 maart 2019 om 23:08

Wat had hij dan moeten doen? Huilen omdat hij de 1-2 en de 1-3 maakt? Benzema heeft vaak (ook terecht) kritiek gehad, maar dit seizoen heeft het echt niet aan hem gelegen. Hij heeft zijn best gedaan en alles gegeven (zelfs toen hij niet fit was). Bale is degene die het voorin laat afweten, Vazquez kan niet beter, Vinicius kan je niet op bouwen, Asensio is lang geblesseerd geweest en het zelfde geldt voor Mariano.

10 maart 2019 om 23:13

Hein ja anders haal je cl niet als je alles verliest logisch he

10 maart 2019 om 23:16

Precies dit is de reden dat mensen Madrid fans successupporters noemen. Noem jezelf aub geen Madridfan als dat zo is.

11 maart 2019 om 01:03

Angelo kom naar marokko ga je schrikken wat echte real fans zijn. Je hebt hier speciale cafes alleen voor real fans waar ze voetbal kijken. Gekte hiero

11 maart 2019 om 00:02

Zodra Mourinho aangesteld wordt, kap ik met kijken. Het is al niet om aan te zien en met Mourinho wordt het er niet beter op; dat hebben we eerder gezien. Marcelo, Modric en Ramos zullen denk ik nog vertrekken; zeker als Mou weer terugkomt in zijn zetel. Koulibaly, Grimaldo / Alex Sandro zou ik dan als vervangers halen. Tevens zou ik inzetten op een rechtsbuiten en spits. Links moet je Vinicius de kans gaan geven. Ik weet alleen geen vervanger voor Modric..

11 maart 2019 om 00:16

Dat ligt eraan. Dit seizoen kun je als verloren beschouwen, je moet zorgen dat je je plaatst voor de CL volgend jaar, en verder kun je gaan beginnen met jonge spelers meer speeltijd geven (reguilon, Vallejo, Ceballos, Valverde, Diaz), zodat die beter worden.

11 maart 2019 om 00:38

Dat zijn de echten

Nou wat valt hier over te zeggen dan? Dramatisch begin. Benz en Modric die wel inzet tonen en met afstand de twee beste madrilenen op het veld waren en Solari blinkt weer uit met zijn belachelijke en respectloze wissels.

10 maart 2019 om 23:08

Ik neem aan dat jij het enkel hebt over Marcelo, want dat van Kroos was meer dan terecht! Kroos was weer wederom dramatisch.

10 maart 2019 om 23:15

Klopt ! Met belachelijk doelde ik op het feit dat hij Kroos zo laat wisselde want die mocht er van mij allang al af.

Benzema en modric zijn de enige die willen voetballen. Madrid moet afscheid nemen van kroos. Wat speelt die slecht. Kante in aub.

10 maart 2019 om 22:49

Droom lekker verder, Kante heeft onlangs nog zijn contract verbeterd.

10 maart 2019 om 22:51

Emile dus ? Madrid is alsnog de grootste club. Kante heeft al vaker gezegd voor real te willen spelen. Madrid kan kopen wie ze willen. Geld zat en 5 jaar lang niet veel uitgegeven. Daarbij komt nog dat chelsea 2 jaar geen spelers mag kopen. Dus voor grote prijzen gaan ze niet mee doen. Als er een goeie bod komt zal chelsea mee werken.

10 maart 2019 om 22:59

Je geeft zelf al aan waarom Chelsea kante nooit zal verkopen, namelijk dat ze 2 transferperiodes geen spelers mogen aantrekken en registreren. Los van het feit dat ze het geld van Madrid niet nodig hebben, gaan ze toch niet hun misschien wel belangrijkste speler verkopen?

10 maart 2019 om 23:02

Ze gaan toch niet voor de prijzen spelen. Hazard gaat zoiezo weg. Enige kans om nog geld voor hem te pakken. Higuian moet terug naar milan. Dus wat blijft er over ? Zelf deze team die ze nu hebben haalt het niet

10 maart 2019 om 23:07

Als Real Hazard heel graag wil moeten ze hopen dat Chelsea alsnog transfers kan doen deze zomer ( hebben hogerberoep aangetekend bij de CAS) , zo niet dan gaat Hazard nergens heen omdat chelsea zelf niks kan halen, Hazard kan dan in januari wel een voorcontract ondertekenen bij real...
higuain kan volgens mij gehuurd worden tot zomer 2020?
Kovacic zal dan moeten vertrekken als chelsea hun beroep wordt afgewezen voor de 2de keer.
Kante zullen ze niet verkopen, heeft verlengd maar Real is de nr 1 van de wereld dus je weet maar nooit

10 maart 2019 om 23:08

Real madrid moet hazard niet willen. Dan liever mbappe of neymar. Hazard gaat die jaar erop gratis weg van chelsea dan

10 maart 2019 om 23:16

Klopt , zou voor Mbappe gaan maar die zei vandaag dat hij gaat blijven.

Plan=> zomer=> Salah in! Bale out
2020: Mbappe in!

Salah zou voor Real zeker genoeg goals maken denk ik , een spits a la jesus of jovic voor de toekomst zou ik wel halen

11 maart 2019 om 00:18

Chelsea mag waarschijnlijk deze zomer en winter geen spelers halen, die gaan dus ook geen spelers laten gaan lijkt mij.

11 maart 2019 om 01:05

Alacantra Voetballers zeggen zo veel bro. Is politiek correct zijn. Na nederlaag tegen manu. Kan die niet zeggen ik ga weg

11 maart 2019 om 08:38

Klopt zeker bro, we zullen zien wat er in de zomer gebeurd.. zou wel lekker zijn mbappé naar real

10 maart 2019 om 23:09

Volledig mee eens! Echter, kunnen wij Kante uit ons hoofd zetten. De oude Kroos is nergens te bekennen.

Solari koos verassend voor een 4 1 4 1 opstelling.. eerste helft was bizar, complimenten voor valladolid want een 1-1 ruststand was geen goede weergave. Tweede helft was iets beter maar madrid werd wel geholpen door een hele domme overtreding (waarom zo inkomen...). Big benz gelukkig wel 2 goals. Benz en modric zagen en prima uit vanavond ondanks de ontbrekende diepgang vanavond. Die rode kaart van casemiro hahha (zeker terecht) puur genot. Hopelijk wordt het volgende wedstrijd een 4 4 1 1. Met marcelo modric kroos ceballos op t middenveld. Wouw 3 punten!

Die Benzema laat het tegenwoordig ook alleen maar zien in wedstrijden die er weinig toe doen. Jammer

10 maart 2019 om 22:51

Tja als je als spits week in week uit verplicht wordt om naar het middenveld te zakken om een aanval op te zetten gaat het inderdaad lastig worden om kansen af te maken.

11 maart 2019 om 01:23

vraag maar aan messi.. oww nee

Ondanks dat je hier vier goals maakt, en de drie punten pakt. Deed het weer pijn aan je ogen wat Real weer liet zien vandaag.

Verschrikkelijke eerste helft, waar het vragen was om vier tegengoals. Dan heb je het geluk dat die penalty gemist wordt, en twee afgekeurde goals wegens buitenspel, maar toch kom je op achterstand. Echt verschrikkelijk. Dan kom je uit het niets op 1-1 en liet Valladolid het hoofd hangen toen Real op 1-2 kwam uit een penalty. Hele domme rode kaart van Casemiro, dat zie je alleen bij Real. Erg blij voor Benzema en Modric dat ze weer hun goals meepakken. Dat zijn zo beetje de enige twee die alles geven voor Real, ook al speel je een kansloze schijt seizoen. Odriozola vond ik ook redelijk, maar de rest krijgt van mijn een zware onvoldoende.

Maar goed. de 3 punten zijn binnen, en we moeten door. Hoe moeilijk het ook is. Laat de interessante discussie ook maar beginnen wie en wie we moeten halen. Je hoeft niet persee het hele elftal te veranderen, dat gaat natuurlijk ook niet. Maar haal 2 a 3 spelers die het Real niveau weer omhoog kunnen tillen, en je doet weer volgend jaar mee voor de prijzen. Weg met de Bale's, Nacho's, en Vazquez's van deze wereld. Ik zag een hoop de naam van Neymar in live meepraten .tja, hij is welkom hoor maar ik heb liever Mbappe. In de verdediging zie ik graag Koulibaly of De Ligt komen.

En ohja. Respectloos om Marcelo in de 88e(!) minuut in te brengen. Dat doe je een viervoudig Champions League winnaar en die 20 prijzen heeft gewonnen met Real Madrid niet aan. Zwaar respectloos, en veel respect en ook een mooi moment van Benzema die gelijk naar Marcelo ging rennen om de aanvoedersband te geven aan hem.

10 maart 2019 om 22:54

In een ideale situatie koopt Perez Hazard (1 jarig contract), Eriksen (1 jarig contract) en Koulibaly. Stuk voor stuk wereldspelers die het niveau van de ploeg omhoog tillen. Wellicht nog een spits als er, hoe onwaarschijnlijk ook, geld over is ? Neymar en Mbappe lijken me onhaalbaar dus die heb ik voor nu uit mijn hoofd gezet.

10 maart 2019 om 23:03

Ruigillon kan toch even 2 minuten niks doen? Dit is een ernstige schoffering van Marcelo, hij heeft alle redenen om dit zinkend schip te verlaten

10 maart 2019 om 23:14

Waarom halen ze Icardi niet vraag ik mij af. Die speelt toch niet meer bij Inter?

11 maart 2019 om 02:25

Cr7madrid. Real madrid heeft 5 jaar geen grote spelers gekocht. Ze zullen in de zomer zeker wel 500 miljoen uitgeven en spelers als bale isco zullen worden verkocht.

10 maart 2019 om 22:58

Het is inderdaad triest om hem 2 minuten voor tijd in te brengen. Maar ik dat Reguilon simpelweg niet meer verder kon. Dus Solari had eigenlijk geen keuze.

10 maart 2019 om 23:14

Mbappe zei vandaag dat hij bij PSG blijft

10 maart 2019 om 23:40

Mooie analyse, heb deze wedstrijd niet gekeken maar kreeg wel al bij heet eerste doelpunt een notificatie en voelde de bui al weer hangen. Ik sluit me verder aan bij jou dat het enorm onrespectvol is om Marcelo zo laat nog in te brengen. Solari kan duidelijk niet met deze groep werken. We krijgen hoe dan ook een nieuwe trainer voor de groep maar ik ben zo bang dat het Mourinho wordt, die man gaat Real verder de afgrond in breken. Doet hij dat niet in zijn eerste jaar, zal hij dat ongetwijfeld doen wanneer hij er weer genoeg van heeft.

Een dramatische eerste helft van Real. Valladolid was verassend zeer sterk en ze speelden met veel felheid.
Helaas schieten ze een penalty de stadion uit en hebben ze pech met hun buitenspelgoals.

Real speelde solide in de tweede helft. Mooie rushes gezien van Odriozola, Varane en Nacho herstelden zich achterin. Casemiro was bezig met tegenhouden als vanouds en Modric was fantastisch, bekroond voor zijn goede spel met een heerlijke goal.
Benzema was overal aanwezig op het veld. Zoveel aanvallen opgezet. Jammer genoeg geen hattrick voor Big Benz.

Als Mourinho komt, dan speelt die waarschijnlijk in een 4-2-3-1 opstelling. En wat ik vandaag zag van Benzema is dat hij fantastisch aanvallen kan opzetten en kansen kan creëren. Zet hem gewoon op 10 met Icardi voor hem. Kan je op links Hazard zetten, rechts Asensio. Middenveld Kroos, Case of Modric.
Achterin, Carvajal, Varane, Ramos en Marcelo. In goal Courtois of Navas.

Hoef je ook niet je hele selectie te veranderen:

Aankopen;
Hazard: Nog een jarig contract, misschien ruilen met Bale?
Icardi: Weet niet wat die nog doet in Milan. Haal hem op voor 80 a 90 miljoen. Leuk feitje, de vrouw van Icardi volgt sinds kort Real Madrid.
Militao: Ijzersterke verdediger van FC Porto, doet me denken aan Pepe. Is voor 50 miljoen op te halen en volgens Marca is hij al van Madrid. Alleen een handtekening ontbreekt.

Real zou er goed aandoen om hun in elke linie te versterken

Een verdediger( las dat ze met militao een akkoord zouden hebben).

Voor het middenveld zou ik eens proberen voor Rabiot, is gratis en vind ik een erg goede speler maar bv een Verratti zou beter passen( psg zal hem niet verkopen denk ik) .

Eriksen heeft bv ook nog maar een jaar contract

Aanval vind ik eigenlijk Jesus van city prima passen bij real maar denk niet dat city hem laat gaan , je weet nooit... Jovic van Frankfurt wordt zeker ook een topper!

Voor de flank zou ik Salah halen voor bale & links vinicius laten staan.. & in 2020 voor Mbappé gaan die voorin elke positie kan spelen.

Wedstrijd is makkelijk samen te vatten: eerste helft begint werkelijk dramatisch doordat Valladolid een strafschop mist en vaak buitenspel staat. Want anders was het met de rust 4-1 voor Valladolid en is de wedstrijd op slot. Gelukkig werkt de Var in het voordeel van Real en ga je met 1-1 de rust in. Tweede helft is compleet anders en kom je maar weinig in de problemen. Vooral omdat Valladolid geen vuist kon maken, zelfs na de rode kaart, geen idee wat Casemiro bezielde om voor de bal te staan. Fijn voor Benzema dat hij twee goals mee pikt. Was voor mij ook motm. Komt ook mede omdat veel spelers onder hun niveau speelde. Redelijk herpakt dus na die pijnlijke uitschakeling tegen Ajax.

Ben benieuwd of dit de laatste wedstrijd van Solari was. Wat ik hier op VZ lees is Mourinho komende week de nieuwe trainer. Maar nogmaals dat moeten we eerst maar zien. Ik hoorde laat op Ziggo dat hij pas volgend seizoen voor de groep staat. Ik zelf acht het niet zo groot. Maar met Perez weet je nooit wat hij gaat doen.

Het is nog geen bevestiged dat Solari weggaat. En elke trainer zou het niet beter doen met deze spelers. Madrid heeft heel veel pech gehad dit jaar. Veel spelers geblesseerd. Hopen nog op tweede plaats

En zo zie je maar weer, kansen afmaken gemixed met een beetje geluk kan je ver brengen.
Stat het wel snel 2-0 an word het een heel andere wedstrijd

Dramatische eerste helft. Je had zomaar met 4-1 de rust in kunnen gaan. Ik snap dat het lastig is om jezelf te motiveren als je voor niks speelt, maar probeer op zijn minst tweede te worden voor de fans (en staat mooier op de ranglijst). Modric en Benzema wil ik bedanken voor hun inzet en motivatie. Enige 2 die zichzelf herpakte, solide speelde en doelpunten meepikten. De rest wederom zwaar onvoldoende. Ik ben heel benieuwd of er vandaag een bevestiging komt van Solari’s ontslag. Welkom Mourinho, helaas..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren