Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij heeft wat pech gehad, maar zit niet ver van Ronaldo en Messi af’

Laatste update:

John Toshack is ervan overtuigd dat zijn landgenoot Gareth Bale alles in zich heeft wat nodig is om te slagen bij Real Madrid. De linkervleugelspeler verkaste in de zomer voor een enorm bedrag (91 miljoen euro volgens de Spaanse pers, 100 miljoen euro volgens de Engelse pers) van Tottenham Hotspur naar de Koninklijke, maar heeft zich nog niet volledig kunnen profileren.

/

De onderhandelingen tussen de twee clubs namen bijzonder veel tijd in beslag en tot de deal rond was, trainde Bale niet mee in Londen. Hij heeft inmiddels drie duels in de benen voor Real Madrid, maar het is hem aan te zien dat hij nog niet op zijn hoogste niveau zit. Toshack zegt dat de buitenwacht wat geduld moet betrachten met the Welsh Wizard: volgens hem komt het vanzelf goed.

“Hij heeft wat pech gehad dat hij niet kon trainen, doordat de transfer een soap werd. Maar hij is een fantastische voetballer”, benadrukt Toshack in gesprek met La Xarxa. “Je hoeft niet te twijfelen aan Gareth, ik verzeker het jullie. Ik weet dat Gareth niet ver af zit van het niveau dat Cristiano Ronaldo en Lionel Messi halen. Zijn transfersom? Die is hoog, maar dat kun je Gareth niet verwijten. De voorzitters kwamen op dat bedrag uit.”

Ik denk dat Gareth Bale dit seizoen...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben ik absoluut niet mee eens. Bale kan je meer met Lavezzi, Aguero, Silva en Robben vergelijken. Dat zijn ook niet de minste spelers, maar een Ronaldo of een Messi is een heel ander niveau!!!

9 oktober 2013 om 12:34

Lavezzi mag je zelfs niet vergelijken met Robben. Daarmee doe je Robben veelste kort!

9 oktober 2013 om 12:40

Lavezzi mocht willen dat het hij in een rijtje wordt genoemd met Robben, geldt trouwens ook voor Aguero en Silva.

Ik denk trouwens dat Robben eerder bij het niveau Ronaldo en Messi zit dan Bale.

We zullen zien wat Bale gaat doen bij Real.

9 oktober 2013 om 13:04

Komaan onrealistisch mannetje. Robben is mislukt bij Real voor Bale valt dat te bezien. Niet niet beginnen overschatten David Silva is een klasse beter als Robben

9 oktober 2013 om 13:15

Real had geen vertrouwen in Robben, domme zet achteraf, nu zitten ze met di Maria op rechts...
Waar moet Bale spelen dan? op links: Ronaldo, op 10: Isco en op rechts hebben ze di Maria.

David Silva een klasse beter dan Robben? laat me niet lachen.

9 oktober 2013 om 12:52

Wat doet ronaldo in de 2x 45 dat Bale niet doet of niet kan?

9 oktober 2013 om 13:13

Ongeziene records en cijfers neerzetten die zelden gezien zijn. Ronaldo en Messi zijn buiten categorie. Hoelang zijn ze al op topniveau? Bale komt net piepen en zal nu mogen bewijzen dat hij het jaren aan een stuk kan, zonder een mindere periode te kennen zoals Messi en Ronaldo. Wie de betere is zal persoonlijk zijn, maar dat ze buiten categorie staan ios duidelijk. Je kan wel zeggen dat spelers hun niveau kunnen halen maar dat mogen ze dan ook jaar na jaar bewijzen

9 oktober 2013 om 13:31

Hahahaha vind ik wel een lachwekkend stuk, ik heb wedstrijden in de PL gezien en daar wist Bale ook niet waar hij moest lopen op 10 en op links heeft hij leuke wedstrijden gespeeld, maar geen uitzonderlijke.

Bale zit niet ver van 't niveau van Messi en Ronaldo af, hahahaha, zijn techniek en gevoel voor positie is van een dramatisch niveau, Ronaldo heeft gelukkig wel de techniek, anders is 't ook een beperkte speler.

Messi beheerst alle facetten die een voetballer nodig heeft, gevoel voor positie, maakt het team beter, laat z'n medespelers beter voetballen, heeft een assist en scoort ook nog eens.
Hij heeft een ander techniek dan Ronaldo, ik vind wel van een ander niveau, daarom vind ik Messi beter dan Ronaldo.
Heb je Ronaldo op het middenveld zien voetballen tegen Levante? wat een drama was dat zeg, hij wist totaal niet waar hij moest lopen, wist de derde man niet te vinden, maar scoor met geluk de winnende, waardoor zijn matige spel werd gecamoufleerd.

Is niet erg, want hij breekt records na record, maar ik zie ook wel zijn beperkingen, dat zie je bij Messi minder en bij Bale valt er nog heel veel te verbeteren.

9 oktober 2013 om 14:41

Je hebt gelijk, Ronaldo is zonder techniek echt een beperkte speler. Eentje die 210 goals in 205 wedstrijden voor Real Madrid heeft gemaakt -.-. Snap best dat je Messi beter vind maar je praat echt onzin kerel.

Bale heeft nog niks bewezen van zijn hoge verwachtingen bij zijn debuut en in de Champions League wegens zijn blessure dus wat John Toshack zegt is niet echt verstandig. Hij trekt te snel een conclusie, Bale kan nog alles van zich laten zien en kan bewijzen dat hij ook bij de top 5 van de wereld hoort. Bale is nog redelijk jong en kan zich snel ontwikkelen in Spanje en in de Champions League na zijn blessure.

Blijft VZ nu met dit soort lachwekkende topics doorgaan hij mag de schoenen van die 2 nog niet poetsen, en zal nooit het niveau van die twee ook maar benaderen .

Ik wist niet dat ze allemaal zonder hersens lopen bij Real. Ben echt teleurgesteld. Voorzitter mag echt oprotten.

lol niet ver van messi en ronaldo ? die man heef zich alleen bewezen bij tottenham . hij heeft nog geen prijzen gepakt en ronaldo en messi wel. dus hij zit wel heel erg ver vandaan

Wat worden de Britse spelers overschat zeg. Ik heb in mijn leven geen een Britse speler zien slagen buiten Groot-Brittannië. Hij heeft wel de potentie om in de buurt te komen van het niveau van Ronaldo, maar Messi is toch wel een speler van de buitencategorie. Messi wordt met spelers als Maradona, Pele, Cruyf, Zidane en Ronaldo (brasil) vergeleken.

9 oktober 2013 om 12:34

Bale gaat dit niveau nooit halen denk ik want ronaldo en messi zijn veruit beste van deze tijd en laat bale eerst maar is presteren in de cl en in el clasico

9 oktober 2013 om 12:35

Vind jij dat Beckham niet geslaagd is buiten Groot-Brittannie?

On: Bale moet toch nog wel wat meer bewijzen om in een rijtje met C.ronaldo en Messi genoemd te worden. Dan moet je seizoenen lang de absolute topspeler zijn van een topploeg en uitzonderlijk presteren.

9 oktober 2013 om 12:45

Beckham was commercieel succesvol. Op het sportieve vlak is hij geen succes geworden. Vooral als je het vergelijkt met zijn tijd bij Man United.

9 oktober 2013 om 13:00

Hargreaves

9 oktober 2013 om 13:25

Hij begon wel bij Bayern Munchen. Hij kwam niet van een Britse competitie.

9 oktober 2013 om 13:05

Cristiano hoort daar ook bij, ga nu niet opnieuw naar je oude niveau en blijf realistisch

9 oktober 2013 om 13:24

Waar hoort Cristiano bij?

9 oktober 2013 om 18:01

Cristiano gaat er pas bij horen wanneer hij stopt met zijn carrière dan pas zal hij echt door iedereen gewaardeerd worden.

9 oktober 2013 om 13:07

Ook niet zo gek omdat de Britse spelers in Engeland blijven voetballen, daar dat de grootste competitie is. Overigens heeft Beckham toch veel mooie dingen laten zien buiten Engeland.

Ik denk dat Bale wel in de buurt van Messi kan komen qua niveau. Ronaldo is onhaalbaar, daar Ronaldo verreweg de beste speler is.

9 oktober 2013 om 13:26

Dat denk jij, maar je hebt ook geen verstand van voetbal.

9 oktober 2013 om 14:07

Jij hebt geen verstand van voetbal.
Ook sportief gezien heeft Beckham het prima gedaan in Madrid.
Oh ja, en Owen ook. 36 wedstrijden en 13 goals is gewoon goed als (hoofdzakelijk) invaller.

9 oktober 2013 om 14:27

''jij hebt geen verstand van voetbal.''

Heel sterk van jou om mijn woorden te gebruiken en vervolgens kom je zelf met een post waarin je bevestigd dat je weinig van je eigen clubje weet. Het is wel begrijpelijk, want je hebt waarschijnlijk de genoemde spelers niet eens meegemaakt.

Owen maakte de meeste goals toen hij in de basis stond. Ik weet het nog heel goed dat hij veel kritiek kreeg van de fans en de Madrileense pers. Hij heeft overigens 45 wedstrijden voor Real Madrid gespeeld en maakte in die wedstrijden 16 goals. Echt succes is hij niet geworden daar in Madrid, want hij mocht na een seizoen weer vertrekken.

Als je de tijd van Beckham bij Man United vergelijkt met zijn tijd bij Real Madrid dan heeft hij het gewoon niet zo goed gedaan hoor, en daar ging mijn vergelijking erover. Bij Real Madrid heeft hij niet belabberd gespeeld, maar echte succes is hij ook niet geworden.

bale leuke speler maar zal niet zo goed worden als messi en ronaldo misschien een paar leuke wedstrijden af en toe maar zal nooit zo constant zijn als messi of ronaldo... neymar 2015 one of the best ever!!

Haha Bale niet ver van Messi verwijderd...die Toshack bewijst weer eens hoe weinig verstand van voetbal de gemiddelde Brit heeft.

Haha dacht dat dit over Pelle ging

Toshack die zelf een Welshmen is... Die staat dus niet echt objectief in deze materie.

Ik ben vrij sceptisch over de slaagkansen van Bale bij Real ; het verwachtingspatroon zal ook veel te hoog liggen door de voor hem betaalde transfersom.

Bale is iemand die het moet hebben van snelheid en is technisch eerder beperkt (zeker in vergleijking met vele andere Realspelers). Het zou me dus verbazen.

Bale is bij lange na nog niet zo goed als Ronaldo of Messi maar wie weet in de toekomst misschien. Hij moet er eerst maar voor zorgen dat hij dit seizoen goed speelt.

Bale zit in het rijtje met Rvp,neymar, Suarez, Ribery, Zlatan, Falcao, Iniesta, Robben, Thiago Silva, Özil, Lahm etc. een stuk onder Ronaldo en ver weg van Messi.

9 oktober 2013 om 13:05

wil je hiermee zeggen dat niveau van suarez en falcao zelfde is als iniesta of een zlatan?

9 oktober 2013 om 13:17

Bale in dezelfde rij zetten als Iniesta is gewoon een schande. Iniesta hoort in het rijtje met Ronaldo, Xavi, Özil, Kompany, Thiago Silva en Lahm. Daarboven heb je de categorie Messi en onder de categorie Iniesta heb je dan spelers als Neymar, Hazard, Bale, Silva, Zlatan, Falcao, Suarez en dergelijke.

Bale is gewoon een heel erg goeie speler, maar hij komt echt niet aan het niveau van Ronaldo en al zeker niet aan het niveau Messi. Bale zit in de derde categorie, bij de top, onder de absolute top en dus zeker onder Messi.

9 oktober 2013 om 13:22

Jij, als Barca supporter, zet Bale in dezelfde rijtje als Iniesta?

9 oktober 2013 om 13:54

Er zit wel een verschil tussen natuurlijk, Iniesta is de nummer 3 speler ter wereld voor mij en qua techniek misschien zelfs nummer 1.
Maar als je zo specifiek spelers gaat plaatsen kan ej eigenlijk geen rijtjes maken omdat er altijd verschil tussen spelers zit.
Als ik een rijtje maak met ploegen die de cl kunnen winnen zet ik bv Bayern er logischerwijs in maar ook Arsenal of Psg, houdt niet in dat ze perse op hetzelfde niveau zitten.

de duurste speler zijn betekent niet gelijk dat je tussen de beste spelers van de wereld zit

We zitten hier op een nederlands voetbalsite en laat het duidelijk zijn.

Robin Van Persie is geen Ibrahimovic (ibra presteert van dag 1 bij Ajax tot de dag van vandaag)
Robben hoort ook niet in dat rijtje. Hij is mislukt bij Real Madrid en iedereen die dat ontkend weet weinig van de interne keuken...

9 oktober 2013 om 13:30

''ibra presteert van dag 1 bij Ajax tot de dag van vandaag''

Behalve in de wedstrijden waar de grote spelers moeten opstaan.

Bale zit 10km achter Ronaldo, die weer 10km achter Messi zit.

Woww na ronaldo messi, zit hij daar dicht op? Dacht het niet, er zijn talloze topspelers die boven hem staan en meer hebben gepresteerd.

Hou toch eens op met die valse beweringen. Bale heeft nog alles te bewijzen bij Real. En ik betwijfel of h dat wel zal lukken. Het eerste jaar wordt sowieso een aanpassingsjaar en daarna pas zal men zien wat hij waard is voor Real.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren