Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het is mooi geweest, ik zou graag nog eens in de Eredivisie spelen’

Laatste update:
/

Zodra het seizoen in België ten einde is, stapt Bas Sibum op bij Waasland-Beveren. De 31-jarige middenvelder uit Emmen verliet de Nederlandse velden in de zomer van 2011 en ging toen verder bij Alemannia Aachen. Na een seizoen bij de Duitse vereniging stapte hij over richting België, waar hij een vaste waarde werd bij Waasland-Beveren. Zijn contract loopt nu ten einde en Sibum denkt weer aan Nederland.

Sibum zegt dat hij België nu achter zich wil laten. “Het is mooi geweest bij Waasland-Beveren. Ik ga mijn contract niet verlengen”, geeft hij te kennen aan RTV Drenthe. Hij zegt niet met een vervelend gevoel weg te gaan. Hij was enige tijd aanvoerder en droeg bij aan lijfsbehoud in beide seizoenen.

“Mijn toekomst ligt in België of in Nederland. Ik zou nog een keer graag opnieuw in de Eredivisie spelen”, zegt de ervaren schakel op het middenveld. Hij kwam, sinds zijn profdebuut in het seizoen 2000/01, achtereenvolgens uit voor FC Emmen, FC Twente, Roda JC Kerkrade en NEC en speelde al 251 wedstrijden in zijn vaderland.

Bas Sibum is een bruikbare speler voor het 'rechterrijtje' in de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Precies zoals de Poll aangeeft, Bas Sibum is een goede speler voor het rechterrijtje, heeft de nodige ervaring en hij is transfervrij als ik Willem II was zou ik maar snel contact opnemen.

22 april 2014 om 13:51

Waarom zouden zij Sibum halen? Met een jonge ploeg verrassen gepromoveerde clubs geregeld en jonge spelers vertegenwoordigen meer waarde.

22 april 2014 om 14:54

Dat klopt maar ik zie hem wel als een buitenkansje hij heeft namelijk wel Eredivisie-ervaring en iemand moet ie ploeg op sleeptouw nemen. En hij kost geen geld ik zou hem in ieder geval halen als ik een van de ploegen in de kelder van de Eredivisie was, deze jongen heeft altijd verdienstelijk meegedaan in de middenmoot en op sommige momenten zelfs in de subtop.

22 april 2014 om 15:36

Dan zou ik altijd kiezen voor iemand die net ietsje hoger gespeeld heeft.. Twee jaar bij een degradatiekandidaat in België meedoen.. Ik neem het niet zo serieus. Als ik een gepromoveerde club was zou ik mij vooral richten op goedkope jonge spelers uit de Jupiler League, huurspelers van de topclubs, eigen jeugdspelers en inderdaad wel een of twee ervaren Eredivisiespelers, maar dan wel van een iets hoger niveau als Sibum. Wat Sibum kan, kan een jonge speler waarschijnlijk ook wel. Mentaal is Sibum waarschijnlijk verder, maar nogmaals.. Liever een of twee ervaren spelers die ook sportief echt iets toevoegen. Sibum zal goed meekunnen, maar zal het niveau niet omhoog brengen.. Ik denk meer aan spelers als Sno, Holla, Donald, Buijs, Falkenburg, Marcel de Jong, Roel Brouwers...

Misschien iets voor Nec?

Sibum, Sibum jalalalalalala, Sibum, Sibum.

Ontopic: Wat een topper was dat..

Zou bruikbaar kunnen zijn voor promovendus willem II. heeft al wat ervaring..

Cambuur heeft nog wel wat spelers nodig volgens mij. Of Willem 2, kan hij met zijn ervaring ook van waarde zijn.

Deze jongen zou bij ons ook goed van pas komen met zijn ervaring!

Kom maar lekker terug naar Nijmegen! (alleen als we in de eredivisie blijven natuurlijk; zo niet, lekker bij Willem II gaan voetballen!)

kan in de kelder van de eredivisie nog wel van waarde zijn, zowel op als naast het veld. veel ervaring en geeft altijd de volle 100%. wellicht iets voor het gepromoveerde willem 2? kan nog wel 2 jaartjes meehobbelen hier denk ik.

22 april 2014 om 15:01

Of naar Ajax!
Sibum is dan wel kwalitatief niet groots maar gaat er wel minstens 90 minuten vol voor
Hadden ze bij Ajax maar de helft van zijn inzet!

22 april 2014 om 15:04

Ajax heeft inderdaad behoefte aan een type Sibum, echter zijn er kwalitatief toch wel betere alternatieven maar ik denk dat jij ook niet heel serieus bent . Ajax moet goed gaan kijken naar een bikkelaar die wel het positiespel van ajax beheerst. wellicht dat we van Ginkel een jaar kunnen huren? Voetballend prima en schuwt de duels ook niet. na dat jaar is Bazoer wellicht klaar om in te stappen?

22 april 2014 om 16:10

Ben ook niet serieus over sibum naar Ajax maar Ajax heeft wel dringend behoefte aan jongens die de mouwen opstropen als dat nodig is.
Van Ginkel is een leuke optie😉

hij heeft echt de drive, loopvermogen en 200% inzet. toendertijd was het een 'echte ouderwetse' NEC voetballer, een echte bikkel. ik zou hem uitproberen als NEC zijnde, 31 jaar is niet heel oud en ervaring is bij NEC misschien wel hard nodig volgend seizoen, als NEC nog eredivisie speelt

Nou Go Ahead, halen deze beste man als Turuc en of Overgoor weg gaan. Prima speler voor het rechterrijtje in de Eredivisie!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren