Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Herboren Isco kan Real Betis al na een half seizoen verlaten

Laatste update:

Isco blijft mogelijk slechts een half seizoen verbonden aan Real Betis, zo schrijft L'Équipe donderdagmiddag. Volgens de fameuze Franse sportkrant is de Spaanse spelmaker benaderd door een afvaardiging van de Saudi Pro League.

Welke club Isco wil contracteren, is vooralsnog onbekend. Wel schrijft L'Équipe dat Real Betis op de hoogte is van de interesse uit Saudi-Arabië. Bovendien hebben de eerste gesprekken over een mogelijke transfer zelfs al plaatsgevonden.

Isco was een tijd uit beeld, nadat hij eind december 2022 transfervrij vertrok bij Sevilla. Een nieuwe club kwam er maar niet voor de 38-voudig international van Spanje. Vorig jaar winter leek het er sterk op dat hij transfervrij zou tekenen bij FC Union Berlin, maar die transfer ging op het laatste moment niet door.

Isco bleef tot vorig jaar zomer transfervrij. De inmiddels ex-trainer van Ajax, Maurice Steijn, schoof de naam van Isco naar voren bij de ook al vertrokken directeur voetbalzaken Sven Mislintat. De Duitser had echter geen interesse in de suggesties van Steijn.

Isco tekende uiteindelijk een vierjarig contract bij Real Betis en dat bleek een gouden greep van de de club uit Sevilla. Isco startte in alle twintig LaLiga-wedstrijden waarvoor hij beschikbaar was. Afgelopen weekend maakte Isco nog twee doelpunten in het met 2-4 verloren duel met FC Barcelona.

Vorig jaar winter kreeg Isco ook al de mogelijkheid om in Saudi-Arabië te tekenen. De vijfvoudig Champions League-winnaar genoot concrete interesse van Al-Khaleej, maar besloot uiteindelijk niet in te gaan op het aanbod.

Hoe Isco nu aankijkt tegenover een mogelijk avontuur in het Midden-Oosten, is vooralsnog onbekend.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blijf lekker daar joh. Sevilla is een hartstikke mooie omgeving, ze eren je daar met het geweldige spel. Wat wil je nog meer?

25 januari 2024 om 17:25

Na zoveel jaar in de schaduw te hebben gestaan loopt hij eindelijk weer de pannen van het dak in het zonnetje, je zou toch denken dat hij dan gewoon lekker blijft voetballen op een plek waar hij relevant is. Maar ja, het kan ook een aanbod zijn van zo heb je me niet. Lastig.

25 januari 2024 om 17:35

Waarschijnlijk 10x zoveel verdienen.

Ben benieuwd wat zo een jongen kiest. Enorme klasbak, die bij RM al nooit echt zoveel kon schijnen als je zou hopen.. Nu bij Betis een iets lager niveautje weliswaar, maar een niveau waar hij wel perfect tot zijn recht komt en kan schitteren.

Je zou denken dat een mens ook de waardering en de voldoening fijn vindt die hij nu bij een club als Betis heeft. Ben benieuwd of dat voor hem ook zo is, of dat het geld toch wint (hopelijk niet)

25 januari 2024 om 19:45

Wat een onzin dat hij bij RM nooit heeft kunnen schijnen. Met name onder Zidane was hij een belangrijke speler en speelde hij imo de beste seizoenen uit zijn leven.

Lekker een half jaar in de zandbak, 824 miljoen opstrijken en dan weer terug naar Europa omdat je de komende 18 generaties kan voeden.

Hoopte echt dat hij na dit seizoen kwam afbouwen bij Malaga. Tuurlijk, 3e niveau, echter maar 20 minuutjes rijden vanaf z’n ouderlijk huis, schitterend nieuw trainingscomplex en kan echt de club omhoog helpen.

25 januari 2024 om 18:32

Snap de gevoelens daarbij, maar als je dat 1/2 jaar uitstelt en de zandbak in gaat kan je de club mogelijk op andere manieren ook helpen. Mocht zijn behoeften daar zijn natuurlijk

Hopelijk niet. Hij vindt het voetbalgeluk eindelijk weer terug bij Betis. Zou enorm jammer zijn voor La Liga als zo'n voetballer vertrekt. Maar ja het geld in Saudi blijft natuurlijk aantrekkelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren