Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles zet in op ervaring en presenteert twee nieuwe aanwinsten

Laatste update:
/

Heracles Almelo heeft de selectie voor komend seizoen voorzien van extra routine. De club maakt dinsdagmiddag middels de officiële kanalen bekend dat het middenvelder Bas Sibum en doelman Bram Castro heeft vastgelegd. Eerstgenoemde tekende een contract voor twee jaar met de optie op nog een extra jaar, Castro tekende voor twee seizoenen.

Voor de 31-jarige Sibum gaat daarmee een wens in vervulling. In april gaf de ex-speler van onder meer Roda JC Kerkrade en NEC al te kennen dat hij graag wilde terugkeren in de Eredivisie. De voorbije seizoenen was hij actief in België bij Waasland-Beveren. "Hij is een speler met veel ervaring die een belangrijke rol moet krijgen binnen de jonge selectie", meldt Heracles op de website.

Castro, eveneens 31 jaar, komt over van MVV Maastricht. De Belgische doelman was eerder onder meer actief bij Roda JC Kerkrade en VV Sint-Truiden, maar maakte medio 2012 de overstap naar MVV. Voor die club speelde hij in totaal 77 wedstrijden, waarin hij 101 doelpunten moest incasseren. "Een keeper met veel ervaring en een goede mentaliteit", zo omschrijft zijn nieuwe club hem.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sibum vond ik altijd een degelijke speler toen hij bij Roda JC speelde. Iemand enig idee wat voor niveau hij tegenwoordig nog haalt? Hij is natuurlijk al een aantal jaartjes ouder.

3 juni 2014 om 16:25

Castro ken ik van Roda JC en Sibum van Nec, dus welke bedoel je nou die je wel degelijk vond spelen?

3 juni 2014 om 16:38

Hij zegt toch duidelijk Sibum?

3 juni 2014 om 17:24

Castro vond ik niet zo heel goed. Sibum gewoon prima. Iig ervaren spelers.

Sibum en Castro. Denk dat je het met dit soort spelers niet red. En ze hebben voor ervaring trouwens ook al een Cziommer en Quansah bijvoorbeeld? Of gaan die weg? Een goede spits naast Wout Weghorst lijkt me veel belangrijker.

3 juni 2014 om 16:12

Quansah gaat sowieso weg. Cziommer weet ik niet.

Verder prima aankopen. Neem aan dat Castro tweede keeper wordt en Sibum is gehaald voor een basisplek. Met deze speler maak je de selectie sterker en volwassener. Die jongen weet wat er van hem gevraagd wordt. Het lijkt me dat Heracles hem aan het werk heeft gezien en dus weet dat hij nog het niveau voor 'niet-degredatie' voetbal kan halen.

3 juni 2014 om 16:43

Ik denk dat het in de Eredivisie vaak zo matig is omdat we zijn doorgedraaid in het gebruiken van jonge spelers. Wat oudere spelers erbij kan geen kwaad. Wat dacht je van Del Piero bij Ajax of Feyenoord bijvoorbeeld? Dat soort spelers kunnen het niveau vast nog wel aan, en ik denk dat Del Piero bijvoorbeeld best bereid zou zijn om in te leveren om nog een keer te kunnen schitteren in bijvoorbeeld de CL. (moet Feyenoord die wel halen natuurlijk)

3 juni 2014 om 16:54

Ervaring op zich is ook niet verkeerd. Maar net wat je zegt, een Del Piero voegt echt wat toe. Dat zijn spelers die op latere leeftijd ook nog echt een meerwaarde hebben. Tweede of derderangs ervaren spelers halen is naar mijn mening niet goed of beter dan het laten ontluiken van jonge talenten.

3 juni 2014 om 17:15

Dat niet nee, maar je moet natuurlijk ook naar de mogelijkheden van de club kijken. Voor Heracles is het natuurlijk nagenoeg onmogelijk om eerste rangs ervaren spelers te halen.

Wat mij betreft moeten clubs vooral kijken naar kwaliteit. Er wordt hier overdreven veel naar de toekomst gekeken. Sommige jonge spelers kunnen dan misschien meer potentieel hebben, als ze binnen afzienbare tijd weer weggekocht worden heb je er, behalve het geld dat je ontvangt, vrij weinig aan. Als een wat oudere speler over meer kwaliteit beschikt, moet die gewoon opgesteld worden.

Ik vond Sibum altijd een erg nuttige speler bij Nec, wellicht dat hij nog van waarde kan zijn bij Heracles. Ik vind dat Heracles altijd erg goed inkoopt, met hier en daar een ervaren speler er tussen. Zo heeft iemand als Cziommer bijvoorbeeld het afgelopen jaar absoluut zijn waarde gehad.

Sibum is wel een degelijke speler. Ik was alleen eerder voor Breinburg gegaan. Hadden ze ook al interesse in en is nu transfervrij.

3 juni 2014 om 16:25

Het zal me niets verbazen als Breinburg ook komt als dat een CVM is. De naam zingt al een tijdje rond in Almelo en zowel Quansah als Rienstra zijn natuurlijk vertrokken.

3 juni 2014 om 16:27

Waar is Rienstra heen?
Dat vond ik namelijk wel een leuk spelertje voor een middenmotor.

3 juni 2014 om 16:31

Stap hoger op; Zwolle... Heheheh

3 juni 2014 om 16:31

@ theedge

Rienstra is vertrokken naar Zwolle, inderdaad een middenmotor.

3 juni 2014 om 16:33

PEC inderdaad. Van de ene middenmoter naar de andere. Zat al een tijdje bij Heracles, stond een beetje stil in zijn ontwikkeling dus was toe aan een nieuwe uitdaging.

3 juni 2014 om 17:01

Bmrtje en malloot , aub wij zijn geen middenmoter en jullie ook nog echt niet!

3 juni 2014 om 17:08

Wanneer wel en wanneer niet he? Roda kon gezien worden als een middenmoter en degradeert. Utrecht ook en eindigen lager. Het maakt allemaal geen zak uit uiteindelijk

3 juni 2014 om 17:09

@ Blackwhitearmy

Al twee jaar op rij geëindigd op de elfde stek. Wat betreft begroting en toeschouwersaantallen laten we inmiddels al een stuk of zes/zeven clubs achter ons. In alle opzichten een stapje verder dan Heracles momenteel. Ik snap dat je het niet leuk vind dat Heracles enigszins voorbij gestreefd door PEC Zwolle, maar dan mag je nog best wel realistisch blijven. Heracles moest even pas op de plaats maken met het uitblijven van de stadionuitbreiding, hoewel dat er nu eindelijk lijkt aan te komen.

3 juni 2014 om 17:35

@malloot

Even de statistieken bekeken. Op basis van twee seizoenen trek jij de conclusie dat PEC Zwolle een middenmotor is? Naar mijn mening erg voorbarig. De piek die jullie de eerste twee seizoenen hebben, kwam bij Heracles in het 5e en 6e seizoen (6e en 8e plek). Ben bang dat PEC ook terug gaat zakken. De spelers zaten vol van het nieuwe eredivisie-avontuur, maar raken er nu aan gewend. En laten we eerlijk wezen, met een speler als Ben Rienstra ga je de oorlog ook niet winnen. Beperkte speler die vooral erg vol van zichzelf is!

PEC en Heracles zijn gewoon vergelijkbare ploegen die, op basis van begroting etc., leuk meedoen.

3 juni 2014 om 23:23

Bij Zwolle is de nieuwigheid om tegen Ajax, Feyenoord en PSV te spelen er na 3 seizoenen ook wel van af. Straks worden bij Zwolle ook wel de beste spelers verkocht, en dat proces zet zich bij de kleine clubs voort, dat is heel simpel. Ook Heracles heeft in de beginjaren eredivisie met nagenoeg dezelfde selectie kunnen spelen. Laat Zwolle maar eerst eens zien dat ook zij zich 10 seizoenen zonder problemen kunnen handhaven in de eredivisie. Pas dan wil ik graag de discussie aan of Zwolle nu daadwerkelijk Heracles voorbij is.

Heb die Sibum een paar wedstrijden zien spelen bij Beveren, was me dat een drama. Voegt echt niks toe. Het stelt voetballend en in balbezit al niets voor en als dan ook de duelkracht, de snelheid en het loopvermogen dat van een bejaarde niet overschrijden dan blijft er niet veel meer over.

Jammer dat Castro bij ons weggaat, maar het is hem wel gegund.
Heel veel succes bij Heracles Bram en bedankt voor twee mooie seizoenen bij Mvv!

Leuke aankopen voor Heracles ik hoop dat ze nog goeie spelers binnenhalen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren