Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles is lat en paal dankbaar en klimt terug naar plaats vier

Laatste update:
/

Heracles Almelo is zaterdagavond (voor even) teruggeklommen naar plaats vier op de ranglijst in de Eredivisie. De zwart-witten kwamen slecht uit de winterstop en verloren de streekderby tegen FC Twente jammerlijk met 4-0, maar stelden nu orde op zaken tegen De Graafschap. De nummer laatst was niet in staat een tweede wedstrijd op rij te winnen en droop met een 2-1 nederlaag af in het Polman Stadion.

Heracles toonde van meet af aan zijn aanvallende intenties en probeerde al na vijf minuten te scoren, maar Peter van Ooijen trof het zijnet. Aan de overkant werd Vincent Vermeij gevaarlijk toen hij opdook voor Bram Castro, maar de keeper had een antwoord in huis op zijn schot. Het bleef in de minuten daarna heen en weer gaan: Iliass Bel Hassani schoot over, Karim Tarfi raakte van afstand de paal en Brahim Darri liet een scoringskans onbenut namens de thuisclub.

/

De Graafschap liet zich zeker niet onbetuigd: de ploeg had al de paal geraakt en trof ook nog eens de lat via Bryan Smeets. Enig geluk werd de Superboeren ontzegd en snel na die grote kans voor Smeets sloeg Heracles wé; toe. Darri trok naar binnen en schoot raak in de verre hoek, waarmee hij zijn club het eerste competitiedoelpunt in 2016 bezorgde. Diezelfde Darri toonde zich in de tweede helft opnieuw gretig en probeerde het meermaals, maar ook De Graafschap bleef gevaar stichten.

Heracles kwam bijvoorbeeld goed weg toen Ted van de Pavert een voorzet op de paal kopte en zo de teller qua paal en lat op drie zette. Jan Vreman zette debutant Mark Diemers erbij en bracht ook Nathan Kabasele nog in: de van Anderlecht gehuurde aanvaller maakte zijn rentree na een redelijk lange disciplinaire schorsing. Diemers en Kabasele konden echter niet voorkomen dat Heracles onderuit ging. Een kwartier voor tijd verergerde Thomas Bruns het leed door een vrije trap binnen te schieten: 2-0. Andrew Driver maakte het nog wel even spannend met de aansluitingstreffer in minuut 87, maar een gelijkspel zat er niet meer in.

Eindigt Heracles Almelo dit seizoen in de top vijf, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Pfff.. 3x paal en lat, kan ook maar 1club overkomen natuurlijk.

Deze hadden we absoluut niet hoeven verliezen.

23 januari 2016 om 20:24

Zoals wel vaker dit seizoen*

23 januari 2016 om 22:16

Jep, al vond ik persoonlijk Heracles beter voetballen! Vooral de 2de helft! Veel succes nog voor jullie.

24 januari 2016 om 00:29

Ja klopt, 2e helft was vond ik Heracles inderdaad ook meer het overwicht hebben. Achja, vooraf ook niet verwacht dat we hier een punt (of meer) zouden pakken.
Dankje, zullen we nodig hebben haha! Jullie natuurlijk ook nog veel succes dit seizoen! (:

24 januari 2016 om 04:07

Dankjewel!

70% denkt dat heracles in de top 5 eindigt?



23 januari 2016 om 22:01

Ik denk dat meerendeel van de stemmers geen Heraclessupporter is, de enigste die ons zo hoog inschatten is de pers. De meeste almeloërs hebben nog steeds hetzelfde doel als voor de eerste wedstrijd. Zo snel mogelijk veilig spelen, en elk punt extra is mooi meegenomen. Als we nu 4de, 8ste, 12 of 15de worden, dat maakt de meeste supporters niets uit. wat wel uitmaakt is het veilig spelen en leuk voetbal zien.

Ach als je ook hele slechte wedstrijden wint dan doe je het goed. !!!!

Het is ongelofelijk maar toch weer de werkelijkheid. Gewoon doorgaan en woensdag de 3 punten pakken tegen ADO.

24 januari 2016 om 01:27

mogen onze handjes dicht knijpen met deze overwinninh, zeer slect voetbal en get middenveld was erg slecht. maarja geluk hoort er ook bij. als de graafschap zo blijft spelen pakken ze nog wel punten en ik hoop en gun het ze ook om erin te blijven, mooie club en een goede aanhang, zag je vanavond ook wel in het uitvak,ondanks dat ze 18e staan gewoon keurig zon 150/200 man mee naar almelo. FORZA HERACLES

24 januari 2016 om 10:33

Het is de 2de keer dit seizoen dat Heracels onterecht met 1-0 van de Graafschap wint. En dit ondanks het feit dat de Graafschap nog steeds een aantal basisspelers door blessures mist.

24 januari 2016 om 10:39

het is 2-1 geworden maar snap wat je bedoeld

Krijgen ze het in Almelo alweer hoog in de bol? Loopt het even wat minder (maar staat het nog 0-0), ga je je team uitfluiten..

23 januari 2016 om 23:36

Nee het stijgt ze niet naar de bol. Zou jij het leuk vinden als je ploeg er met de pet naar gooit. Ervoor vechten en slecht spelen is beter dan gewoon veel te nonchalant zijn. Volgens mij is jouw clubje trouwens niet anders gewend dan dit dus beter ben je stil.

24 januari 2016 om 00:20

Precies... te verwend na een paar goede potjes. Waarom zou ik niets mogen zeggen? Omdat ik toevallig voor Twente ben?

23 januari 2016 om 23:39

Ik denk niet dat wij als Twentefans zijnde veel aanspraak hebben gemaakt de afgelopen seizoenen om kritisch te mogen zijn op andere supporters die hun ploeg uitsluiten. Iets met een pot en een ketel...

24 januari 2016 om 00:18

Ik ben supporter en spreek niet namens de hele tribunepopulatie. Supporters supporten en fluiten niet uit. Ik fluit niet dus mag best mijn mening geven.

24 januari 2016 om 01:40

Klopt misschien,maar de andere 20.000 deden dát vaak wel.

24 januari 2016 om 07:54

Lol... 1) of je kunt niet tellen, 2) of je weet niet hoeveel 20.000 is

24 januari 2016 om 02:07

Fluiten doen ze in enschede zo'n beetje elke wedstrijd.!!

24 januari 2016 om 10:27

Ja logisch toch als er een scheidsrechter rondloopt

Helaas weer niet de punten. Ik irriteer me echter wel aan 1 ding.

De oerwoudgeluiden bij Ado - Ajax worden continu vermeld. Gisteren werden de spelers van de Graafschap na de wedstrijd door Heracles supporters belaagd, en ik lees hier totaal niets over.

Het is maar de Graafschap zullen ze dan maar denken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren