Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hardnekkig gerucht rond Sébastien Haller de kop ingedrukt door Duitse media

Laatste update:

Sébastien Haller staat niet in de belangstelling van Besiktas, zo beweren Duitse media. Hurriyet kwam maandag met het nieuws dat de voormalig Ajacied op de radar zou staan bij de Turkse club, maar daar blijkt niets van waar.

Met het aanstaande vertrek van Vincent Aboubakar zou Besiktas zich nadrukkelijk oriënteren op de markt, waarbij Haller zou zijn geïdentificeerd als belangrijkste kandidaat.

De Ivoriaan met Franse roots komt dit seizoen bij Borussia Dortmund amper voor in de plannen van Edin Terzic en kan bij Besiktas verlost worden van zijn uitzichtloze situatie.

Bovengenoemde krant wist zelfs te melden dat er al een akkoord lag met Dortmund over een huurperiode van Haller. Besiktas zou geen huur betalen en enkel het salaris dekken van de 29-jarige aanvalsleider.

Volgens Sky Sport-verslaggever Patrick Berger is het gerucht echter uit de lucht gegrepen. "Er hebben geen gesprekken plaatsgevonden tussen Dortmund en Besiktas. Er is over geen enkele speler contact geweest over een verkoop of verhuur."

Haller kreeg in de zomer van 2022 de diagnose teelbalkanker en keerde na enkele maanden terug op het veld. Dit seizoen staat de teller op veertien wedstrijden in alle competities, waarin hij twee keer wist te scoren.

Vorig seizoen kwam Haller tot negen goals en vijf assists in 22 wedstrijden. Het contract van de voormalig Ajacied, die dertig miljoen euro in het Amsterdamse laatje bracht, loopt door tot medio 2026.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel een zelfde type soort spits als Aboubakar, dus zo gek zou ik dit niet vinden. Waar rook is, is vuur.

9 januari 2024 om 15:01

Zijn toch best wel hele andere spelers? Aboubakar snel, sterk en opportunistisch, Haller meer een meevoetballende targetman die het moet hebben van slimmigheid. Maar kan het helemaal mis hebben heb Aboubakar vooral voor land zien spelen en toen hij nog in Portugal zat.

On; Vind het wel echt een goede spits, was een super belangrijke reden waarom Ajax zon goed jaar had. Eindelijk weer een topscorer in de spits. Hoop vooral dat hij weer helemaal fit wordt, hij heeft nogal wat te verduren gehad natuurlijk..

Ten Hag en Haller was altijd een goede samenwerking toch? Goedkope optie voor Man Utd namelijk.

9 januari 2024 om 09:37

Als ze de komende 10 jaar Conference League willen spelen zou ik dit zeker toejuichen! Wat een stelletje middelmaat hebben die vergaard voor miljarden zeg...

9 januari 2024 om 09:51

Nja, de vermeende interesse van Besiktas betreft een huurdeal voor een half jaar, waarbij ze alleen het salaris overnemen. Als Man United voor de tweede seizoenshelft een extra optie voor in de spits zoekt en in de zomer pas met geld wil gaan smijten (eventueel met een andere trainer aan het roer) is Haller helemaal nog niet zo'n gekke optie.

9 januari 2024 om 11:14

Hebben we vorig seizoen niet gezien dat een gehuurde spits die via-via bekend is bij Ten Hag geen goed idee is? Zeker als Ten Hag dit zelf een goed idee vindt moet je meteen doorschakelen..

9 januari 2024 om 17:55

@yoericfc; Het is inderdaad niet automatisch een goed idee, maar persoonlijk schat ik Sebastien Haller wel een paar niveautjes hoger in dan Woutje Weghorst.

9 januari 2024 om 09:55

Voor Manu??? Hebben ze daar niet al genoeg net-niet spelers dan? haller prima spits, maar enorm Flegmatiek. Je kunt er niet van op aan.

9 januari 2024 om 10:02

Overal heeft Haller het goed gedaan, behalve in de PL bij West Ham. PL is toch wel een klasse apart, ik denk niet dat Haller het goed gaat doen. Hojlund krijgt een hoop kritiek, maar onlangs zag ik ook een statistiek dat hij in een wedstrijd maar 2 ballen van zijn buitenspelers heeft gekregen. Dan wordt het lastig om te scoren, zeker voor een spits als Haller die het enkel en alleen van aanvoer moet hebben.

9 januari 2024 om 10:29

Tja, wat je noemt goed gedaan. Uitschieters, korte periodes dat het lekker ging maar een vol seizoen? Tja, bij Ajax rolden ze er wel in maar Nederland is voor spitsen natuurlijk een Walhalla.

9 januari 2024 om 10:48

Haller doet het ook niet goed bij Dortmunr. Zit al een half jaar op de bank.

9 januari 2024 om 11:01

In veel gevallen heeft een lichaam ook met een diep dal te maken na een chemotherapie. Dit is duidelijk het geval het laatste halfjaar van Dortmund krijgt haller alle tijd om terug te keren op zijn topniveau.

9 januari 2024 om 12:33

Eens, het is niet niks wat hij heeft moeten verwerken. Neemt niet weg dat hij altijd een flegmatieke speler was, die er bij Ajax wel een paar heeft ingelegd maar ook bij Dortmund nooit echt klem in debbasis stond, dat kan uiteraard met zijn ziekte te maken hebben maar toch. Ook in Engeland was hij niet onbesproken. Dus voor ManU denk ik niet dat het een hele bruikbare oplossing is. Maar als je Weghorst haalt dan is Haller altijd een betere optie.

9 januari 2024 om 11:30

Lijkt mij geweldig!

9 januari 2024 om 12:14

Ten Hag en Antony was ook een goede samenwerking bij Ajax, kijk nu eens, betekend natuurlijk niet dat Haller zal slagen bij United.

Ik kan me niet voorstellen dat Haller gaat vertrekken na wat er allemaal is gebeurd in de afgelopen periode. Volgens mij is hij net pas weer een beetje in de running. Lijkt me toch dat hij voor de club minimaal een vol seizoen goed wil draaien.

Kom maar terug naar Utrecht Sebastien. ben alleen bang dat de supporters dit keer iets meer dan 4ton moeten inzamelen :'

Dat Haller het bij Ajax redde was volledig op het conto van Berghuis, Anthony en Tadic te schrijven. Al moet je natuurlijk wel op de juiste plek staan en de bal het juiste laatste zetje geven. In alles zag je dat Haller geen speler is die je moet betrekken bij het opzetten van een aanval, noch geschikt is voor de counter wegens te weinig snelheid en ook gebrek aan finesse om de bal onderweg niet te verspelen of die ene splijtende pass naar meelopende spelers te geven. Dat hij bij Dortmund mislukt is mag geen verrassing heten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren