Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Guram was als een mentor voor mij, maar nu moet ik het alleen doen’

Laatste update:

Valeri Qazaishvili en Guram Kashia waren jarenlang onafscheidelijk bij Vitesse. De aanvallende middenvelder werd ook wel de Son of Guram genoemd, omdat de twee landgenoten altijd bij elkaar in de buurt waren. Qazaishvili speelt nu in Polen bij Legia Warschau, maar spreekt zijn voormalig ploeggenoot nog dagelijks.

“We bellen we of Facetimen nog bijna iedere dag. We zijn in onze tijd in Arnhem heel close geworden. Zo is Guram peetoom van mijn dochter”, zegt Qazaishvili tegen ELF Voetbal. “Ik volg de wedstrijden van Vitesse wanneer ik kan. Ook om te kijken hoe Guram speelt. Hij was als een mentor voor mij. Maar nu moet ik het alleen doen, dat gaat steeds beter.”

Vitesse verhuurde de aanvallende middenvelder dit seizoen aan Legia Warschau, dat ook een optie tot koop heeft bedongen. Of Qazaishvili nog terugkeert in Arnhem, weet hij dus nog niet. “Wat de toekomst brengt is afwachten. Maar ik heb mijn draai gevonden bij Legia”, vertelt Vako. Pas de laatste weken komt hij geregeld aan spelen toe in Warschau. “De eerste twee, drie maanden in Warschau waren niet makkelijk. Ik moest echt wennen aan de nieuwe omgeving: nieuwe stad, nieuwe club, nieuwe trainer, nieuwe teamgenoten. Ik miste het leven in Nederland.”

Toen Qazaishvili in 2011 bij Vitesse kwam, waren er al de nodige landgenoten. Met Kashia, Giorgi Chanturia en Merab Jordania trok Vako toen vaak op. Bij Legia is hij de enige Georgiër. “Ik ben meer op mezelf aangewezen. Maar ik denk dat deze stap goed voor mij is geweest, ook om zo meer uit mijn comfort zone te treden. Als ik toch een keer hulp of advies nodig heb kan ik altijd nog Guram bellen.”

Denk jij dat Valeri Qazaishvili nog terugkeert bij Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zal hem volgend seizoen graag weer terug willen zien bij Vitesse als Lewis niet meer terug komt

Onbegrijpelijk dat ze hem hebben laten gaan! Zeker de laatste periode niet in goeie doen maar is daarvoor zeker een uitstekend speler voor vitesse gebleken! Valeri succes tegen ajax

16 februari 2017 om 17:13

Hij wou zelf toch?

16 februari 2017 om 17:19

Het is een combinatie van twee dingen geweest, hij was niet meer een onbetwiste basis speler en dar stoorde hem waardoor hij verder is gaan kijken!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren